arkadaşlar uygun buji hakkında görüşlerinizi almak istiyorum. iridyum yada normal bujiler.... ? marka ve modeli özellikle merak ediyorum
arkadaşlar merhaba honda 600f sport almayı düşünüyorum 100 km'de ne kadar yakıyor bılgı verebılırmısınız lutfen ozellıkle cakalaz kardeş almak ıstedıgım motor ıkıncı el 2005 model
600f en düşük 6,5 ile 7 arasında yakar 100 kmde tabi bu tamamen sana bağlı gaza gelirsen 9/100 km yakabilirsin bile
selam arkadaşlar . bu sabah motorun satışını aldım hayatımda ilk defa istediğim gibi bi motor almış bulunuyorum. ustaya baktırdım alırken , motor kurcalanmamış sesi gayet güzel . yana yatmalar dışında kaza yapmamış. cok sert bi yana yatmasıda olmamış. tek sorun arkadaş motora hic ozen gostermemış , yatmalardan kaynaklanan catlakları felan yaptırmamış çiziklere sprey boya felan sıkmış . grenajlara titiz bişekilde rütüş yapılması gerekiyor bide yatmalardan dolayı sag gidonda boşluk sol gidondada hafif aşağı doğru eğilme olmuş . birde hızlı giderken bi uğultu geliyor fren balataları yeni değişmiş ondan olabilirmi acaba ,havada yağışlıydı balatalar ıslandı . motor hakkında ilk izlenimlerim şu şekilde. ilk olarak hissedilir derecede titreşim var motorda .acıkcası bu kadar titreşim beklemıyordum ,özellikle depodan hissediliyor titreşim .. görüntü olarak yakından bakınca resmen şoka girdim gerçekten devasa boyutlarda bi motor ,ve mükemmel yakışıklı duruyor resimlerdeki gibi deil ,boyum 1.70 ayaklarım yere rahat basıyor ama bu motor bana bı numara buyuk bence ılk 5 km lik surusumde bıle sol kol ve bacağıma ağrılar girdi göbeği deponun üzerine komple bırakıyorum yatmam gerekıyor resmen . cidden yorucu bir motor . gidişi ise kalkış anında 3-4 bin devirden önce 125 lık motordan bi farkı yok ama 4 bin deviri gecmeye başlayınca motor resmen turbo açmış gibi oluyor . . cevredende ilginc yorumlar ve tepkiler gelıyor .
-abi bu binlikmi ?
-yok 600 luk
-ha bende binlik sandım ,binlik gorunumlu 600luk ozaman bu .(yanındaki babasına seslendi) babaaa benim arkadaş kafayı bunla kopardı işde . :DD
sonra işyerıne gittim birbaktım arkadaşlardan biri eline bi kovayla sunger almış benım motoru yıkıyor )
neyse bi kac resimle olayı kapatalım bu arada bu motor tam olarak kac lt yag alıyor ve hangi marka tavsiye edersınız ?
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
ColdhearteD usta hayırlı olsun canavar gibi motor valla, sen de herşeyi yazmışsında aldığın fiyatı yazmamışsın ? bende kanuni freedom 200 satttım daha yeni para biriktiriyorum şuanda önümüzdeki kış 4 4 bucuk bin tl arası düşenlerden bi tane kapmayı planlıyorum, eğer dayanamazsam motorsuzluğa cbf e falan kayarım heralde :D
hepinize ayrı ayrı teşekkürler allah sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ..bazı arkadaşlar titriyo faln demiş ben hiç titreme hissetmedim arkadaşların motorda bi problem var herhalde ben motordan çok memnunum yakıt konusundada çok güzel bence .....
Hayırlı olsun kazasız kullanman dileği ile...
Bana da ne zamandır içime sinen bir motosiklet denk gelmiyor.
Sorması ayıp kaç paraya aldın? İlanlardaki fiyatlar genelde yüksek de...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:43 ----------
Dostlar Bursa'da satılık bir motosiklet var sahibi takas karşılığında almış ve şimdi satmaya çalışıyor. Yalnız yanılmıyorsam bu motosiklet MT'den birinindi. Tam olarak bilgi almak için eski sahibine ulaşmak çok daha mantıklı bir durum diye düşündüm de...
Kimindi bu motor? Hatırlayan var mı? Ya da eski sahibi hala bu başlığa takılıyor mu acaba?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8895612/detay/
ACAYÜÜP kardeşim ,navigasyon kısa bir zaman sonra sarzı kesiyo sanırım az daha kurcalanmak istio ne dersin.
UĞUR 4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider
arkadaşlar titreşim biraz fazla gibi geldi bana ama sizlerde nasıl bilmiyorumm. anormal bı durum yoktur ınsallah
arkadaşlar buji soruma kimse cevap vermedi arka koltuk üstüne mono kapak nasıl olur sizce?
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)