arkadaşlar yaz geldı artık hyocular şöyle bi pazar sabahı bir araya gelsekte istanbulu turlasak yada nereyı istersenız oraya güzel olmazmı ben avcılardayım
arkadaşlar, arka lastik alacam yarın veya bu hafta içi;
aşağıdaki seçeneklerden hangisini önerirsiniz?
aşağıdaki alışveriş sitelerinden değil de gidip mağazalarından almayı düşünüyorum,
internet sitelerine baktım, fiyatlar mağazada da aynı...
seçenekler:
1-280 tl
2-350 tl
3-351 tl
aksini sebepleri ile söylemezseniz, 280 liralık olanı almayı düşünüyorum,
iyimidir, değilse neden?...
bu anake ss lastiği değil ki :S ben mi yanlış biliyorum yoksa? comete takan varda R a takmak nekadar dogru bilmiyorum. ama pilot acvite güzel lastik daha önce siteden 2 kişi taktı yol tutuşunun mükemmel oldugunu söylüyorlar. ön arka fiyatıda 400 tl ile 450 tl arası değişiyor.
Bu da bu gece caddeden bir kare..
ismail abi görüşemiyoruz hiç =) bu arada benim motordan tık tık tık tık ses geliyor siboptan mı acaba bişey metal vurma sesi sanki piston bujiye vurur gibi ritm atıyor motor nedendir ki ?
Ben de bu lastik konusunda kararsızım. Takılı olan SHINKO ların yol tutusundan memnun değilim. Michelin Pilot Activ uygun fiyat geldi bana göre. Memnun olanlar varsa fikirlerini almak isterim açıkcası.
Selamlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:22 ----------
Bana uyar. Ben Küçükçekmecedeyim. Bu hafta sonu geçti gerçi. Biraz da nezleyim.
Ama haberleşelim. Ben katılıp yeni arkadaşlar tanımak isterim.
Selamlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:24 ----------
Merhaba,
Ben Küçükçekmecede oturuyorum. Avcılara götürüyorum devamlı bende. Motopark, hemen minibüs yolunu sol köşesinde. Kanuni Bayii. Polat Bey var sahibi. Tavsiye ediyorum. Murat usta , hafif topluca birisi, işi bilen bir arkadaş.
Selamlar
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
serkanım ygs vardı malum. bu yaştan sonra üniversiteli olmaya kalkınca böyle oluyor. hımm tık tık ses. subap sesine benziyor evet. ritmik olarak saydırması bunu düşündürüyor. şu motoru bir görsem iyi olacaktı. haftaya pazar günü sizin o tarafa geleyim inşallah bir bakayım. ama bu ses için acele toplayan arkadaşla bir görüş.
lastik için michelen standart önü değiştim arkada değişecek yakında ön 200 tl arka 250 tl zincir markası D.İ.D. vx 5.20 ölçü x ringli 112 bakla 160 tl
UĞUR 4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider
Evet uzun bir aradan sonra tekleme problemi çözüldü.Valla bu benim ayıbım değildi şöyle ustayım böyle ustayım diyen adamların bulamadığı çok basit bir problemmiş
Cumartesi artık canıma tak etmişti ve kadıköyde kendim motorcu aramaya başladım ve rastgele bir yere girdim adam karbüratörden yapıyordur dedi temizletiriz geçer ve senkron ayarıda çekeriz hiç bişeyi kalmaz dedi.Peki ya fiyat 100tl.Saygılar dedim çıktım
Aramaya devam başka bir yere gittim ufak bi dükkan.Girdim içeri sorunu söyledim.Diğer çok bilenler gibi atıp tutmadı bu motorla bir tur attı ve sorunu kendisi görüp yaşadı ve doğru teşhiside koydu.Elektrik aksamıyla ilgili bir problem dedi.Bugün bırak yarın sorunun hallolmuş bir şekilde alırsın dedi.Bugün gittiğimde de sorunun ayaklık müşüründen kaynaklandığını söyledi onu iptal etti motorada bir güzel ayar çekmiş sağolsun.Bütün pazar uyğraşmış ve elektrik aksamınıda komple temizleyip baştan aşağı kontrol etmiş artık farlarda gaza yüklenince kısılmıyor aksine dha çok aydınlatıyor.Usta 23 yaşında ve bilgisine işçiliğine hayran kaldım.Baba mesleğini devam ettiriyormuş.
Şimdi diyeceksinizki bunları bize neden anlatıyorsun?Demem o ki piyasa şöyle ustayım böyle ustayım diyen çok var.Motora binip sorunu görmek yerine motora bakmadan sallayıp şurdan yapıyor burdan yapıyor diyorlar.Tamam güveniyosun adama orasını burasını değiştiriyosun adam parasını alıyor peki ya senin sorunun?Tabiki devam ediyor!O yüzden götürdüğünüz ustaları iyi tanıyın ve herkesin her dediğine inanmayın derim ben.Ben inandım ve zararlı çıktım ama artık bende uyandım
Bu arada yardımların için teşekkürler pc-kopat kardeş.
S.a arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce filan bi hyosung aldım. Göstergede FI dikkatimi çekti. motorcuya sordum Full injection gibi bişey miş heralde. O yazıyı gösterirken beklemeli mi hareket etmemeli mi yoksa normal mi ne yapmalı yardımcı olursanız sevinirim
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
Sağolasın. Tam olarak kapsamlı sormadım ustaya arkadaşın motorunu gösterirken bende öyle bi sormuştum. Bir arıza olmadığını normal olduğunu sadece ilk çalıştırdığında benzinle alakalı birşey olduğunu söyledi ama tabiki FI ne anlama geliyor tam olarak bilmiyorum o yüzden tam olarak ne olduğunu bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?
dijital km li olan modellerde öncekileri bilmiyorum kontak açıldığında F1 IŞIĞIbir müddet yanıp söner. devir ibresi kontrol amaçlı bi tur atar.
kontak açıldıktan sonra bir 5 saniye bekledikten sonra çalıştırılır motor.F1 ışığı beyinsel bir arıza durumunda yanar,yetkili servisin söylediği bu.
UĞUR 4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)