İlk basta banada tuhaf geldiydi ama bp nin bı yağ seminerine katılma fırsatım olduydu ordaki bir uzmana sordum bana tavsiyesi böyle oldu nedeni Türkiye'de tam sentetik diye satılan castrollerin dahi yarı sentetik olduğu sadece turbo dizel yağlarının tam sentetik olduğunu belirtti ve içindeki katkıların normal yağlara göre cok daha fazla olduğunu söyledi yaklaşık motoru aldığımdan buyana 4000 km yaptım 3. Kez bu yağı koycam ve cok memnunum vites geçişleri olsun motorun rahat calışması cok memnunum tavsiye ederim fiyatları daha pahalı ama hakkını veriyor
yeni makine yeni tat.
Motoru satıp satmama arasında sürekli gel gitler yaşıyorum ama sanırsam kararımı verdim er6n alıcam kısmetse.İlanı biraz önce verdim yayınlandığı zaman linkide atarım.Motorumu bilen bilir burda aldığım günden beridir aranızdayım ilgilenenler varsa geçmiş sayfalardan takip edebilir.Fiyat 5950 dir.2007 model boyasız,sorunsuz ve motoru hiç açılmamıştır.
motorumu sattım... pazartesi vedalaşıyorum kırmızımla... ama hafta içi 600RR alıyorum herkese bol sohbetler, görüşmek üzere...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0067841/detay/
İlan yayında dır.
sattığınız fiyatlarıda yazarmısınız acaba fikrimiz olsun piyasayı bilelim
İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur! Ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz...
Arkadaşlar bu motora talip olmak istiyorum ama bileniniz vardır diye danışmak istedim. Gösterişli olmasına rağmen; İlan tarihi 11.12.2010 bu nedenle biraz kafamı karıştırdı bunca zamandır satılmamasından dolayı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6352746/detay/
O.LtndL
sabah ustaya goturdum motoru senkron ayarı icin.. usta sikayetimin senkron ayarından degil debriyaj balatasından oldugunu soyledi.. ama durumunun cok kotu olmadıgını sezonu cıkartıcagını soyledi.. fren balatalarımı ebc marka yumusak , organik balatalarla degistirdim..
Öncelikle geç oldu ama yazim yinede.
Senkron ayarının sanayideki adı benim bildiğim yok. Bu zaten sanayideki adı ecnebiler vakum ayarı derler. İki karbüratörün birbiri ile senkronize çalışmasını sağlamak amaçlı yapılan bir ayardır. İkiside aynı oranda benzini aynı anda silindirlere verebilsin diye yapılır kısaca.
Açık hava filtresine gelince. Şuanda benim hissettiğim tek fark şu. Durduğu yerde boşta gazlayınca ekstra bir ses duyamadım. Eksozda fazla bağırdığı için bastırıyor olabilir. Yalnız yolda gazlayınca bir anda (7000 den sonra) ses stereo oluyor. Makine önden arkadan bağırmaya başlıyor. Sesi birtek ozaman hissediyorum ve insanı acayip gaza getiriyor. Dün akşam nazıl gaza geldiysem ilk defa 160 a kadar bastım Hatta e5 te bir fz6 nın peşine düştüm. Biraz sinir oldu ama bayağı kovaladım gece trafiğinde. O derece gaza getiriyor insanı )
Hava filtre kazanını iptal edip direk karbüratörler üzerine birer tane filtre taksam çok daha iyi olucak tı ama şimdilik bu kadar yeter. Onuda alıcak adam yapar artık benden bu kadar
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Bende güvenemiyorum. 150 liraya nasıl sıfır lastik olur anlamış değilim. Muadilleri 300-350 . Çıkmalar bile 200 civarında. Yok mu kullanan şu dunlopları bizi bilgilendirsin ?
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
Çoğumuz bir lastiğe 350 lira vermek istemiyoruz. Neden bu kadar pahalı lastikler bilmiyorum. Hak etmiyorlar bence bu fiyatları. Hayır lastiklerimizde 150'lik. Şöyle 180 lik olsa kimbilir ne kadar para vermemiz gerekecek. Ben raf ömrü geçmiş lastiği çıkma lastiğe tercih ederim. Sıfır sıfırdır yinede.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Bahsi geçen lastikleri bilmiyorum fakat dana önce kullandığım sym scooterda dunlop kullanmıştım. Kısacası rezaletti. Onun peşinden michelin takılınca aradaki farka hayret ettim.
Kötülemek gibi olmasın bir sürü modeli vardır ama bu fiyata da iyi bir model olacağı meçhul.
Ben kendi adıma paraya kıyarım michelin alırım. Alamıyorsam metzeller bakarım. Çok fiyat farkı yoksa yine michelin alırım.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)