Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Mayıs 2011, 00:54
Arkadaşlar yüksek devirlerde tekleme yapıyorsa ya da yolda giderken elektrik kesiyor,stop ediyorsa %99 ayak müşürü temazsızlığındandır.Boşuna gidip sağa sola anlamayan adamlara para yedirmeyin.Direk ayak müşürünü iptal ettirin aslında bu motorun tek kronik sorunu var oda ayak müşürü herkesin başına geliyor gördüğüm kadarı ile iptal edin gitsin.
Sanırım beyin probleminden şüphelenen bir arkadaş var bence beyin almak yerine hyosung kullanan bir arkadaşa rica et onun beynini tak sorunun devam ediyorsa beyine boşuna para verme yazık günah.
Reklamlar
-
04 Mayıs 2011, 01:09
müşür..
achmalen adlı üyeden alıntı
anladım sanırım ayak müşiri doğru. şimdi havalar kötü açar açmaz en kısa zamanda yaptırıcam. teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:07 ----------
bendeki enkjeksiyonlu. rölanti 1500 de motor ısınmış durumdayken ayarlandı. yolda giderken hiçbir şekilde tekleme yada gaz yememe sorunları yok. evet haklısın diğer markalara göre daha azproblemli olduğunu düşünüyorum. en kötü ihtimal beyin onuda değiştiririm arkama bakmam
ama bu ayklık müşiriyle iş bitecek gibi geliyor bana. teşekkürler arkadaş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:11 ----------
bi kaç defa vurdurma yaptık.. bu doğru. sen adresi yollarsan sevinirim. saat gibi çalışsada mutlaka iyi bilen birine göstermek gerekiyor. paylaşım için teşekkürler
.................................................. .................................................
Sorun büyük ihtimal ayaklık müşüründen kaynaklanıyordur... kronik sorunu ama yolun İzmir'e düşerse Urlada Abdullah usta .... çok meşgul bir usta ama aleti saat gibi yapıyor... aklında bulunsun... son ve kötü ihtimal olan beyin işinde arkadaşın da dediği gibi başka bir beyinle denettir.
-
04 Mayıs 2011, 14:35
ayaklık müşürünün kablosunu kesip motor tarafından gelen kısmını birbirine bağlayın sonra da güzelce izole edin. aldığım gün kesmiştim. her zaman uyuz olurum o müşüre
-
04 Mayıs 2011, 17:28
mancuryalı adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar yüksek devirlerde tekleme yapıyorsa ya da yolda giderken elektrik kesiyor,stop ediyorsa %99 ayak müşürü temazsızlığındandır.Boşuna gidip sağa sola anlamayan adamlara para yedirmeyin.Direk ayak müşürünü iptal ettirin aslında bu motorun tek kronik sorunu var oda ayak müşürü herkesin başına geliyor gördüğüm kadarı ile iptal edin gitsin.
Sanırım beyin probleminden şüphelenen bir arkadaş var bence beyin almak yerine hyosung kullanan bir arkadaşa rica et onun beynini tak sorunun devam ediyorsa beyine boşuna para verme yazık günah.
beyin son ihtimal zaten kardeş. düzgün bir usta olmadan kurcalatmam artık zaten. bi sürü saçma müdahaleler yaptık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:25 ----------
pc-kopat adlı üyeden alıntı
ayaklık müşürünün kablosunu kesip motor tarafından gelen kısmını birbirine bağlayın sonra da güzelce izole edin. aldığım gün kesmiştim. her zaman uyuz olurum o müşüre
aynen arkadaş yahu... bu kadar gereksiz birşey düşünemiyorum böyle uyuz şeyler yerine hareret göstergesi takılabilirdi bence... birde bu park lambasına gıcık oluyorum kontağa bağlamışlar
-
05 Mayıs 2011, 19:39
amortisör yağ kaçırma sorunu
selam arkadaşlar benim hyo nun ön sağ amortisör yağ kaçırıyor(keçeden değil) acaba yenisinin fiyatı ne kadardır Türkiye'de ??
-
05 Mayıs 2011, 19:41
Öncelikle sorman gereken; "yenisini bulabilecek miyim Türkiye'de" olmalıydı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
05 Mayıs 2011, 19:50
cakalaz adlı üyeden alıntı
Öncelikle sorman gereken; "yenisini bulabilecek miyim Türkiye'de" olmalıydı
Hyosungsource.com da da altın renkli olandan sağ amortisör yok
-
05 Mayıs 2011, 20:39
pc-kopat adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ayaklık müşirini iptal ettim. sonuç olarak gene aynı artık izmirde yada balıkesir şehir merkezine götürüp düzgün bi servis varsa göstereceğim
-
05 Mayıs 2011, 23:09
arkadaşlar geleneksel yuvacık gezisinin tarihi belli olmuş =) daha önce katılmayanlar için söyleyeyim çok eglenceli bu organizasyon =) katılmak isteyenler linkten listeye ismini yazdırabilir,yol haritasını görebilir,detaylı birçok bilgiye ulaşabilir.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...011-pazar.html
evet çako senide bekliyorum =) İsmail abi senide =) Eyüp abi sende gel =) kendi masamızı kuralım =)
-
06 Mayıs 2011, 19:37
iLKay da kudurdu gel gel gel diye ama imkansız
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
06 Mayıs 2011, 21:37
arkadaşlar motosikletime xenon far takmayı düşünüyorum. h1 filan diye tabirler var anlayamıyorum bizim motorlarımıza uygun olanı hangisidir? bilgilendirirseniz sevinirim
-
06 Mayıs 2011, 21:55
achmalen adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ayaklık müşirini iptal ettim. sonuç olarak gene aynı
artık izmirde yada balıkesir şehir merkezine götürüp düzgün bi servis varsa
göstereceğim
Kardeşim; benim söylediğim olasılık üzerinde durmalısın diye düşünüyorum
Sanki Beyin Problemi yasıyor gibisin ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
06 Mayıs 2011, 22:04
cakalaz adlı üyeden alıntı
Kardeşim; benim söylediğim olasılık üzerinde durmalısın diye düşünüyorum
Sanki Beyin Problemi yasıyor gibisin ...
valla arkadaş artık ben sapıttım bugün 300 km kadar yol yaptım . Maşallah tık yok... acaba özel bi zamanımı var dır artık izmire gidince göstericem bir gün de... şu zenon far a taktım kafayı...
-
06 Mayıs 2011, 22:27
bugün itibari ile motorum satıldı. alan arkadaş inşallah temiz temiz kazasız belasız biner. hayırlısı olsun. kendisine MT yi önerdim aramıza katılır tanışırsınız.
efendi dürüst muhabbetli biri olarak gördüm kendisini , motosiklet tutkunları olarak hepimizin desteklediği aslında ; aklı selim insanların motor kullanması değil midir ? ...
Saygılarımla. bir süre motorsuzum
iletişim : 0537 270 56 55 ömer.. yamaha Cygnus X - hyosung gt250r - burgman 400 - Honda 600F - A Rh (-)
-
06 Mayıs 2011, 22:40
Repartitor adlı üyeden alıntı
bugün itibari ile motorum satıldı. alan arkadaş inşallah temiz temiz kazasız belasız biner. hayırlısı olsun. kendisine MT yi önerdim aramıza katılır tanışırsınız.
efendi dürüst muhabbetli biri olarak gördüm kendisini , motosiklet tutkunları olarak hepimizin desteklediği aslında ; aklı selim insanların motor kullanması değil midir ? ...
Saygılarımla. bir süre motorsuzum
hakında hayırlısı olması dileğiyle
İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur! Ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz...
-
07 Mayıs 2011, 03:04
Resmi sitenin linki varmı acaba zira http://www.hyosung.com.tr/`nin yapım aşaması bir türlü bitmedi.
Aşk üç harflidir...!
BMW bin
Git
Sin
-
07 Mayıs 2011, 06:07
baysamin adlı üyeden alıntı
Resmi sitenin linki varmı acaba zira http://www.hyosung.com.tr/`nin yapım aşaması bir türlü bitmedi.
s&t kanuni.com.tr olarak bakman gerek
İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur! Ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz...
-
07 Mayıs 2011, 11:21
slm
slm arkadaşlar yeni akü aldımda takmadan önce şarjamı takıyoruz,yoksa gerek yokmu...
-
07 Mayıs 2011, 17:03
Selam arkadaşlar. Elinde orjinal egsoz olup da satmak isteyenler benimle iletişime geçebilir. Elimde olan 2007 Yamaha R6 egsozuyla da takas edebilirim.
forewer_@hotmail.com
555 345 67 78
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
-
07 Mayıs 2011, 17:22
forewer adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar. Elinde orjinal egsoz olup da satmak isteyenler benimle iletişime geçebilir. Elimde olan 2007 Yamaha R6 egsozuyla da takas edebilirim.
forewer_@hotmail.com
555 345 67 78
egzozun resmi var mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler