Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı pc-kopat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben geldim millet. serkanın motoruna baktım. sente eksantiriğin birinde hafif kaçıktı. demek ki serkanın şikayet ettiği çekiş sorununun kaynağını doğru tahmin etmişiz. ses yapan yeri de keşfettim fincanlardan geiyor. fakat eksantrikte ve diğer parçalarda deformasyon yoktu. muhtemelen ölçüleri birbirinden farklı ve söküldüğünde yerleri karıştı. fakat aradaki boşluğu kesitrebilmek için sentil çakısına ihtiyacım vardı. bir de yol uzak olunca sorun çözmek için yeterli zaman olmuyor. tam 210 km yapmışım : )) eyüp kardeşim sen neredesin? hem seninle de tanışmış olurduk bu vesile ile. (ama çay isterim bilesin)
    nekadar teşekkür etsem azdır abi herşey için tekrar tekrar sağol. bu arada 140 km sanıyorduk 70 km den =) bi 70 km daha varmış yanılma payımızda az değilmiş :p bu arada ben netten baktım sentil çakısı 10 tl yazıyordu şaşırdım, bilseydim alırdım önceden netten =)
    Karadeniz - Giresun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Bende tanışmak isterim. Çaydan bol bişey yok.
    Yer Levent tarafında. Telefon numaram Serkan da vardı sanırım. Bana önceden haber verin istediğiniz zaman buyrun. Görüşmek dileğiyle.
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende tanışmak isterim. Çaydan bol bişey yok.
    Yer Levent tarafında. Telefon numaram Serkan da vardı sanırım. Bana önceden haber verin istediğiniz zaman buyrun. Görüşmek dileğiyle.
    evet abi bende var numaran. ismail abide de navigasyon var adresten şak diye bulur geliriz inşallah =) bu arada senin face i de buldum
    Karadeniz - Giresun.

Motosikleti
    Yamaha R1
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nekadar teşekkür etsem azdır abi herşey için tekrar tekrar sağol. bu arada 140 km sanıyorduk 70 km den =) bi 70 km daha varmış yanılma payımızda az değilmiş :p bu arada ben netten baktım sentil çakısı 10 tl yazıyordu şaşırdım, bilseydim alırdım önceden netten =)
    rica edrim serkanım. biliyorsun senin mağduriyetin kanıma dokunuyordu. elimden geleni yapmaya çalıştım. sen de hakkını helal et benim için kafidir. biliyorsun ben bu işi artık yapmıyorum ama ortalığın kasap kesmesi beni ne kadar etkilemese de insanları mağdur ediyor maalesef.

ben anadolu yakasındayım eyüp kardeşim. şu havalar az düzelsin de bir ara görüşelim senin orada inşallah. Serkan levente geçmek için kgsye gerek yok. ama dönüşe gerekiyor. erken saatte olursa (akşam sekize kadar) eminönünden üsküdara feribotla geçeblirsin. köprüde ceza yeme diye hatırlatayım

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı pc-kopat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rica edrim serkanım. biliyorsun senin mağduriyetin kanıma dokunuyordu. elimden geleni yapmaya çalıştım. sen de hakkını helal et benim için kafidir. biliyorsun ben bu işi artık yapmıyorum ama ortalığın kasap kesmesi beni ne kadar etkilemese de insanları mağdur ediyor maalesef.

ben anadolu yakasındayım eyüp kardeşim. şu havalar az düzelsin de bir ara görüşelim senin orada inşallah. Serkan levente geçmek için kgsye gerek yok. ama dönüşe gerekiyor. erken saatte olursa (akşam sekize kadar) eminönünden üsküdara feribotla geçeblirsin. köprüde ceza yeme diye hatırlatayım
    abi inanırmısın yolları hiç bilmiyorum =) otoyoldan hangi köprüye nasıl giderimi bile bilmiyorum =) kaldı ki eminönünü bulup feribotu bulayım =) düz gidip önce mecidiyeköyü buluyorum ondan sonra Allah kerim =)

bu arada forumda neden siyaset konuşmanın yasak oldugunu çok iyi anladım milletin siyasetinden iki kelime konuşamadık
    Karadeniz - Giresun.

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Mecidiyeköye gider gibi gelip sarıyer Çıkışından çıktıktan sonra beni ara gerisi kolay olur.
    Face den bulduysan ekleseydin bari
    Neden kimse uyumuyor yaw
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Motosikleti
    Yamaha R1
    antalyadaki kasap motorculara motoru açmaktansa arkadaşıma antepten getirdigimiz üzerinde orjinal krank kolları olmayan makinayı düzeltmek için bilyaları falan dagıtmıştı motoru indirip evin terasında açtık fotoları en yakın zamanda sizlerle paylaşcam keşke istanbulda yaşıyor olsaydım hayla orda hyo çok antalyada çok az 1000 ligi olan adam bile bu ne diye dönüp bakıyor tanımlayamıyor
    yeni makine yeni tat.

cekokk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt-09 / Yamaha Fazer 6
    Alıntı nashua adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    antalyadaki kasap motorculara motoru açmaktansa arkadaşıma antepten getirdigimiz üzerinde orjinal krank kolları olmayan makinayı düzeltmek için bilyaları falan dagıtmıştı motoru indirip evin terasında açtık fotoları en yakın zamanda sizlerle paylaşcam keşke istanbulda yaşıyor olsaydım hayla orda hyo çok antalyada çok az 1000 ligi olan adam bile bu ne diye dönüp bakıyor tanımlayamıyor
    arkadasım selamlar bende antalya da ikamet ediyorum yakında bende hyosung almayı düşünüyorum tanışmak isterim boş bir zamanında gel bir çayımızı iç SAYGILAR

Motosikleti
    Yamaha R1
    ne taraftasınız
    yeni makine yeni tat.

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mecidiyeköye gider gibi gelip sarıyer Çıkışından çıktıktan sonra beni ara gerisi kolay olur.
    Face den bulduysan ekleseydin bari
    Neden kimse uyumuyor yaw
    şimdi ekliyorum abi =) tamamdır ismail abiyle haberleşelimde bakalım havalarda düzeldi bende bi uzun yol yapmış olurum hem =)

motorcu adam uyumaz :D
    Karadeniz - Giresun.

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    ben motorumu aldıgımda 5-6 ay yatmıştı ama arada çalıştırmışlardı ona ragmen fren hidrolik pompasının içi pas fln tutmuş değiştirmek zorunda kaldım.akü çökmüş adam yenisini alıp takmış vs. 2 sene yatan motor düşündürücü. 1000 tl daha ver yeni kasa al kafanda rahat olsun şeklinde on numara olsun. yada bunları konuş bayiyle mantıklı gelmiyor de fiyatı 7000 e fln çeksin. nihayetinde garantisi var ama biraz araştırırsan kanuni de garantinin bi anlamı olmadıgını anlarsın
    Alıntı yoyo74 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    .................................................. .................................................. ..

al gitsin sadece bir kaç şeye dikkat et....
    1- akü takılı mı .... ben alırken ada akünün poşetini açtı..suyunu doldurdu..öyle verdi yani aküsü hiç kullanılmamıştı...
    2- motosiklet dışarıda sergi edilen motosiklet mi... üzerine 50 tane adam binmiş... vitesi kurcalamış, yağmurdan dolayı ufak tefek paslanmalar olmuşmu vs vs
    3- benzin deposunda yakıt varmı... bu bazen depoda paslanma yapabiliyor
    ..

Eğer bunlarınla ilgili sorun yoksa al gitsin 2011 kasa ile 2009 kasa da çok bariz fark yok.. motor bloğu zaten aynı... sıfır motora binmenin zevkine paha biçilemez...
    arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim. motorumu artık resmen almış bulunuyorum Bugün ÖTV si yattı, geri kalan işlemleri halledildi ve ambara verildi Denizli' ye geliyor. Yarın Allah kısmet ederse motorumu teslim alıcam. Yarında öğleden önce teslim edicek şekilde müşavirliğe belgelerimi teslim edip gün iş bitimine kadarda ruhsat ve plakamı elime alabileceğimi söylediler müşavirlikten, onları halledicem.

buarada motorun aküsü yeni takılmış, ve benzinde içine (2 lt.) daha yeni konulmuş. motorun o açıdanda problemi olmucak akünün bitik oluşu depoda pas gibi.. bide Allah kaza bela vermeden sürmeyi nasip ederse daha ne olsun hepimizin tekeri düz bassın arkadaşlar..

Buarada rodaj km.si ve rodaj boyunca sürüş karekteristiği ile ilgili bilgilerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim, rodajı tamamladıktan sonra da iridyum buji ve İpone yağ kullanmayı düşünüyorum, şimdiden saolun..

Motosikleti
    gt250R Siyah
    bu şekilde dayanışma ne güzelmiş bir arada benim hyoma bakarmısınız
    İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur! Ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz...

Motosikleti
    önce sl150 şimdi S&T gt250r

hayırlı olsun...

Alıntı hllmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim. motorumu artık resmen almış bulunuyorum Bugün ÖTV si yattı, geri kalan işlemleri halledildi ve ambara verildi Denizli' ye geliyor. Yarın Allah kısmet ederse motorumu teslim alıcam. Yarında öğleden önce teslim edicek şekilde müşavirliğe belgelerimi teslim edip gün iş bitimine kadarda ruhsat ve plakamı elime alabileceğimi söylediler müşavirlikten, onları halledicem.

buarada motorun aküsü yeni takılmış, ve benzinde içine (2 lt.) daha yeni konulmuş. motorun o açıdanda problemi olmucak akünün bitik oluşu depoda pas gibi.. bide Allah kaza bela vermeden sürmeyi nasip ederse daha ne olsun hepimizin tekeri düz bassın arkadaşlar..

Buarada rodaj km.si ve rodaj boyunca sürüş karekteristiği ile ilgili bilgilerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim, rodajı tamamladıktan sonra da iridyum buji ve İpone yağ kullanmayı düşünüyorum, şimdiden saolun..

Hayırlı olsun,güle güle kullanırsın umarım... Mevsimi de geldi güzel gezersin, dikkatli kullan, güzel bi kask edin, korumalarını tak alarmlı disk kilidi al...
    birde "Würth'den hss dry chain lube zincir yağı" aldın mı tamamdır...

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hllmr
    Hayırlı olsun 2009 gri yimi aldınız
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    gt250R Siyah
    hllmr hayırlı uğurlu olsun...
    İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur! Ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz...

Motosikleti
    Honda 1000 rr repsol 2016
    arkadaşlar
    benim motorda keçe degisimi olacak ön amorsörlerde hafif sızıntı var aranızda hıc yaptıran varmı garantıye girermi ne kadara maal olur yada cok hafif sızıntılar var kece degısımı sizce gereklımı cok hafıf bır damla belkı. yardımlarınızı rıca edıyorum

Motosikleti
    hyosung gt250r
    Alıntı eby78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hepinize iyi geceler..2011 yeni kuyruklu 250R kullanan yokmu hala aramızda?eskiyle arasındaki farkı merak ediyorum açıkçası..sadece kuyruk tasarımından ibaret mi yoksa bu motor..
    sanırım sadece kuyruk ve sele farkı var... çok incelemedim ama motorun sesi filan aynı. you tube de baktım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 ----------

Alıntı achmalen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sanırım sadece kuyruk ve sele farkı var... çok incelemedim ama motorun sesi filan aynı. you tube de baktım
    arkadaşlar bu arada benim motor yeni aldığımda takozda kalmış 1 yıl civarı ilk benzini koyduktan sonra tekledi filan... bu olay baya devam etti şu anda aldığımdan bu yana 600 km yol yapmışım. ışıklara gelince bazen stop ediyo yani tam durma anında. servise baktırdım avans ayarı düşük diyo 2 civarında sabit durmalıymış devir saati. başkasına gittim 15-20 arası diyorlar... kimi diyor depoyu söktür yıkat ... kimi diyor bekle zamanla düzelecek filan moral bozukluğu ve kafa karışıklığı içindeyim

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    Alıntı yoyo74 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Hayırlı olsun,güle güle kullanırsın umarım... Mevsimi de geldi güzel gezersin, dikkatli kullan, güzel bi kask edin, korumalarını tak alarmlı disk kilidi al...
    birde "Würth'den hss dry chain lube zincir yağı" aldın mı tamamdır...
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hllmr
    Hayırlı olsun 2009 gri yimi aldınız
    Alıntı chirkinn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hllmr hayırlı uğurlu olsun...
    arkadaşlar teşekkürler, inşallah kazasız belasız kullanmak nasip olur, hepimizin tekeri düz bassın.
    bu arada @yoyo74 hocam, 2 adet korumalı montum, kaskım ve eldivenim zaten mevcut bi tek dediğin Würth'den hss dry chain lube zincir yağını almak kalıyo geriye..

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı bugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ohooo üstad sen ben cbr 125 aldktan sonra cbr 125i sattın, gt250r aldım şimdi bu da gitti bana mıdır garezin anlayamadım hayırlı olsun ben xt660 alsam onu da mı satcan
    hehehehe yok yok ben motorumu buldum 660
    3.vites yanlıya yanlıyo gidiyorum sıfır M3'ler bu yazı çıkartmaz

gemi çalışanı değilim,norveç merkezli bir araç nakliye firmasında şöförüm.yurt dışından gemilerle gelen sıfır km araçları indiriyorum ve TR de üretililen yurt dışına giden araçları yüklüyorum gemiye

http://www.shipphotos.co.uk/pages/traviata.htm

bak bu gemide çok zor günlerim geçti =) rampası ters oldugu için sürekli kaza riskiyle yükleme yaptık =)
    Güzel işmiş.

Motosikleti
    GT250R gitti/2011 600RR
    Alıntı hllmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Hayırlı olsun motorun. Biliyorsundur gerçi ama yine de hatırlatayım rodajda dikkat etmen gereken şeyler çok önemlidir. Mümkün olduğunca ani gaz-fren ikilisinden uzak dur. İmkanın varsa açık bir yol bul kendine, orda 6000-65000 deviri geçme 800 km ye kadar. 1000 km ye kadar da 8000 deveri geçme. Mümkün olduğunca aynı viteste sürmemeye çalış, vites değiştir motor bütün vitesteki devirlere göre açılsın. Tabi hızını da ona göre düşür - yükselt.

Bende benim gt250r'ı sattım, yeni kasa 600f kaporası verdim. Salı, çarşamba günü teslim almış olurum motoru. Benide sardı bir rodaj telaşı
    ...eX...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 92 kullanıcı var. (0 üye ve 92 misafir)

Bu Konudaki Etiketler