Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ohh yandan yapıştırrr

Yaw bırak arkadaş gt cilerden bi cacık olmaz. Ne varsa çapır da var. Çapırcıya gece 2 de hadi gidelim dedim(5 motor bir ss ben ). Bir baktık sabah 8 evdeyiz.
    Şimdi bunlara hadi gidelim desem nereye diye sorucaklar. Daha orada yatıcak mevzu. Adamlar nereye diye sormadılar bile. İşte bunu seviyorum
    O yüzden satıcam çappi yapıcam kendime.
    Bu ssciler böyle ya

Gel alak sanada bi supermoto

biraz benzin parası koyuyo ama değiyo yaktıgına meretin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Alıntı casillas00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu ssciler böyle ya

Gel alak sanada bi supermoto

biraz benzin parası koyuyo ama değiyo yaktıgına meretin
    Ben jawa yı aldım elime. Bundan sonra ormandan çıkmam hele bir bitsin.

Bu arada benim gt turuncu olmasa dikkatini çekmezdi dimi. KTM felan sanmışsındır
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Bu arada benim gt turuncu olmasa dikkatini çekmezdi dimi. KTM felan sanmışsındır
    Aynen zaten arkadan aaa KTM dedim yandan bakınca aaa Eyüp abi yaaaaaa

plakalı bi 250cc Ktm tadından yenmezdi

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bu montdan kullanıyorum
    artıları;
    üzerinize giydiğinizde güven veriyo. fiyata göre oldukca kaliteli ve koruma olarak bu fiyata daha iyisi olamaz dedirtecek cinsten.Hoş kalıplı bir görüntüsü var.Korumalarını test etmedim inş hiç test etmedende eskitirim
    eksileri;
    iç cebi fermuarlı değil,
    rahat bir 4kg gelir biraz ağır yazın çok sıcaklarda bezdirebilir
    dış yan cepleri kullanmak teknik istiyor.(sağ elle sol cep, sol elle sağ cep... şeklinde yoksa başka türlü imkanı yok ceplere yetişemiyosunuz)
    ufak yağmurlarda sorun yok ama sağanakta su geçiriyor.
    Eyvallah arkadaş çok sağol değerli yorumların için teşekkür ederim.

İçindeki astar çıkıyor gibi birşey okumuştum sanki o çıksa da yazın yine de bunaltıcımı oluyor. Ağırlığı diğer montlarında 3kg rahat gelir +1 olsa çok bişe değişmez sanki :D
    Fakat bunaltma meselesi sorun ben bazen çok sıcaklar bazende üşür kalın giyinirim 4 mevsim mi bulsam kendime :p

Ohh yandan yapıştırrr

Yaw bırak arkadaş gt cilerden bi cacık olmaz. Ne varsa çapır da var. Çapırcıya gece 2 de hadi gidelim dedim(5 motor bir ss ben ). Bir baktık sabah 8 evdeyiz.
    Şimdi bunlara hadi gidelim desem nereye diye sorucaklar. Daha orada yatıcak mevzu. Adamlar nereye diye sormadılar bile. İşte bunu seviyorum
    O yüzden satıcam çappi yapıcam kendime.
    Sana benim tayfa gibi grup lazım. Geçen kurban bayramından 1 gün önce hadi yarın kastamonuya gidelim dedim ve gittik 3 günlük gezi yaptık. Hemde hiç tanımadıkları birinin (benim okuldan arkadaşın ailesi) evinde misafir olmaya . Toplam 1800km yol yaptık
    Daha önce hadi çanakkaleye dedik aldık çadırlarımızı gittik çanakkalede çadır kurduk 3-4 gün kaldık. Müthiş bir yer bu yaz yine gideriz. herkese tavsiye ederim Bir çadır alanı var aileler geliyor kalıyorlar inanın 3 ay çadır kuranlar var tabi sahra çadırları var 2 oda bi salon :D. Aile ortamı var. Adamn dedesi nenesi kardeşi oğlu kızı herkes orda. Adam gibi adamlar için gidilebilecek biryer
    Akşam 7 oldu mu herkes mangalı ateşliyor her yanı mangalda et kokusu sarıyor. Sabah erken kalkıp balıkçılardan güzel balık da alabilirsiniz.
    Bukadar ballandırma yeter herhalde daha anlatrsam birilerinin biyeri düşer

Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster

İçindeki astar çıkıyor gibi birşey okumuştum sanki o çıksa da yazın yine de bunaltıcımı oluyor. Ağırlığı diğer montlarında 3kg rahat gelir +1 olsa çok bişe değişmez sanki :D
    Fakat bunaltma meselesi sorun ben bazen çok sıcaklar bazende üşür kalın giyinirim 4 mevsim mi bulsam kendime :p

Sana benim tayfa gibi grup lazım. Geçen kurban bayramından 1 gün önce hadi yarın kastamonuya gidelim dedim ve gittik 3 günlük gezi yaptık. Hemde hiç tanımadıkları birinin (benim okuldan arkadaşın ailesi) evinde misafir olmaya . Toplam 1800km yol yaptık
    Daha önce hadi çanakkaleye dedik aldık çadırlarımızı gittik çanakkalede çadır kurduk 3-4 gün kaldık. Müthiş bir yer bu yaz yine gideriz. herkese tavsiye ederim Bir çadır alanı var aileler geliyor kalıyorlar inanın 3 ay çadır kuranlar var tabi sahra çadırları var 2 oda bi salon :D. Aile ortamı var. Adamn dedesi nenesi kardeşi oğlu kızı herkes orda. Adam gibi adamlar için gidilebilecek biryer
    Akşam 7 oldu mu herkes mangalı ateşliyor her yanı mangalda et kokusu sarıyor. Sabah erken kalkıp balıkçılardan güzel balık da alabilirsiniz.
    keşke o kadar uzun kaçamaklara vakit olsa

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R

Satılmadı mı motor Eyüp abi?
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

Motosikleti
    cawa
    Alıntı metci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Satılmadı mı motor Eyüp abi?
    Yok daha satılmadı. Motoru gelip görmek istiyorum demeyene cevap bile vermiyorum. Adam sanki motoru kargoyla alıcak bana mesajla fiyat soruyor. Yok durumunu soruyor. Ben nasıl motor alacağım zaman onlarca motorun görmeye gitmiş ve bir tanesini almışsam onlarda gelip bakıcak lar. Sinirlerimi bozuyorlar gereksiz yere bende tersliyorum biraz

Daha dün benim motorun fiyatı ortalardaydı şuanda en ucuzlarından birisi oldu. Herkes fiyatları şişiriyor. Hele havalar iyice ısınsın güneş bir açsın ben görücem o nazlananları. Bakalım almaya motor bulabiliyorlarmı Hem çatttır çattır biniyorum. Alıştımda artık eskisi gibi kötüm başım tutulmuyor delikanlı aklı başında bir alıcı çıkana kadar beklerim. Satılmazsa binmeye devam. Bu kullanma şekli ile beni 100 bin km götürür ama içimdeki çapırcı yokmu rahat durmuyor hiç

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 ----------

Yok arkadaş vur dedikte öldür demedik. O yollar için yaşlı ve yorgun hissediyorum artık

ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    İstanbuldaysan gel bir bakalım debriyajına. Bu motorlarda Debriyaj yaptığı km ye göre ayar gerektiriyor fakat kimse ne biliyor ne ayarlıyor. Ve biraz olsun aşınmış ve daha ömrü olan balataları değiştirtiyorlar vatandaşa. (bu ayarı tel üzerinden felan yapamazsınız. Hemen tellere saldırmayın : )

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:50 ----------

Arkadaş benim gözümdeki tek eksi yönü şuki ; yolda 1000cc race lerle karıştırılıp yarış yapmak isteyen spor araba sürücülerinin tacizine maruz kalmak.
    Onun dışında en ufak eksi yönü yok.
    Ama dersenki enjeksiyonlu ozaman şunu diyim ; Ben onlara enfeksiyonlu diyorum. Hani derlerya .... dan nem kapıyor. Ben eski kafalı biri olarak enjeksiyonlu ve haddinden fazla elektronik içeren motorları oldum olası sevemedim ve güvenemedim. Motor hık dedimi nereden geldi ne oldu bakmak isterim. Ama enjeksionluda sadece seyrediyorsun motoru sonra direk servise . Bakılıcak anlaşılıcak hiçbiryeri yok , karman çorman (tabi bu tamamen bana özgü birşey. Kimiside heryerde teknolojiden yanadır) gt 250 ie de 12 ye yakın sensör ve algılayıcı var. Bu benim sinirimi bozar arkadaş

Eywallah abı malesef memlekettyım kapadokyada konyaya gıdecem drag yarısları ıcın motor 145 gecmez oldu acayıp secılde sesı yuksek cıkıyor vıtesde deprıyaja basıp calıstırınca motor nerdeyse hareket edecek sekılde oldu ılk degısım olacak 26 bını devırdık Ayarı nerden yapıyorsun kı sen
    Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!

Yok daha satılmadı. Motoru gelip görmek istiyorum demeyene cevap bile vermiyorum. Adam sanki motoru kargoyla alıcak bana mesajla fiyat soruyor. Yok durumunu soruyor. Ben nasıl motor alacağım zaman onlarca motorun görmeye gitmiş ve bir tanesini almışsam onlarda gelip bakıcak lar. Sinirlerimi bozuyorlar gereksiz yere bende tersliyorum biraz

Daha dün benim motorun fiyatı ortalardaydı şuanda en ucuzlarından birisi oldu. Herkes fiyatları şişiriyor. Hele havalar iyice ısınsın güneş bir açsın ben görücem o nazlananları. Bakalım almaya motor bulabiliyorlarmı Hem çatttır çattır biniyorum. Alıştımda artık eskisi gibi kötüm başım tutulmuyor delikanlı aklı başında bir alıcı çıkana kadar beklerim. Satılmazsa binmeye devam. Bu kullanma şekli ile beni 100 bin km götürür ama içimdeki çapırcı yokmu rahat durmuyor hiç
    bence sana 1200cies gider boşver çapırı çupuru

Motosikleti
    cawa
    Alıntı ahmet şimşek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eywallah abı malesef memlekettyım kapadokyada konyaya gıdecem drag yarısları ıcın motor 145 gecmez oldu acayıp secılde sesı yuksek cıkıyor vıtesde deprıyaja basıp calıstırınca motor nerdeyse hareket edecek sekılde oldu ılk degısım olacak 26 bını devırdık Ayarı nerden yapıyorsun kı sen
    Dana önce hiç sübop ayarı yaptınmı. Yaptıysan söylerim yoksa sonra resimli felan anlatırım ki anlaşılır olsun.

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    keşke o kadar uzun kaçamaklara vakit olsa
    Yazın bi şekilde bulunuyor ya vakit ;)
    haftasonu resmi tatil bişelerle birleştirip acil karar vereceksiniz, atı alan üsküdarı geçecek

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 ----------

Yok arkadaş vur dedikte öldür demedik. O yollar için yaşlı ve yorgun hissediyorum artık
    Aga yaş kaç
    Gördüm şimdi profilden
    Bizim ortalamadan 3-4 yaş yukarıdasın okadar.
    Sen erken girmişsin Cahit Sıtkının moduna, hemen yolu yarıladık gibi bakıyosun

Motosikleti
    cawa
    bence sana 1200cies gider boşver çapırı çupuru
    Yaw 1200 bana büyük te pegaso vardı içim gitti direkten döndü. O olsaydı takılırdık ama bakalım kısmet. Artık. F650 felan belki. Bir dakar var 2000 kmde arabayı satsam yanaşıcam ama verirmi bilmiyorum.
    Aga yaş kaç
    Gördüm şimdi profilden
    Bizim ortalamadan 3-4 yaş yukarıdasın okadar.
    Sen erken girmişsin Cahit Sıtkının moduna, hemen yolu yarıladık gibi bakıyosun
    Anaaa 30 dicektim ben yaaa. Profilden görüldüğünü bilmiyordum hemen kapatim onu ( 30 ama kaç yıldır 30 bir ben bilirim : )

ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    Dana önce hiç sübop ayarı yaptınmı. Yaptıysan söylerim yoksa sonra resimli felan anlatırım ki anlaşılır olsun.
    Yok ustat hıc sübop ayarı yapmadım
    Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!

Motosikleti
    cawa
    Alıntı ahmet şimşek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok ustat hıc sübop ayarı yapmadım
    Ozaman kurcalama Bir ara anlatim ama 15-20 bin km gibi bir ayar yapılsaydı iyi olurdu. O ayar yapılmadığı içim balataların çoktan yanmıştır belkide.

Yaw 1200 bana büyük te pegaso vardı içim gitti direkten döndü. O olsaydı takılırdık ama bakalım kısmet. Artık. F650 felan belki. Bir dakar var 2000 kmde arabayı satsam yanaşıcam ama verirmi bilmiyorum.

Anaaa 30 dicektim ben yaaa. Profilden görüldüğünü bilmiyordum hemen kapatim onu ( 30 ama kaç yıldır 30 bir ben bilirim : )
    aman abi ya f650'ye hiç girilmez.
    Tamam alet 250cc motor gibi yakıtı var felan ama bemevenin en poktan motoru geçen hafta rivada gies'in arkasından gidemedim adam 180-180 virajlara giriyo yakalayamadım adamı

Motosikleti
    cawa
    aman abi ya f650'ye hiç girilmez.
    Tamam alet 250cc motor gibi yakıtı var felan ama bemevenin en poktan motoru geçen hafta rivada gies'in arkasından gidemedim adam 180-180 virajlara giriyo yakalayamadım adamı
    Yaw kimseyi kovalamicam yada kimseden kaçmicamki. Ne yapim 1200 yaw. 1150 olda hadi neyse 1200 çok
    Hem sen gidip xt topağında takılsana. NE gelip kafamı karıştırıyorsun ki. (tabi xt de kimseleri bulamadın dimi )

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

daha yaz sıcaklarında kullanmadım ama
    o astar çok ince bişey çıkartıncada çok bir fark olmaz ve deri ceket yazın baya terletir tahminimce
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    Regal Raptor DAYTONA 350cc

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...garajda/detay/
    bu adam ne yapmış bu motora ya arka amortisörü kısaltmışmı ne yapmış anlayamadım iğrenç duruyor
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

nere.f - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    oda olur inşallah :D
    Abi gt 250 r alıcaksın heralde
    İnşallah alırsın da bizde fotğraflarına bakarız
    Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler