Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    hyosung gt250r
    [QUOTE=Serk21;2335787]sanırım foto ekleme zamanı geldi =) geçen gün çekildiğim resimleri ekliyorum bakalım beğenecekmisiniz

Aaa benim ufaklığın ikizide varmış

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:57 ----------

eklemeye devam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    my91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Alıntı mancuryalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eklemeye devam

Oh oh maşallah sizinki de bi o kadar güzel. Ön cam da yakışmış güzel olmuş

Kıskandım ben de koycam bi tane Bu da ablamın objektifinden..
    33 KDC 64
    Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009

Motosikleti
    hyosung gt250r
    Alıntı my91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Kıskandım ben de koycam bi tane Bu da ablamın objektifinden..
    siyah renk başka duruyor yahu

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    achmalen my91 mancuryalı iyi dilekleriniz için teşekkürler =) ne zamandır eksiği gediğiyle uğraşıp durmaktan anca sezona girdim =) tek eksiğim ön arka lastik alıcam iyi bi marka. sonra kimse kimse tutamaz beni =)) bu arada ismail abiye (PCKOPAT) tekrar teşekkürlerimi sunuyorum bu motorda emeği çok büyük
    Karadeniz - Giresun.

Motosikleti
    hyosung gt250r
    Alıntı my91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyvallah hoca seninkide fena hadi arkadaşlar foto şölenine devam

Motosikleti
    hyosung gt250r
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    achmalen my91 mancuryalı iyi dilekleriniz için teşekkürler =) ne zamandır eksiği gediğiyle uğraşıp durmaktan anca sezona girdim =) tek eksiğim ön arka lastik alıcam iyi bi marka. sonra kimse kimse tutamaz beni =)) bu arada ismail abiye (PCKOPAT) tekrar teşekkürlerimi sunuyorum bu motorda emeği çok büyük
    inş. bu taraflara gelirsen beklerim. facebook ta gurubumuz var biz her hafta sonu gezilere çıkıyoruz. birlikte sürmek dileğiyle.
    arkadaşlar fotoğraf nasıl ekliyoruz? bende benim motorsikletimin resimlerini yayınlamak istiyorum

Motosikleti
    hyosung gt250r
    sanada teşekkürler serk.bende arkaya 160 lık düşünüyorum 1 ay sonra falan.fiyat araştırması yaptın mı

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Bu da bugün gökhan 'ın motorundan bir kare

Sattı motoru ; artık 2-3 ay daha tek takılrıım

Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    hyosung gt250r
    Alıntı achmalen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    inş. bu taraflara gelirsen beklerim. facebook ta gurubumuz var biz her hafta sonu gezilere çıkıyoruz. birlikte sürmek dileğiyle.
    arkadaşlar fotoğraf nasıl ekliyoruz? bende benim motorsikletimin resimlerini yayınlamak istiyorum
    bu siteye gir resmini gözattan seç ve yükleye bas daha sonra çıkacak olan resim adresinin linkini kopyala ve burda yazı yazma paneline gel panelin üsttarafında dağlı güneşli bi görsel var ona tıkla ve kopyaladığın linki oraya yapıştırdıktan sonra tamam de resmin yüklenmiş olur buraya.bu arada facebooktaki gurubunuzun linki ne ??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:10 ----------

Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu da bugün gökhan 'ın motorundan bir kare
    plakalar hep farklı illerden ama motorlar güzel. kazasız sürüşler cakalaz

Motosikleti
    hyosung gt250r
    bu siteye gir resmini gözattan seç ve yükleye bas daha sonra çıkacak olan resim adresinin linkini kopyala ve burda yazı yazma paneline gel panelin üsttarafında dağlı güneşli bi görsel var ona tıkla ve kopyaladığın linki oraya yapıştırdıktan sonra tamam de resmin yüklenmiş olur buraya.bu arada facebooktaki gurubunuzun linki ne ??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:10 ----------

plakalar hep farklı illerden ama motorlar güzel. kazasız sürüşler cakalaz
    bizim gurubun adı on the road riders kendi çapımızda gezintiler yapıyoruz. hocam iyide resim yükle diye bi seçenek göremedim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:29 ----------

bizimkiler Türkiyede st kanuni ama Brezilyada kazinski diye ithal ediliyor bu da bir video
    http://www.youtube.com/watch?v=WdusV...eature=related

Motosikleti
    hyosung gt250r
    bizim gurubun adı on the road riders kendi çapımızda gezintiler yapıyoruz. hocam iyide resim yükle diye bi seçenek göremedim
    pardon ya link vermeyi unutmuşum

http://www.hizliresim.com/

buraya girip yükle resimleri burdanda dediğim işlemleri yap

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    sanada teşekkürler serk.bende arkaya 160 lık düşünüyorum 1 ay sonra falan.fiyat araştırması yaptın mı
    yaptım michelin pilot active var 400 tl nakit ön arka fakat desenleri berbat.sanırım almanyadaki kuzene söyleyeceğim bir fiyat araştırması yapsın ön arka pilot pover arka 160 ön 120 bulursa 200 euro civarına aldırıcam. en olmadı sadece arka aldırıcam burdan ön ayarlarım bi şekilde.
    Karadeniz - Giresun.

Xallez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Calibre 250R
    Ah bide şu fara biraz daha asi bir görünüm verselermiş, ninjanın yerine ilk olarak bu moturu düşünürdüm...Böyle kaslı bir şasiye o far hiç yakışmamış bence :/

Motosikleti
    hyosung gt250r
    yaptım michelin pilot active var 400 tl nakit ön arka fakat desenleri berbat.sanırım almanyadaki kuzene söyleyeceğim bir fiyat araştırması yapsın ön arka pilot pover arka 160 ön 120 bulursa 200 euro civarına aldırıcam. en olmadı sadece arka aldırıcam burdan ön ayarlarım bi şekilde.
    arkadaşlar bu üzerindeki shinko marka lastikler çok sağlam diyorlar. ama yolda giderken çok savurma kayma yapıyor... sizce?

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    özellikle yağmurlu havalarda çok kayıyor ben eski motorumda ilk iş shinko lastikleri değiştirmek olmuştu

Motosikleti
    önce sl150 şimdi S&T gt250r

lastik

almanya ya kadar bakmaya gerek yok o dediğin fiyata burada da veriyorlar... arkadaşım taktırdı 120 ön 160 arka takmada dahil. 550... sanırım "buz motor" dan
    ama almanya dan bakacaksan Dunlop'un çok güzel lastikleri var... fuarda görmüştük burada biraz pahalıca... ama almanya da hesaplıdır.

Motosikleti
    hyosung gt250r
    Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    özellikle yağmurlu havalarda çok kayıyor ben eski motorumda ilk iş shinko lastikleri değiştirmek olmuştu
    şu sıralar 650 cc takılıyor kafama eğer ondan almazsam ilk işlastikleri bende değiştiricem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:58 ----------

Alıntı yoyo74 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    almanya ya kadar bakmaya gerek yok o dediğin fiyata burada da veriyorlar... arkadaşım taktırdı 120 ön 160 arka takmada dahil. 550... sanırım "buz motor" dan
    ama almanya dan bakacaksan Dunlop'un çok güzel lastikleri var... fuarda görmüştük burada biraz pahalıca... ama almanya da hesaplıdır.
    sizdede sanırım sl 150 vardı. iyi bilirim onları ne maceralarım var o sl 150 le

my91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    siyah renk başka duruyor yahu
    eyvallah hoca seninkide fena hadi arkadaşlar foto şölenine devam
    Karakızımı seviyorum yaa teşekkür ederim arkadaşlar yok mu daha foto nerde diğerleri

Bi de sehpayı aldığım yere mail atmıştım ama pek olumlu bi yanıt gelmedi
    Baştan söyliyeyim ticari bir bağım, hatta tanışmışlık bile yoktur. Fiyat listelerini göndermişler bir de.. Bakınca buna gerçekten iyi fiyata almışım..
    Reklam olarak algılanırsa silinebilir.. Sadece bilgilendirme amaçlıdır..
    Mustafa Bey,

Ücreti Kargoyla yollayabilirseniz takımda 10 Tl indirim yapabiliriz.

İlginize teşekkürler,

Erol
    33 KDC 64
    Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009

Motosikleti
    hyosung gt250r
    desenlerin resimleri var mı?bi arkadaştada 160lık michelin vardı ama piloymuydu değilmiydi bilmiyorumda çok tatlı duruyordu desenleri.

hyosung2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    170 60 17 oluyomu hyosunga bılgınız varmı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler