Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Mart 2011, 00:41
Arkadaşlar herkese selamlar öncelikle.
Biraz yoğunum pek yazıp çizemiyorum son zamanlar.
Geçende ufak bir düşüş yaşadım bir arkadaşın sıfır gv250 si ile :( virajda yatırdım motoru. Allaha şükür ikimizde de bir yara yok. Motorda olabilicek en hafif sıyrıklarla atlattı. Havalar ısınıyor yollara dikkat edin. Her zaman 30 km ile döndüğünüz yerleri güneşin etkisi ile parlaklaşan asfattan dolayı 20 km ile bile zor dönebilirsiniz. Bunu göz önünde tutarak kullanın. Bir kaçgündür motorla birkaç kaza tehlikesi atlattım ve mümkün olduğunca toplu taşıma kullanıyorum şu sıra. Üzerimdeki rehaveti atana kadar. SAnırım sıcaklar yaramadı
Bu arada motor için ilan verebilirim. Tanıdık birine gitsin isterim. Varsa niyeti olan gelip bakabilir. Görenler motorun durumunu zaten biliyorlar.
Kalın sağlıcakla .
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Reklamlar
-
17 Mart 2011, 01:08
Yeni kasa hoşuma gitti.
Sanırım sadece S&T'de var.
-
17 Mart 2011, 04:08
acayüp adlı üyeden alıntı
Geçende ufak bir düşüş yaşadım bir arkadaşın sıfır gv250 si ile :( virajda yatırdım motoru. Allaha şükür ikimizde de bir yara yok. Motorda olabilicek en hafif sıyrıklarla atlattı. Havalar ısınıyor yollara dikkat edin. Her zaman 30 km ile döndüğünüz yerleri güneşin etkisi ile parlaklaşan asfattan dolayı 20 km ile bile zor dönebilirsiniz. Bunu göz önünde tutarak kullanın. Bir kaçgündür motorla birkaç kaza tehlikesi atlattım ve mümkün olduğunca toplu taşıma kullanıyorum şu sıra. Üzerimdeki rehaveti atana kadar. SAnırım sıcaklar yaramadı
Bu arada motor için ilan verebilirim. Tanıdık birine gitsin isterim. Varsa niyeti olan gelip bakabilir. Görenler motorun durumunu zaten biliyorlar.
Kalın sağlıcakla .
Abi geçmiş olsun ya.Dikkat et kendine sende düşüp kalkıyosan biz yollara çıkmayalım ozaman.Toplu taşımaya sarmışsın bu aralar
Şaka bir yanada harbiden çok dikkat etmek gerekiyor en ufak bir hatada kendini yerde buluyorsun.
-
17 Mart 2011, 10:11
Valla usta t.t. dedinya bende 2-3 gundur ev-is arasi vs icin 50cc bakiyorum. 500-600tl ye var 2. el. Hem calinsa bile canim cok yanmaz. Her sabah kalktigimda GT acaba yerindemi dusuncesindende kurtulurum. Gecen k.k. ile aldigim benzinleri topladim is ve gezme dahil 165tl tutmus. 50cc ile kafam rahtlar hic olmazsa..
-
17 Mart 2011, 19:41
acayüp adlı üyeden alıntı
Kalın sağlıcakla .
Abi geçmiş olsun...Kazasız belasız şürüşler...
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
-
17 Mart 2011, 19:53
-
17 Mart 2011, 20:22
bygrm
mavi vida seti ve manetler çok hoş durmuş
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
17 Mart 2011, 20:32
-
17 Mart 2011, 20:37
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
17 Mart 2011, 20:40
bygrm adlı üyeden alıntı
tulgacan Galiba senle ben bir tek göremiyoruz resimleri
Aynı olay bendede var resimler koydum eminim ama göremiyorum kendi koyduğum resimi..
Felon Teşekkür ederimm
Avcılar tarafındasın sende sanırım.. Yollarda karşılaşabiliriz Beni rahat tanırsın artık
Bende dıyorum benım pc demı sorun var dıye bende göremıyorum En şanşlı felon
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
-
17 Mart 2011, 20:42
selam arkadaşlar benim motor için arka silindirin egzantrik zincir gergisi lazımda sıfır yada çıkma farketmez silindire giren çapı 2cm olucakmış okadar parca aldım bunu bir türlü bulamadım acaba tanıdıgı motorcu yada bulabilecegimiz bir yer varmı kanuni bayisini aradım ama bi sonuc alamadım kuralkanın sitesinde adı tam olarak ne diye geciyo bu parcanın bulamadım eger bilen varsa bilgi verirse çok sevinirim arkadaşlar .... bu arada bygrm bende göremedim resimleri ve merak ettim :D
-
17 Mart 2011, 20:47
-
17 Mart 2011, 20:47
Göremeyenler için Şöyle bir link atıyım belki burdan mümkün olur Slide show şeklinde
http://img819.imageshack.us/slidesho...=dsc057961.jpg
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
-
17 Mart 2011, 20:54
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
17 Mart 2011, 20:54
okkan adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar benim motor için arka silindirin egzantrik zincir gergisi lazımda sıfır yada çıkma farketmez silindire giren çapı 2cm olucakmış okadar parca aldım bunu bir türlü bulamadım acaba tanıdıgı motorcu yada bulabilecegimiz bir yer varmı kanuni bayisini aradım ama bi sonuc alamadım kuralkanın sitesinde adı tam olarak ne diye geciyo bu parcanın bulamadım eger bilen varsa bilgi verirse çok sevinirim arkadaşlar .... bu arada bygrm bende göremedim resimleri ve merak ettim :D
Okkan Arka Grgi ön gergi fark etmez EGzantirik gergisi ok farklılık göstericek bir malzeme değildir genelde çin motorlarının "125cc vitesli" olanlarının gergiside bizim motorlara uymaktadır gergileri karşılaştırıp almanda fayda var ... Güvendiğin bir motor servisine gidersen o gerginin aynısından aynı işi yapıcak olanı 15 20 tl ye bulabilirsin..
Benimde motorun Ön egzantirik zincirinin Gergisi Boşaltmıştı kendini Fakat motoru anında kapatmamdan dolayı sente atlamadı allahtan... Eğer motorunda bu tip bir sorun yaşadıysan Gergiyi takıp kurmadan önce senteyi işinin ehli bir ustaya kontrol ettir...
+olarak Sakın olaki motoru gergisiz çalıştırma Palet i parmağımla iterim diye düşünme Anında sente kayar.. bilgine...
-
17 Mart 2011, 21:06
-
17 Mart 2011, 21:18
Hehehe benim motorun bu fotosunu nerden buldunn ...
Yanlız benim motor çok temiz o fotoda şimdide öyle ama bu fotosunu çok seviyorum..
Bu arada senin motoru temizle bir ara Arka dişliye disk temizleme sprey i öneririm..
Not Shop iyi olmuş fotoya iyi uydurmuşsunn
-
17 Mart 2011, 21:20
Benim motorun o yazınki hali. Ondan sonra ohoooooooooooooooooooooooooooo
-
17 Mart 2011, 21:27
Son halini görelim ozmn yav..
-
17 Mart 2011, 21:29
bugün bujileri söktüm ucları kömür gibiydi tel fırçayla temizledim nazikce.
yerine taktım çalıştırdım . anında farketti ve motor epey rahatlamıştı ve bunu gaz vermeden sadece rolantideyken bile anlamak mümkündü.
şimdi ....
soru 1 : bujileri değiştirsem bu gaz yememe olayı düzelirmi ?
soru 2 : diyelimki değiştirdik 2 gün sonra bujiler tekrar bozulmasın ?
soru 3 : benim tek sorunum bujimidir yoksa bujilerimi bu hale getiren
farklı bir sorunummu vardır size göre ?
saygılarımla.
iletişim : 0537 270 56 55 ömer.. yamaha Cygnus X - hyosung gt250r - burgman 400 - Honda 600F - A Rh (-)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)
Bu Konudaki Etiketler