Eyvallah arkadaş çok sağol değerli yorumların için teşekkür ederim.
İçindeki astar çıkıyor gibi birşey okumuştum sanki o çıksa da yazın yine de bunaltıcımı oluyor. Ağırlığı diğer montlarında 3kg rahat gelir +1 olsa çok bişe değişmez sanki :D
Fakat bunaltma meselesi sorun ben bazen çok sıcaklar bazende üşür kalın giyinirim 4 mevsim mi bulsam kendime :p
Sana benim tayfa gibi grup lazım. Geçen kurban bayramından 1 gün önce hadi yarın kastamonuya gidelim dedim ve gittik 3 günlük gezi yaptık. Hemde hiç tanımadıkları birinin (benim okuldan arkadaşın ailesi) evinde misafir olmaya . Toplam 1800km yol yaptık
Daha önce hadi çanakkaleye dedik aldık çadırlarımızı gittik çanakkalede çadır kurduk 3-4 gün kaldık. Müthiş bir yer bu yaz yine gideriz. herkese tavsiye ederim Bir çadır alanı var aileler geliyor kalıyorlar inanın 3 ay çadır kuranlar var tabi sahra çadırları var 2 oda bi salon :D. Aile ortamı var. Adamn dedesi nenesi kardeşi oğlu kızı herkes orda. Adam gibi adamlar için gidilebilecek biryer
Akşam 7 oldu mu herkes mangalı ateşliyor her yanı mangalda et kokusu sarıyor. Sabah erken kalkıp balıkçılardan güzel balık da alabilirsiniz.
Bukadar ballandırma yeter herhalde daha anlatrsam birilerinin biyeri düşer
Yok daha satılmadı. Motoru gelip görmek istiyorum demeyene cevap bile vermiyorum. Adam sanki motoru kargoyla alıcak bana mesajla fiyat soruyor. Yok durumunu soruyor. Ben nasıl motor alacağım zaman onlarca motorun görmeye gitmiş ve bir tanesini almışsam onlarda gelip bakıcak lar. Sinirlerimi bozuyorlar gereksiz yere bende tersliyorum biraz
Daha dün benim motorun fiyatı ortalardaydı şuanda en ucuzlarından birisi oldu. Herkes fiyatları şişiriyor. Hele havalar iyice ısınsın güneş bir açsın ben görücem o nazlananları. Bakalım almaya motor bulabiliyorlarmı Hem çatttır çattır biniyorum. Alıştımda artık eskisi gibi kötüm başım tutulmuyor delikanlı aklı başında bir alıcı çıkana kadar beklerim. Satılmazsa binmeye devam. Bu kullanma şekli ile beni 100 bin km götürür ama içimdeki çapırcı yokmu rahat durmuyor hiç
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 ----------
Yok arkadaş vur dedikte öldür demedik. O yollar için yaşlı ve yorgun hissediyorum artık
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Eywallah abı malesef memlekettyım kapadokyada konyaya gıdecem drag yarısları ıcın motor 145 gecmez oldu acayıp secılde sesı yuksek cıkıyor vıtesde deprıyaja basıp calıstırınca motor nerdeyse hareket edecek sekılde oldu ılk degısım olacak 26 bını devırdık Ayarı nerden yapıyorsun kı sen
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
Yazın bi şekilde bulunuyor ya vakit ;)
haftasonu resmi tatil bişelerle birleştirip acil karar vereceksiniz, atı alan üsküdarı geçecek
Aga yaş kaç
Gördüm şimdi profilden
Bizim ortalamadan 3-4 yaş yukarıdasın okadar.
Sen erken girmişsin Cahit Sıtkının moduna, hemen yolu yarıladık gibi bakıyosun
Yaw 1200 bana büyük te pegaso vardı içim gitti direkten döndü. O olsaydı takılırdık ama bakalım kısmet. Artık. F650 felan belki. Bir dakar var 2000 kmde arabayı satsam yanaşıcam ama verirmi bilmiyorum.
Anaaa 30 dicektim ben yaaa. Profilden görüldüğünü bilmiyordum hemen kapatim onu ( 30 ama kaç yıldır 30 bir ben bilirim : )
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...garajda/detay/
bu adam ne yapmış bu motora ya arka amortisörü kısaltmışmı ne yapmış anlayamadım iğrenç duruyor
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Abi gt 250 r alıcaksın heralde
İnşallah alırsın da bizde fotğraflarına bakarız
Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)