Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    my91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Alıntı chirkinn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olur inş. sağlamdır alırsın gv250 muhabbetini merak ettim bak gösterde neymiş bilelim
    Gt250R , gv250 ile aynı motoru kullanıyo.. Tüm gt250r lardak motorda gv250 yazıyor panik yok
    33 KDC 64
    Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    hyosung gt250r
    Alıntı ColdhearteD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaslar .az once 2007 model bi gt 250r aldım . hatta kaporayı verdım yarın sabah notere gıtcez. motor 24bınde . grenajında ufak tefek catlaklar cizikler var yana yatması olmuş . ama buyuk bi kırığı yada kazası vs yok gibi . motoruda gayet iyi gorunuyor yalnız silindirin üzerinde gv-250 yazıyordu sanırım gv250nın sılındırı takılmıs. yarın bi ustaya gostermeyı dusunuyorum notere gıtmeden once.. birde motora dandik bi ayna takmıslar cınmalı :D

allah herkese gonlundekı motoru nasıp etsın . yarın bı aksılık olmazsa aksama detayları paylasırım .esen kalın .
    hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dur hele bir eve gelim de :D bakalım olur belki :D olum başka resim yok mu? Yükelsene forum şenlensin :D Ahmedin motoru falan da koy onun gidonu merak ediyorum.
    Yükleyeyim

Motoru kullanmak için boyumun biraz kısa geldiğini söylemişmiydim :D

Motosikleti
    hyosung gt250r
    arkadaşlar uygun buji hakkında görüşlerinizi almak istiyorum. iridyum yada normal bujiler.... ? marka ve modeli özellikle merak ediyorum

Motosikleti
    gt250R Siyah
    Alıntı my91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gt250R , gv250 ile aynı motoru kullanıyo.. Tüm gt250r lardak motorda gv250 yazıyor panik yok
    ohhhh tırstım azcıcık sağol şimdi geçti bak
    İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur! Ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz...

Motosikleti
    Honda 1000 rr repsol 2016
    arkadaşlar merhaba honda 600f sport almayı düşünüyorum 100 km'de ne kadar yakıyor bılgı verebılırmısınız lutfen ozellıkle cakalaz kardeş almak ıstedıgım motor ıkıncı el 2005 model

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    600f en düşük 6,5 ile 7 arasında yakar 100 kmde tabi bu tamamen sana bağlı gaza gelirsen 9/100 km yakabilirsin bile

selam arkadaşlar . bu sabah motorun satışını aldım hayatımda ilk defa istediğim gibi bi motor almış bulunuyorum. ustaya baktırdım alırken , motor kurcalanmamış sesi gayet güzel . yana yatmalar dışında kaza yapmamış. cok sert bi yana yatmasıda olmamış. tek sorun arkadaş motora hic ozen gostermemış , yatmalardan kaynaklanan catlakları felan yaptırmamış çiziklere sprey boya felan sıkmış . grenajlara titiz bişekilde rütüş yapılması gerekiyor bide yatmalardan dolayı sag gidonda boşluk sol gidondada hafif aşağı doğru eğilme olmuş . birde hızlı giderken bi uğultu geliyor fren balataları yeni değişmiş ondan olabilirmi acaba ,havada yağışlıydı balatalar ıslandı . motor hakkında ilk izlenimlerim şu şekilde. ilk olarak hissedilir derecede titreşim var motorda .acıkcası bu kadar titreşim beklemıyordum ,özellikle depodan hissediliyor titreşim .. görüntü olarak yakından bakınca resmen şoka girdim gerçekten devasa boyutlarda bi motor ,ve mükemmel yakışıklı duruyor resimlerdeki gibi deil ,boyum 1.70 ayaklarım yere rahat basıyor ama bu motor bana bı numara buyuk bence ılk 5 km lik surusumde bıle sol kol ve bacağıma ağrılar girdi göbeği deponun üzerine komple bırakıyorum yatmam gerekıyor resmen . cidden yorucu bir motor . gidişi ise kalkış anında 3-4 bin devirden önce 125 lık motordan bi farkı yok ama 4 bin deviri gecmeye başlayınca motor resmen turbo açmış gibi oluyor . . cevredende ilginc yorumlar ve tepkiler gelıyor .
    -abi bu binlikmi ?
    -yok 600 luk
    -ha bende binlik sandım ,binlik gorunumlu 600luk ozaman bu .(yanındaki babasına seslendi) babaaa benim arkadaş kafayı bunla kopardı işde . :DD

sonra işyerıne gittim birbaktım arkadaşlardan biri eline bi kovayla sunger almış benım motoru yıkıyor )

neyse bi kac resimle olayı kapatalım bu arada bu motor tam olarak kac lt yag alıyor ve hangi marka tavsiye edersınız ?

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.

my91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    selam arkadaşlar . bu sabah motorun satışını aldım hayatımda ilk defa istediğim gibi bi motor almış bulunuyorum.
    Hayırlı olsun.. Güüle güle kullanın motorunuzu.. Kazasız belasız.. Titreşim baya var evet, uzun yoldan sonra uyuşabiliyo insan
    33 KDC 64
    Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009

osman_22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt 250 R

22

ColdhearteD usta hayırlı olsun canavar gibi motor valla, sen de herşeyi yazmışsında aldığın fiyatı yazmamışsın ? bende kanuni freedom 200 satttım daha yeni para biriktiriyorum şuanda önümüzdeki kış 4 4 bucuk bin tl arası düşenlerden bi tane kapmayı planlıyorum, eğer dayanamazsam motorsuzluğa cbf e falan kayarım heralde :D

hepinize ayrı ayrı teşekkürler allah sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah

osman_22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt 250 R
    hepinize ayrı ayrı teşekkürler allah sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah
    abi bana niye cevap vermiyosun ?

Alıntı osman_22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bana niye cevap vermiyosun ?
    özelden cevap verdim ben sana

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yükleyeyim

Motoru kullanmak için boyumun biraz kısa geldiğini söylemişmiydim :D

Vay be iyimiş ha :D Benimki cok sönük kalcak sizinkinin yanında :D
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Motosikleti
    hyosung GtR 2011
    merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ..bazı arkadaşlar titriyo faln demiş ben hiç titreme hissetmedim arkadaşların motorda bi problem var herhalde ben motordan çok memnunum yakıt konusundada çok güzel bence .....

Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    selam arkadaslar .az once 2007 model bi gt 250r aldım . hatta kaporayı verdım yarın sabah notere gıtcez. motor 24bınde . grenajında ufak tefek catlaklar cizikler var yana yatması olmuş . ama buyuk bi kırığı yada kazası vs yok gibi . motoruda gayet iyi gorunuyor yalnız silindirin üzerinde gv-250 yazıyordu sanırım gv250nın sılındırı takılmıs. yarın bi ustaya gostermeyı dusunuyorum notere gıtmeden once.. birde motora dandik bi ayna takmıslar cınmalı :D

allah herkese gonlundekı motoru nasıp etsın . yarın bı aksılık olmazsa aksama detayları paylasırım .esen kalın .
    Hayırlı olsun kazasız kullanman dileği ile...
    Bana da ne zamandır içime sinen bir motosiklet denk gelmiyor.
    Sorması ayıp kaç paraya aldın? İlanlardaki fiyatlar genelde yüksek de...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:43 ----------

Dostlar Bursa'da satılık bir motosiklet var sahibi takas karşılığında almış ve şimdi satmaya çalışıyor. Yalnız yanılmıyorsam bu motosiklet MT'den birinindi. Tam olarak bilgi almak için eski sahibine ulaşmak çok daha mantıklı bir durum diye düşündüm de...

Kimindi bu motor? Hatırlayan var mı? Ya da eski sahibi hala bu başlığa takılıyor mu acaba?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8895612/detay/

uğuR1000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS-R 1150 GS-R 1200 GSAK1200 LT-R 1200 GS
    ACAYÜÜP kardeşim ,navigasyon kısa bir zaman sonra sarzı kesiyo sanırım az daha kurcalanmak istio ne dersin.
    UĞUR 4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider

arkadaşlar titreşim biraz fazla gibi geldi bana ama sizlerde nasıl bilmiyorumm. anormal bı durum yoktur ınsallah

Motosikleti
    hyosung gt250r
    arkadaşlar buji soruma kimse cevap vermedi arka koltuk üstüne mono kapak nasıl olur sizce?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler