Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Akadaslar selam. GT250R'cilerden, Umraniye'ye yakin olan varsa ve S&T kullaniyorsa, devir saatimin cdi'den dolayimi calisip calismdigini anlamam icin cdi'sini deneme konusunda yardimci olabilecek arkadas varmi? Eger cdi dense bosuna tesisat soymamis oluruz.Malumunuz uzere benimdevir saatim saglamda olsa neden sinyal gelmedigini henuz bulamadik. Simdiden tesekkurler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    casillas00,mancuryalı
    benim motordan farkı yok gibi pek.ah bi kredi çekebilsem
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    100 KM'de 4 ile 5 litre arasında bir tüketim oluyordu ben kullandığımda hyosunglarda
    Evet yakıt dolayısıyla, gerçi sıkıstırmadığım zaman 100 km de 6.7 litre gibi bir rakama düşürdüm, fakat uzun geziler için yine fazla geliyor
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    casillas00,mancuryalı
    benim motordan farkı yok gibi pek.ah bi kredi çekebilsem
    4-5 litre senin için fazla ya.
    senın 3 en fazla 3.5 litre fln yakması lazım.

Artık 20 milyona 100km anca gider olduk benzin 4 lira olunca

bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı casillas00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de o mantıkla gidiyorum inşallah yolda kalmam, çünkü şamandıradan göstergeye gelen kablo tahminimce oksitlenmiş çalışmıyo :D hararet göstergesinin de çalışmadığını farkettim. Zaten ilk aldığımda gösterge çalışmıyodu biyere pas sökücü sıktılar çalışmaya başladı :D Diğerlerine de sıktırmalıyım :D

Alıntı bugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de o mantıkla gidiyorum inşallah yolda kalmam, çünkü şamandıradan göstergeye gelen kablo tahminimce oksitlenmiş çalışmıyo :D hararet göstergesinin de çalışmadığını farkettim. Zaten ilk aldığımda gösterge çalışmıyodu biyere pas sökücü sıktılar çalışmaya başladı :D Diğerlerine de sıktırmalıyım :D
    hararet gostergesı var ama ona baglı olan bırsey olmadıgı ıcın calısmıyor hepımızde öyle

sen bi temizlik yaptır içine bi herbişeyin çalışır

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı okan_style adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanı gonderırler kanırtırlar sık bogaz et ben gene ugramaya calısırım ama ara devamlı geliyorum bugunde bısı de

eyvallah dostum sağolasın bugun bikaç arama ile hallettim pistonu aldık =) sağolsın ilgilendiğin için

bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hararet gostergesı var ama ona baglı olan bırsey olmadıgı ıcın calısmıyor hepımızde öyle

sen bi temizlik yaptır içine bi herbişeyin çalışır
    bakalım bugün yağmur dursa götürcem servise.

4-5 litre senin için fazla ya.
    senın 3 en fazla 3.5 litre fln yakması lazım.

bende anlamadım.bütün bakımlarını yaptım yağ,hava filtresi,buji ama yine aynı.
    ama bunda benimde etkim var sanırım çünkü genelde hep 80le gidiyorum işe gidiş dönüşte kullandığım güzergahta hep yüksek sürat gerektiren yerler olduğundan 80den fazla basmamaya çalışıyorum ama bazen son sürati olan 100ede çıktığım oluyo

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    ama bunda benimde etkim var sanırım çünkü genelde hep 80le gidiyorum işe gidiş dönüşte kullandığım güzergahta hep yüksek sürat gerektiren yerler olduğundan 80den fazla basmamaya çalışıyorum ama bazen son sürati olan 100ede çıktığım oluyo
    bence benzin istasyonunu değiştir hava mı basıyor ne yapıyor =) birde fulle deponu 100 km sonra tekrar fulle bak kaç litre alıyor acaba hesaplamada mı yanlış var? oda olmadı bi ustaya göster benzini egzoztan mı atıyor ne yapıyor =)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:09 ----------

Alıntı okkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşım :D pistonun sıfırını pendik yeşilyurt motordan bulabilirsin banada lazım oldu bende ordan yeni aldım tanesi 75 tl ama sıfır orjinal ürün ayrıca silindir segmanlar bütün parcalarına ulaşabilirsin bende suan birtek eksoz subaplarını bulamadım hiçbir yerde sipariş gectiler bakalım ne zaman elime ulaşıcak eger karizma motordan almazsan parcaları buradan temin edebilirsin....
    sağolasın dostum hallettim bugun bakalım bu hafta içi motoru çıkarıcam Allah izin verirse. senlede bi tanışmak nasip olmadı. havalar ısınsın motoruda çıkarırsam geldiğimde uğrayacağım yanına.

hız değilde devir önemli seninki scooter olunca hep yüksek devir.

Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence benzin istasyonunu değiştir hava mı basıyor ne yapıyor =) birde fulle deponu 100 km sonra tekrar fulle bak kaç litre alıyor acaba hesaplamada mı yanlış var? oda olmadı bi ustaya göster benzini egzoztan mı atıyor ne yapıyor =)
    servisteki ustaya söyledim 100-130km yapıyo bi depoyla diye pek sallamadı hepsi öyle yakar onların, otomatik bunlar falan diyip durdu.deposu 4.2litre alıyo en fazla 4litre koyabiliyorum üstten taşıyo yoksa
    bi ustaya göstercemde masraf çıkartcak bana bıcırık o yüzden erteliyip duruyorum
    casillas00
    evet vites olmadığından öyle bi durum var.vitessizde iyide ben otomatik araba kullanmayıda hiç sevmem vitesin zevki başka oluyo ya

Motosikleti
    kymco super 8
    eyvallah dostum sağolasın bugun bikaç arama ile hallettim pistonu aldık =) sağolsın ilgilendiğin için
    ohh ıyı benım ıcım rahatladı valla... hayırlı rodajlar sana 5.500 60- 80 arası takıl bı sure :D

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı okan_style adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ohh ıyı benım ıcım rahatladı valla... hayırlı rodajlar sana 5.500 60- 80 arası takıl bı sure :D
    sağolasın teşekkür ederim

bu rodaj olayı nasıl olacak peki? bikaç kişiye sordum biri motor freni yap sürekli dedi en iyi rodaj öyle olur dedi daha bol yağlanırmış piston ama pek mantıklı gelmedi.. var mı ki bunun mükemmel olması için taktik?

bu rodaj olayı nasıl olacak peki? bikaç kişiye sordum biri motor freni yap sürekli dedi en iyi rodaj öyle olur dedi daha bol yağlanırmış piston ama pek mantıklı gelmedi.. var mı ki bunun mükemmel olması için taktik?
    rodaj olayı motorun sıcaklığıyla ilgilidir kısa süreli sürüşlerden kaçın motoru ne çok sıcak dereceleri göster nede hep soguk sür.
    En iyisi kontagı aç çık uzun yola ve havalarda rodaj için süper soguk havada iyidir ;)
    Ve 1000kmyı beklemeden yağını değiştir.500-600 kmde yapıp yağını değiştir.

Motosikleti
    kymco super 8

yagı degıstır kalın yag koy... motoru calıstır yaklasık bır 5 dk rolantıde bırak calıssın.. sonra vıtes yuksek devır dusuk kullan en ıdealı 5.000 max 5.500 deviri gecmeden dolan sagda solda.. bır 500 km bunu her defasında yap.. ardından yavas yavas ac motoru 1. vıtesde devır yukselt gazı ver.. sonra dusur 2 de gaz ver dusur 3.4.5 bıraz sabır ısı ama saglıklı olması lazım cunku pıston degıstırdın onemli bu.. ardından ver ayarı ver ayarı :D

servisteki ustaya söyledim 100-130km yapıyo bi depoyla diye pek sallamadı hepsi öyle yakar onların, otomatik bunlar falan diyip durdu.deposu 4.2litre alıyo en fazla 4litre koyabiliyorum üstten taşıyo yoksa
    bi ustaya göstercemde masraf çıkartcak bana bıcırık o yüzden erteliyip duruyorum
    casillas00
    evet vites olmadığından öyle bi durum var.vitessizde iyide ben otomatik araba kullanmayıda hiç sevmem vitesin zevki başka oluyo ya
    servis öyle bnde gittik cok yakıyo dedım cok aragaz vermişindir diyo dedim ustasın

Ve motoru görmedi daha
    Başka bi servise gittim oda oda fulle sonra kaç km yaptın yaz gel hesaplarız dio dedim o kadarını biliyoz

servis öyle bnde gittik cok yakıyo dedım cok aragaz vermişindir diyo dedim ustasın

Ve motoru görmedi daha
    Başka bi servise gittim oda oda fulle sonra kaç km yaptın yaz gel hesaplarız dio dedim o kadarını biliyoz
    o zaman benimde bi kaç usta dolaşmam lazım

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    rodaj için sitede konu vardı.
    Sakın olaki motor freni kullan ,dusuk vıteste devırlı kullan gıbı laflara kulak verme.
    En basıt mantıkla makınetı zorlamadan kullan. Kademe kademe yukselt devrını. Ilk 300 km 5000 sonrakı 200km 6ooo devır. Sonrakı 400 km max 7500 devır gıbı bır cızelge takıp et. Mumkunse 1500 kmye kadar devam ettır.
    Gule gule kullan
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

RiDeR_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX RoadraceR
    arkadaşlar merhaba aşagıdaki ilan için görüşlerinizi belirtirseniz çok sevinirim
    2006 model 20binde 4800lira diyo ama nakit pazarlıgı var bu paraya uygunmudur ??
    ilan linki : http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4246882/detay/

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler