Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Mart 2011, 02:05
pc-kopat adlı üyeden alıntı
vallahi ben 160a bile pek çıkmıyorum. redline tehlikeli çünkü. orijinal dişlisi 14 t imiş ön kısmın. herhalde sizinkiler biraz büyütlmüş gibi. yada belki şanzumandan farkediyor olabilir bilmiyorum.
serkan ilk bindiğimde 150 cc gibi gelmişti. 600rrdan buna geçince kalıp olarak daha büyük makinaya biner gibi hissettim. ama gücü de bu kadar beklemiyordum açıkçası. fakat zorlasam redlinea girerek rahat 170 filan yapar. ben giderken devir saatine bakıyorum hızlanma anında. çok mecbur olmadıkça o bölüme girmem.
abi bak benim vites devir hız bir arkadaşınkiyle tuttu acaba sentede ve filtrede harbiden sorun yok mu? sorun bende mi? =) ne dersin?
Reklamlar
-
22 Mart 2011, 02:07
Serk21 adlı üyeden alıntı
abi bak benim vites devir hız bir arkadaşınkiyle tuttu acaba sentede ve filtrede harbiden sorun yok mu? sorun bende mi? =) ne dersin?
Senin motor bittimi.Son durum nedir. Koptum konuda takip edememişim
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
22 Mart 2011, 02:13
pc-kopat adlı üyeden alıntı
vallahi ben 160a bile pek çıkmıyorum. redline tehlikeli çünkü. orijinal dişlisi 14 t imiş ön kısmın. herhalde sizinkiler biraz büyütlmüş gibi. yada belki şanzumandan farkediyor olabilir bilmiyorum.
serkan ilk bindiğimde 150 cc gibi gelmişti. 600rrdan buna geçince kalıp olarak daha büyük makinaya biner gibi hissettim. ama gücü de bu kadar beklemiyordum açıkçası. fakat zorlasam redlinea girerek rahat 170 filan yapar. ben giderken devir saatine bakıyorum hızlanma anında. çok mecbur olmadıkça o bölüme girmem.
yolda bi honda civic yakalamak lazım. ben inanmıyorum bu hız göstergesine
iletişim : 0537 270 56 55 ömer.. yamaha Cygnus X - hyosung gt250r - burgman 400 - Honda 600F - A Rh (-)
-
22 Mart 2011, 02:14
Repartitor adlı üyeden alıntı
yolda bi honda civic yakalamak lazım. ben inanmıyorum bu hız göstergesine
citiroen ler de olur
-
22 Mart 2011, 02:20
acayüp adlı üyeden alıntı
Senin motor bittimi.Son durum nedir. Koptum konuda takip edememişim
sonunda bitti abi,sağolsun ismail abi(pc-kopat) suya sabuna kodundurmadı beni rektefe işlemlerini vs hepsini kendi halletti bitek montajını ben yaptırdım ustama ama ben 5 bin deviri geçmeden kullandıgım için çekişi düştü gibime geliyor sanki sentesi tutmadı gibime geliyor ama deneme yaptım 6 bin devirde 90 km ye çıktım vites 5 teydi. bu vites hız indekslerini bilen var mı ki? bu sente işi kafama çok takıldı sen analttıgında hoparlörüde açtım ben usta dinledi aa tamam dedi ama yine tutturamadı sanırım =)
-
22 Mart 2011, 02:23
-
22 Mart 2011, 02:31
-
22 Mart 2011, 02:42
Casillas : kafamı bulandırma. Jawaya parça bakmaya başladım. Satılmadan önce parçaları bulursam ona binmem lazım. Yok satılırsa o haliyle ozaman bakarız crf ye. Bu arada ne fiyat istiyorsun onu yaz bari. İlan varsa link ver.
Serk21 : senteyi kontrol etmesi çok zor değil. yolun düşerse uğra bakalım. Benim motora biner kıyaslama yaparsın. Ben ona binerim iki turlarız belli olur aradaki fark. yeni gömlek ve piston alışana kadar performansta hafif bir düşüş olması normaldir.
pckopat: Yazma söyle şeyler hevesimizi kırma gerçi ben 120 üzerine çıkmıyorum ama olsun.Bu arada Serkanların o tarafa giderken banada uğra bir çayımı iç. Hatta ortak nokta olarak bende de buluşabilirsiniz
Gps ile bakılınca her araçta 10km kadar fark vardır. Bunu üreticiler bilerek yapıyorlar.Sakın neden diye sormayın uzun hikaye
-
22 Mart 2011, 03:44
Casillas : kafamı bulandırma. Jawaya parça bakmaya başladım. Satılmadan önce parçaları bulursam ona binmem lazım. Yok satılırsa o haliyle ozaman bakarız crf ye. Bu arada ne fiyat istiyorsun onu yaz bari. İlan varsa link ver.
Serk21 : senteyi kontrol etmesi çok zor değil. yolun düşerse uğra bakalım. Benim motora biner kıyaslama yaparsın. Ben ona binerim iki turlarız belli olur aradaki fark. yeni gömlek ve piston alışana kadar performansta hafif bir düşüş olması normaldir.
pckopat: Yazma söyle şeyler hevesimizi kırma
gerçi ben 120 üzerine çıkmıyorum ama olsun.Bu arada Serkanların o tarafa giderken banada uğra bir çayımı iç. Hatta ortak nokta olarak bende de buluşabilirsiniz
Gps ile bakılınca her araçta 10km kadar fark vardır. Bunu üreticiler bilerek yapıyorlar.Sakın neden diye sormayın uzun hikaye
evet olabilir. gps farkediyor epey. ben de ekseri 120-130 civarında gidiyorum. çok nadirdir yüksek hızlara çıktığım. gençken yapardım ama artık yaşlandık sayılır memnuniyetle uğrarım kardeşim. şu havalar düzelsin de bir organizasyon yapalım nasip olursa inşallah. ben bu aralar motora pek binemiyorum. arkadşaın arabasıyla gidiyoruz bazen işe. saatler sürüyor sinir oluyorum tabii inşallah serkanın sorunu da kuruntudur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:38 ----------
gerçi ben 120 üzerine çıkmıyorum ama olsun.Bu arada Serkanların o tarafa giderken banada uğra bir çayımı iç. Hatta ortak nokta olarak bende de buluşabilirsiniz
ha bu arada jawaya ne parçası arıyorsun? bazılarını temin edebilecek arkadaşlar var.
-
22 Mart 2011, 10:08
selam arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza ve gt 250 almayı düşünüyorum bana yardımxcı olurmusunuz öncelikle st kanunımı yoksa 2007 hyo mu diye sormak isterm ve istekli oldugum 2 lin yollamak istiyorum yardım bekliyorum sizden....
1.bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31177996/detay
Gittim gördüm aynaları yok sade 7000 km de
2.bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41972709/detay buna bakmadım sizce hangisi ?
-
22 Mart 2011, 10:33
Düz 7 milyar abi.
-
22 Mart 2011, 11:21
-
22 Mart 2011, 11:29
İnşallah görüşme imkanı olur... Bende bu aralar metro ile dolaşıyorum
araba buralarda hayal heleki 2000cc ve lpg siz bir araba olunca gerisini sen hesapla
Bende 2007 model Jawa dakar 125 var Sol motor kapağı ,bobini ,rotoru,marş dişlileri vs yok . Onları tamamlamam lazım. aldığım bilgiye göre motor kısmını Lifan a yaptırmışlar. İncelediğim kadarıylada motor kısmı 150cc lifanla aynı. Gidip parçaları bakıp almak gerekiyor. Biraz zaman ayrımak lazım. Çok sağlam makine ama arkasında duran olmadığı için bir dönem satılıp yok oldu gitti.
Casillas 7 bin mi
fena değilmiş ama plaka sorunuda olmasa dadından yenmez
ooo abi bunlara plaka cıksa RR'lara binmeye hiç gerek yok.
düşünsene crf450R'la felan yollardasın
-
22 Mart 2011, 12:07
ahmet şimşek adlı üyeden alıntı
Helal olsun felon kazasız belasız sürüşler
Ben motoru aldımda ögrencıydım kredı ıle almıstım.Büyük bir kaza gecirmiştim.2 yıl geçtıkten sonra motor almaya karar verdım motorumu almadan 6 ay önce korumalarımı aldım.Şimdi elımden geldınce kalıtelı güvenlıklı korumalarını yenıden alıyorum.ŞU BIR GERÇEK KIMSE BAŞINA GELMEYINCE AKILLANMIYOR
saol hocam,korumalıksız şakası olmuyo dediğin gibi korumalıkları elden geldiğince kalitelisini almak lazım
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
22 Mart 2011, 12:13
Felon adlı üyeden alıntı
saol hocam,korumalıksız şakası olmuyo dediğin gibi korumalıkları elden geldiğince kalitelisini almak lazım
İyisini almaya çalışarak ta geciktirmemek lazım.
Geçende düştüm ve en düyük hasarı dizliğim aldı. Ucuz bir dizlik olmasına rağmen ben dizimi yere vurduğumu hiç hissetmedim bile
En kötüsü bile hiç olmamasında iyidir. Alabildiğimizin en iyisini almak lazım bencede.
-
22 Mart 2011, 12:17
İyisini almaya çalışarak ta geciktirmemek lazım.
Geçende düştüm ve en düyük hasarı dizliğim aldı. Ucuz bir dizlik olmasına rağmen ben dizimi yere vurduğumu hiç hissetmedim bile
En kötüsü bile hiç olmamasında iyidir. Alabildiğimizin en iyisini almak lazım bencede.
geçmiş olsun,katılıyorum hocam
-
22 Mart 2011, 12:22
-
22 Mart 2011, 12:28
casillas00 adlı üyeden alıntı
bende katılıyorum
Şimdi ayağıma bot bakıyorum kaval kemigim en sevdigimdir
racing botlarına baktım motomax'a gelmiş fiyatları güzel hemde motorun üstünde çok yakışıklı oluyorlar
botlara bende heves etmiştim ama scooterda kalsın şimdilik
şu sıralar 0 cbr125r veya 2.el gt250r mı diye karar aşamasındayım sanırım bu yaza motorumu değişirim
-
22 Mart 2011, 12:36
cbr iyidir
-
22 Mart 2011, 12:44
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler