Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motora herşey yakışıyo 900km yol tebrik edilcek cinsten
    artçı dayanabildimi bu kadar yola
    artçım yani canım eşim o motoru en az benim kadar sevdiğinden hiç sorun yok.. motor üzerinde gezme olsun 9000 km yine gezeriz biz : ))) artcı yaslanacağı olduğu zaman daha zevkli oluyor motor hem artcınız üzerinize yaslanmıyor hamde cok rahat yol alıyorsunuz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Repartitor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 F
    Alıntı tolgatek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Caner'in yukarıda bahsettiği işi bilmeyen m.. diye tasvir ettiği kişi ben oluyorum arkadaşlar. İnternetteki ilanı ile görüşüp, ustaya gösterdiğimiz motorunun ön çin malı olan ve birden kavrayan fren merkezinin, ön arka balatasının değişmesi gerektiğini, debriyajın bitik olduğundan tam ayırmayıp değişmesi gerektiğini, arka çatalın yamuk olup düzeltilmesi gerektiğini, (yolda motor sağa çekiyor)motoru alttan tutan motor kulağı dediğimiz parçanın kırık olduğunu vb...muhtemelen sağlam bir yana yatma söz konusu olan motorunu ustanın çıkardığı toplam masraf +800 liradır, utaya götürmeden önce al hayrını görürsün diyip ustanın ısrarı ile 4900 liraya indirdiği motorun durumu budur arkadaşlar.Ben sonrasında arayıp da bana patlak motoru satmaya çalıştın bide hemşeri olacaksın gibi veya anladığı dilden bir cvp vermememin sebebi terbiyemden kaynaklanıyordur. Kendisine hayırlı satışlar diliyorum ...Almak isteyen varsa 5850 den alabilir...
    evet o gün bende ordaydım.. caneri yüzyüze ilk görüşümdü turluyorduk.
    pazar günüydü , kardeşim de pazara benim arabayı götürmüştü satmak için.
    onun yanında takıldık biraz . eyüp bu tarafa gelecekmiş vakit geçiriyoruz , oyalanıyoruz onu beklerken.
    sen aradın motor ilanı için aradığını söylemişsin ümraniyede buluştuk seninle.
    konuşuyordunuz.. ben hiç mudahale etmiyorum , kaynamıyorum araya girmiyorum. haliyle caner her satıcı gibi malını övüyor.. sende benim gibi motordan anlamayan birisin belli oluyordu bu halin.
    karbratorluler gibi değil bu iyi kaçar iyi gider bilmem ne diyor. mesela bu arkadaşınki karbratorlu diyor. beni veya motorumu küçük düşürüyor aldırmıyorum. bozuldum fakat belli etmedim.
    akıllılık edip motorcuya gösterelim dedin motorcuda motorda ne gördüyse söyledi.. ama caner ben böyle biniyorum bişey olmuyor diyor hala.
    çok araba aladım sattım. bindiğim malı benden baska hiç kimse bilemez.
    satarken alıcıya derim ki arkadaş şu şu sorunları var bana göre ufak tefek.
    ben böyle bindim sorun yaşamadım. he yok ben yaptırıp binecem dersen
    ben zaten fiyatından bu sorunları düştüm. bu şekilde satılık benim malım.
    derim adamda alacaksada kabullenmiş olur. yok ben bu şekilde alamam dersede
    kendi bilir.
    caner o gün oradaki eksiği bana göre buydu.
    kimse benim babamın oğlu değil. ben gördüğümü söylüyorum
    canerin malı kiymetli , ben bunu gördüm hem MT den hemde yüzyüze olduğumda
    senide hayatımda ilk defa gördüm o gün caneride..
    üstlik hepimizde aynı memleketliyiz , hatta motorcu bile bizim köylü çıkdı
    sizden ayrıldıkdan sonra caminin önünde durduk . caner dedi gel namaz kılalım.
    dedim ben kılamıyorum şuan ayağım henüz iyileşmedi , konuyu takip edenler bilirler ayağım yeni alçıdan çıkdı.
    ben bekledim bu gitti namazını kıldı geldi.
    şunu belirtmek isterim ; her insanın iyi yanı olduğu kadar kötü yanıda vardır.
    her insan %50 %50 dir. bu teoriyi bilen bilir.
    canerinde bize göre kötü olduğu yanı malını çok övmesi aynı fabrikanın serii üretiminden çıkan malların birinide caner alır. ama canere göre o özel üretimdir.
    bunuda o kadar abartır ki gördünüz küfür işitene kadar gider
    bunun haricinden tanısanız iyi bir insandır.
    fazla uzattım farkındayım ama bişey daha söylemek istiyorum.
    siz orda canerin motoruyla ilgilenirken ben kendi motorumun üstüne oturuyordum
    motorcunun çırağı geldi abi içlerinde en güzel görünen seninki dedi. bende eywallah dedim . hatta kasklarımızı taktık motorları çalıştırdık tam vites attım
    usta nin ne dediğini sen duydun. senin motorda iyi açılmış iyi çalışıyor demişti.
    ama ben burda çıkıpda reklam yapmadım.
    benim yerimde caner olsaydı günlerce söylerdi
    senin nasıl arkandan konuşuyorsa o şekilde
    özet olarak bu yazdıklarımda caneri hem kötüledim hemde iyi yanlarıda var aslında görmediğimiz yakından bakmamız gereken görmek tanık olmak için.
    tamamen içimden geçen şeyler bunlardı açık açık yazdım.
    bundan sonra fazla üstelemeyelim bu caner konusunu unutulsun. yeterince
    anlamıştır hatalarını.
    Caner , bu insanlar bende dahil olmak üzere sana senin için yazıyorsak kızıyor olsak dahi seni yine aramızda görmek isteriz. şundan eminimki artık eski caner değilsindir.
    Saygılarımla..
    iletişim : 0537 270 56 55 ömer.. yamaha Cygnus X - hyosung gt250r - burgman 400 - Honda 600F - A Rh (-)

Motosikleti
    hyosung gt250r
    Alıntı Repartitor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet o gün bende ordaydım.. caneri yüzyüze ilk görüşümdü turluyorduk.
    pazar günüydü , kardeşim de pazara benim arabayı götürmüştü satmak için.
    onun yanında takıldık biraz . eyüp bu tarafa gelecekmiş vakit geçiriyoruz , oyalanıyoruz onu beklerken.
    sen aradın motor ilanı için aradığını söylemişsin ümraniyede buluştuk seninle.
    konuşuyordunuz.. ben hiç mudahale etmiyorum , kaynamıyorum araya girmiyorum. haliyle caner her satıcı gibi malını övüyor.. sende benim gibi motordan anlamayan birisin belli oluyordu bu halin.
    karbratorluler gibi değil bu iyi kaçar iyi gider bilmem ne diyor. mesela bu arkadaşınki karbratorlu diyor. beni veya motorumu küçük düşürüyor aldırmıyorum. bozuldum fakat belli etmedim.
    akıllılık edip motorcuya gösterelim dedin motorcuda motorda ne gördüyse söyledi.. ama caner ben böyle biniyorum bişey olmuyor diyor hala.
    çok araba aladım sattım. bindiğim malı benden baska hiç kimse bilemez.
    satarken alıcıya derim ki arkadaş şu şu sorunları var bana göre ufak tefek.
    ben böyle bindim sorun yaşamadım. he yok ben yaptırıp binecem dersen
    ben zaten fiyatından bu sorunları düştüm. bu şekilde satılık benim malım.
    derim adamda alacaksada kabullenmiş olur. yok ben bu şekilde alamam dersede
    kendi bilir.
    caner o gün oradaki eksiği bana göre buydu.
    kimse benim babamın oğlu değil. ben gördüğümü söylüyorum
    canerin malı kiymetli , ben bunu gördüm hem MT den hemde yüzyüze olduğumda
    senide hayatımda ilk defa gördüm o gün caneride..
    üstlik hepimizde aynı memleketliyiz , hatta motorcu bile bizim köylü çıkdı
    sizden ayrıldıkdan sonra caminin önünde durduk . caner dedi gel namaz kılalım.
    dedim ben kılamıyorum şuan ayağım henüz iyileşmedi , konuyu takip edenler bilirler ayağım yeni alçıdan çıkdı.
    ben bekledim bu gitti namazını kıldı geldi.
    şunu belirtmek isterim ; her insanın iyi yanı olduğu kadar kötü yanıda vardır.
    her insan %50 %50 dir. bu teoriyi bilen bilir.
    canerinde bize göre kötü olduğu yanı malını çok övmesi aynı fabrikanın serii üretiminden çıkan malların birinide caner alır. ama canere göre o özel üretimdir.
    bunuda o kadar abartır ki gördünüz küfür işitene kadar gider
    bunun haricinden tanısanız iyi bir insandır.
    fazla uzattım farkındayım ama bişey daha söylemek istiyorum.
    siz orda canerin motoruyla ilgilenirken ben kendi motorumun üstüne oturuyordum
    motorcunun çırağı geldi abi içlerinde en güzel görünen seninki dedi. bende eywallah dedim . hatta kasklarımızı taktık motorları çalıştırdık tam vites attım
    usta nin ne dediğini sen duydun. senin motorda iyi açılmış iyi çalışıyor demişti.
    ama ben burda çıkıpda reklam yapmadım.
    benim yerimde caner olsaydı günlerce söylerdi
    senin nasıl arkandan konuşuyorsa o şekilde
    özet olarak bu yazdıklarımda caneri hem kötüledim hemde iyi yanlarıda var aslında görmediğimiz yakından bakmamız gereken görmek tanık olmak için.
    tamamen içimden geçen şeyler bunlardı açık açık yazdım.
    bundan sonra fazla üstelemeyelim bu caner konusunu unutulsun. yeterince
    anlamıştır hatalarını.
    Caner , bu insanlar bende dahil olmak üzere sana senin için yazıyorsak kızıyor olsak dahi seni yine aramızda görmek isteriz. şundan eminimki artık eski caner değilsindir.
    Saygılarımla..
    3 gün uzaklaştırması vardı bittiğinde geri gelecektir ve yazılanlarıda görünce bomba gibi dönmüş olacak buna eminim onu tekrar aramızda görücez ama tartışmanın alevi fitillenmiş olarak ve destanlarla hazır olun derim ben

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    artçım yani canım eşim o motoru en az benim kadar sevdiğinden hiç sorun yok.. motor üzerinde gezme olsun 9000 km yine gezeriz biz : ))) artcı yaslanacağı olduğu zaman daha zevkli oluyor motor hem artcınız üzerinize yaslanmıyor hamde cok rahat yol alıyorsunuz
    birde racingle uzun yol yapılmaz diyolar hatta r1 le dünyayı turlayan bi adam vardı
    motor bu yolda problem çıkardımı peki ?
    @mancuryalı
    aynen katılıyorum.hatta özel üretim bi 600rr ile geri dönüş yapabilir ama onu 600kesmiyodu en son 1000liklere bakıyodu
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    CBR 600 F
    bu arada motoru aldım tamirciden .
    şuan için iyi kaçıyor. 3 4 gün kullanalım bakalım inşallah hep böyle gider bozmadan. teker yapacak nerdeyse.
    fren disklerimde taşlanmış balatalarda yeni havalar bi ısınsada çabuk alışsa.
    ayak müşürüde iptal edilmişti yada çalışmıyordu , şuan çalışıyor onu iptal etmem lazım. ayaklık açıkken çalışmıyor motor. yada çalışırken açarsam motor stop ediyor.
    yolda gelirken şile yolunda bi deneme yaptım hava rüzgarlı malum fazla basamadım ama yinede 170 gördüm redline sınırındada değildim.
    redline soksam kaç görecek merak ediyorum rüzgarsız bi yaz günü deneyecem allah kısmet ederse
    karbratorlu motorlar 170 i geçmiyor diyenlere duyrulur
    iletişim : 0537 270 56 55 ömer.. yamaha Cygnus X - hyosung gt250r - burgman 400 - Honda 600F - A Rh (-)

ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1

Kazasız belasız nıce sürüşlereAllah banada motora bınmeyı seven bır eş nasıp etsın inşşşşş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:47 ----------

bu arada motoru aldım tamirciden .
    şuan için iyi kaçıyor. 3 4 gün kullanalım bakalım inşallah hep böyle gider bozmadan. teker yapacak nerdeyse.
    fren disklerimde taşlanmış balatalarda yeni havalar bi ısınsada çabuk alışsa.
    ayak müşürüde iptal edilmişti yada çalışmıyordu , şuan çalışıyor onu iptal etmem lazım. ayaklık açıkken çalışmıyor motor. yada çalışırken açarsam motor stop ediyor.
    yolda gelirken şile yolunda bi deneme yaptım hava rüzgarlı malum fazla basamadım ama yinede 170 gördüm redline sınırındada değildim.
    redline soksam kaç görecek merak ediyorum rüzgarsız bi yaz günü deneyecem allah kısmet ederse
    karbratorlu motorlar 170 i geçmiyor diyenlere duyrulur
    Benımkıde karburataörlu 5 vites 8,500 devirde 155 daha ötesıne hıc gecmedım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:49 ----------

Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende scooter a tam koruma biniyorum herkes racing var sanıyo, gelip merakla soranlar oluyo dersanede. scooter var diyince anlamıyolar tabi scooter içinmi böyle giyiniyosun diyolar.ama onu diyen adama desemki gel bi tur artçım ol trafiğe girelim, totosu yemez
    Helal olsun felon kazasız belasız sürüşlerBen motoru aldımda ögrencıydım kredı ıle almıstım.Büyük bir kaza gecirmiştim.2 yıl geçtıkten sonra motor almaya karar verdım motorumu almadan 6 ay önce korumalarımı aldım.Şimdi elımden geldınce kalıtelı güvenlıklı korumalarını yenıden alıyorum.ŞU BIR GERÇEK KIMSE BAŞINA GELMEYINCE AKILLANMIYOR
    Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!

bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abicim tam benim istediğim gibi touring gt250r Bunun bi de eşyasız fotoğrafı var mı, nasıl olduğunu tam görebiliriz ve ustaya gösterip benzerini yaptırabiliriz. Bir de a2teker'densiniz galiba konya'dan mı?

Motosikleti
    Yamaha R1
    yahu arkadaşlar redlinea girmeden nasıl 170 yapıyorsunuz benimki 158 kmde redline sınırına dayanıyor. ön dişliyi mi küçültmüşler acaba? hiç açıp saymadım da kaç diş diye

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı pc-kopat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu arkadaşlar redlinea girmeden nasıl 170 yapıyorsunuz benimki 158 kmde redline sınırına dayanıyor. ön dişliyi mi küçültmüşler acaba? hiç açıp saymadım da kaç diş diye
    senin motorun 150 cc abi hehe bu arada benim motor 6 bin devirde 100km hız yapıyor denedimde normalmidir? 5 . vites 6 bin devirde kaç görüyorsunuz ahali?

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin motorun 150 cc abi hehe bu arada benim motor 6 bin devirde 100km hız yapıyor denedimde normalmidir? 5 . vites 6 bin devirde kaç görüyorsunuz ahali?
    aynen bnmkide öleydi.

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı casillas00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen bnmkide öleydi.
    hmm sağolasın dostum :s ozaman benim sentede sıkıntı yok :S ozaman ben 600cc ye geçme arzusuyla yanıp tutuşmuşum demekki :S yarın gidip bi benzin alayımda bu sevdamdan soguyayım =)

106GT! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    16 Fireblade SP Repsol...
    163 kmdede benimki redline giriyodu belki enjeksiyonlularla karbüratörlüler farklıdır yanyana test etmek lazım
    GT! ...

hmm sağolasın dostum :s ozaman benim sentede sıkıntı yok :S ozaman ben 600cc ye geçme arzusuyla yanıp tutuşmuşum demekki :S yarın gidip bi benzin alayımda bu sevdamdan soguyayım =)
    Şöyle diyim 70 Liraya 150 km gidiyosun

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    benzin almama da gerek kalmadı sen gazımı aldın bile yaşasın hyosung :D

benzin almama da gerek kalmadı sen gazımı aldın bile yaşasın hyosung :D
    Yani o vınk vınk ses bedevaaa çıkmıyo

Motosikleti
    CBR 600 F
    motorpisiklet değil rençrovır mubarek

motorpisiklet değil rençrovır mubarek
    Mahallede R6'sı olan bir abi var adam benzine çalışıyo bide işe gidip geliyo onla
    ayazağa-Taksim arası hergun.
    Bide Scooterden direk R6ye geçti abi ölürsün didim 2 hafta sonra patladı ama ölmedi
    Bebekte durak arabayla bütünleşti
    Neyse şimdi alıştı ama ne gerek vardı o kadar asfalt yanıklarına kol bacak şişlerine dimi

Motosikleti
    CBR 600 F
    Yani o vınk vınk ses bedevaaa çıkmıyo
    o vınk vınk sesi çıkaran eksozlardan yapılıyormuş bildiğin 4 silindirli motor sesi alınıyormuş. 300 tl miş fiyatı . yaptırabilirim belki ama canlı canlı duymam lazım sesi. bi ara yutupdanda izlemiştim adam çapır a taktırmış sanarsın 1000rr geçiyor. fenaydı

Motosikleti
    hyosung gt250r
    o vınk vınk sesi çıkaran eksozlardan yapılıyormuş bildiğin 4 silindirli motor sesi alınıyormuş. 300 tl miş fiyatı . yaptırabilirim belki ama canlı canlı duymam lazım sesi. bi ara yutupdanda izlemiştim adam çapır a taktırmış sanarsın 1000rr geçiyor. fenaydı
    valla öyle tatmin edici bir ses bulursanız benide uyandırın ilk taliplilerdenim

Motosikleti
    Yamaha R1
    vallahi ben 160a bile pek çıkmıyorum. redline tehlikeli çünkü. orijinal dişlisi 14 t imiş ön kısmın. herhalde sizinkiler biraz büyütlmüş gibi. yada belki şanzumandan farkediyor olabilir bilmiyorum.

serkan ilk bindiğimde 150 cc gibi gelmişti. 600rrdan buna geçince kalıp olarak daha büyük makinaya biner gibi hissettim. ama gücü de bu kadar beklemiyordum açıkçası. fakat zorlasam redlinea girerek rahat 170 filan yapar. ben giderken devir saatine bakıyorum hızlanma anında. çok mecbur olmadıkça o bölüme girmem.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler