Riçi riç, ben bir ay sağ aynasız kaldım bi dönem motor sağa düşüpte kırılınca. İşte ben 2008 den beri buralarda bu forumdayım, bende çok ağladım buralarda çok yazdım, fotolar ekledim şunlar kırıldı diye çok yardım istedim. Maşallah ozamanki arkadaşlar çok yardım severdiki 1 ay aynasız gezdim sonra gittim kargo dahil fatih kılıçlıdan oval sağ aynayı 50tl ye aldım.
Sonra bi baktım aynanın tekini biyerden topran alan biri 20 tl den satmaya başlamıştı. Dedim sağlık olsun. VS VS VS.
Şimdi sende ağlıyorsun! Ama sen boşuna ağlıyorsun, burda yardımsever abilerin var. Bize yardım eden olmadı ama biz yardımseverizdir.
Tabi biraz söz dinlemek lazım. Dilimde tüğ bitti motoru garaja çek diye diye. Garaja çek hallederiz dedikçe sen, şurasınıda burasınıda yaptırayım dedin durdun be kardeş.
Merak ediyorum bu iş şuanki hali ile sana kaça patladı. Murat usta hakkını helal etsin ben ona mahcubum o yüzden yanına uğrayamıyorum. Umarım sanada insaflı davranmıştır. Umarım benim davrandığım ve davranacağımdan daha insaflı davranmıştır.
Benim nalburum ve garajım olsa motorcuda sanırım çok nadir işim olur
Neyse riço uzatmış olduk, sen eski aynayı dibi ile birlikte umarım saklıyorsundur.
Gidon - ayna - sinyal - ayak kelebek - grenaj sorun değil dedim sana ama şuanda sanırım tek dertlerin sinyal ve ayna kalmış.
Sinyali tamamdır bil, lakin aynayı dibi ile saklıyorsan iyi yoksa diğerinide sök ve bidaha köşeli ayna kullanma derim
Benden yarın haber bekle.