nerde o motorcu varmı numarası falan
bende bi ikinci el titan cbf 150 falan sipariş edim
belki gsx6 yollarlar
nerde o motorcu varmı numarası falan
bende bi ikinci el titan cbf 150 falan sipariş edim
belki gsx6 yollarlar
iletişim : 0537 270 56 55 ömer.. yamaha Cygnus X - hyosung gt250r - burgman 400 - Honda 600F - A Rh (-)
serkan; hani olm motorun fotoğrafları
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
carizma motoru aradım ama ellerinde sıfırı yokmuş ikinci el temiz çıkma olarak varmış ama güvenemiyorum herseyi sıfır aldım onlar çıkma olunca kafamda soru işaretleri olusuyo sizce bi sakıncası olurmu ki çıkma subaplar takılsa bugun aradım yeşilyurt motoru henüz gelmedi haftaya ortasında gelir muhtemelen dediler ama güvenemiyorum ya gelmezse koreden gelmesi nekadar sürerki acaba ?benim sipariş verdiğim tam 2 hafta oldu bu arada 3 haftada gelirmi çok merak ediyorum,,dediğin gibi havalarda ısınıyo deliricem ya suan kendimi motorsuz motorcu gibi hissediyorum :-)) rodajda canımı sıkıyo ya nasıl dayanıcam basmadan bilmem alıstımda ,ama olsun hayırlısı neyse birlikte rodajlarız:-)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 ----------
[/COLOR]
selam arkadaşım senin aradıgın bunlar degilmi?
http://www.hyosungsource.com/index.p...roducts_id=800
keşke buradan alsaydın ortalama 5-6 günde elinde olurdu.yinede her işte bir hayır vardır takma kafana.[/QUOTE]
selam dostuum yardımın için sagol burdan nasıl alabilirimki peki site ingilizce satın alma nasıl oluyor daha önce alan arkadaş varsa söylerse sevinirim:-)
arkadaşlar ben hyosung gt250r ı alırken sadece kafamdaki sorulara yanıt bulmak için aldım... krank kesiyor dediler kestiremedim... 2 silindir ısınıyor dediler katalizörü söktüm sorun kalmadı... hızlı gitmiyor dediler ön dişliyi büyüttüm gitti... ıstanbul ankara 140 ın altına düşmeden gittim bişey olmadı.. üstelik yazın sıcağında.... tarlaya girdim kırılmadı... şuan motor kaan da..oda forum üyesi ve sorun yok... 1500 km sıkıştırmalı kullanımda 200 grm yğ eksiltti o kadar... bu motoru indiren arkadaşlar neden sorun yaşıyorlar... kullanımdan mı kaynaklı yoksa yüksek km denmi...50 000 de veya 100 000 de olan motorlarmı var..dayı oğlumda 78 000 km hyosung var.. yağ yakıyor ama halen arıza açmadı...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Senin yaptığına yakın şeyleri bende yaptım bendekide kendi yaptığım km 8500km dir sorun çıkarmadı hiç. Sadece 4 kere benzinden dolayı yolda kaldım, oda az daha gider az daha gider diyip cimrilik ettiğimizden Lakin motor lanetliymiş gibi 1 aydır satışta ama daha 1 Allah'ın kulu gelip bakmadı bile. Sanki 6500-7000tl istiyormuşum gibi.
Yarın satılsa pazartesi 600RR ı çekeceğim 13bintl ye Ama satılmadıkça 10 bin tl lik 600RR arıyoruz napalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:49 ----------
AMA YOK yok boşver almasınlar, havalar ısındıkça yalvarmaya başlarlar mesaj atıp. 6000 yapınca abi 5500 var be verde alayım demeye başlarlar
Aha şimdi 5450 yazdım 600RR'ın hatrına 5000TL yi veren alır gider. Eski karbüratörlü fiyatına yeni enjeksiyonlu geeeeeeeeeeeeeelll
ben cumartesi akşam 2400 da satayım dedim pazar günü satıldı.... üçe beşe bakmadım iyi bir arkadaşa gitti..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:09 ----------
bir arkadaşım var o yapıyordu şuan oda işten ayrıldı... tornacıydı... 30 liraya yapmıştı arkadaş hatrına....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ahmet kardeşim 13 lük dişli hiç tavsiye etmem sana.ben denedim motor tekere kalkıyor neredeyse ama son hız bayagı düşüyor.şu anda bende 15 dişli var.e bay dan aldım.sanayide kime sorduysak hık dedi mık dedi.ortalama 10 günde geliyor.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Hyosu...Q5fAccessories
normalde deviri 1.ooo devir düşürüyor.artısı 10 km kadar hız artışı ve 14 litre benzinle 400 km yapması.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:36 ----------
[/COLOR][/COLOR]
selam arkadaşım senin aradıgın bunlar degilmi?
http://www.hyosungsource.com/index.p...roducts_id=800
keşke buradan alsaydın ortalama 5-6 günde elinde olurdu.yinede her işte bir hayır vardır takma kafana.[/QUOTE]
selam dostuum yardımın için sagol burdan nasıl alabilirimki peki site ingilizce satın alma nasıl oluyor daha önce alan arkadaş varsa söylerse sevinirim:-)[/QUOTE]
satın alma, basit üye olacaksın sepete atacaksın ne istiyorsan.zaten fiyatları tl gösteriyor.yanlız paypal a üye olmus bir kredi kartı lazım.sen sipariş verip paranı verdiysen beklemek zorundasın artık.ama paramı vermedim buradan alalım dersen illaki ingilizce bilen birileri vardır etrafında.çok sıkışırsan haberim olsun bişeyler yapmaya çalışırız hemşerim yazın sizin oralardan çok geçerim haberiniz olsun .
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
Ya zinciri gericem ama bu arka tekeri sıkan vidayı gevşetemedim 17'yi denedik olmadı ingiliz anahtarıyla denedim o hiç olmadı baktım vida yalama olcak bıraktım ne sıkmışlar öle ya.Kaçlık anahtar oluyor buna?Yarın bauhaseden anahtar alıyım bitane.Motorcuya götürsek 5-10 vercez bişey değil ama yarın öbür gün gene gevşicek o paraya anahtar alıp kendi işimi kendim hallederim
23 Yıldızla söküyorum ben bütün motorlarda aynıdır yüksek ihtimal...
GT! ...
zuhaha adamlar ne istesen kawasakininkinden yolluyo ozaman, bunlardan komple scooter motoru istemek lazım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:06 ----------
hele bismillah =) kardan dolayı rehin kalan motorlarımı bugun gidip aldım ikiside garajda mışıl mışıl uyuyorlar demin sahilde vın vın turladım hyoyla kol saati gibi tıkır tıkır maşallah =) yav nede güzel oldu ama 4 bin devri geçmiyorum bi 500 km böle binicem =) resimleri bi ekliyim şu kurbağalı siteye sonra eklicem buraya telefnla çektim gerçi ama olsun =)
artık havalar süper olduğuna göre bunu kutlamalıyız diye düşünüyorum. Ben bugün cadde ve sahilde olurum. Var mı katılmak isteyen ? turlayalım beraber, sonra istediğimiz yerde durup sohbet ederiz. Takılırız ?
ay oralarda kar mı var Rize ye bile yaz geldi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
dün çektiğim birkaç foto
Uploaded with ImageShack.us
Benim motorun şamandırası arızalı galiba 2 - 1 - 0 seviye benzin gösterip duruyodu sürekli değişiyodu benzin bitti. 30TL benzin aldım 3-2-1 seviye arası gidip geliyo. Değişmesi mi lazım?
QUOTE]
satın alma, basit üye olacaksın sepete atacaksın ne istiyorsan.zaten fiyatları tl gösteriyor.yanlız paypal a üye olmus bir kredi kartı lazım.sen sipariş verip paranı verdiysen beklemek zorundasın artık.ama paramı vermedim buradan alalım dersen illaki ingilizce bilen birileri vardır etrafında.çok sıkışırsan haberim olsun bişeyler yapmaya çalışırız hemşerim yazın sizin oralardan çok geçerim haberiniz olsun .[/QUOTE]
çok sagol dostum yardımın için tesekkür ederim paypala üye kart bumak sorun işte etrafımda malesef olan yok o yüzden sıkıntıdayım verdiğim siparişler umarım bu hafta içi gelir ya 3 hafta olucak çünkü ,,kocaelilimisin burlardan gecerken haberim olsun çay falan içeriz turlarız ozaman ya :-)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)