Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Nisan 2011, 00:34
Felon adlı üyeden alıntı
bende 125cc yi 79tl ye yaptırdım anadolu sigorta
benden önceki sahibi önceki sene 60tl ye yaptırmış ama ben yaşım genç diye daha çok kaza riski taşıyomuşum o yüzden bütün sigorta acenteleri yüksek fiyat çekti.saçma sapan bişey
ben hyosung mu farklı plaka oldugu için geçen hafta 42 tl ye yaptırdım sigortayı aynı il plakası olsaydı 28 e yapıcaklardı size tavsiyem zürih sigorta ben çoook araştırdım diğerleri ile arasında100 de 100 e yakın fark var
Reklamlar
-
03 Nisan 2011, 00:53
ozaman zürihe uğrucaz bakalım pazartesi olursa ustaya göstercez onaylarsa alıcaz pazartesi birde bi sağ sinyal ne kadar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:46 ----------
ön sinyal diye belirtmemişim
-
03 Nisan 2011, 02:22
uğuR1000 adlı üyeden alıntı
tam emin olmamakla birlikte cbr 600 f ler 2004-yada 2005 den sonra enjeksiyonlu üretildi. bu makina büyük ihtimal karbüratörlü bütün ayarları yerindeyse sıkıntısı yoksa 100 km de 6 ila 8 litle yakar ortalama normal gaz dip gaz aralığında sürekli dip gazda 8 litreden aşşağı düşeceğini sanmam.km de 250 krş 350 krş aralığıda denebilir.
karıştırdım pardon 2000 modeller ve sonrası enjeksiyonludur,ama yakıt yazdığım gibi normal kullanılırsa ki bu racing motorda çok zor 6 litre fabrika verisi yakıt tüketimi.
2002 modeller enjeksiyonlu oluyor dimi hocam ? yani ortalama normal kullanım ile 100km.de 6 ila 8 lt. arası bişey yakıyor ozaman bu alet, peki 9000TL.ye değer mi hocam sizce ilandaki motor için herhangi bir sıkıntısı yok ise şayet?
-
03 Nisan 2011, 13:54
hllmr adlı üyeden alıntı
2002 modeller enjeksiyonlu oluyor dimi hocam ? yani ortalama normal kullanım ile 100km.de 6 ila 8 lt. arası bişey yakıyor ozaman bu alet, peki 9000TL.ye değer mi hocam sizce ilandaki motor için herhangi bir sıkıntısı yok ise şayet?
kardeş şimdi ne hevesini kırmak isterim nede ateşini körüklemek isterim,içine siniyosa al bence dediğim kontrollerden geçerse tabi,daha iyi durumda yada aynı durumdakini daha ucuza alabilirmisin araştırmak lazım .unutmamann gereken şey bahsi geçen makina 9 yaşında
ben şöyle hesap yaparım:
9 yılda ortalama 2 ay kullanılsa 2 ayda günde 100 km ayda 3 bin 2x3:6 bin km
6x9eşittir 54.000 km en iyimser km bence gerisine karar vermek senin işin kimse kapıda yatırmak için motor almaz .
uzun zamandır motor kiralama işide yapıldığından ve kiralama işine en uygun cbr 600 f dir.kolay kullanım yedek parça bakımından.
KARAR SENİN.
UĞUR
4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider
-
03 Nisan 2011, 14:22
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
ben hyosung mu farklı plaka oldugu için geçen hafta 42 tl ye yaptırdım sigortayı aynı il plakası olsaydı 28 e yapıcaklardı size tavsiyem zürih sigorta ben çoook araştırdım diğerleri ile arasında100 de 100 e yakın fark var
evet aralarında fiyat farkı çok oluyo ben diğerlerinden 100ün üstünde fiyat almıştım o zaman en uygun bulduğum anadoluydu.zürih e sormamıştım sanırım hatırlamıyorum ama çok uygunmuş gerçekten
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
03 Nisan 2011, 22:40
Benim ön diskte biraz yamukluk var galiba frenlerken bi sıkıyo bi açıyo gibi, düzeltilir mi yoksa değişmesi mi lazım ki sıfırı çok pahalı
-
03 Nisan 2011, 22:49
Arkadaslar bu motorun 2011 modelını ınceleyen varmı ?eskısıne göre ne yenılıklerı war?
-
03 Nisan 2011, 23:46
bugay adlı üyeden alıntı
Benim ön diskte biraz yamukluk var galiba frenlerken bi sıkıyo bi açıyo gibi, düzeltilir mi yoksa değişmesi mi lazım ki sıfırı çok pahalı
BÜYÜK İHTİMAL LE kaza falan yapıpda diski yamultmadıysan ön teker bilyaların bozulmuştur.
UĞUR
-
04 Nisan 2011, 16:15
arkadaşlar kuralkandan şipeariş edilen parçalar tahmini kaç günde elimize geçer?
-
04 Nisan 2011, 18:13
BÜYÜK İHTİMAL LE kaza falan yapıpda diski yamultmadıysan ön teker bilyaların bozulmuştur.
önceki sahibi önden bi kaza yapmış muhtemelen yamuk. çekiçle vursam düzelir mi Bir de arka balatadan tırlarınki gibi ses geliyo nasıl temizleyebilirim balatayı bi sprey falan duymuştum kullanan var mı?
-
04 Nisan 2011, 20:14
Arkadaşlar bugun benım motorun aviva sıgorta yaptırdım 33 lıra verdım ıstanbul baya bır farklı oluyor demekkı
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
-
04 Nisan 2011, 21:16
d.ı.d. zincir alıcam ama bizim motora uygun olanı kaç ring,ebad ve bakla olmalı?Birde beyaz ampul taktırmayı düşünüyorum gene bizim motora uygun olucak ve nerden temin edebilirim bilen var mı arkadaşlar ?
-
04 Nisan 2011, 22:49
bugay adlı üyeden alıntı
önceki sahibi önden bi kaza yapmış muhtemelen yamuk. çekiçle vursam düzelir mi
Bir de arka balatadan tırlarınki gibi ses geliyo nasıl temizleyebilirim balatayı bi sprey falan duymuştum kullanan var mı?
çekiçle düzelmez kardeşim başaırsan ilk olursun yenisi şart uzun vadede zaten aynı parayı balataya verceksin.
balatan çok sert yada sertleşmiş başka bir marka kullan 15 tl sukutır balatası.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:45 ----------
mancuryalı adlı üyeden alıntı
d.ı.d. zincir alıcam ama bizim motora uygun olanı kaç ring,ebad ve bakla olmalı?Birde beyaz ampul taktırmayı düşünüyorum gene bizim motora uygun olucak ve nerden temin edebilirim bilen var mı arkadaşlar ?
sadece beyaz ampul tak ama xzenon değil fhilips beyaz ampul.D İ D zincir perpa tic merkezi a blok yanılmıyosam 37 numarada zemin katta ENTEL TİCARET 112 bakla 5.20 ölçü X ringli uygun bende takılı. yanlız zincir kilidini segmanlı iste içinden çıkan perçinli kilittir herkes takamaz özel aparat lazım.
UĞUR
-
05 Nisan 2011, 00:38
çekiçle düzelmez kardeşim başaırsan ilk olursun yenisi şart uzun vadede zaten aynı parayı balataya verceksin.
balatan çok sert yada sertleşmiş başka bir marka kullan 15 tl sukutır balatası.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:45 ----------
sadece beyaz ampul tak ama xzenon değil fhilips beyaz ampul.D İ D zincir perpa tic merkezi a blok yanılmıyosam 37 numarada zemin katta ENTEL TİCARET 112 bakla 5.20 ölçü X ringli uygun bende takılı. yanlız zincir kilidini segmanlı iste içinden çıkan perçinli kilittir herkes takamaz özel aparat lazım.
eyvallah dostum ama normal ampulü sökmeden önce alabileceğim bir yer yok mu?Nerden bulabilirim ve ölçüleri voltu falan ne olmalı var?
-
05 Nisan 2011, 10:17
son bir adım kaldı hyosung a kavuşmaya dün bir motora bakıcaktık eniştemle daha sonra motorcu arkadaşının tanıdığı birisi satıyormuş siyah 2007 model 6binde adam keyfe biniyormuş gittik gördük anlaştık bugün iş çıkışı devralmaya gidicem bir aksilik olmaz ise akşama motoruma kavuşucam bakalım heycanla bekliyorum motorumu almayı ve aranıza katılmayı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:10 ----------
biraz çizikleri mevcut sağlık olsun dedik ileride komple boyatırım dedim uygunda aldık biraz bakalım benim için nasıl olucak
-
05 Nisan 2011, 16:40
mancuryalı adlı üyeden alıntı
eyvallah dostum ama normal ampulü sökmeden önce alabileceğim bir yer yok mu?Nerden bulabilirim ve ölçüleri voltu falan ne olmalı var?
herhangi bir oto parçacısından H 4 üç tırnak adı altında 35 yada 55 wat alabilirsin.
UĞUR
-
05 Nisan 2011, 16:51
chirkinn adlı üyeden alıntı
son bir adım kaldı hyosung a kavuşmaya dün bir motora bakıcaktık eniştemle daha sonra motorcu arkadaşının tanıdığı birisi satıyormuş siyah 2007 model 6binde adam keyfe biniyormuş gittik gördük anlaştık bugün iş çıkışı devralmaya gidicem bir aksilik olmaz ise akşama motoruma kavuşucam bakalım heycanla bekliyorum motorumu almayı ve aranıza katılmayı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:10 ----------
biraz çizikleri mevcut sağlık olsun dedik ileride komple boyatırım dedim uygunda aldık biraz bakalım benim için nasıl olucak
kaça aldın ayıpdır sorması? hyosung dimi karbüratorlu?
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
05 Nisan 2011, 18:48
chirkinn adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun gülegüle kullan
kaça aldıgını yazarsan biz alcaklara da biraz bilgi olmuş olur
-
05 Nisan 2011, 20:04
herhangi bir oto parçacısından H 4 üç tırnak adı altında 35 yada 55 wat alabilirsin.
eywallah bilgi için uğur kardeş
-
05 Nisan 2011, 22:21
uzun far içinde aynısını mı kullanıyoruz? cahil bi motorsiklet ustası bana 100 wat forklift ampülü taktırttı,aküm yeni olmasına ragmen uzunu yaktıgımda akü bitecek gibi oluyor gaz verinde ışık artıyor vs
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler