20 gun oldu alalı hesapladım da şimdi..yani birşey olmaz bekle mi diyorsunuz...
Trafik sigortanı yapmazsan gelmez diye biliyorum ben.Bende motor alırken noterden bana bunu söylemişlerdi.Trafik sigortanı yap git karakoldan elden al ruhsatını.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:43 ----------
[QUOTE=zonta;2285877]akü birazda şans işi ama bu hyonun üstünde gelen aküler gerçektende kaliteli çıktı.benimkide 2008 agustostan beri beni gayet güzel idare etti.şu son 10 gündür aşırı soguklardanda olsa gerek biraz nazlanmaya basladı.bende ne olmaz ne olmaz diye bosch akü aldım bitane, zula da bekletiyorum.ilk çalıştırmada hafifden göz kırpıştırması normaldir.ama hafifden yani motor rölanti devri normale gelince onunda artık kaş göz kırpmaması lazım.
sende xenon varmıydı? xenonda olsa normal ampulde olsa farlar açıkken marşa basma.Akünün normalde ömrü 2 yıldır ama bazen görüyorum cevremde motorun elektrik tesisatıyla çok oynayan arkadaşlar,6 ayda aküyü pert edenlerde oluyor.3 yıl bir akü için çok iyi bir süre ,eh artık sende bir akü alsan yada niyetlensen iyi olur.kötü sürprizlerle karşlaşmamak için. benim aldıgım akünün linki:http://www.akusepeti.com/YTX14-BS-12...er,PR-116.html
bundan iyisi yuasa ama oda 200 tl civarı.
bu arada mançuryanın neresindensin ,içindenmi yoksa?[COLOR="Silver"]
Zenon yok motorda ama motorun üzerindeki akü yuasa.Orjinali yuasa mı onu bilmiyorum.Belkide değiştirmiştir benden önceki sahibiSahi orjinal aküsü yuasa mı?Yuasa değilse boşuna para verip masrafa girmeyelim
Sigortayı da alırken yapmıştım...Ayrıca adrese gelmiyor mu ruhsat cünkü ben şehir dışından almıştım motoru...
bende motoru aldığım zamanı biliyosun zaten
1 ay kadar geçmişti satışı yapılalı
salak noter sokağın ismini farklı yazmasına rağmen
ruhsat eve geldi ups ile.
adres yanlış olunca muhtarlıkdan sorguluyorlar yeterki mahalle ismi doğru yazılmış olsun
doğru adresini yani sokak ve kapı no nu muhtarlıkdan öğrenip getiriyorlar adresine
ha diyelim gelmedi ; bağlı olduğun ilçe emniyetin trafik şube brimine gidip
ordan alabilirsin . Haydi hayırlı olsun
iletişim : 0537 270 56 55 ömer.. yamaha Cygnus X - hyosung gt250r - burgman 400 - Honda 600F - A Rh (-)
Ya bu grenaj kırıkLarını normal bi kaportacıya götürsem yaparlar mı acaba daha önce grenajı kırıLan var mı ? AnadoLu yakasında götürbiLeceğimiz bi yer var mı ucuz yoLLu ?
| Hyosung Gt R 250 |
*Serhat SerdaroğLu
Sahibinden dolasırken bunu gördum cok gusel gorunuyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4537793/detay/
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:04 ----------
Benım yan grenaj ufak bır parca kırılmıstı araba boyası yapan bırıne gıttım hallettıler
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
Böyle camlara para vermeyin paranıza yazık. Bi carbonfiberciye gidin 600rr tipi grenajları cam yanından yukarıya doğru uzanan grenaj eki ve cam gibi bişiler yaptırın. Gerekirse 2 katını verin, hiç yoktan verdiğinize değer..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:12 ----------
Riço, bu cumartesi bende çalışıyorum. Pazar günü erken kalk bana ulaş. Bu "beni Hyosung üzerinde" göreceğin son günde olabilir ona göre. Pazar günü havada güzel insanlarda izinli iken fırsatı değerlendir, birdaha bu günler bulunamayabilir ona göre
[QUOTE=ahmet şimşek;2286241]Sahibinden dolasırken bunu gördum cok gusel gorunuyor
tam senlik
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
Orjinal aküsünün markası nedir bu motorun arkadaşlar??
ya benim bitek egsoz subaplarım eksik hiçbiryerde bulamadım sıfırını yesilyurt motordan almıstım parcaları diğerleri tam onuda 2 hafta önce sipariş gectiler ama hala gelmedi koreden gelicekmiş galiba 4 tane incecik demir parcası yüznden toplatamıyorum motoru motor yalova çiftlikköyde ünal usta var orda duryo 2.el subap almakta istemiyorm başıma sorun açarsa diye çıldırıcam motoru çok özledim :D ooo iyi valla tam takım toplamıssın, parcaları insallah aksilik olmaz senin işindede tertemiz bi şekilde alırsın motorunu benimkini alıyım üstünden inmem artık:-))
ben bu adamla fuarda tanışmıştım, camları da gördüm orda fena değil gibi. o camları gördükten sonra bizim düz camlar çok çirkin gelmeye başladı bana
[QUOTE=ahmet şimşek;2286241]Sahibinden dolasırken bunu gördum cok gusel gorunuyor
[COLOR="Silver"]
...eX...
orjinal akünün üstünde herhangi bir marka yazmıyor.sadece S&T MOTORS ve işte ytx 14 falan filan yaziyor.ama gercektende kaliteli bir akü.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:07 ----------
[QUOTE=ToeX;2287032]ben bu adamla fuarda tanışmıştım, camları da gördüm orda fena değil gibi. o camları gördükten sonra bizim düz camlar çok çirkin gelmeye başladı bana
cam gercektende güzel .ben gecen senden beri puig marka olanı kullanıyorum.almanyadan getirtmiştim.fakat farın tam üstüne gelen oval bölüm oturmadı.1 cm kadar açıklık kaldı.herkes puig bu cakma iş yapmaz sen takamamışsın dedi.ben eski camı çıkartıp yerine öyle takmıştımki,vida yerleri biraz oturmamıştı.kafa grenajını söküp denedim yine aynı oldu.yani gidip canlı canlı görmek lazım .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:11 ----------
selam arkadaşım senin aradıgın bunlar degilmi?
http://www.hyosungsource.com/index.p...roducts_id=800
keşke buradan alsaydın ortalama 5-6 günde elinde olurdu.yinede her işte bir hayır vardır takma kafana.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
carizma motoru arasaydın keşke =) bana 250r diye başka motorun yağ filtresini yollamışlar =) inşallah bir an önce gelir parçaların bak havalar ısındı bugun daha rodajımız varrrr
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:29 ----------
okan şimdi linke baktım da bu parça karizmada var ama alırsan kaç günde gelir bilemem bide belki kavasakinin kini fln gönderebilir :D yağ filtresi ve fren manetinde bana öyle olduydu :D
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)