bence st kanuni alınır abi alınır güzel güzel binilir.. hatta ikinci el bi hyo bile alınır çünkü artık parça sıkıntısı daha az olacaktır.. bi fark var mı hyosunglarla st ler arasında enjeksiyon mu var sadece?
bence st kanuni alınır abi alınır güzel güzel binilir.. hatta ikinci el bi hyo bile alınır çünkü artık parça sıkıntısı daha az olacaktır.. bi fark var mı hyosunglarla st ler arasında enjeksiyon mu var sadece?
www taraflihaber.com [B]FARKI TARAFINDA[/B]
evet aynı motor,çoğu yerinde hyosung yazıyo,silmeyi unutmuşlar,egsozu,ön farı aynaların altını kazımışlar ama blokta hyosungun markası var,deponun altında falan hyo yazıyo unutmuşlar hatta kanuni, logosunun altındada 75 derecelik bi açıyla bakarsanız görürsünüz çok hafif eski logo görünür.hyosung yazısı yani
işte hyoda enjeksiyon yok biraz çok yakar kanuniye göre o yani başka bi vidası bile değişik değil,arkadaş almış bak forumda siyah 6500 e almış 2008 model,valla süper bence ybr parasına hahaha
Arkadaşlar Hyosung GT250R krank kırıyomuş doğrumu bi bilgisi olan varsa açıklayabilirmi bu durumu?
evet onu ben araştırmıştım,ve şu sonuca ulaştım,devir kesici yok motorda tabi bizim magandalarımız var bilirsin bu arkadaşlar bu motora 1000lik mişcesine basıyorlarmış devir saati neredeyse tur atacak şekilde,eeee 250 lik motor abi sen düşün nolacak,duyduğuma göre 170km h. yapıyomuş ama 150 ile hiç sıkışmadan gidiyomuş,bence 250cc ye göre bu değer uygun,yani sıkıştırmazsan hiç bişey olmaz
Saol kardeşim. Bende öle düşünmüştüm kimbilir nasıl basıyolarda kırıyolar. Redline a sokulmassa hiç bişey olmaz diye düşünüyorum! Bu hafta alıcam inş.
hyo karburatorlu olan tek silindir
st cift silindir enjektorlumu?
hayır ikiside çift,aynı motor ya değişiklik yok vidasına kadar aynı sadece kanuni enjeksiyonlu,zaten motor suzuki tasarımı,şasi gs 500 şasesidir.
krank'ı kırarlar tabi 5-10 km daha fazla yaptım diye çocuk gibi yarışıyo millet =)
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
şimdi arkadaşlar bu motordan eylülde bende düşünüyorum.kafamda krank meselesi takıldı ve rahatsız ediyor.garanti falan yapıyor dediler ama ben yolda rezil olduktan sonra bişeye yaramaz.bende ki çin racingle redline giriyorumda bişy olmuyoda gt 250 de nie oluyor onu araştıryorum şu an.ben bu motoru almaya baya karar verdim ama yeri gelecek kafam bozuldumu bsacam allah ne verdiyse yani basarsan krank kırarsın die bi savunma olamaz bence.tabi ki basacam.
Orgazma Dudak Büktürür
Arkadaslar bende aranıza yenı katıldım gt250 comet aldım..
KM saatıyle ılgılı bı sorum var benım saat sanırım bıraz eksık gosterıyor...
Otobanda 5.vites 10000rpm de 125 gosterıyor sizde durum nasıl bigiendırırsenız sevınırım..
Hasan..
bilgiler için çok teşekkür ederim
yarın alıcam büyük bir ihtimal allah nasip ederse,
2008 model enjeksiyon mu alayım yoksa karburatorlumu alayım? karburatorlu olan hyo, enjeksiyon ise st kanuni, hangisini önerirsiniz??
ooo akburak abi nerdesin ya çoktandır yoktun,nasıl bi alet bu bize bi açıklasan ??
valla 250 bi makinadan beklenen herşeyi veriyor özellikle enjeksiyonlu olması büyük bi artı büyük yarış motorlarından kasanın bi farkı yok osmaniyede birinci sıraya çıkacağından eminim osmaniyeliler tuttu bu motoru başlangıç için süper bi motor motorcu olmak isteyen bu motorun koltuğuna oturmalı bence sonra yüksek cc lere geçmeli
arkadaşlar krank olayından bahsetmişte ben açıkladım ama gerçekten varmı böyle bişey??
maleseff var .......
malum makine de devir kesici yok , Allah ne verdiyse gaz landığı için oluyor tahmin edersem ...
red line girmeden kullanılırsa büyük ihtimal bir sorun çıkarmaz arkasında suzuki teknolojisi var...
2008 modellerinde bir değişiklik var mı ? ben de bilemiyorum.
İstanbul dan bir arkadaşın 2007 model in de o sorun vardı ....
çok çok üzüntülü bir şikayet dilekçesini okuduğumu hatırlıyorum.
basıcaksın tabi, süs olsun görüntü olsun diye racing yapmamışlar, ama o krank kıranlar 600 lük 750lik bilmem kaçlık makinelerdede redline ı görebilseler kıracak olanlar, 60 750 lik bi makinede duyrmadan redline yapamazlar son viteste çünkü hızdan dolayı yol yetmez, ama gt25'lerde 170'e geliyosun gemen adam zorluyopda zorluyo devamlı böle redline kullanıyo sonrada kırank gider tabi, diğer makinelerde saatte 250 km'lerde devamlı gidemiyceği için gaz kestiği için krankı kırmıyo, bilmiyorum anlatabildim mi, yani krank fln kırdığı yok, bi motorla ters yöne girersen elbet araba çıakr karşına ve çarparsın bu kadr net bi olay.
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
Şu an bu konu içerisinde 222 kullanıcı var. (0 üye ve 222 misafir)