evet o gün bende ordaydım.. caneri yüzyüze ilk görüşümdü turluyorduk.
pazar günüydü , kardeşim de pazara benim arabayı götürmüştü satmak için.
onun yanında takıldık biraz . eyüp bu tarafa gelecekmiş vakit geçiriyoruz , oyalanıyoruz onu beklerken.
sen aradın motor ilanı için aradığını söylemişsin ümraniyede buluştuk seninle.
konuşuyordunuz.. ben hiç mudahale etmiyorum , kaynamıyorum araya girmiyorum. haliyle caner her satıcı gibi malını övüyor.. sende benim gibi motordan anlamayan birisin belli oluyordu bu halin.
karbratorluler gibi değil bu iyi kaçar iyi gider bilmem ne diyor. mesela bu arkadaşınki karbratorlu diyor. beni veya motorumu küçük düşürüyor aldırmıyorum. bozuldum fakat belli etmedim.
akıllılık edip motorcuya gösterelim dedin motorcuda motorda ne gördüyse söyledi.. ama caner ben böyle biniyorum bişey olmuyor diyor hala.
çok araba aladım sattım. bindiğim malı benden baska hiç kimse bilemez.
satarken alıcıya derim ki arkadaş şu şu sorunları var bana göre ufak tefek.
ben böyle bindim sorun yaşamadım. he yok ben yaptırıp binecem dersen
ben zaten fiyatından bu sorunları düştüm. bu şekilde satılık benim malım.
derim adamda alacaksada kabullenmiş olur. yok ben bu şekilde alamam dersede
kendi bilir.
caner o gün oradaki eksiği bana göre buydu.
kimse benim babamın oğlu değil. ben gördüğümü söylüyorum
canerin malı kiymetli , ben bunu gördüm hem MT den hemde yüzyüze olduğumda
senide hayatımda ilk defa gördüm o gün caneride..
üstlik hepimizde aynı memleketliyiz , hatta motorcu bile bizim köylü çıkdı
sizden ayrıldıkdan sonra caminin önünde durduk . caner dedi gel namaz kılalım.
dedim ben kılamıyorum şuan ayağım henüz iyileşmedi , konuyu takip edenler bilirler ayağım yeni alçıdan çıkdı.
ben bekledim bu gitti namazını kıldı geldi.
şunu belirtmek isterim ; her insanın iyi yanı olduğu kadar kötü yanıda vardır.
her insan %50 %50 dir. bu teoriyi bilen bilir.
canerinde bize göre kötü olduğu yanı malını çok övmesi aynı fabrikanın serii üretiminden çıkan malların birinide caner alır. ama canere göre o özel üretimdir.
bunuda o kadar abartır ki gördünüz küfür işitene kadar gider
bunun haricinden tanısanız iyi bir insandır.
fazla uzattım farkındayım ama bişey daha söylemek istiyorum.
siz orda canerin motoruyla ilgilenirken ben kendi motorumun üstüne oturuyordum
motorcunun çırağı geldi abi içlerinde en güzel görünen seninki dedi. bende eywallah dedim . hatta kasklarımızı taktık motorları çalıştırdık tam vites attım
usta nin ne dediğini sen duydun. senin motorda iyi açılmış iyi çalışıyor demişti.
ama ben burda çıkıpda reklam yapmadım.
benim yerimde caner olsaydı günlerce söylerdi
senin nasıl arkandan konuşuyorsa o şekilde
özet olarak bu yazdıklarımda caneri hem kötüledim hemde iyi yanlarıda var aslında görmediğimiz yakından bakmamız gereken görmek tanık olmak için.
tamamen içimden geçen şeyler bunlardı açık açık yazdım.
bundan sonra fazla üstelemeyelim bu caner konusunu unutulsun. yeterince
anlamıştır hatalarını.
Caner , bu insanlar bende dahil olmak üzere sana senin için yazıyorsak kızıyor olsak dahi seni yine aramızda görmek isteriz. şundan eminimki artık eski caner değilsindir.
Saygılarımla..
iletişim : 0537 270 56 55 ömer.. yamaha Cygnus X - hyosung gt250r - burgman 400 - Honda 600F - A Rh (-)
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
bu arada motoru aldım tamirciden .
şuan için iyi kaçıyor. 3 4 gün kullanalım bakalım inşallah hep böyle gider bozmadan. teker yapacak nerdeyse.
fren disklerimde taşlanmış balatalarda yeni havalar bi ısınsada çabuk alışsa.
ayak müşürüde iptal edilmişti yada çalışmıyordu , şuan çalışıyor onu iptal etmem lazım. ayaklık açıkken çalışmıyor motor. yada çalışırken açarsam motor stop ediyor.
yolda gelirken şile yolunda bi deneme yaptım hava rüzgarlı malum fazla basamadım ama yinede 170 gördüm redline sınırındada değildim.
redline soksam kaç görecek merak ediyorum rüzgarsız bi yaz günü deneyecem allah kısmet ederse
karbratorlu motorlar 170 i geçmiyor diyenlere duyrulur
iletişim : 0537 270 56 55 ömer.. yamaha Cygnus X - hyosung gt250r - burgman 400 - Honda 600F - A Rh (-)
Kazasız belasız nıce sürüşlereAllah banada motora bınmeyı seven bır eş nasıp etsın inşşşşş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:47 ----------
Benımkıde karburataörlu 5 vites 8,500 devirde 155 daha ötesıne hıc gecmedım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:49 ----------
Helal olsun felon kazasız belasız sürüşlerBen motoru aldımda ögrencıydım kredı ıle almıstım.Büyük bir kaza gecirmiştim.2 yıl geçtıkten sonra motor almaya karar verdım motorumu almadan 6 ay önce korumalarımı aldım.Şimdi elımden geldınce kalıtelı güvenlıklı korumalarını yenıden alıyorum.ŞU BIR GERÇEK KIMSE BAŞINA GELMEYINCE AKILLANMIYOR
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
yahu arkadaşlar redlinea girmeden nasıl 170 yapıyorsunuz benimki 158 kmde redline sınırına dayanıyor. ön dişliyi mi küçültmüşler acaba? hiç açıp saymadım da kaç diş diye
163 kmdede benimki redline giriyodu belki enjeksiyonlularla karbüratörlüler farklıdır yanyana test etmek lazım
GT! ...
Mahallede R6'sı olan bir abi var adam benzine çalışıyo bide işe gidip geliyo onla
ayazağa-Taksim arası hergun.
Bide Scooterden direk R6ye geçti abi ölürsün didim 2 hafta sonra patladı ama ölmedi
Bebekte durak arabayla bütünleşti
Neyse şimdi alıştı ama ne gerek vardı o kadar asfalt yanıklarına kol bacak şişlerine dimi
vallahi ben 160a bile pek çıkmıyorum. redline tehlikeli çünkü. orijinal dişlisi 14 t imiş ön kısmın. herhalde sizinkiler biraz büyütlmüş gibi. yada belki şanzumandan farkediyor olabilir bilmiyorum.
serkan ilk bindiğimde 150 cc gibi gelmişti. 600rrdan buna geçince kalıp olarak daha büyük makinaya biner gibi hissettim. ama gücü de bu kadar beklemiyordum açıkçası. fakat zorlasam redlinea girerek rahat 170 filan yapar. ben giderken devir saatine bakıyorum hızlanma anında. çok mecbur olmadıkça o bölüme girmem.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)