Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Nisan 2011, 00:52
chirkinn adlı üyeden alıntı
son bir adım kaldı hyosung a kavuşmaya dün bir motora bakıcaktık eniştemle daha sonra motorcu arkadaşının tanıdığı birisi satıyormuş siyah 2007 model 6binde adam keyfe biniyormuş gittik gördük anlaştık bugün iş çıkışı devralmaya gidicem bir aksilik olmaz ise akşama motoruma kavuşucam bakalım heycanla bekliyorum motorumu almayı ve aranıza katılmayı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:10 ----------
biraz çizikleri mevcut sağlık olsun dedik ileride komple boyatırım dedim uygunda aldık biraz bakalım benim için nasıl olucak
hayırlı olsun
iletişim : 0537 270 56 55 ömer.. yamaha Cygnus X - hyosung gt250r - burgman 400 - Honda 600F - A Rh (-)
Reklamlar
-
06 Nisan 2011, 01:56
-
06 Nisan 2011, 14:27
Serk21 adlı üyeden alıntı
uzun far içinde aynısını mı kullanıyoruz? cahil bi motorsiklet ustası bana 100 wat forklift ampülü taktırttı,aküm yeni olmasına ragmen uzunu yaktıgımda akü bitecek gibi oluyor gaz verinde ışık artıyor vs
evet 3 tırnak olmasıının sebebi 1. şase 2. kısa 3. uzun far koblosu için. 100 wat ağır gelir normal kullanım için 55 wat ideal dir. her gün 3-4 saat yol yapıyorum dersen 35 tak.
UĞUR
4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider
-
06 Nisan 2011, 17:21
uğuR1000 adlı üyeden alıntı
evet 3 tırnak olmasıının sebebi 1. şase 2. kısa 3. uzun far koblosu için. 100 wat ağır gelir normal kullanım için 55 wat ideal dir. her gün 3-4 saat yol yapıyorum dersen 35 tak.
sağoalsın abi beyaz ampül bulursam alayım ozaman. benim kısa zenon uzunda zenondu söktürdüm o 100 lükten taktırdım saf motorcu yüzünden. yağmurlu havada zenondan korkuyorum kaçak yaparda çarpar mı diye o yüzden uzunları yakasım geliyor =)
-
06 Nisan 2011, 18:50
sağoalsın abi beyaz ampül bulursam alayım ozaman. benim kısa zenon uzunda zenondu söktürdüm o 100 lükten taktırdım saf motorcu yüzünden. yağmurlu havada zenondan korkuyorum kaçak yaparda çarpar mı diye o yüzden uzunları yakasım geliyor =)
bu arada şimdi farkına vardım ben naket kullanıyorum R ların önünde çift far var biri kısa biri uzunsa iki adet H 3 lazım sis farlarına takılan cinsten alttaki park sa H 4
UĞUR
-
06 Nisan 2011, 18:56
abi anlayamıorm nie ısrarla kaç senedir aynı far'ı kullanıolar çok kötü düruo bence ne zaman deiscek acaba
-
06 Nisan 2011, 19:15
hyosung karbüratörlü bugün satışınıda aldım artık 2007 model bir hyosungum oldu çok mutluyum ben 4500 e aldım fakat acayip denk geldi eniştemle başka motor alıcaktık motorcu arkadaşını aradı adamda demesin mi burada birisi var satıyor parayada ihtiyacı var motorcu bize 4500 dedi diye adamda 4500 e verdi gittiğimiz gün internete 5800 e ilan vermiş öyle bi kelepire geldi iş ufak tefek çizikler var sıkıntı değil ileride boyatırız. hepinize çok teşekkürler inş.tanışmakta nasip olur bizlere
-
06 Nisan 2011, 20:00
-
06 Nisan 2011, 20:17
hyosung karbüratörlü bugün satışınıda aldım artık 2007 model bir hyosungum oldu çok mutluyum
ben 4500 e aldım fakat acayip denk geldi eniştemle başka motor alıcaktık motorcu arkadaşını aradı adamda demesin mi burada birisi var satıyor parayada ihtiyacı var motorcu bize 4500 dedi diye adamda 4500 e verdi gittiğimiz gün internete 5800 e ilan vermiş öyle bi kelepire geldi iş ufak tefek çizikler var sıkıntı değil ileride boyatırız. hepinize çok teşekkürler inş.tanışmakta nasip olur bizlere
hayırlı olsun, kaç km de motorun?artık resimleri bekliyoruz =)
-
06 Nisan 2011, 20:37
uğuR1000 adlı üyeden alıntı
bu arada şimdi farkına vardım ben naket kullanıyorum R ların önünde çift far var biri kısa biri uzunsa iki adet H 3 lazım sis farlarına takılan cinsten alttaki park sa H 4
şimdi bi dakka sadece kısa için ne alıcaz kafam karıştı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:31 ----------
hyosung karbüratörlü bugün satışınıda aldım artık 2007 model bir hyosungum oldu çok mutluyum
ben 4500 e aldım fakat acayip denk geldi eniştemle başka motor alıcaktık motorcu arkadaşını aradı adamda demesin mi burada birisi var satıyor parayada ihtiyacı var motorcu bize 4500 dedi diye adamda 4500 e verdi gittiğimiz gün internete 5800 e ilan vermiş öyle bi kelepire geldi iş ufak tefek çizikler var sıkıntı değil ileride boyatırız. hepinize çok teşekkürler inş.tanışmakta nasip olur bizlere
hayırlı olsun dostum kazasız belasız kullanman dileğiyle
-
06 Nisan 2011, 21:49
mancuryalı adlı üyeden alıntı
şimdi bi dakka sadece kısa için ne alıcaz kafam karıştı
[:
benimde kafam karıştı uzun için ne alıcam =))
-
06 Nisan 2011, 23:46
benimde kafam karıştı uzun için ne alıcam =))
ben naked kullanıyorum dolayısıyle bende tek buyuk far var uzunu kısası tek ampulde.R MODELİNDE altaki park ışığı içinse tek ampul H4 ... yok ustteki kısa alltaki uzunsa her birine birer ader H3 iki ampul H3 ampul aynı zamanda arabaların sis farınada takılır. ama en mantıklısı söküp görmek ona göre almak.
UĞUR
-
07 Nisan 2011, 01:02
sağolln arkadaşlar ilk motorum benim yardım ve desteklerinizi esgirmeyin en kısa sürede foto atıcam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:12 ----------
ee arkadaşlar ben hyosungun plastik aksam parçalarını nereden temin edebilirim acba öncelikle sol taraf sinyallerin altın camurlugun üstünde siyah parça var adını bilemiyorum :( nereden bulabilirim istanbulda ufak bir vadire atlattımd :S onu düşürmüşüm :(
-
07 Nisan 2011, 01:17
Servis manuelinde yazan aynen şudur.
Kısa için H3 tipi 55 watt
Uzun için H1 tipi 55 watt
Ayrıca 55 watt üzeri kullanmanız elektrik tesisatına ciddi hasarlar verir. (kesin verir , verebilir değil yani)
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
07 Nisan 2011, 09:32
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2008-...Q5fAccessories arkadaşlarım abilerim bana bu parçadan lazım nereden bulabilirim açaba sol taraf için gerekli :S
-
07 Nisan 2011, 10:25
acayüp adlı üyeden alıntı
Ayrıca 55 watt üzeri kullanmanız elektrik tesisatına ciddi hasarlar verir. (kesin verir , verebilir değil yani)
eyvallah eyüp abi. bendeki 100 wat ya motorcu adam bide tak dedi ille neyin peşinde bu adamlar anlamıyorum. ampülü aldıgım adam bile yuh dedi daha düşük watlı verdi motorcu geri yolladı git 100 lük al diye. lanet adam tesisatı yaktırıp para kazanmaya mı çalışıyo napıyosa artık.
-
07 Nisan 2011, 13:08
-
07 Nisan 2011, 13:19
tizyano çok sağol çok teşekkür ederim canımı çok sıkıyordu bulamam diye korkuyordum bana nasıl bir iyilik yaptığını anlatamam
-
07 Nisan 2011, 20:03
acayüp adlı üyeden alıntı
eywallah eyüp usta
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------
eyvallah eyüp abi. bendeki 100 wat ya motorcu adam bide tak dedi ille neyin peşinde bu adamlar anlamıyorum. ampülü aldıgım adam bile yuh dedi daha düşük watlı verdi motorcu geri yolladı git 100 lük al diye. lanet adam tesisatı yaktırıp para kazanmaya mı çalışıyo napıyosa artık.
valla serk kardeş piyasada okadar çok ustayım diyen adam varki haddi hesabı yok yani.bu gerçekten böyle.sizin orda pek çeşit olmuyor biliyorum ama genede sen sağlam bir usta bul kendine güvenilir sürekli ona takıl.bunların çoğu arkadaşlarında dediği gibi kan emini!hiç abartmadan söylüyorum bunu çünki benim motordaki tekleme sorunumda anladım ben bunu tek tek dolaşıyorum adamları hepsi şöyle böyle diyor.tutarsızlık diz boyu ama ne zamanki biri çıktı motorun sorununu test ederek anladı dedim tamam doğru yerdeyim çünki diyerleri ezbere konuşup atan tutan türden insanlardı ve nitekimde hiç birine motoru bırakmadım ama bu test eden çocuğa güvendim teslim ettim ve sorunuda çözdü
-
07 Nisan 2011, 21:34
mancuryalı adlı üyeden alıntı
valla serk kardeş piyasada okadar çok ustayım diyen adam varki haddi hesabı yok yani.bu gerçekten böyle.sizin orda pek çeşit olmuyor biliyorum ama genede sen sağlam bir usta bul kendine güvenilir sürekli ona takıl.bunların çoğu arkadaşlarında dediği gibi kan emini!hiç abartmadan söylüyorum bunu çünki benim motordaki tekleme sorunumda anladım ben bunu
tek tek dolaşıyorum adamları hepsi şöyle böyle diyor.tutarsızlık diz boyu ama ne zamanki biri çıktı motorun sorununu test ederek anladı dedim tamam doğru yerdeyim
çünki diyerleri ezbere konuşup atan tutan türden insanlardı ve nitekimde hiç birine
motoru bırakmadım ama bu test eden çocuğa güvendim teslim ettim ve sorunuda çözdü
hiç sorma abi, benim motorda sadece eksantrik zincirinin az bişey salmasından gelen sesi piston diye ısrar edip bana sıfır piston segman aldırtan ve bunların montajını yaparken saatlerce ugraşıp,eyüp ustayı ve diğer bir ustayı daha aradıgı halde ayarı beceremeyen daha sonrada tutmayan sente ayarı için gitiğimde ''hyosunglar dandik'' diyen gölcük extreme motor sayesinde benimde agzım fena halde yandı =) birde yine gölcükte başka bir ustanın 4 sinyal montajı yapıp uzun zenonu söküp yerine ısrarla 100 wat ampül takıp 100 lira işçilik istemesi gibi trajikomik olaylar yüzünden ustalardan servislerden nefret eder oldum. Allahtan burda İsmail abi (pc-kopat) var eyüp abi gibi büyüklerimiz varda bu kan emici vampirlere canımızı teslim etmiyoruz.
ben yinede para verdim sağlam motorumu ayarını bozdugu halde bu bahsettiğim kişiye istediği parayı verdim. 100 lira istedi ama çiziksiz yan grenajımı nasıl becerdiyse abartı bir şekilde birkaç yerinden çizdirdiği için 70 lira verdim. aslında hiç para vermeyip üstüne para almam lazımdı malum bi granaj kaça boyanır?
ama benim için sorun değil 70 lira ne batırır ne zengin eder beni ama 70 liraya bir insanı tanımış oldum zira bu insan benim arkadaşım dediğim biriydi değilmiş ne yazık ki.
gel gelelim helal ettim mi? hayır.. hepimiz 2 tekere biniyoruz. siz siz olun arkadaşlar vampirlerden uzak durun ve kulaktan dolma bilgilerle işten anlamayanlara sakın makinalarınızı açtırmayın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)
Bu Konudaki Etiketler