tabiki,baksanıza hiç bir firma indirim yapmadı 100 cc 150 cc schooterlarda fiyatlar aynı hatta zam gelenleri var. aynı kömür gibi dolara zam geldi fiyatı fırladı dolar indi kömür yine aynı fiyat. benzinde öyle varili şuankinin 2 katıyken zam geldi, varil fiyatı indi ama bizim benzin zamlandı. mantık Türkiyede böyle işliyor malesef. hyo fiyatları iyi bile bu durumda
Karadeniz - Giresun.
5000 tl ye fazla km yapmmamıs en fazla 10.000 gt 250r arıyorum.ödeme peşin olacaktır.?İstanbul...
Ya ben de Hyosung'u seviyorum. Kalite konusunda kafa rahat oluyo ama 2.el piyasası çok yüksek bence hala cümlemin arkasındayım.
5000'e temiz bulsam alıcam ben göremiyom 5000'e temiz motor nedense.
Ya boyalı ya fazla km'li vs vs.
Temiz bi GT 250R almak için 6000 TL yi gözden çıkarmak gerekiyor. O kadar da veresim yok açıkçası.
O fiyatların düşmesi için önce yeni kasaların satılıp sonra 2.ele düşmesi gerekirki o ölü fiyatlara iyi bişey alabilesin oda şu durumda mümkün değil heleki böyle sezonun acıldığı gunlerde kimse o fiyatlara sorunsuz bir motorunu satmaz.
Bende bir süredir motor arayışındayım. Genelde fiyatlar yüksek ve pazarlıkla ne kadar düşer emin değilim. Ankarada 5.500 altında motorunu satıcak arkadaslar varsa oturalım çayımızı içelim anlaşalım
ozaman şöyle bişi olsa olmaz mı mesela atıyorum makinanın boyaya ihtiyacı var ufak tefek çizikleri var görselliğide çok etkilemiyor hadi birde motor ayaktayken düşmüş olsun ciğeri sağlam km düşük orjinal bu şekilde ki bir hyosung alınmaz mı 4500-5000 liraya ?
İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unutur! Ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz...
Arkdaşlar zincir ebadımız ve ölçüleri 520-112 oring zincir doğru mu? Bi arkadaş xring demişti ama nette baktım o ring diye geçiyor.oringle x ring arasındaki fark ne ve hangisi uyar kafam karıştı şimdi???
haklısın bende senin gibi düşünüyordum aldım bana maliyeti şuan 6 yı geçti ama napalım başka çarem yoktu pert motorlar 5 bin tl idi hep bide 4-5 yaşında motorlar hep 5 bin 10 bin km deydi nasıl güvenirsin. bende aldım 16 binde 2008 çıkışlı gri siyah tam isteğim gibi ama mecbur o paralarıda verdim. herşeyin bi değeri var TR de de bu değer biraz fazlada olsa mecbur kalıp alıyoruz çok istiyorsak
Karadeniz - Giresun.
bana da temiz bir gt250r, toplam 6.0-6.2'e maloldu* ...
ucuz ve temiz düşmesini biraz bekleseydim veya acele edip önceki düşenleri
kapsaydım, 5.5-5.75 arasına temizini bulmak mümkündür...
ben 3 e 5 e takılmadım acele olsun hemen olsun 3 5 fazla olsun dedim...
*a ince...
Yani öyle saçma alıcı mesajları geliyorki. Motoru satasım kalmadı.
Motorun boyaya ihtiyacı olur 500 tl fiyat kırar. Motor boyanmış pırıl pırıl olur yine 500 tl fiyat kırar. Be ne saçma çelişkidir anlamak mümkün değil. Şu ana kadar 8-10 kişiyi engelledim sahibndende. Bırakın cevap vermeyi direk engelliyorum.
Sanki adama zorla mal satıyoruz gibi aptal saptal mesajlar.
Gelip motoru bakmak istemeyeni hiç umursayıpta konuşmuyorum bile. Alıcak adam belli eder kendini. Ben nasıl her almayı düşündüğüm motoru direk görmeye gidip motorun başında konuşuyorsam gerekenleri aynı şeyi bekliyorum. Satılmazsada ummmrumda değill. Hayvan gibi makine biner keyfini çıkarmaya devam ederim.
Bekliyorlarki sıkışmış birisi olsun acil satsın ucuz versin "mal sahibi olmaya çalışma mantığına ve yolunada bakın hele"
Hep dediğimi tekrarlayayım bari. Ucuz motor olmaz sorunlu motor olur. (daha pahalıya gelir)
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Selam arkadaşlar. Motorumun virajlarda fazla yatmaması lastiğimin 170 olmasından mı kaynaklanıyor?. Bide üzerindeki lastik baya eski. Değiştirmeyi düsünüyorum. Lastik soruyoruz sanayide.Sorduğum motorcunun bana dedikleri çok saçma geldi; 170 lik viraja girmez 160 takalım. 1 cm le mi viraj? Onu geç ben 150 takalım orjinali bu diyorum adam hala 160 da ısrarlı. Fiyat konusunda arasında baya bi fark var 150-160. 160 ısrarı galiba bundan kaynaklanıyor.
Merhaba
İnşallah yaz ortası ya da sonu bende hyolanabilirim.
Sizce dediğim dönemlerde düşer mi?
Özellikle hyo alırken dikkat edilecek bir şeyler varmıdır.
Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!
Bende satıyorum motoru, aynen dediğin gibi alakasız alakasız mesajlar geliyor. 6.950 dediğim motora, 4.5 veren mi istersin, sıfırı bilmem kaç paraya diyen mi. 2011'i 7500'e satılıyormuş, özellikle de diyor "beyaz" diye, benim haberim yok bak sen şu Allah'ın işine. Adam gibi yaklaşana hertürlü yardımcı olacağım zaten ama daha konuya giriş sinirlerimi hoplattığı için yapacağım yardımı da yapmak gelmiyor içimden.
...eX...
Eyüp abi ve ToeX ilan numaralarınızı verebilir misiniz?
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Sahibinden ilan no : 45142764
Alıcı mt den tanıdığım birisi olmadığı sürece yada özel bir durum olmadığı sürece (istanbul dışından aranması gibi) motorun fiyatı kesinlikle motorun başında belli olucaktır.
Bakın arkadaşlar ben çocukluk arkadaşıma 1499 dahi yapmam dediğim motoru hiç ama hiç tanımadığım birisine tek kalemde 1350 tl olur sana dedim ve adam aldı gitti. Alıcının yaklaşımı fiyatı belirler (benim için öyle) . Umarım anlatabilmişimdir.
Alacak olanlar içinde satıcak olanlar içinde hayırlısı olsun.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Arkadaslar merhabalar bugun aksam pazarlığını yaptığım hyosung umu allahın izniyle yarın sabah alacam. hiç aklımda yoktu aslında önceki sene hastaydım iyi bir fiyata buldum alıyorum allahın izniyle sabah notere gidip alacagım
sizden istedigim tavsiye motorun yanına gittigimde bu kadar büyük birr motor oldugunu bilmiyordum şahsen üzerinde tiger egzoz varmış beni resmen büyüledi sesi daha motor 15000 de 2008 model kazası falan yok yarın aldıgımda resimleri eklerim
sürüşte neye dikkat etmeliyim bende 100 lük mondial vardı yarı otomatik
SAYGILAR
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)