Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Alıntı mertka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar gecen kanunı bayıne gittim gt250r sormak için kaç para hocam dedım 8.900 dedi plaka dahil dedi vitesi sordum 1. aşağa 4 yukarı dedı bide tek renkı çift renk yokmu dedım 2008 moddelerde olması lazım dedım hayır yok dedi ( arkadaslar benım bildigim olması lazım çift renk)

bende tesadüfen yeni acılmış bir bayi gördüm bugün adana da bana da 8.750 dediler elerinde tek renk siyah ve kırmızı var bende aynı soruyu sordum 2008 ler benim bildigim çift renk ama bunlar neden tekrenk dedim bize tek rek geliyor dedi şaşırdım bende ve sanki bazı metalerinde degişiklik var gibi ayak basamakları felen
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı giallorosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250 sarı
    http://www.sahibinden.com/5600_km_de...XQQdisplayitem

gt250 ye ait bir başlık olmadığı için belki ilgilenen arkadaşlar olabilir fiyat konusunda da konuşuruz kendi motorumdur.

mertka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R'dı
    jönysf hocam nakit paraya 8.500 plaka dahil ben sordum 8.900 dedı plaka dahil dedı çift renk yok dedı her bayi bence kafasına göre fiyat verıo model yenı oldugu için kımsenın bilgisi yokmu sanıyolar artıkbılmıorum

zion1 hocam sanada başka bişe söylemısler kanuni bayılerının işine akıl ermıyor

Motosikleti
    bence fiyatları düşürecekler gibi geliyor bana..

Motosikleti
    Honda CBR 125R'dı
    keşke düşürseler düşürseler çok iyi olacak peki bu bunlar nasıl kafasına göre fiyat verıor ben onu anlamadm
    işte çift renk gt250r kanuni

Motosikleti
    keşke düşürseler düşürseler çok iyi olacak peki bu bunlar nasıl kafasına göre fiyat verıor ben onu anlamadm
    işte çift renk gt250r kanuni

abi serbest piyasa tutura bilirlerse yoksa tek fiyata cekip fiyatıda biraz kırmaları lazım ozaman baya bir satış yaparlar gibi geliyor bana bu tekrank 2008 olayını cözemedim ben halaa yoksa 2008 diye kandırmaya mı çalışıyolar elde kalan makinaları anlamadım kii

Motosikleti
    Honda CBR 125R'dı
    hocam bu işlerde bi bit yeniği var ama çözemedım walla bende

blackberry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kırmızı Şeytan...
    Bende 2 yıldır almayı düşünüyorum motoruda 2008 ağustosta almayı planlıyorddum 2 senedir.Yüksek cc motsiklet almak bana mantıklı gelmiyor doğrusu vergisidir benzin ve servis masrafıdır aklımda cbf 600sa var aslında ancak 600 lük te tereddüt ediyorum..o yüzden Kawasaki Ninja 250 veya Hyosung 250 gt r arasında kaldım doğrusu.parasına bakmayalım lütfen arada uçuru var gibi gözükebilir ama mühim değil.yani anlıcanız 250 lik motosiklet bana yeterde artar zaten hız yapmayı sevmiyorum.gerektiğinde 160 görse yeticek bana.Fikirlerinizi söylerseniz sevinriim..
    Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....

Motosikleti
    2006 cbr 1000rr kırmızı siyah
    hocam motorların cıft rengı var 4 renk secenegı ıle geldı motorlar bıldıgım kadarıyla yada 5....sıyah,kırmızı,kırmızı/siyah,turuncu/siyah,grı/siyah....ankararadakı bayııde 4.44 motorda grısı tok ama dıgerlerı mevcut...ama bana verılen st kanuni katoloğunda grı rengıde var...fıyata gelınce pesınde 8700 kusur yapıolar plakayı onlar verıolar ama plakayı ben alcam dıyosan 8500 e verıolar hemen hemen aynı yanı...

Motosikleti
    Honda CBR 125R'dı
    Alıntı cbr125faik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam motorların cıft rengı var 4 renk secenegı ıle geldı motorlar bıldıgım kadarıyla yada 5....sıyah,kırmızı,kırmızı/siyah,turuncu/siyah,grı/siyah....ankararadakı bayııde 4.44 motorda grısı tok ama dıgerlerı mevcut...ama bana verılen st kanuni katoloğunda grı rengıde var...fıyata gelınce pesınde 8700 kusur yapıolar plakayı onlar verıolar ama plakayı ben alcam dıyosan 8500 e verıolar hemen hemen aynı yanı...
    hocam ben burdasordum plaka dahıl 8.900 dedi o nası iş anlamadım walla

Motosikleti
    mertka kardes nakıtte demı dedıgın...hıc mı ındırım yapmıolar yaaa ölsun o zaman o bayııı 8700 ytl lık mal alıosun ve bı gram ındırım yapmıolar olemı? kardes sen gelm burdan al motoru o zaman....

bu arada babamı ıkna etmıs bulunmaktayım artık sadece hazıran 15 ıcın gun sayıyorum o kadar mutluıyumkı anlatamam....bu gun ıtıbarıyle 52 gun sonra motoruma kavusabılırım....

inşallah herkes ıstedıgı motora kavusabılır...

Alıntı blackberry adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende 2 yıldır almayı düşünüyorum motoruda 2008 ağustosta almayı planlıyorddum 2 senedir.Yüksek cc motsiklet almak bana mantıklı gelmiyor doğrusu vergisidir benzin ve servis masrafıdır aklımda cbf 600sa var aslında ancak 600 lük te tereddüt ediyorum..o yüzden Kawasaki Ninja 250 veya Hyosung 250 gt r arasında kaldım doğrusu.parasına bakmayalım lütfen arada uçuru var gibi gözükebilir ama mühim değil.yani anlıcanız 250 lik motosiklet bana yeterde artar zaten hız yapmayı sevmiyorum.gerektiğinde 160 görse yeticek bana.Fikirlerinizi söylerseniz sevinriim..
    Arada o kadar da buyuk bir ucurum yok bence. Ninja'nin resmi fiyati €5500 yani 11000 ytl. Gercegi motorun kendisi daha yok, ama 10000 civarinda bir ilan vardi sahibinden'de. Demek ki 2-3 ay icinde bu alet 10 bine kadar dusebilir. Hele piyasa otursun bence ikisi de ayni fiyata satilir. Tabi bu biraz uzun da surebilir

is/askerlik/kredi durumuna gore bunlardan birini ben de dusunuyorum. Ama uzun yol yapmak istedigim icin, 500-600cc bana daha gercekci gozukuyor.

Motosikleti
    Honda CBR 125R'dı
    cbr125faik hocam ben ceyhanda sordum(ceyhanda tek bayı var zaten) bura indırım falan yapmazsa adanadan almayı dusunuyorum hocam bende 15 hazıran gibi gt250r kavusacagım umarım herkes istedıgı motora kavusur

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda CBR600F,Kanuni Windy S
    cbr125faik hocam ben ceyhanda sordum(ceyhanda tek bayı var zaten) bura indırım falan yapmazsa adanadan almayı dusunuyorum hocam bende 15 hazıran gibi gt250r kavusacagım umarım herkes istedıgı motora kavusur

osmaniye ve adana kanuni bayisiyim yardımcı olabilirim elimde her renk var.slm

kimse yokmu burda ya biz gelfik millet gitti,gt 250 r yi soruyodunuz bilgi verelim dedik kimse yok

Motosikleti
    inşallah mertka kardes aynı anda topıcı senlendırırız ne renk alcan hayırlısıyla....

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    ahan Hoşşgeldin Patron sen taksitle ya da vade ile veriyo musun motoru sartlar neleerdir
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Forumdan Uzaklaştırıldı giallorosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250 sarı
    http://www.sahibinden.com/5600_km_de...XQQdisplayitem

ilgilenen olursa kendi motorum yüksek cc ye geçiceğim için acil satılık pazarlık yapılır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahan Hoşşgeldin Patron sen taksitle ya da vade ile veriyo musun motoru sartlar neleerdir
    banka kredisi ile veriyoruz kardeş zaten kimse peşin almaz o motoru bizdeki sistemde fazla koyar üzerine ama sen bankadan çekersen ihtiyaç kredisi daha uygun olur peşin alırsın. slm

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Yani bankadan kredi alıyoruz ! sonra sizden motoru alıyoruz ! Sonra bankaya her ay ödeme yapıyoruz... Güzel iş aslında
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    evet zaten şuanda Türkiye geneli hep bu sistemle çalışıyor,ya kredi kartı yada kredi sistemi,biz kimliğinizle başvuruyoruz banka yarım saat içinde cevap veriyor ona göre onaylanırsa motoru alıyor müşteri.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler