Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBR 600RR
    Alıntı Repartitor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim oyumda buralarda buluşup tanışma yönündedir.
    cumartesi veya pazar farketmez benim için..
    aşalarda fiyatlar uçuk. toplanalım dudulluda gidelim bi kahveye
    sıcak sıcak çayımızı içelim , sohbet edelim tanışalım yahu
    kartepe için az daha ısınsız havalar öyle gidelim .
    Haklısın fakat dudullu ters yahu. Neyse arkadaşlar... Ben cumartesi günü buralarda olacağım. Gelmek görüşmek tanışmak turlamak isteyen arkadaşlar bana özel mesaj atabilir. Buluşuruz. Siz bilirsiniz yani Herkese keyifli sürüşler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    hyosung gt250r
    Alıntı tulgacan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biz pazar günü donuyormuyuz diye denedik mancuryalıyla. Habersiz önce o sonra ben fuara gittik geldik, hayattayız. Hava 3-4 dere idi ogün. hafta sonu 8-10 derece ve güneşli..

Yüz maskesi ve kapalı eldiveniniz yoksa dışarı dahi çıkmayın motorla..

Tulgacan 4,5 kişi gibi görünüyoruz şimdilik oylar buralarda görüşme yönünde senin son kararın nedir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 ----------

Alıntı Repartitor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim oyumda buralarda buluşup tanışma yönündedir.
    cumartesi veya pazar farketmez benim için..
    aşalarda fiyatlar uçuk. toplanalım dudulluda gidelim bi kahveye
    sıcak sıcak çayımızı içelim , sohbet edelim tanışalım yahu
    kartepe için az daha ısınsız havalar öyle gidelim .
    Valla nezih yerleri tercih ederim bi içeceğimiz çay onun fiyatıda uçuk olsa ne olur Şehir içinde olursak sahil tarafları daha güzel ve mantıklı benim için.

Motosikleti
    Honda CBR 600RR
    Alıntı mancuryalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla nezih yerleri tercih ederim bi içeceğimiz çay onun fiyatıda uçuk olsa ne olur Şehir içinde olursak sahil tarafları daha güzel ve mantıklı benim için.
    bende katılıyorum buna... burada buluşup gideriz buradan sahilden istediğimiz yere yakınlarda. hem turlamış oluruz. hemde istediğimiz yerde otururuz gündüzde buluşabiliriz benim için farketmez

Repartitor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 F
    çok uzatıyoz sanırım buluşma yeri,günü ve saati alayım ?

tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Pazar gunu umraniye merkezde olsun ozaman herkes. Nato yolundan Cengelkoy sahile iner orda bi bogaz manzarali sahlep iceriz. Beykoza dogru bi sahil gazı cekeriz. Ordanda isterseniz bi poyrazkoy yapar orman havasi alir ve Elmali yolundan ormanin temiz havasini icimize doldurup dudulluya doner ve evlere dagiliriz.

Motorla gezi nasil olurmus bilmeyenler ogrenmis ve bundan sonra kendide uygulamis olur.

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    kartepe den şimdilik vaz geçmeniz çok yerinde olmuş.dün aksam oradaydım yarım metre kar var .
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Motosikleti
    kymco super 8
    Alıntı Umut7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben kartepeye gelmem. cumartesi akşamı buluşalım caddebostan veya suadiye sahilde ;) buralarda olalım. istediğimizi yaparız. akşam dediğimde çok geç değil. 6-7 civarı. benim oyum bu yana.
    ozelden msj attım... bende aynı fıkırdeyım... once bı tanısalım havalar cok kotu... tatlısu motorcusu damgası yapıstırmayım hemen.. bostancı-bahcelievler gıt gel 70 km yapıyorum hergun işe ama gerek yok haftasonunu zehir etmenin.. mis gibi sahilimiz dururken bir zamanlar hergun caddebostan sahil diye topıgımız vardı.. hatırlayanlar bılır

Motosikleti
    kymco süper 8
    Alıntı okan_style adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ozelden msj attım... bende aynı fıkırdeyım... once bı tanısalım havalar cok kotu... tatlısu motorcusu damgası yapıstırmayım hemen.. bostancı-bahcelievler gıt gel 70 km yapıyorum hergun işe ama gerek yok haftasonunu zehir etmenin.. mis gibi sahilimiz dururken bir zamanlar hergun caddebostan sahil diye topıgımız vardı.. hatırlayanlar bılır

bende aynı fikirdeyim havalar soğuk daha tanışalım konuşalım bi çayımızı içelim şehir içi olursa daha iyi olur bide 1 ile 6 arası olursa iyi olur akşama çok kalmayalım diyorum benm oyum bu yönde

Motosikleti
    kymco super 8
    dostlar abiler kardesler ozaman caddebostan sahil cumartesi gunu saat 4de 0531 975 59 89 benım numaram orda motorları cekerız kahvemızı ıcerız katılmak ısteyenler ısmını lıstye eklesin ben orda olucam tek olursamda dolanırım :D

cumartesi caddebostan sahil saat 4

okan_style
    ?

tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cumartesi sabah maltepeye gelecegim bir işim var. lakin c.tesi bulusmasinda yokum arkadaslar calisiyorlarmis. Herkes gelecek olsa ve daha erken olsa bana uyardi..

Neyse sanirim hep beraber umraniyeden bogaz turu bulusmasinda gorusecegiz gibime geliyor..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:04 ----------

Tabi pazar gunu..

Motosikleti
    kymco süper 8
    dostlar abiler kardesler ozaman caddebostan sahil cumartesi gunu saat 4de 0531 975 59 89 benım numaram orda motorları cekerız kahvemızı ıcerız katılmak ısteyenler ısmını lıstye eklesin ben orda olucam tek olursamda dolanırım :D

okan_style
    ?
    berkay

karakter kısa geldi

Motosikleti
    kymco super 8

okan_style
    berkay8
    ?

Motosikleti
    CBR 600 F
    1- okan_style
    2- berkay8
    3- Repartitor

bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eveet hyo gt250R'ımı almış bulunuyorum ve aranızdayım artık. Biraz önce eve geldim ve garaja koyduktan sonra ayaklık açıkken biraz daha itiyim dedim ama ayaklık hemen kapanıverdi ne oldu anlamadım nazarlık olsun dedim sol aynayı kaynak yaptırmak gerekiyo Bi de buji yeni değişmiş 1 hafta önce, onla alakası var mı bilmiyorum da motor bazen gaz yemiyo gibi oluyo nedendir acep?(özellikle 5-6 devir arası ve sonraki devirlerde biraz daha az, yer yer oluyo)

Motosikleti
    CBR 600 F
    Alıntı bugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eveet hyo gt250R'ımı almış bulunuyorum ve aranızdayım artık. Biraz önce eve geldim ve garaja koyduktan sonra ayaklık açıkken biraz daha itiyim dedim ama ayaklık hemen kapanıverdi ne oldu anlamadım nazarlık olsun dedim sol aynayı kaynak yaptırmak gerekiyo Bi de buji yeni değişmiş 1 hafta önce, onla alakası var mı bilmiyorum da motor bazen gaz yemiyo gibi oluyo nedendir acep?(özellikle 5-6 devir arası ve sonraki devirlerde biraz daha az, yer yer oluyo)
    öncelikle hayırlı uğurlu olsun aramıza hoş geldin.
    o düşmeden bişey olmaz. allah daha beterinden saklasın
    nazar boncuğun olsun.
    gaz yememesi , krbrtorluyse şayet beni temizlet diyor olabilir
    hava flitresi değişmesi gerekiyo olabilir.
    ne bilim düşündükçe çok şey bulabiliriz. mesela benzin otomatiği arızalı olabilir.
    yetiştiremiyo olabilir benzini.
    buji yeni değişti demişsin aldığın kişi öyle dediyse sana şayet , araba bujiside takmış olabilirler. kontrol et yada ettir. belkide çıkma buji taktılar.
    herşey olabilir . buradan sadece tahmin yürütebiliyorum.
    ustaya götürene kadar binmemeye çalış.
    tekrar hoşgeldin aramıza

bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Teşekkürler bakalım bi bakıma sokacam bi de debriyajı çok sert elim ağrıyo usta baskı yayı sertleşmiştir falan dedi yağladı falan ama geçmedi, yayı değiştirelim dedi bi de başka ustaya götürcem. Makine karbüratörlü 2007 model 22500 kmde.

Motosikleti
    CBR 600 F
    caner dudulluya geçiyorum istersen sende gel .
    şimdi çıkmam lazım geleceksen 0537 270 56 55 mesaj atarsın.
    iletişim : 0537 270 56 55 ömer.. yamaha Cygnus X - hyosung gt250r - burgman 400 - Honda 600F - A Rh (-)

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı bugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler bakalım bi bakıma sokacam bi de debriyajı çok sert elim ağrıyo usta baskı yayı sertleşmiştir falan dedi yağladı falan ama geçmedi, yayı değiştirelim dedi bi de başka ustaya götürcem. Makine karbüratörlü 2007 model 22500 kmde.
    hayırlı olsun ,ayıptır sorması kaça aldın
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    kymco super 8

okan_style
    berkay8
    repartitor
    ?

Motosikleti
    hyosung gt250r

okan_style
    berkay8
    repartitor
    ?

Cumartesi bana uyan bir gün değildi ama fazla duramazsamda gelmeye çalışıcam.

okan_style
    berkay8
    repartitor
    mancuryalı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler