Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence orjinal alın,dışarda yaptırılanlar belki vazife olarak aynı işi görüyodur ama hoş gözükmüyolar
    my91 sahibinden.com dan almıştı sanırım bi ara çifti 75tl gibi bi rakama düşmüştü
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    my91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    asansor kapısının önünde sanki bu motor? apartmandakiler isyan etmiyorlar mı =) bizde olsa apartmanın yarısı hastanede yarısıda karakoldaydı şimdi :D
    bu arada ne güzel sehpalar onlar,nerden kaça aldın?
    Orası bizim dükkanın bulunduğu binanın arka kısmı.. Eskiden özel hastaneydi sonra çıktılar, terkedilmış gibi boş duruyo ben de motorumu koyuyorum orda yokken.Anahtarı bizde
    İnternetten aldım. 75 TL ye ön arka 6 taksit ile aldım..Ama aldığım yer fiyatları arttırmış şuan..

Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sehpaları satınmı aldın yoksa yaptırdınmı merak ettimde
    Satın aldım. Yaptırdığımda tekinin maliyeti 25-30 tl falan olcaktı sanırım, kendim yapamazdım, bir ustaya yaptırdıgımda da malzeme gideri+ emek parası olacaktı.. Almayı tercih ettim.
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence orjinal alın,dışarda yaptırılanlar belki vazife olarak aynı işi görüyodur ama hoş gözükmüyolar
    my91 sahibinden.com dan almıştı sanırım bi ara çifti 75tl gibi bi rakama düşmüştü
    Evet sanırım linki sen vermiştin hatta O akşama özel anlık %5 indirim de oldu bana bi de taksit olunca aldım ben de Tabiki yaptırılanlar bunun kadar hoş olmuyor
    33 KDC 64
    Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı my91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet sanırım linki sen vermiştin hatta O akşama özel anlık %5 indirim de oldu bana bi de taksit olunca aldım ben de Tabiki yaptırılanlar bunun kadar hoş olmuyor
    hayırlı olsun evet bende öyle bişey hatırlıyorum linki ben vermiş olabilirim ama bi yerde görmüştüm bende sanırım yanlış olmasın
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun evet bende öyle bişey hatırlıyorum linki ben vermiş olabilirim ama bi yerde görmüştüm bende sanırım yanlış olmasın
    Evet evet sendin o Malum okul nedeniyle motorumdan uzun süreler ayrı
    kalıyorum Bu sürede kullanılmıyor arada bi çalıştırılmak haricinde, lastiklere
    yazık olmasın dedim ben de her ne kadar shinko olsa da.İleride onları da
    değiştiririz belki
    33 KDC 64

Repartitor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 F
    evet arkadaşlar ilanım yayınlanmıştır buyrun inceleyin. hayırlısı olsun
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8189528/detay/
    iletişim : 0537 270 56 55 ömer.. yamaha Cygnus X - hyosung gt250r - burgman 400 - Honda 600F - A Rh (-)

Motosikleti
    hyosung gt250r
    Alıntı ToeX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin aklında araba varsa zaten boşver 600 lüğü bende öyle diyodum, yetiyor bu diyordum ama işte şeytan dürtüyor. gittim aldım bugün 600rr. akıl işi değil ama aldım işte

Sana da gün gelir dayanılmaz hale gelirse ister istemez geçersin 600 lüğe zaten ama öyle aklının bir köşesinde 4 tekerliler varsa çok zor zaten.
    Yok ben dört tekerden inip iki tekere binmeye başladımyani arabaya pek bi hevesim yok ama karda kıştada motor zor oluyor birde evlilik yakın yani hatunlada motorla heryere gidemezsin.Durumlar karışık ama gt250r a devam son kararım durup zıplarken masrafa girmeye gerek yok diye düşündümBu arada hayırlı olsun yeni motorun.Tekerin düz bassın kardeşim

Motosikleti
    ST GT250R

slm

slm arkadaşlar bi sorum olacaktı.benim arka fren hiç ama hiç tutmuyor :D balataloar yeni disk biraz çizilmiş ondan olabilirmi aceba...

Motosikleti
    S&T Kanuni GT 250 R
    Buda benm göz bebeğim gerçi artık yeni sahibinde ama yinede benim en sewdiğim motorumdu 2007 Hyosung GT 250 R

bunlarda ilk alındığı zaman çektiğim fotolar

umarım beğenirsinizz arkadaşlarr

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 ----------

Ve buda şuanki motorum yine iddalıyım eşi benzeri olmayan bir motor yıllardır Hyosung/S&T Kanuni kullanıyorum ve emin olun gerçekten çok güzel makinalar...siz ona iyi bakarsanız oda sizi asla üzmezz herkese iyi forumlar 2010 model S&T Kanuni GT 250 R

[B]K[/B]-aza [B]A[/B]-nında [B]S[/B]-izi [B]K[/B]-orur.... :cat:

Motosikleti
    hyosung gt250r
    Alıntı hllmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @achmalen hocam egsozun rengi nedir? vuruğu, çiziği, eziği var mı? garanti belgesi mevcut mu ? düşündüğün fiyat nedir? uygun bişey yapabilirsen kargo ücretide bana ait olucak şekilde ben talip olabilirim, resimleri varsa koyabilirsen sevinirim..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6872918/detay/ bu satış ilanım... resimlerde egzos görünüyor. garanti belgesi yok. ancak içiniz rahat olsun pek fazla kullanılmadı. çok ufak bir çizik var üzerinde bu sebeple fiyatı kesinlikle makul tutacağım. yenisi 380 tl sanırım ... ilandaki tel no dan ulaşabilirsiniz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:50 ----------

Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen bende onu merak ettim. yahu şu internetin nimetlerinden bi faydalanalım artık. bakın süper bi fikrim var hepimize yaraaycak cinsten.

Aramızdan biri aynı bu resimdeki sehpalardan gidip sanayide yaptırsın bitane örnekle beraber yada bikaçımız gidip fiyat alalım. sanırım bu işle uğraşan kişinin alacağı cüzzi kar ile beraber 30 -35 tl gibi bir rakama denk gelir hem o kişi ekmek yer hemde biz sehpa sahibi oluruz uygun fiyata =)

evet ne dersiniz bu fikre? netten bakıyorum adamlar uçmuşlar,onlarda yaptırıyorlar sanayide sonra 25-30 liraya aldıkları sehpayı 80 liraya ilana koyuyorlar. hadi ekmeklerine kan doğrayalım

bakın izmirde üreticiden http://urun.gittigidiyor.com/Motosik...QQidZZ38834945 ön arka 100 lira.

yani teki 50 lira. bu adam 25 liradan fazlaya mal etmiyordur tanesini.

250r cılar sehpalanalım :d
    bu fikrinize katılıyorum. ben varım bu işte

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:00 ----------

Alıntı src_tuning adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buda benm göz bebeğim gerçi artık yeni sahibinde ama yinede benim en sewdiğim motorumdu 2007 Hyosung GT 250 R

bunlarda ilk alındığı zaman çektiğim fotolar

umarım beğenirsinizz arkadaşlarr

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 ----------

Ve buda şuanki motorum yine iddalıyım eşi benzeri olmayan bir motor yıllardır Hyosung/S&T Kanuni kullanıyorum ve emin olun gerçekten çok güzel makinalar...siz ona iyi bakarsanız oda sizi asla üzmezz herkese iyi forumlar 2010 model S&T Kanuni GT 250 R

Allah kaza bela vermesin Maşallah güzel motor. 2010 larda vites göstergesi varmı?

Motosikleti
    Artık Yok...
    güzel motor ama hırsızlarında favorisi çevremde 1 yiğenim ve 2 arkadaşımın gt250 si çalındı yiğenimki birde direğe zincirli idi düşünün.. hırsızların favorisi bir motor alanlar kapalı garajda falan tutsun tavsiyem öyle ulu ortada bırakmasın.. bir arkadaşım ofisine gidiyor hemde kalabalık istanbul caddesi bakırköyde dakkada yüzlerce insanın geçdiği bir yerde yol üsütünde park ediyor ordan çalındı..

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Orası bizim dükkanın bulunduğu binanın arka kısmı.. Eskiden özel hastaneydi sonra çıktılar, terkedilmış gibi boş duruyo ben de motorumu koyuyorum orda yokken.Anahtarı bizde
    İnternetten aldım. 75 TL ye ön arka 6 taksit ile aldım..Ama aldığım yer fiyatları arttırmış şuan..

Satın aldım. Yaptırdığımda tekinin maliyeti 25-30 tl falan olcaktı sanırım, kendim yapamazdım, bir ustaya yaptırdıgımda da malzeme gideri+ emek parası olacaktı.. Almayı tercih ettim.
    sanırım yukarıda bahsetmiş olduğun 75 tl bu yarış sehpalarının fiyatı olsa gerek
    link verebiliyormusun bununla ilgili ?
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    7-8 Mayıs'ta Konya'ya moto drag festivaline gelecek var mı? Gelenlerle hep birlikte gidelim.

http://www.a2teker.com/showthread.php?t=8495

Motosikleti
    hyosung gt250r
    Alıntı bugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    7-8 Mayıs'ta Konya'ya moto drag festivaline gelecek var mı? Gelenlerle hep birlikte gidelim.

Konya uzak hocam daha yakın mekanlarda organiasyonlar varsa hertürlü gelirim ben

Motosikleti
    S&T Kanuni GT 250 R

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:59 ----------

Alıntı achmalen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6872918/detay/ bu satış ilanım... resimlerde egzos görünüyor. garanti belgesi yok. ancak içiniz rahat olsun pek fazla kullanılmadı. çok ufak bir çizik var üzerinde bu sebeple fiyatı kesinlikle makul tutacağım. yenisi 380 tl sanırım ... ilandaki tel no dan ulaşabilirsiniz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:50 ----------

bu fikrinize katılıyorum. ben varım bu işte

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:00 ----------

Allah kaza bela vermesin Maşallah güzel motor. 2010 larda vites göstergesi varmı?
    hayır hocam sadece beyaz zeminli gösterge farklı yine boş ışığı war okadar
    [B]K[/B]-aza [B]A[/B]-nında [B]S[/B]-izi [B]K[/B]-orur.... :cat:

bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mancuryalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konya uzak hocam daha yakın mekanlarda organiasyonlar varsa hertürlü gelirim ben
    Canın sağolsun
    Şuan mf - hyo ve ben varım 2 hyocuyuz galiba ahmet şimşek de nevşehirden geelcek. Daha katılım bekliyoruz konyalılar hyo görsün yav hem düğün pilavı var yarışta

Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    sanırım yukarıda bahsetmiş olduğun 75 tl bu yarış sehpalarının fiyatı olsa gerek
    link verebiliyormusun bununla ilgili ?
    Evet ön+arka toplam sehpa fiyatı bu Aldığım linkin satışı şuan kapalı, yine de vereyim.
    http://urun.gittigidiyor.com/Motosik...QQidZZ36872913
    Aynı firma fiyatlarını şuan 100 tl civarına çelmiş durumda. Ama dilerseniz kendilerine mail atarım bir arkadaş için aynı fiyattan alma şansımız var mı diye,biraz muhabbetimiz oldu da
    33 KDC 64

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Evet ön+arka toplam sehpa fiyatı bu Aldığım linkin satışı şuan kapalı, yine de vereyim.
    http://urun.gittigidiyor.com/Motosik...QQidZZ36872913
    Aynı firma fiyatlarını şuan 100 tl civarına çelmiş durumda. Ama dilerseniz kendilerine mail atarım bir arkadaş için aynı fiyattan alma şansımız var mı diye,biraz muhabbetimiz oldu da
    sizin ön boruların altında boşluk bir alan var sanırım oraya ucu geçiyor ön kısımda sanırım.

benim ona bir bakmam gerek bende varmı diye sonra alıpta patlamasın elimde
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    sizin ön boruların altında boşluk bir alan var sanırım oraya ucu geçiyor ön kısımda sanırım.

benim ona bir bakmam gerek bende varmı diye sonra alıpta patlamasın elimde
    Dediğiniz aparatı gönderdiler ilk başta, ben de uyduramadım onu motoruma Daha sonra mail attım, çok ilgilendiler ve yeni aparatlar gönderdiler ücretsiz olarak,(şuan yaklaşık 20 tl'ye satıyolar o aparatları), L tipi aparat diye geçiyo.. Şuan kullandıklarım, aşağıdaki resimde olanların aynısı...

33 KDC 64

ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    konya draglarda bende olucam orda arkadaslarla bulusmak ısteyenolursa grş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:03 ----------

Canın sağolsun
    Şuan mf - hyo ve ben varım 2 hyocuyuz galiba ahmet şimşek de nevşehirden geelcek. Daha katılım bekliyoruz konyalılar hyo görsün yav hem düğün pilavı var yarışta

aynen ustad bende kara kara dusunuyordum yalnız bulabılırmıyım dıye
    Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!

Motosikleti
    hyosung gt250r

valla uzun mesafe ama benim sağım solum belli olmaz bakarsın gelirim bende biraz deliyim bu konularda özelliklede uzun yollar kat etmeyi seviyorum ama dediğim gibi konya 2günlük bi gezi için çok uzun ve yorucu olur.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler