kardes yarın ıcın haber verırsen ona gore hareket ederız...yada baska bı zaman olabılır....
kardes yarın ıcın haber verırsen ona gore hareket ederız...yada baska bı zaman olabılır....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
asm kardeş bak ordaki vidalar varya onları gevşetip ayarlıyon
asm
ayarlanabilen sürüş pozisyonu derken bahsettiğin, gidon kollarının açısını değiştirmekse ben o işi yaptım. biraz daha geniş açılı ayarlayınca daha rahat bir tur sağladım kendime.
ama yukarı aşağı çekmek için pek pay yok, belki 1-1.5 cm.
eger rahatlatıosa zaten ıı bı durum ama bısı farketmıosa neden bole bısı koymuslarkı...1-1.5 cm cok az bır pay bence...
Sohbet kısımlarında geyik illa ki olur abi. Sözümüz bazı-meclislerden dışarı olsun o zaman
He he
Kolları ileri-geri şeklinde değiştirerek değilde biraz yukarı alarak bir değişiklik yapabilir miyim diyordum ama 1 cm falan yukarı almanın bir faydası olmaz dediler.
Aslında kolları geri çeksem biraz daha rahat olur fakat bu seferde dar alanlarda dönmek zorlaşır.
Bu şekilde idare edelim. Hoş sürüş pozisyonuna alıştım ama insanoğlu daha rahatı istiyor tabi her zaman
Kardeşim yarın işim çıktı. Başka bir zaman gideriz inş.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
2007 model gt250R arıyorum, renk farketmez, temiz, az km de olsun yeter, satan arkadaşlar varsa pm atsın lütfen
bu motorun sürüşü hepsinden racing lerin içinde en rahatı eminol,ama direksiyon kolları sökülüyo kolları söküp direksiyon tablasının üzerine çıkar bağla, gs 500 lerin direksiyonu gibi olur rahatlar sürüşün,ama ön bacakları biraz daha düşürüp yukarıda direksiyon kollarına pay bırakman gerekir.ee tabi motorun önü hafif düşer artık takdir sana,işi bilen yoktur falan demişin alındım sana
tamam asım kardes baska zaman gıderız koca gunler torbaya mı gırdı yawww
ASM senin motosiklet gt 250 nekadar yakıyo ölçtünmü hiç, 1 litre ile ortalama kaç km. gittin. aşağı yukarı bi veri söyleye bilirmisin?
Bilgilendirme için teşekkürler.
Biraz duygu sömürüsü yaptık galiba bizde
Bir ara gideriz kardeşim nasipse.
Nasıl olsa yakınız birbirimize.
Hocam bende NGK İridium buji var. Muhtemelen o nedenle biraz az yakıyor orj. haline göre.
Gerçi İridium buji var ama onun kazandırdığı benzini Tiger egzoz götürüyor olabilir.
Çok net bir ölçüm yapamadım ama geçen 10 ytl'lik benzin almıştım ve neredeyse 100 km götürdü.
Gerçi ara ara gazladım kalkışlarda (10 bin,11 bin devirde seyrettim kalkışlarda ara sıra)
Genelde yüksek viteste kullanırım düzlükte gideceksem. 70,80'le giderken 5. viteste seyrederim yani.
Sakin kullanılırsa nereyse bir scooter kadar az yakacağını düşünüyorum.
teşekkür ederim şimdikiler enjeksiyonlu ozaman dahada az yakar enjeksiyonda
çok ekonomik ozaman ya,peki büyük motor gibi tatmin edermi insanı,titreşim olayı falan nasıl,sürat ?? kalite??
Ben 600'lük,1000'lik vs. motor hayali ile yanıp tutuşmadığım için 250'lik motor yetiyorda artıyor bile bana
İnsan fıtratında var tabi;zamanla elindekiler yetmiyor gibi gelir.
Hasılı, 0-100 hızlanması +- 7sn(6 küsür diyenlerde var) ve maks. hızı 175 km/h
Son hız denemesi yapmadım ama geçen boş ve uzun bir yolda biraz gaz açayım dedim ve 140 km/h'ı zorlanmadan gördüm.
Gayet yeterli bir makina bence.
Bu görünüme,bu perf. sahip olupta böylesine az yakan bir makina GT250R
Bundan iyisi Şam'da kayısı
bugün korlasa gittim, KANUNİ nin var aynı motor sadece üzerinde kanuni yazıyor, gt250r, 2 silindirli, enjeksiyonmuş, 2008 model, 8,100 ytl diyorlar fiyata sıfır, bayiiden.
Başka biryere gittim, gene aynı motor, gt250r markası hyosung yazıyor, 2008 model gene ama tek silindir, karburatorlu... Plakası ile 8,500 ytl dediler bayiiden.
Aralarındaki fark nedir? Hangisi daha iyi?
tek silindir değil o yanlış bilgi vermişler sana..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
KANUNİ enjeksiyonlu ASM kardeşimin dediğine göre 100 km ye 3,5 litre yakıyo,enjeksiyonlu daha az yakar yani 100 km ye 3 litre yaksa süper bi yakıt ekonomisi sağlar yani bence mantıklı bizde varda daha deneyemedik.
ewt st kanuniler enjeksiyonlu daha az yakıt yakar ama performans biraz düşer ama çokta belli etmez
Yamaha XJ6 Naked
enjeksiyonlu motorlarda performans daha ııdır daha hasastır gaz kolu karburatorluye gore...motor cok basarılı yaaa gercekten ankarada pesıne 8500 dıyorlar st kanunılere plaka dahıl...
şahsen cıbırdan vazgecip hyo gt250r alabılrıım ya kanuniler saglam olcak gibi teknik servis vs.
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Şu an bu konu içerisinde 93 kullanıcı var. (0 üye ve 93 misafir)