ben pesın alıcam kardağ hocam motoru sız pesınde ne yapıosunuz...bılelımde gelıp belkı sızden alırız motoru...
ben pesın alıcam kardağ hocam motoru sız pesınde ne yapıosunuz...bılelımde gelıp belkı sızden alırız motoru...
cbr125faik hocam ben gri siyah almayı dusunuyorum bana o renk dahada bi güzel gelıo umarım aynı anda şenlendırırz hocam sen ne renk almayı dusunuosun
KARDAĞ hocam peşın parada herhalde bi indırım olur
arkadaşlar ben ist deyim geçenlerde ciddi alıcı olarak bir bayiye sordum tık param var dedim fiyat ne dedim 8900 dedi nakit verecem dedim plaka-ruhsat dahil ne olur dedim alıcıyım ya dedim 8500e veririz anahtaar teslim dediler bilginiz olsun
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Yaparız 8500den Aşağıda Yaparızda Taaaaaaaaaaaaaa Osmaniye Burası....gel Götür Birsürü Iş
akburak bey resimdeki motor sizin sanırım suzuki 1000 eeee bu motora binen biri neden benden fiyat ister anlam veremedim.birine hediyemi alacaksınız acaba
evet benim bi arkadaşım var ona hediye edecem yoksa binlik gidecek 8000 ytl sayarsan alacam nakit
gelde yanıma konuşuruz bekliyorum kadirli yolundayım.ok
burdan sölemen lazım ne o ole daha alacaklar var bak ver fiyatı gelirim ben
msn ni kaydettim açıkmı yada açık olanı ver bana
yan çiziyonuz kardeş gizlimiz saklımızmı var ayıp ayıp
hocam kardağ uygun bi fiyat söylesen iyi olacak tum arkadaslarımız daha doğrusu adana bölgesı bayınıze yönelebilir
kardağla ortak kararımız 8400 ytl plaka teslim ilgilenenleri bekliyoruz
akburak ve kardağ
nikini söyleyen mt üyelerine özel
tmm iyi güzel tek renkmı çift renkmı plaka ruhsat dahil tık para 8.400 dimi
plaka ruhsat dahil tık para ne renk isterseniz
[QUOTE=akburak1;1058584]kardağla ortak kararımız 8400 ytl plaka teslim ilgilenenleri bekliyoruz
akburak ve kardağ
nikini söyleyen mt üyelerine özel[/Qevet bana uyar 8400 e bırakırız
tmm hocam iyiymiş yanı 8.400 verecez o kadar başka hiç bi masraf yok hangi bayiydı hocam bayının adı nedir
Kardağ Otomotiv................
Akburak Motor................... Motor Bizim Işimiz
rekabet kızıştı desenize..
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)