Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
27 Nisan 2011, 15:47
bence orjinal alın,dışarda yaptırılanlar belki vazife olarak aynı işi görüyodur ama hoş gözükmüyolar
my91 sahibinden.com dan almıştı sanırım bi ara çifti 75tl gibi bi rakama düşmüştü
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Reklamlar
-
27 Nisan 2011, 16:22
Serk21 adlı üyeden alıntı
asansor kapısının önünde sanki bu motor? apartmandakiler isyan etmiyorlar mı =) bizde olsa apartmanın yarısı hastanede yarısıda karakoldaydı şimdi :D
bu arada ne güzel sehpalar onlar,nerden kaça aldın?
Orası bizim dükkanın bulunduğu binanın arka kısmı.. Eskiden özel hastaneydi sonra çıktılar, terkedilmış gibi boş duruyo ben de motorumu koyuyorum orda yokken.Anahtarı bizde
İnternetten aldım. 75 TL ye ön arka 6 taksit ile aldım..Ama aldığım yer fiyatları arttırmış şuan..
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
sehpaları satınmı aldın yoksa yaptırdınmı
merak ettimde
Satın aldım. Yaptırdığımda tekinin maliyeti 25-30 tl falan olcaktı sanırım, kendim yapamazdım, bir ustaya yaptırdıgımda da malzeme gideri+ emek parası olacaktı.. Almayı tercih ettim.
Felon adlı üyeden alıntı
bence orjinal alın,dışarda yaptırılanlar belki vazife olarak aynı işi görüyodur ama hoş gözükmüyolar
my91 sahibinden.com dan almıştı sanırım bi ara çifti 75tl gibi bi rakama düşmüştü
Evet sanırım linki sen vermiştin hatta O akşama özel anlık %5 indirim de oldu bana bi de taksit olunca aldım ben de Tabiki yaptırılanlar bunun kadar hoş olmuyor
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
-
27 Nisan 2011, 16:38
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
27 Nisan 2011, 16:44
33 KDC 64
-
27 Nisan 2011, 18:02
evet arkadaşlar ilanım yayınlanmıştır buyrun inceleyin. hayırlısı olsun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8189528/detay/
iletişim : 0537 270 56 55 ömer.. yamaha Cygnus X - hyosung gt250r - burgman 400 - Honda 600F - A Rh (-)
-
27 Nisan 2011, 20:19
ToeX adlı üyeden alıntı
Senin aklında araba varsa zaten boşver 600 lüğü
bende öyle diyodum, yetiyor bu diyordum ama işte şeytan dürtüyor. gittim aldım bugün 600rr. akıl işi değil ama aldım işte
Sana da gün gelir dayanılmaz hale gelirse ister istemez geçersin 600 lüğe zaten ama öyle aklının bir köşesinde 4 tekerliler varsa çok zor zaten.
Yok ben dört tekerden inip iki tekere binmeye başladımyani arabaya pek bi hevesim yok ama karda kıştada motor zor oluyor birde evlilik yakın yani hatunlada motorla heryere gidemezsin.Durumlar karışık ama gt250r a devam son kararım durup zıplarken masrafa girmeye gerek yok diye düşündümBu arada hayırlı olsun yeni motorun.Tekerin düz bassın kardeşim
-
28 Nisan 2011, 11:00
slm
slm arkadaşlar bi sorum olacaktı.benim arka fren hiç ama hiç tutmuyor :D balataloar yeni disk biraz çizilmiş ondan olabilirmi aceba...
-
28 Nisan 2011, 15:35
-
28 Nisan 2011, 18:08
hllmr adlı üyeden alıntı
@achmalen hocam egsozun rengi nedir? vuruğu, çiziği, eziği var mı? garanti belgesi mevcut mu ? düşündüğün fiyat nedir? uygun bişey yapabilirsen kargo ücretide bana ait olucak şekilde ben talip olabilirim, resimleri varsa koyabilirsen sevinirim..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6872918/detay/ bu satış ilanım... resimlerde egzos görünüyor. garanti belgesi yok. ancak içiniz rahat olsun pek fazla kullanılmadı. çok ufak bir çizik var üzerinde bu sebeple fiyatı kesinlikle makul tutacağım. yenisi 380 tl sanırım ... ilandaki tel no dan ulaşabilirsiniz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:50 ----------
Serk21 adlı üyeden alıntı
aynen bende onu merak ettim. yahu şu internetin nimetlerinden bi faydalanalım artık. bakın süper bi fikrim var hepimize yaraaycak cinsten.
Aramızdan biri aynı bu resimdeki sehpalardan gidip sanayide yaptırsın bitane örnekle beraber yada bikaçımız gidip fiyat alalım. sanırım bu işle uğraşan kişinin alacağı cüzzi kar ile beraber 30 -35 tl gibi bir rakama denk gelir hem o kişi ekmek yer hemde biz sehpa sahibi oluruz uygun fiyata =)
evet ne dersiniz bu fikre? netten bakıyorum adamlar uçmuşlar,onlarda yaptırıyorlar sanayide sonra 25-30 liraya aldıkları sehpayı 80 liraya ilana koyuyorlar. hadi ekmeklerine kan doğrayalım
bakın izmirde üreticiden
http://urun.gittigidiyor.com/Motosik...QQidZZ38834945 ön arka 100 lira.
yani teki 50 lira. bu adam 25 liradan fazlaya mal etmiyordur tanesini.
250r cılar sehpalanalım :d
bu fikrinize katılıyorum. ben varım bu işte
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:00 ----------
src_tuning adlı üyeden alıntı
Allah kaza bela vermesin Maşallah güzel motor. 2010 larda vites göstergesi varmı?
-
28 Nisan 2011, 18:11
güzel motor ama hırsızlarında favorisi çevremde 1 yiğenim ve 2 arkadaşımın gt250 si çalındı yiğenimki birde direğe zincirli idi düşünün.. hırsızların favorisi bir motor alanlar kapalı garajda falan tutsun tavsiyem öyle ulu ortada bırakmasın.. bir arkadaşım ofisine gidiyor hemde kalabalık istanbul caddesi bakırköyde dakkada yüzlerce insanın geçdiği bir yerde yol üsütünde park ediyor ordan çalındı..
-
28 Nisan 2011, 18:14
my91 adlı üyeden alıntı
Orası bizim dükkanın bulunduğu binanın arka kısmı.. Eskiden özel hastaneydi sonra çıktılar, terkedilmış gibi boş duruyo ben de motorumu koyuyorum orda yokken.Anahtarı bizde
İnternetten aldım. 75 TL ye ön arka 6 taksit ile aldım..Ama aldığım yer fiyatları arttırmış şuan..
Satın aldım. Yaptırdığımda tekinin maliyeti 25-30 tl falan olcaktı sanırım, kendim yapamazdım, bir ustaya yaptırdıgımda da malzeme gideri+ emek parası olacaktı.. Almayı tercih ettim.
sanırım yukarıda bahsetmiş olduğun 75 tl bu yarış sehpalarının fiyatı olsa gerek
link verebiliyormusun bununla ilgili ?
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
28 Nisan 2011, 18:16
7-8 Mayıs'ta Konya'ya moto drag festivaline gelecek var mı? Gelenlerle hep birlikte gidelim.
http://www.a2teker.com/showthread.php?t=8495
-
28 Nisan 2011, 20:50
bugay adlı üyeden alıntı
Konya uzak hocam daha yakın mekanlarda organiasyonlar varsa hertürlü gelirim ben
-
28 Nisan 2011, 21:02
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:59 ----------
achmalen adlı üyeden alıntı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6872918/detay/ bu satış ilanım... resimlerde egzos görünüyor. garanti belgesi yok. ancak içiniz rahat olsun pek fazla kullanılmadı. çok ufak bir çizik var üzerinde bu sebeple fiyatı kesinlikle makul tutacağım. yenisi 380 tl sanırım ... ilandaki tel no dan ulaşabilirsiniz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:50 ----------
bu fikrinize katılıyorum. ben varım bu işte
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:00 ----------
Allah kaza bela vermesin Maşallah güzel motor. 2010 larda vites göstergesi varmı?
hayır hocam sadece beyaz zeminli gösterge farklı yine boş ışığı war okadar
[B]K[/B]-aza [B]A[/B]-nında [B]S[/B]-izi [B]K[/B]-orur.... :cat:
-
28 Nisan 2011, 21:19
-
28 Nisan 2011, 21:34
sanırım yukarıda bahsetmiş olduğun 75 tl bu yarış sehpalarının fiyatı olsa gerek
link verebiliyormusun bununla ilgili ?
Evet ön+arka toplam sehpa fiyatı bu Aldığım linkin satışı şuan kapalı, yine de vereyim.
http://urun.gittigidiyor.com/Motosik...QQidZZ36872913
Aynı firma fiyatlarını şuan 100 tl civarına çelmiş durumda. Ama dilerseniz kendilerine mail atarım bir arkadaş için aynı fiyattan alma şansımız var mı diye,biraz muhabbetimiz oldu da
33 KDC 64
-
28 Nisan 2011, 21:51
my91 adlı üyeden alıntı
Evet ön+arka toplam sehpa fiyatı bu
Aldığım linkin satışı şuan kapalı, yine de vereyim.
http://urun.gittigidiyor.com/Motosik...QQidZZ36872913
Aynı firma fiyatlarını şuan 100 tl civarına çelmiş durumda. Ama dilerseniz kendilerine mail atarım bir arkadaş için aynı fiyattan alma şansımız var mı diye,biraz muhabbetimiz oldu da
sizin ön boruların altında boşluk bir alan var sanırım oraya ucu geçiyor ön kısımda sanırım.
benim ona bir bakmam gerek bende varmı diye sonra alıpta patlamasın elimde
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
28 Nisan 2011, 22:00
sizin ön boruların altında boşluk bir alan var sanırım oraya ucu geçiyor ön kısımda sanırım.
benim ona bir bakmam gerek bende varmı diye sonra alıpta patlamasın elimde
Dediğiniz aparatı gönderdiler ilk başta, ben de uyduramadım onu motoruma Daha sonra mail attım, çok ilgilendiler ve yeni aparatlar gönderdiler ücretsiz olarak,(şuan yaklaşık 20 tl'ye satıyolar o aparatları), L tipi aparat diye geçiyo.. Şuan kullandıklarım, aşağıdaki resimde olanların aynısı...
33 KDC 64
-
28 Nisan 2011, 22:06
konya draglarda bende olucam orda arkadaslarla bulusmak ısteyenolursa grş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:03 ----------
bugay adlı üyeden alıntı
Canın sağolsun
Şuan mf - hyo ve ben varım 2 hyocuyuz
galiba ahmet şimşek de nevşehirden geelcek. Daha katılım bekliyoruz konyalılar hyo görsün yav hem düğün pilavı var yarışta
aynen ustad bende kara kara dusunuyordum yalnız bulabılırmıyım dıye
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
-
28 Nisan 2011, 22:11
bugay adlı üyeden alıntı
valla uzun mesafe ama benim sağım solum belli olmaz bakarsın gelirim bende biraz deliyim bu konularda özelliklede uzun yollar kat etmeyi seviyorum ama dediğim gibi konya 2günlük bi gezi için çok uzun ve yorucu olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler