Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Mart 2011, 21:37
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Reklamlar
-
23 Mart 2011, 21:47
Ben de sordum bu cevap geldi karşı tarafan
5 BEYAZ 3 SİYAH GELİYOR. MOTORLAR KOREDEN GELEN ORJİNAL HYOSUNG. KANUNİ İTHAL EDİYOR
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
-
23 Mart 2011, 21:51
my91 adlı üyeden alıntı
Ben de sordum bu cevap geldi karşı tarafan
kanuni ithal ediyorsa stkanuni garantisi altında ve stkanuni etiketinde olur büyük ihtimalle.
şu motorlara kanuni yazısını bi yakıştıramadım gitti kanuni diyince aklıma cup ve scooterlar geliyor.
tam beyazı siyah beyazı ve sadece siyah olanı var sanırım tam beyaz olanı çok hoş duruyor.ince kuyruk tasarımıysa bu motosiklete yapılması gereken tek makyajdı.şimdi yzf125r gibi tam sportif bir görünüme kavuşmuş oldu ayrıca hondanın 250cc sini geciktirmesi hyosungların erken gelmesiyle çarşı karışıcak
-
23 Mart 2011, 21:55
Felon adlı üyeden alıntı
kanuni ithal ediyorsa stkanuni garantisi altında ve stkanuni etiketinde olur büyük ihtimalle.
şu motorlara kanuni yazısını bi yakıştıramadım gitti kanuni diyince aklıma cup ve scooterlar geliyor.
tam beyazı siyah beyazı ve sadece siyah olanı var sanırım tam beyaz olanı çok hoş duruyor.ince kuyruk tasarımıysa bu motosiklete yapılması gereken tek makyajdı.şimdi yzf125r gibi tam sportif bir görünüme kavuşmuş oldu
ayrıca hondanın 250cc sini geciktirmesi hyosungların erken gelmesiyle çarşı karışıcak
Bence de st kanuni olarak gelcek.. Hyosung candır. ST kanuni bence de yakışmıyor. Gerçi markanın çok da önemi yok
Beyazı hoşuma gitti çok sportif görünüşlü olmuş çok. Alırken ben keşke bunlardan da olsaymış
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
-
23 Mart 2011, 21:55
tolga4-44
23-03-2011 20:49
HOCAM MOTORLAR EN BAŞTAN BERİ VE HALA KORE DE ÜRETİLEN ORİJİNAL HYOSUNG. KANUNİ SADECE İTHAL EDİYOR. MOTORLARIN ORİJİNAL AMBALAJINI BURADA BİZ AÇIYORUZ. ÜSTÜNDEKİ YAZI SADECE STİKER.
stickerı türkiyede yapıştırıyolarsa hiç zahmet etmeselermiş bu motorları alanların %60 ı o stickerı sökmekle uğraşıyor. çok iyi bi haber oldu bu akşam için.tek problem fiyatının 8.850 TL olması... honda fiyatına hyosung alınmaz 7.500e çekilsin herkes hyosunglansın
-
23 Mart 2011, 22:03
Kanuni anlayamadı gitti. Şu motoru Hyosung diye satsalar saıtşları ikiye katlayacaklar. Ne vizyonsuzluktur anlayamıyorum. Millet senin markanı görmek istemiyor işte o motorun üzerinde...
-
23 Mart 2011, 22:13
Seko adlı üyeden alıntı
Kanuni anlayamadı gitti. Şu motoru Hyosung diye satsalar saıtşları ikiye katlayacaklar. Ne vizyonsuzluktur anlayamıyorum. Millet senin markanı görmek istemiyor işte o motorun üzerinde...
aynen öyle şimdi 8.400tl ye kanuni aldım demekte koyar insana
-
23 Mart 2011, 22:17
-
23 Mart 2011, 22:24
Serk21 adlı üyeden alıntı
17 Mayıs 2009 Pazar kine katıldım ben herhalde yine mayıs ayının 15 ine yakın pazarını seçerler gibime geliyor tabi düzenlenirse yine. umarım düzenlenir ve katılırız burdaki arkadaşların gelmesinide çok isterim. ben sana haber vericem her halükarda ismail abi =)
yaaa saol yardımın için ama eleman p.tesi gunu ist a gelicekmiş bakalım yazarım burdan tekrar alıcagım zaman teşekkurler iyi niyetin içibn
-
23 Mart 2011, 22:24
Felon adlı üyeden alıntı
aynen öyle şimdi 8.400tl ye kanuni aldım demekte koyar insana
bu motoru honda üretiyor olsaydı üstünde honda yazsaydı
dünyada en çok satan motor olurdu. sırf ismi yüzünden afra tafra yapıyonuz
iletişim : 0537 270 56 55 ömer.. yamaha Cygnus X - hyosung gt250r - burgman 400 - Honda 600F - A Rh (-)
-
23 Mart 2011, 22:25
-
23 Mart 2011, 22:39
Felon adlı üyeden alıntı
istanbulda olanlar içinde pazartesi günü kayalar motora gelicekmiş işten geç çıkmasam gider bakardım ama ben gidene kadar kapatırlar büyük ihtimalle
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...45481902/detay
Repartitor
olsun marka herşeydir
ayrıca honda 250cc sini o kadar yakışıklı yapmaz çünkü o zaman 600cc nin satış pazarını etkilemiş olur.sanırım bu olayları düşünmeyen tek marka yamaha
çünkü adamlar yzf r125 i r1den güzel yapmışlar.tabi zevk meselesi ama cidden r1den güzel bence
yzf r125 i 180lik arka lastikle düşünün ondan güzeli olabilirmi
dediğin gibi yamaha yapıyor güzel oluyor. honda da yapsaydı 250 lik yakışıklı bi SS , diğer firmaların 250 lilik ss satışlarını kısmen durdururdu . kendiside satış rekorları kırardı. Sen diyorsunki 600 veya 1000 RR ın satışını yavaşlatmamak için hyo yada yamaha gibi ufak cc li motorları yakışıklı yapmıyorlar diyosun.
yapmamaları kendi kayıpları.. şuan bu motoru honda yapıyor olsaydı ,
hyosung a kim binerdiki ?
honda 250 rr ım var diye 600 rr hayali kurmayacakmıyım ?
tekrar söylüyorum gt250r nin üstünde honda yazsaydı çarşı karışırdı
vede dünyada en çok satan model olurdu.
iletişim : 0537 270 56 55 ömer.. yamaha Cygnus X - hyosung gt250r - burgman 400 - Honda 600F - A Rh (-)
-
23 Mart 2011, 22:45
Hondanın 250 liliği racing tarzı yaparsam 600lük satışlarını etkiler düşüncesi yoktur. Zaten Hondanın bunu düşüneceğini sanmam. Sonuçta 600lük makina alan kişi görünüm için almaz performans, güç için alır. Görüntü isteyen alır bir 125lik yamaha oldu bitti.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
-
23 Mart 2011, 22:55
performans tabiki herşeydir bu tarz için ama performansdan sonra görüntü ön plana çıkar.bi çok avrupa ülkesinde bulunan katı hız sınırları insanların 250cc de kalmalarına neden olabilir.çünkü heryerinde kamera olan bi ülkede 120nin üstüne çıkamayacaksam neyleyim litrelik motoru bana masrafından başka bi getirisi olmaz.tabi ülkemizin en sevdiğim yönü istersen plakalıksız gez biraz şanslıysan hiçbirşey olmaz :D hız sınırıda neymiş duyan varmı
-
23 Mart 2011, 23:25
arkadaş ne güzel olmuş kuyruk ama neden o koltuktaki anahtar deliği :( nekadar iğrenç duruyor ya =( bu arada bnm bagaj zor açılıyor anahtarımı yamultuyor =) napim yağ damlatayım mı anahtar deliğine? zincir yağı yada silah yağı? yoksa başka yerden mi bişey yapmak lazım?
honda 250 liği ne gelince taze foka çok siner konar hesabı bi rüzgardı esti durdu artık pek duymuyorum adını nedense? hyo tam gazz devam =)
-
23 Mart 2011, 23:39
Felon adlı üyeden alıntı
performans tabiki herşeydir bu tarz için ama performansdan sonra görüntü ön plana çıkar.bi çok avrupa ülkesinde bulunan katı hız sınırları insanların 250cc de kalmalarına neden olabilir.çünkü heryerinde kamera olan bi ülkede 120nin üstüne çıkamayacaksam neyleyim litrelik motoru bana masrafından başka bi getirisi olmaz.tabi ülkemizin en sevdiğim yönü istersen plakalıksız gez biraz şanslıysan hiçbirşey olmaz :D hız sınırıda neymiş duyan varmı
işte felon kardeşim seninle aynı görüşe paylaşmayan 600lük ve 1000lik motor alıyor Avrupa ülkesinde en çok satılan motosiklet modellerini bir incele derim içlerinde 250cclik varsa atliyim köprüden:D Çoğunluğu 600 lük 750lilik neden acaba hız sınırı neden olsa. bi süre sonra eminim sende cbr125 veya Gt250r aldığında yetmediğini düşünüp büyük motorlara yöneleceksin. 120 km/s hız sınırı mı önemli yoksa sollamalarda kamyoncuyla yarışmak mı;)
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
-
24 Mart 2011, 00:03
Doğru, bazılarınız dürüstsünüz , bende dahil bazılarımız dürüst değiliz!
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
Aslında hepimiz sözümüze işimize herzaman bismillah çekerek başlamalıyız, lakin genellikle ya unuturuz yada önemsemeyiz. Bende çoğunlukla unuturum, lakin aklıma gelse yazmaktanda söylemektende çekinmem.
Ama bukadar "olay"ın üstüne bu mesajım, bu forumda, bu başlık altındaki son mesajım olacağı için bismillah çekerek başlamak geldi nedense içimden.
2-3 GÜN YOKUZ DİYE, BAZI VATANDAŞLAR, BENİ TERKİ DİYAR EYLEDİ SANARAKTAN, ARKAMDAN KONUŞMUŞLAR.
Yani kısacası "arkamızdan konuşanlar olmuş".
Dürüstlükten bahsetmişler, dürüstlüğümüzü ölçmüşler biz yokken. Ben varken "A" yazamayanlar, yada yazıp yazıp silenler, ben yokken ABCDE.. diye gider olmuş. Madem öyle buyrun buda size cevap yazım olsun. Çünkü sizler haklısınız ben haksızım, ben bunu gördüm. Alttaki yazılarımda da bunu ispat edeceğim. Başlayalım;
1) "Motora binerken düşürüyorsan o motora binmiycen arkadaş.
Tamam kaza yaparsın Depo ezilirde yok olduğu yerde düştü diyorsa o motorun ona uygun olmadıgını gosterir daha nelerini hırpalamıştır." yazdığı için kendisine cevaben samimiyetle"Kaza yapinca motor sana uygun ama dusurunce uygun degil oylemi? Kusura bakma kardes ama sacmalamissin." dediğim için, ondan sonraki yazdığı her mesajda, benim ortaya yazdığım her mesajdan alıntı yapıp burda bir durum arayaraktan insanı aşşağılamayı kendine görev edinmiş, buna rağmen, "saçmalamışsın" lafıma alındığı için kendisine cevap vermeyeceğime kendimce söz verdiğimden dolayı "küçük düşürücü" bile olsa mesajlarına katlanarak, ondan sonraki attığı 10-15 mesajdan sonra, muhatap alınmadığı görünce mesajlarımdan altıntı yapmaktan artık vazgeçen........... Eyüp ustanın orda karşılaştığımızda, Eyüp ustanın tanıştırdığı halde, kendisine kızgınlığımı belli etmeyerekten muhabbet edip, tatlı yiyip tatlı konuştuğumuz, lakin geçmişteki yazılanları unutmadığı için benden gidonpadi almayı reddeden, fakat ben gittikten sonra Eyüp ustanın motoruna takacağı gidonpede el koyan "casillas00"
2) Hemen casillas00'la ufak tartışmamızdan sonraki sayfada, """"a) http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41251574/detay
Arkadaşlar linkteki motor için ne düşünüyorsunuz? Motorun sahibi yurt dışında olduğu için fazla kullanılmamış, ilan detayına göre daha 2000km.de, yada yukardaki mesajlarda da geçtiği gibi kilometreyle teliyle oynanmış. Çünkü 2006 model bir motor için 2000km. hiç kullanılmamış demek!
Ancak sahibi gerçekten yurt dışındaysa bu sebep durumu mantıklı kılabilir sanırım? Ayrıca motor vekaleten satılıyor, ve ilk sahibinden satılık.. Resimlerde de gayet temiz görünüyor. Buarada motor GT650R!! 2006 modellerle ilgili görüşleriniz nedir. Bu motoru alabilirim. Fikirlerinizi almak istiyorum abilerim..
b) arkadaşlar yardımcı olabilecek, fikir verebilecek kimse yok mu ?"""""""" diye ısrar edince, kendisine cevaben, """"Ya kardeş başka işinmi yok? 2 silindir 650cc motoru ne yapacan, kaç kişide var 650cc hyosung? Bak doğru dürüst 650cc hyo başlığı bile yok. 4 silindir olsa ozaman farklı olurdu lakin 250cc hyo ile şase hariç görüntü aynı silindir 2, benzin fazla iken maksimum güç 79hp fiyatıda 7500tl olsa ne olur olmasa ne olur. Madem öyle o fiyatlara +- ekle biraz daha yamaha YZF R1 al.
Al sana 1999 model canavar gibi YZF R1
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41129416/detay
8500TL."""""""
diye yazdıktan sonra, bana """"""""@tulgacan önerilerin için teşekkür ederim ama istersen uyarı yada öneride bulunurken daha düzgün kelimeler ve ifadeler seç! herkeze bi acaip cevaplar verip acaip çıkışlarda bulunuosun. bilgin olsun, sadece sürekli forumu okuyan ve arada sırada aklına takılan soruları soran bir takipçi olarak gözlemimden yola çıkarak bu öneriyi yapıyorum bende sana.
ayrıca bir noktadan sonra insanlar değil 1000TL. 50TL. bile çıkabilecek durumda olmayabiliyorlar, buraya bir kişi bişey yazıyorsa kendi imkanları ve düşünceleri doğrultusunda başkalarından, deneyimi olan abilerden ve mantıklı ve DÜZGÜN uyarılarda bulunarak fikir verebilecek kişilerden faydalanmak adına yazıyorlar. sende bunu göz önünde bulundurarak fikirler ver bence!""""""" diye başta teşekkürle başlayan cevap veren ve sonrasında benimde kendisine teşekkürle başlayan cevap yazıp devamında ise Kendisine hitaben yazılarımda gocunan veya alınan arkadaşlar var ise şayet özellikle rica ediyorum bildirsinler. İster özel mesaj ile ister buradan yazabilirler farketmez. diye belirtmeme rağmen, nasıl bir birlik doğduysa içlerine aynen kendiside "casillas00" gibi, benim mesajlarımda bulduğu hataları, arada bir uğradığı foruma girip anında benden alıntı yaparak "beni küçük düşürmek için büyük çaba sarfettiği ve adeta birlikte bir linç girişiminde bulunan, geçici olarak gittiğimizde ise, geçmişte ağzının payını almasından kaynaklanan içinde kalmış eziklikleri biz gittikten sonra "terbiyesizlik ve aşşağılık" derecelerine kadar indirgeyebilen ve bunu yazdıkçada yazan, hatta üzülenleri bile "bu adam bulunmaz hint kumaşımı" diye etkilemeye çalışıp, daha önce kendi kızdıklarını arkamızdan bize yazan"hllmr"
3) Tesadüfen karşılaştığımız "motosiklet fuar"ında, kendisine uzaktan selam verdiğim, kendisininde çok sağolsun motordan inip yanıma gelip, beni tanıdığı için, sen tulgacansın dediği (beni herkes tanır, malum kaçmıyoruz), kendi kullanıcı adını söylemese kendisini tanıyamayacağım ve 3-5 dakka muhabbet edip ben yeni geldiğim ve kendiside gidiyor durumda olduğu için yine selamlaşarak oradan ayrılarak evinen dönen, yazdığımız bazı yazıları sevmeyen, belki içine sindiremeyen, beğenmeyen, yada herneyse işte, ama bunu ne özelden mesajla nede burdan yazıp söylemeyen, fakat 2-3 günlüğüne burda yokuz diye, birdaha hiç gelmeyecekmişiz gibi arkamızdan atıp tutmakta olan, 3 günlüğüne gittiğimizi görüncede, """3 gün uzaklaştırması vardı bittiğinde geri gelecektir ve yazılanlarıda görünce bomba gibi dönmüş olacak buna eminim"""diyen "mancuryalı"
4) Kendisiyle hiç tartıştığımı hatırlamadığım, hatta özel mesaj ile bikaç bilgi paylaşımızı olduğu dahi hatırladığım, lakin nedense beni ebediyen gitti zannederekten, diğer içini kusan arkadaşlar gibi düşündüğünü daha önce belli etmesede, biz gidince bazı şekil ve smiley ifadelerle arkamızdan konuşarak belli eden "okan_style"
5) Motoru alım süreci, alıp biniş süreci, kaza süreci öncesi ve sonrasında, sürekli özelden ve burdan hatta cepten bile, görüşelim, konuşalım, turlayalım, abi ben dudulludayım sen nerdesin gel görüşelim, ben şuan şurdayım diye mesaj atan, kendisine hafta içi çalıştığımı belirttiğim ve isterse geldiğinde görüşebileceğimizi söylediğim, işyerime geldiğinde motorunu test ettiğim, motor hakkında yorumlaştığımız ve karşılaştırma yaptığımız, ben "kırmızı ışıkta duruken km 0 gösteriyorken", kendisinin giderkende km'snin 0 gösterdiğini belirttiği, incelememde, km' telinin tekere bağlanan kısmındaki 3 telden birinin kopuk olduğunu gördüğümüz, ve tolganın motor inceleme sürecinde gittiğimiz motorcunn yapımı için 20tl fiyat çektiği, daha sonrasında benim motorcuya gidelim madem öyle ver 10tl o yapsın dediğimde, şimdi para yok diyen, bende gel kardeş önemli değil hallederiz diyip götürdüğüm benim motorcuda, km teli yapılınca borcunu soran ve motorcu istemiyor diye kendiside hiçbir ücret ödemeyen, 20tl ye sattığım gidonpadi elden diye 15tl dediğim halde, 10tl vermekle durumu kurtaran ama param şuan yok dese belki para bile almayacağımı bilmeyen,geçici gitmemizi, sürekli gitme sanarak, yüzümüze söyleyemediğini, arkamızdan çarşaf çarşaf dökmeyi daha uygun bulan, yinede sağolsun, kötü yanlarımızın yanında iyi yanlarımızıda yazıp yinede burdaki dürüst diye maddeleyip neden dürüst olduğunu açıkladığım arkadaşların arasında, benim %100 dürüst olmayıp kendisi %50 %50 dürüstlük derecesi olan "repartitor"
6) Fiyatımı 5450'den yaz geliyor diye 5850tl ye revize ettiğimde, 8 yerine 0 a basıp yanlışlıkla 5050tl yazdığım motorum için, satıldımı diye arayıp, 5050 yazmışsın diye benle görüşüp ama ilan pasif diyen. Bende kendisine ısrarla 5850 yazdığımı fakat dediğin doğruysa bir yanlışlık olmuş olacğaını anlattığım, görüştüğümüzde ise tamam 5450 den senin kafandaki miktara düşeriz 5000 olsun dediğim (biçok kişiye göre çok kıymetli olduğu söylenen motoruma istediğim fiyat), sonra motorcuya göstersek ben buna hiç binmedim dediğinde, 2006 model 6500tl ye sarı hyosung alış birinin önce kendisinin bizim peşimize takılıp, sonra motor göstereceğimi duyduğuna bizi kendi peşine takıp bir motorcuya götüren, satmak üzere alıcınında yanımızda olduğu bile bile, enjeksiyonlu kötüdür, enjeksiyonlu tavsiye etmezler, hep sorun çıkarmaktadır diye diye dilinde tüy biten, ama gerçeği kendi motorcusundan öğreneno arkadaşın götürdüğü motorcuda, ustanın herşeyiyle baktığı motor için, bazı değişmesi gereken şeyler olsada motor zaten km belli ve sağlam gidiyor diye onayda verdiği, eksikleri ve masraflarının ise, ACİL OLMAYAN, "debriyaj balatası, ön arka balatalar, 9bin km dir kullandığım çin malı olduğunu iddia ettikleri sağ fren kütüğü, hafif sola baktıklarını iddia ettikleri arka lastik çatalı ve motorun arka askı kulağındaki hafif çatlak olduğu, bu halde gitme garantisi verdiğim ve motorcu ustasınında verdiği için, alım satım konusunda anlaştığımız, %100 almaya şartlandığı için ve hatta kendisininde kapora vermek istediğinde, "kardeş kapora alırsam ve almaktan vazgeçersen kaporan" yanar bende o paray, yiyemem dediğim, lakin madem alacaksın sorun yok ama yinede almayacaksan bana hemen haber ver dememe rağmen, biz motorcudan repartitor ile ayrıldıktan sonra, ustayla tekrar konuştuğunu ve motorun çok masraflı olduğunu (pazar akşam) bana salı akşam ben mesaj çekmesem belkide halen bildirmemiş olacak olan, yukarda da bu durumu "aldığı terbiye"ye bağlayaraktan beni aramadığını söyleyen "tolgatek"
7) VE SON OLARAKTA, repartitor'un şampiyon motora bıraktığı motor için, usta şu şu şu ayarı yapacak dediğinde, "ŞAMPİYON MOTOR"(şampiyon motoru bilenler çok iyi bilir) için """sevgili kardeşim gt250r a subab ayarı yapacagım diyen usta sahtekarın tekidir hemen uzaklaş oradan."""" ifadesini kullanınca, kendisine cevaben """"Repartitör motoru "şampiyon motor"a bıraktıysa, sende ona "sahtekar" diyorsan, valla ne diyim git intihar et"""""" diyip latife yaptığım, lakin bunu 1. ve 2. maddedeki arkadaşlar misali anlayan ve onlardan daha sert ifade ile dönüş yapan hatta bunu ağır küfür ile cevaba taşıyarak şahsiyeti kimliğini ortaya döken çok çok ahlaklı vatandaş "zonta"
Evet, yukarda da görüldüğü üzere sizler okadar DÜRÜST'sünüzki, sizlerin DÜRÜST'lüğü yanında ben(biz) çok ADÜRÜST kaldık. Sizler acayip derecede "sütten çıkmış ak kaşık" sınız, ben nasıl olmuşta sizlere, "saçmalama" "başka işin gücünmü yok" "intihar et" gibi sözler sarf etmişim halen anlayamıyorum. Daha birçok mesajınızı alıntılayıp yazmıyorumda
PEKİ BEN NERDE DÜRÜST DEĞİLDİM, ANLATAYIM.
1) "casillas00" ve "hllmr"'ın saldırılarına cevap vermediğim için, dürüst değildim,
2) Motora ilk defa bakmaya gelen "tolgatek"e, 5850tl yaptığımı iddia ettiğim motor için, önceki fiyattan yani 5450tl den sayıp ona rağmen fiyatı 4900tl yaptığım için dürüst değildim, motoru göstermek için usta sorduğunda, üsküdarda açık olup olmadığından emin olmadığı için gitmeyelim dediğim, benim motorcu açıktır ama onada gitmeyelim çünkü motorda birşey varsa benim motorcu benden yana olabilir burda hiçbir motorcuya tanımam burda bir motorcuya gidelim dediğimde dürüst değildim, gitiğimiz motorcuda belirlenen "acil olmayan" sorunlara rağmen fiyatı sadece "acil motor alacağım" için 4900tl gibi şok bir fiyata kadar düştükten sonra anlaştığımızda, kapora alacakmısın dediğinde, normalde almam gerekir dediğimde, o ise bankamatikten çekelim dediğinde, sorun yok kardeş alacaksan alacaksındır zaten, sen karar vermişsin ustada burda, şimdi malum acil olmasada değişmesi gereken şeylerimiz var motorda, olurda vazgeçmek istersen kaporan yanar diyip kapora almadığım için dürüst değildim, sıkıştırmayayım diye pazartesi haber bekleyip aramadığım, salı gündüz ise mesaj çekip kendisini beklediğimi ve alacaksan izin alıp satışı yapalım dediğimde bana pazar akşamından vazgeçmiş olmasına rağmen ben mesaj çekmesem hiç aramayacağını yukardaki yazılarından öğrendiğim beni boşuna 2 gün bekletmiş ve ilanımı satılmıştır olarak revize etmeme rağmen tüm kızgınlığa rağmen kendisine küfür etmeyip, sadece böyle insanlığa yazıklar olsun dediğim için dürüst değildim.
3) Fiyatı 20tl yaptığım gidonpadi, istanbul dışından bir arkadaş daha önceden istemiş olduğu için, kendisininde motorla ilgili bazı sorunlardan dolayı parası olmadığı için sonradan ayarladığı para ile ona eski elden fiyatına, tanesi 12tl den kargo dahil 4 gidon padi 50 tl'ye gönderdiğim için dürüst değildim.
4) kendisine intihar et dedik diye, bunu latife olarak göremeyen ve akabinden küfre küfür katan "zonta" kullanıcı adlı vatandaşa, aynı şekilde küfür etmediğim için dürüst değildim.
5) Kendisine samimi yaklaşımla işyerime davet ettiğim, belirttiğim fiyattan daha düşük gidonpad fiyatını elime tutuşturduğu halde itiraz etmediğim, motorcumla tanıştırıp, motorcuda, motoru ile kendi motorumuzmuş gibi ilgilendiğimiz repartitor la olan muhabbet ve tavırlarımda dürüst değilmişim meğer.
6) Kendileri yüzüme karşı söyleyemediklerini arkamdan dökenlerin sözlerini yinede arkadaşlık hatrına ancak ve ancak bir "espri" olarka kabul edip sadece simgesi ile geçiştiriyor olduğum içinde DÜRÜST DEĞİLİM SANIRIM.
Gördüğünüz gibi arkadaşlar, sizin dürüstlükleriniz yanında ben tam bir sahtekar kalıyorum. Hatta burda dürüst olmayan bikaç arkadaş daha var;
Mesela millete eksozunu boyatıp para vermeyen dürüst ama eksoz boyayıp istemeyen dürüst değildi;
Sözleştiğimiz saatte, Sakaryadan motor bakmak için gelecekler hava çok soğuk olduğundan dolayı gelmekten vazgeçip bunu bana bildirmekdikleri için dürüst, onlarla irtibatı kesen kullanıcı arkadaşımız dürüst değildi;
Dürüst olanlarımızla olmayanlarımız için örnekleme çok fazla, geçmiş çok iyi aklımda benim, buldum çıkardım. Kendimle ilgili dürüst olmadığım bir çok konu gibi, tek tek armadan rahatlıkla bulabileceğim sizin çok çok dürüst olduğunuz mesajlar kayıtlarda babalar gibi saklı.
Bunun haricinde, yaşadığımız küfürleşmeli olay sırasında, beni çok iyi tanımalarından dolayı çekimser kaldıklarını düşündüğüm (KULLANICI ADLARINI YAZMAMA GEREK YOK, ONLARA KENDİLERİNİ BİLİYOR), kullanıcı arkadaşlara ise samimiyetle teşekkürü bir borç biliyorum. Aaa pardon samimi olunca kötü oluyoruz. Ben sadece teşekkür edeyim en iyisi, samimi olmaya gerek yok
Sözlerime başlarkende söylediğim gibi, bu cevap hakkımı kullanmalı son mesajımdı. Herkes buna kendince pay çıkarabilir. Şimdi bu yazılanlara ister SÖVÜN ister DÖVÜN, yalnız "gerçekler acıdır" ve "yarası olan gocunur" demişler bunuda unutmayalım. İstediğiniz gibi yazışın istediğiniz gibi at koşturun buyrun bu başlığı sizlere bırakıyorum, şu mesajımın devamında bana karşı ister iyi ister kötü hiçbir eleştriyide okumayacağım. Benden sonra gelenler eski yeni iyi kötü kullanıcılar okusun yorumunu yapsınlar. mt.net'teki GT250R başlığı altında artık ben yokum. Yukarıda verdiğim aslında çok açık bir mesajdı,insanları kötülemeden önce, herkes yazdıklarından ve söylediklerinden bir ders çıkarmalıdır, zaten anlayana buda. Kullanıcı adını zikretmediklerim halen dostumdur. Kullanıcı adını zikrettiklerime ise dinimizin gereği müslüman müslümana küsmez düşüncesi ile istekli geçmiş olan tüm hakkımı helal ediyorum. Sizlerin varsa bana geçen hakkı ister edin ister etmeyin. İnanıyorsak zaten hesaplaşacağımız yer belli. Selametle...
-
24 Mart 2011, 00:25
heHe
-
24 Mart 2011, 00:30
harbi hehehe haaa
Dürüst değilsin yalancısın kakasın dedik sanki her genele çok bilmişlik yapıp aşalayıcı lafları kullanan bendim sanki.
Burda kimse kimsenin babasının oğlu değil kimse kimseninde aşalayıcı şakalarını çekemez çekmeyede mecbur degil.
sen GT650 almak isteyen birine gidip R1 al diyorsun ya bu nasıl mantıktır ben bunu o zamanda yazmıştım.
Tankpad konusunuda ben o zaman almak istemiyordum senden sonra Eyüp birini takalım sana oralar temiz gozukur cocugunda reklamı olur dedi taktık Allah Razı olsun onda bi kötülük aramışşın.
-
24 Mart 2011, 01:06
casillas00 adlı üyeden alıntı
harbi hehehe haaa
Dürüst değilsin yalancısın kakasın dedik sanki her genele çok bilmişlik yapıp aşalayıcı lafları kullanan bendim sanki.
Burda kimse kimsenin babasının oğlu değil kimse kimseninde aşalayıcı şakalarını çekemez çekmeyede mecbur degil.
sen GT650 almak isteyen birine gidip R1 al diyorsun ya bu nasıl mantıktır ben bunu o zamanda yazmıştım.
Tankpad konusunuda ben o zaman almak istemiyordum senden sonra Eyüp birini takalım sana oralar temiz gozukur cocugunda reklamı olur dedi taktık Allah Razı olsun onda bi kötülük aramışşın.
benim gidonpad olayıda şu şekilde olmuştur. anlatmadım bi önceki yazımda ama sen bu kadar milletten özür diyeceğine hala daha dik baslılık yapıp kendini haklı çıkarmanın peşine düştüğün için anlatıyorum..
iş yerine gittim caner in , ayak üstü muhabbet ediyoruz . bi ara içeri gitti geldi
elinde gidonpad var al dedi takarsın . ne gerek vardı falan dedim. al al tak dedi
iyi madem sen tak dedim , ben yamuk takarım belki senin elin yatkın falan
taktı kendi elleriyle ,ben sandım hediye etti , giderken pad ın parasını sonra verirsin diyerek parasını istedi . cebimde kuruş param yoktu maaşla çalışan adamız. maaşdan maaşa param oluyor malum. dedim yarın görüşecezya o zaman veririm. ertesi günüde buluştuk tolgatek in motora baktığı gündü
cebimde 10 lira vardı verdim ne edim o kadar vardı
+ sana abi demem için benden yaşca büyük olman lazım ki ben senden 2 yaş büyüğüm.
ogün gittiğimiz tamirci bitane kopuk tel için cantı lastiği sökeceğini söyledi
20 tl istedi bu iş için. tamam onları sökünce 20 tl lik işçilik eder hakkıdır.
e göz var nizam var gittik senin tamirci 2 dakkada lehimledi . lastik söktümü ?
eşşek değilizya borcum ne ustam dedim ?. dedi ne yaptıkki.. saol ustam ellerine sağlık dedim. he bugün para almamış yarın işimiz düşer gideriz bi çayını içeriz
oda motorumuzdaki sorunu giderir fazlasıyla ödeşiriz belkide , paslaşırız.
canerim ,
hayatta herşey para değil heleki hayatında ilk kez görüştüğün birine karşı hiç değil.
allah şükür evimde var arabamda var motorumda var işimde gücümde iyi.
ayağımın kırılması , motoru alabilmek için biraz borç para temin edip
istirahatli olduğum dönemde bu borcu ödemiş olmam
kredi kartlarımı faturalarımı ödeyişim
evli barklı adamız çoluk çocuk evde ekmek beklerken ben tutupda senden gidon pad alamazdım. param olduğunda alırdım kaçmıyorya düşüncesindeydim
bütün bunlara rağmen gidon padı ucuza aldığımı düşünerek gelmişsin burda
10 tl nin peşine düşmüşsün .. ayın 5 inde maaş alıyorum dudullu telekom a gel
vereyim geri kalan 10 tl nide benim konumuda sayfamıda kapat artık.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler