Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Mayıs 2011, 02:12
Senkron ayarını 2-3 yağ değişiminde bir yaptırmanızı öneririm. Ben yaptırdım şuan çok memnunum. Hem motorun gidişi çekişi arttı hemde yakıtının düşeceğini tahmin ediyorum.
Yeni alacak olan arkadaşa hayırlısı olsun. Bir sorun çıkartacağını sanmıyorum. Çıkartırsa bile çözümsüz hiç birşey yoktur. Sıfır BMW S1000R bile krank kırıyorsa artık
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Reklamlar
-
16 Mayıs 2011, 14:52
snicker316
Hayırlı olsun güzel bi seçim olmuş
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
16 Mayıs 2011, 16:12
kazasız belasız inşalla... bende izmirde 2011 bulabilirsem düşünüyorum almayı bakalım kısmet...
-
16 Mayıs 2011, 16:53
Brezilyalıların sitesinde gördüm PIRELLI DIABLO ROSSO 160/60-17 takıyolar arka lastiğe çok hoş duruyor.bizde kullanan varmı bu lastikten?
-
16 Mayıs 2011, 22:53
arkadaşlar merhaba, hatırlayanlar vardır ben motorumu geçtiğimiz ay sıfır aldım. yardımcı olabilecek arkadaşlara bi iki sorum olucak, motoru aldığım ilk gün 70TL.lik benzin koydum depoyu fulledim, bugün benzin göstergesi sıfırlandı ve benzin göstergesi yanıp sönmeye başladıktan bir 3-4 km. sonra depoyu yine full ledim.
şimdi 2 sorum var;
1.si motoru teslim aldığımdan bu yana 185 km. yol yaptım, benzin göstergesi uyarı verene kadar yaptığım km. bu! normal mi ? yoksa çok mu yakmış motor, motoru aldığım yer ilk iki depoda normale göre biraz fazla yakar dedi ama nasıl sarfiyat yapıcağı konusunda yardımcı olmadı.
2.si benzin göstergesinden uyarı aldıktan hemen sonra 3-4 km. sonra depoyu tekrar full ledim, ancak 46TL.lik benzin aldı 70' e dolan depo, bu normal mi? yada şamadıramda mı problem var yada gösterge boş uyarısı yaptıktan sonra 25TL.lik yol daha gider mi ? gitmez gibime gelio, kafama takıldı yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar..
-
16 Mayıs 2011, 22:55
-
16 Mayıs 2011, 23:01
achmalen adlı üyeden alıntı
arkadaşlar daha önceki yazılarımda stop etme derdim vardı hatırlarsanız... bu sorunu sonunda çözdük
konjektör ve statör sorunluymuş. en sonundada satatör sargıları yandı zaten
2 parçanında siparşini verdim. bu arada bu sorunu bulan kişi edremit yamaha servisidir
bu arada beni 1 aydır oyalayan ,elegüne rezil eden, beceriksizlikleri ve cehaletleri yüzünden beni maddi hasara uğratan, kendilerini edremit st kanuni servisi sanan arkadaşları buradan kutluyorum
bunu beceren çok az usta vardır... 2 gün içinde parçalarım gelecek ve sorunsuz bir şekilde yollardayım. 2 ya sonrada bombayı patlatıyorum
pazar günü el sıkıştık . suzuki hayabusa...
vaay hayırlı olsun bu ne hız
-
16 Mayıs 2011, 23:27
-
16 Mayıs 2011, 23:29
arkadaslar 4 bin tlye temiz bi makina bulma sansım varmı bu cihazdan
-
17 Mayıs 2011, 00:46
achmalen adlı üyeden alıntı
arkadaş saol
inanması güç ama rüyam gerçek oluyor
şu anki motorumdan uzun zaman önce zaten suzuki gsxr 750 vardı. araba aldığım için sattım. ama hep içimde bir uhte olarak suzuki hayabusa kaldı. kısmet işte 2003 model 12000km de bulduk bi tane. hemen değil ama 1-2 ay içinde alacağım. gt 250r ı bu zaman zarfı içinde satmam lazım
banka kredilerinin efendisi olduk
borç yiğidin kamçısı..
Hayırlısı ustadım benım hayalımde Suzukı hayabusa Allah kavustursun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 ----------
mettoxin adlı üyeden alıntı
Kardeş kusura bakma ama bence bulamazsın.Ama pıyasaya bır bak satmak zorunda kalan varsa temız bır motor bulabılırısın...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 ----------
acayüp adlı üyeden alıntı
Senkron ayarı yaptır (bunu özellikle yaptır, yapıldı deseler bile yaptır)
Onun dışında yine saydığım nedenlerden olabilir.
Eyüp abı bu sekron ayarının sanayıdekı dili nedır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:43 ----------
bugay adlı üyeden alıntı
vaay hayırlı olsun bu ne hız
Bugay kardeşim drag yarısları nasıldı?Pazar günü yola cıktım arabayla yolda araba bozuldu Bende hıc sanş yok arkadaş
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
-
17 Mayıs 2011, 01:06
bu sırılar bulamazsın ancak kışı bekle ocak şubat gibi bulabilirsin yazın fiyatlar artıyor maalesef
-
17 Mayıs 2011, 01:17
4 bin'e temiz makine bulmak için çok çok şanslı olman lazım. Bazıları sahibinden'de yatıp kalkıyor böyle makinaları bulup kapora gönderip ilanı kaldırtıyor. Temiz makineler olsa bile durmuyor pek. Ben kendi comet'imi dediğin fiyatın biraz üzerine almıştım. Ve abartısız bin lira dan fazla masraf yaptım. Ve yapsam yapabileceğim.250 lira daha masrafı var. Yaparsam makine bana 5500'a gelmiş olacak. Ama dersen benim param bu üzerine bin lira daha koyamam. Alırım masraflı makine ile uğraşırım ufak ufak yaparım dersen al derim. En azından parçalarımız pahalı değil.
Yaptıklarıma gelince. Bakımı yapıldı, yağ ve hava filtresi değişti. Balatalar değişti. Ön lastik aldım. Senkron ayarı yapıldı. Bujiler değişti. Motorumun rengi soluktu biraz komple kaplattım. Debriyaj teli falan değişti. Yarın tekrar yağını değiştireceğim. Havalar ısındığından 15W50 koyacağım. Şuan bi arka tekerleğe ihtiyacım var.
Asıl para tutan lastikler. Alacağın makine bakımsız bile olsa lastikleri yeni ise tercih etmelisin. Ve mutlaka bir ustaya göster almadan önce.
-
17 Mayıs 2011, 01:27
arkadaşlar merhaba, hatırlayanlar vardır ben motorumu geçtiğimiz ay sıfır aldım. yardımcı olabilecek arkadaşlara bi iki sorum olucak, motoru aldığım ilk gün 70TL.lik benzin koydum depoyu fulledim, bugün benzin göstergesi sıfırlandı ve benzin göstergesi yanıp sönmeye başladıktan bir 3-4 km. sonra depoyu yine full ledim.
şimdi 2 sorum var;
1.si motoru teslim aldığımdan bu yana 185 km. yol yaptım, benzin göstergesi uyarı verene kadar yaptığım km. bu! normal mi ? yoksa çok mu yakmış motor, motoru aldığım yer ilk iki depoda normale göre biraz fazla yakar dedi ama nasıl sarfiyat yapıcağı konusunda yardımcı olmadı.
2.si benzin göstergesinden uyarı aldıktan hemen sonra 3-4 km. sonra depoyu tekrar full ledim, ancak 46TL.lik benzin aldı 70' e dolan depo, bu normal mi? yada şamadıramda mı problem var yada gösterge boş uyarısı yaptıktan sonra 25TL.lik yol daha gider mi ? gitmez gibime gelio, kafama takıldı yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar..
-
17 Mayıs 2011, 02:03
17 litre ile 185 km yapman normal değil. Rodajda bile olsa o kadar fark edemez. Sürekli tam gaz gitsen bile o kadar yakamazsın. Ancak anladığım kadarı ile göstergen doğru çalışmıyor. Garantiden değişmesi lazım. Servis değiştirmek durumunda. Uğraşmamak için seni oyalamışlar gibi geliyor bana. Normalde de motorların göstergeleri doğru göstermez çoğu zaman. Dolu görünür birden düşer. Yada sondadır 3-5 litre yakıt alırsın full gösterir.
Kaba bi hesapla 200 km de 50 lira yakmışsın. Bu değer normal. Sıkıntı şamandırada yada değeri ölçen müşürdedir. Değişmesi konusunda baskı yaparsan değiştirilecektir garantiden.
-
17 Mayıs 2011, 02:07
arkadaslar 250R ların 2007 den sonrasınamı devır kesıcı ve enjesiyon eklendı ? (kanuni olanları sanırım ) ? birde bu motorların virajları nasıl
-
17 Mayıs 2011, 02:35
imkansız şu ara
-
17 Mayıs 2011, 02:46
gt comet e ne dersiniz o bulunur mu
ve 5 bin e ne dersiniz bilgisayarı satılığa çıkardım 500 600 tlde borç bulabılırsem 5 bin e çıkarabilirim fiyatı
-
17 Mayıs 2011, 03:49
gt comet e ne dersiniz o bulunur mu
ve 5 bin e ne dersiniz bilgisayarı satılığa çıkardım 500 600 tlde borç bulabılırsem 5 bin e çıkarabilirim fiyatı
Bulunur da temiz olmaz masraf falan çıkarırsa yine pahalıya gelir.
Bakımlı denk gelmesi lazım. Piyasası yüksek motorun. Neden bu kadar yüksek ben de anlayamıyorum ama öyle.
-
17 Mayıs 2011, 09:24
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9731610/detay/
bi insan bu kadar zevksiz olamaz ya...
insanı motordan soğutur bu nedir böyle
-
17 Mayıs 2011, 09:51
hllmr adlı üyeden alıntı
şimdi 2 sorum var;
Benim hyo bu kadar çok hiç yakmadı hatta yakışı süperdi,cbr den biraz fazla yakıyodu okadarda olsun ama bi anti parantez açim : benim hyo nun göstergede beni çok yanıltıyodu,3 kademe falan çizgi kalıyodu bi süre sonra ya 4-5 çizgiye çıkıyodu ama çoğu zaman 3 -4 çizgiden bir anda sıfıra düşüyodu ( çizgi mizgi kalmıyodu )
Her asker yeşil bereli olamaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler