Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Mart 2011, 14:18
Akadaslar selam. GT250R'cilerden, Umraniye'ye yakin olan varsa ve S&T kullaniyorsa, devir saatimin cdi'den dolayimi calisip calismdigini anlamam icin cdi'sini deneme konusunda yardimci olabilecek arkadas varmi? Eger cdi dense bosuna tesisat soymamis oluruz.Malumunuz uzere benimdevir saatim saglamda olsa neden sinyal gelmedigini henuz bulamadik. Simdiden tesekkurler..
Reklamlar
-
07 Mart 2011, 14:19
casillas00,mancuryalı
benim motordan farkı yok gibi pek.ah bi kredi çekebilsem
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
07 Mart 2011, 14:21
100 KM'de 4 ile 5 litre arasında bir tüketim oluyordu ben kullandığımda hyosunglarda
Evet yakıt dolayısıyla, gerçi sıkıstırmadığım zaman 100 km de 6.7 litre gibi bir rakama düşürdüm, fakat uzun geziler için yine fazla geliyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
07 Mart 2011, 14:39
Felon adlı üyeden alıntı
casillas00,mancuryalı
benim motordan farkı yok gibi pek.ah bi kredi çekebilsem
4-5 litre senin için fazla ya.
senın 3 en fazla 3.5 litre fln yakması lazım.
Artık 20 milyona 100km anca gider olduk benzin 4 lira olunca
-
07 Mart 2011, 15:19
casillas00 adlı üyeden alıntı
Ben de o mantıkla gidiyorum inşallah yolda kalmam, çünkü şamandıradan göstergeye gelen kablo tahminimce oksitlenmiş çalışmıyo :D hararet göstergesinin de çalışmadığını farkettim. Zaten ilk aldığımda gösterge çalışmıyodu biyere pas sökücü sıktılar çalışmaya başladı :D Diğerlerine de sıktırmalıyım :D
-
07 Mart 2011, 15:37
bugay adlı üyeden alıntı
Ben de o mantıkla gidiyorum inşallah yolda kalmam, çünkü şamandıradan göstergeye gelen kablo tahminimce oksitlenmiş çalışmıyo :D hararet göstergesinin de çalışmadığını farkettim. Zaten ilk aldığımda gösterge çalışmıyodu biyere pas sökücü sıktılar çalışmaya başladı :D Diğerlerine de sıktırmalıyım :D
hararet gostergesı var ama ona baglı olan bırsey olmadıgı ıcın calısmıyor hepımızde öyle
sen bi temizlik yaptır içine bi herbişeyin çalışır
-
07 Mart 2011, 15:57
okan_style adlı üyeden alıntı
yanı gonderırler kanırtırlar sık bogaz et ben gene ugramaya calısırım ama ara devamlı geliyorum bugunde bısı de
eyvallah dostum sağolasın bugun bikaç arama ile hallettim pistonu aldık =) sağolsın ilgilendiğin için
-
07 Mart 2011, 16:06
hararet gostergesı var ama ona baglı olan bırsey olmadıgı ıcın calısmıyor hepımızde öyle
sen bi temizlik yaptır içine bi herbişeyin çalışır
bakalım bugün yağmur dursa götürcem servise.
-
07 Mart 2011, 17:03
4-5 litre senin için fazla ya.
senın 3 en fazla 3.5 litre fln yakması lazım.
bende anlamadım.bütün bakımlarını yaptım yağ,hava filtresi,buji ama yine aynı.
ama bunda benimde etkim var sanırım çünkü genelde hep 80le gidiyorum işe gidiş dönüşte kullandığım güzergahta hep yüksek sürat gerektiren yerler olduğundan 80den fazla basmamaya çalışıyorum ama bazen son sürati olan 100ede çıktığım oluyo
-
07 Mart 2011, 17:11
Felon adlı üyeden alıntı
ama bunda benimde etkim var sanırım çünkü genelde hep 80le gidiyorum işe gidiş dönüşte kullandığım güzergahta hep yüksek sürat gerektiren yerler olduğundan 80den fazla basmamaya çalışıyorum ama bazen son sürati olan 100ede çıktığım oluyo
bence benzin istasyonunu değiştir hava mı basıyor ne yapıyor =) birde fulle deponu 100 km sonra tekrar fulle bak kaç litre alıyor acaba hesaplamada mı yanlış var? oda olmadı bi ustaya göster benzini egzoztan mı atıyor ne yapıyor =)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:09 ----------
okkan adlı üyeden alıntı
selam arkadaşım :D pistonun sıfırını pendik yeşilyurt motordan bulabilirsin banada lazım oldu bende ordan yeni aldım tanesi 75 tl ama sıfır orjinal ürün ayrıca silindir segmanlar bütün parcalarına ulaşabilirsin bende suan birtek eksoz subaplarını bulamadım hiçbir yerde sipariş gectiler bakalım ne zaman elime ulaşıcak eger karizma motordan almazsan parcaları buradan temin edebilirsin....
sağolasın dostum hallettim bugun bakalım bu hafta içi motoru çıkarıcam Allah izin verirse. senlede bi tanışmak nasip olmadı. havalar ısınsın motoruda çıkarırsam geldiğimde uğrayacağım yanına.
-
07 Mart 2011, 17:11
Felon adlı üyeden alıntı
hız değilde devir önemli seninki scooter olunca hep yüksek devir.
-
07 Mart 2011, 17:14
Serk21 adlı üyeden alıntı
bence benzin istasyonunu değiştir hava mı basıyor ne yapıyor =) birde fulle deponu 100 km sonra tekrar fulle bak kaç litre alıyor acaba hesaplamada mı yanlış var? oda olmadı bi ustaya göster benzini egzoztan mı atıyor ne yapıyor =)
servisteki ustaya söyledim 100-130km yapıyo bi depoyla diye pek sallamadı hepsi öyle yakar onların, otomatik bunlar falan diyip durdu.deposu 4.2litre alıyo en fazla 4litre koyabiliyorum üstten taşıyo yoksa
bi ustaya göstercemde masraf çıkartcak bana bıcırık o yüzden erteliyip duruyorum
casillas00
evet vites olmadığından öyle bi durum var.vitessizde iyide ben otomatik araba kullanmayıda hiç sevmem vitesin zevki başka oluyo ya
-
07 Mart 2011, 17:31
eyvallah dostum sağolasın bugun bikaç arama ile hallettim pistonu aldık =) sağolsın ilgilendiğin için
ohh ıyı benım ıcım rahatladı valla... hayırlı rodajlar sana 5.500 60- 80 arası takıl bı sure :D
-
07 Mart 2011, 17:38
okan_style adlı üyeden alıntı
ohh ıyı benım ıcım rahatladı valla... hayırlı rodajlar sana 5.500 60- 80 arası takıl bı sure :D
sağolasın teşekkür ederim
bu rodaj olayı nasıl olacak peki? bikaç kişiye sordum biri motor freni yap sürekli dedi en iyi rodaj öyle olur dedi daha bol yağlanırmış piston ama pek mantıklı gelmedi.. var mı ki bunun mükemmel olması için taktik?
-
07 Mart 2011, 17:51
bu rodaj olayı nasıl olacak peki? bikaç kişiye sordum biri motor freni yap sürekli dedi en iyi rodaj öyle olur dedi daha bol yağlanırmış piston ama pek mantıklı gelmedi.. var mı ki bunun mükemmel olması için taktik?
rodaj olayı motorun sıcaklığıyla ilgilidir kısa süreli sürüşlerden kaçın motoru ne çok sıcak dereceleri göster nede hep soguk sür.
En iyisi kontagı aç çık uzun yola ve havalarda rodaj için süper soguk havada iyidir ;)
Ve 1000kmyı beklemeden yağını değiştir.500-600 kmde yapıp yağını değiştir.
-
07 Mart 2011, 17:53
yagı degıstır kalın yag koy... motoru calıstır yaklasık bır 5 dk rolantıde bırak calıssın.. sonra vıtes yuksek devır dusuk kullan en ıdealı 5.000 max 5.500 deviri gecmeden dolan sagda solda.. bır 500 km bunu her defasında yap.. ardından yavas yavas ac motoru 1. vıtesde devır yukselt gazı ver.. sonra dusur 2 de gaz ver dusur 3.4.5 bıraz sabır ısı ama saglıklı olması lazım cunku pıston degıstırdın onemli bu.. ardından ver ayarı ver ayarı :D
-
07 Mart 2011, 17:54
Felon adlı üyeden alıntı
servisteki ustaya söyledim 100-130km yapıyo bi depoyla diye pek sallamadı hepsi öyle yakar onların, otomatik bunlar falan diyip durdu.deposu 4.2litre alıyo en fazla 4litre koyabiliyorum üstten taşıyo yoksa
bi ustaya göstercemde masraf çıkartcak bana bıcırık o yüzden erteliyip duruyorum
casillas00
evet vites olmadığından öyle bi durum var.vitessizde iyide ben otomatik araba kullanmayıda hiç sevmem vitesin zevki başka oluyo ya
servis öyle bnde gittik cok yakıyo dedım cok aragaz vermişindir diyo dedim ustasın
Ve motoru görmedi daha
Başka bi servise gittim oda oda fulle sonra kaç km yaptın yaz gel hesaplarız dio dedim o kadarını biliyoz
-
07 Mart 2011, 18:44
servis öyle bnde gittik cok yakıyo dedım cok aragaz vermişindir diyo dedim ustasın
Ve motoru görmedi daha
Başka bi servise gittim oda oda fulle sonra kaç km yaptın yaz gel hesaplarız dio dedim o kadarını biliyoz
o zaman benimde bi kaç usta dolaşmam lazım
-
07 Mart 2011, 19:27
rodaj için sitede konu vardı.
Sakın olaki motor freni kullan ,dusuk vıteste devırlı kullan gıbı laflara kulak verme.
En basıt mantıkla makınetı zorlamadan kullan. Kademe kademe yukselt devrını. Ilk 300 km 5000 sonrakı 200km 6ooo devır. Sonrakı 400 km max 7500 devır gıbı bır cızelge takıp et. Mumkunse 1500 kmye kadar devam ettır.
Gule gule kullan
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
07 Mart 2011, 19:54
arkadaşlar merhaba aşagıdaki ilan için görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim
2006 model 20binde 4800lira diyo ama nakit pazarlıgı var bu paraya uygunmudur ??
ilan linki : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4246882/detay/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)
Bu Konudaki Etiketler