Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Mart 2011, 19:26
Repartitor adlı üyeden alıntı
holey be
çıkardım motoru atladım üstüne turladım biraz.
bildiğin kullanabiliyorum artık . motorsuzda bayağı turladım yürüyerek
iyi yani ayağım iyileşti çok şükür
ETKİNLİK YOKMU ETKİNLİK
cumartesi pazar farketmez
nere istiyosanız gelirim. 1 ay ev hapsi baya bunalttı beni
pek takip edemediğim için ne olmuştu bilmiyorum ama büyük geçmiş olsun. Cumartesi akşamı bir yerde buluşup ordanda istediğimis yere geçeriz turlayıp diye düşünüyorum ben. Ama cumartesi günü gelmeden önce plan yapalım... Mesela,
Cumartesi günü saat 19:00'da buluşalım. Suadiye S Virajında buluşabiliriz, yada Caddebostan Mc Donalds falan. Ne dersiniz ?
Reklamlar
-
03 Mart 2011, 19:27
tulgacan adlı üyeden alıntı
50-100tl arasi sana emaye celik duduklu tencere oneririm saglam olsun diyorsan. Ustunden ucak gecse bisi olmaz
valla
yapma abicim sadece sordum bak bişey öğrenmiş oldum ucuza tencere takmı ediyormuş
-
03 Mart 2011, 19:36
Umut7 adlı üyeden alıntı
pek takip edemediğim için ne olmuştu bilmiyorum ama büyük geçmiş olsun. Cumartesi akşamı bir yerde buluşup ordanda istediğimis yere geçeriz turlayıp diye düşünüyorum ben. Ama cumartesi günü gelmeden önce plan yapalım... Mesela,
Cumartesi günü saat 19:00'da buluşalım. Suadiye S Virajında buluşabiliriz, yada Caddebostan Mc Donalds falan. Ne dersiniz ?
motordan düşüp ayağımı kırmıştım. neyse geçti artık bi ders aldık.
bu aldığım ders bana diyoki akşam buluşmayın çiğ düşüyor yollar
daha bi kayganlaşıyor sütten azım yandı bikere ama siz ne derseniz
o olsun. Ben dersimi aldım bikere gecede olsa gündüzde olsa temkinliyim artık.
-
03 Mart 2011, 20:44
motordan düşüp ayağımı kırmıştım. neyse geçti artık bi ders aldık.
bu aldığım ders bana diyoki akşam buluşmayın çiğ düşüyor yollar
daha bi kayganlaşıyor sütten azım yandı bikere ama siz ne derseniz
o olsun. Ben dersimi aldım bikere gecede olsa gündüzde olsa temkinliyim artık.
Valla tekrardan geçmiş olsun. Virajlara falan çok dikkatli girmek lazım geceleri. Ya çok geç buluşmayız zaten. en geç 6-7 gibi buluşuruz işte ? Şimdi kimler geliyor cumartesi günü ?
-
03 Mart 2011, 20:47
Umut7 adlı üyeden alıntı
Cumartesi akşam yapalım o zaman ? Suadiye S virajında falan toplanırız. oradan da ne yapacağımıza karar veriririz
guzel fikir
-
03 Mart 2011, 21:38
Umut7 adlı üyeden alıntı
Cumartesi akşam yapalım o zaman ? Suadiye S virajında falan toplanırız. oradan da ne yapacağımıza karar veriririz
Umut daha birkaç mesaj önce hava soğuk Kartepeye gidilmez diyordun. Akşam akşam toplantı olmaz. Acemi olanlarda var hem, cumartesi pazar hava güneşli. Eğer olacaksa güneş altında olmalıki motordan inince biraz ısınabilelim.
Hem tamam haftasonu güneş var eyvallah lakin, güneşin olup olmamasından daha önemli bir konu var ki oda rüzgar.
CUMA: 29KM/SAAT
C.TESİ: 18KM/SAAT
PAZAR: 16KM/SAAT
Eğer illaki cumartesi çalışan çok ise PAZAR da görüşülebilir. Akşamın köründe olmasında, malum YAZ ayında değiliz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:36 ----------
berkay8 adlı üyeden alıntı
yapma abicim
sadece sordum bak bişey öğrenmiş oldum ucuza tencere takmı ediyormuş
Tamam canım bizde şaka dedikya
-
03 Mart 2011, 21:59
senf seni neden arayamıyorum? Bir çağrı at bana
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
03 Mart 2011, 22:04
-
03 Mart 2011, 22:06
Umut daha birkaç mesaj önce hava soğuk Kartepeye gidilmez diyordun. Akşam akşam toplantı olmaz. Acemi olanlarda var hem, cumartesi pazar hava güneşli. Eğer olacaksa güneş altında olmalıki motordan inince biraz ısınabilelim.
Hem tamam haftasonu güneş var eyvallah lakin, güneşin olup olmamasından daha önemli bir konu var ki oda rüzgar.
CUMA: 29KM/SAAT
C.TESİ: 18KM/SAAT
PAZAR: 16KM/SAAT
Eğer illaki cumartesi çalışan çok ise PAZAR da görüşülebilir. Akşamın köründe olmasında, malum YAZ ayında değiliz.
Orda nereye gideğimize karar veririrz derken uzak yerlere demek istemedim. İlla gece de görüşmek zorunda değiliz zaten. Ben Cumartesi çalışanlar varsa diye biraz ileri söyledim saati fikir olarak. Pazar gündüzde görüşebiliriz, fakat çok kalabalık olur yollar. Sürüşten tat alamayız, benden söylemesi. Cumartesi günü pazara göre daha sakin olacağını düşünüyorum. Gündüzde görüşebiliriz benim için farketmez ;)
-
03 Mart 2011, 22:42
berkay8 adlı üyeden alıntı
bu kaskın içi çıkıp yıkanıyormu kardeşim
evet kardeşim
-
03 Mart 2011, 22:48
Yeni Fiyatlar
Arkadaşlar şuan GT250R fiyatı nedir. Malum Ötv indirimi yürürlüğe girdi ve izmirde ikamet etmekteyim izmirde nerden alabilirim?
-
03 Mart 2011, 23:11
-
03 Mart 2011, 23:15
Blindfire adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar şuan GT250R fiyatı nedir. Malum Ötv indirimi yürürlüğe girdi ve izmirde ikamet etmekteyim izmirde nerden alabilirim?
7.800 tl ye kadar fiyatlar düştü acele etme fiyatlar otursun öyle al bence.
-
03 Mart 2011, 23:38
mancuryalı, karboncu ümraniyede, ümraniye çarşıya gel buralarda bi yerlerde buluşuruz.
Bide bu karbon işini cumartesiye alsak daha iyi olacak sanki, pazara biraz işim çıktı benim :(
mancuryalı adlı üyeden alıntı
Tmm bi aksilik olmazsa gelicem.Göztepedeyim.Bu karboncu nerdeydi?Özelden yazarsın bana detayları ve teli konuşuruz.ok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:56 ----------
enfeksiyonnyann kafadan koparmaca beni
-
03 Mart 2011, 23:55
benim için farketmez nereye ne zaman gideceksek ben varım yazın listeye
fakat şunu söylemeden edemeyeceğim.
hava soğuk malum trafikde üşümüyor insan. fakat uzun yol gidecez neticede çok pis donarız
benim montum pantolonum eldivenim var eldiven racing eldiveni olduu için soğuk alıyor
ayak bileklerim soğuk alıyor birde baklava olmadığı için çenem üşüyor
az önce dudullu sarıgazi samandıra gezdim ellerim uyuştu
115 km yol gidecez , zevklimi olur eziyetmi olur hiç bi fikrimyok.
Yinede dediğim gibi plavdan dönenin kaşığı kırılsın.
Herşeye rağmen varım ulen
Biz pazar günü donuyormuyuz diye denedik mancuryalıyla. Habersiz önce o sonra ben fuara gittik geldik, hayattayız. Hava 3-4 dere idi ogün. hafta sonu 8-10 derece ve güneşli..
Yüz maskesi ve kapalı eldiveniniz yoksa dışarı dahi çıkmayın motorla..
-
03 Mart 2011, 23:56
benim için farketmez nereye ne zaman gideceksek ben varım yazın listeye
fakat şunu söylemeden edemeyeceğim.
hava soğuk malum trafikde üşümüyor insan. fakat uzun yol gidecez neticede çok pis donarız
benim montum pantolonum eldivenim var eldiven racing eldiveni olduu için soğuk alıyor
ayak bileklerim soğuk alıyor birde baklava olmadığı için çenem üşüyor
az önce dudullu sarıgazi samandıra gezdim ellerim uyuştu
115 km yol gidecez , zevklimi olur eziyetmi olur hiç bi fikrimyok.
Yinede dediğim gibi plavdan dönenin kaşığı kırılsın.
Herşeye rağmen varım ulen
115 km yol mu ? Ben kartepeye falan gelmem arkadaş Gittiğim zaman arada sırada Bursa'ya gidiyorum geliyorum o kadar. Ama bu haftasonunu oraya giderek harcamam yani. Benim dediğim buralarda bir yerde buluşup yakın mesafede bi yere gidip oturup çay içmek sohbet etmek tanışmak... Yani eziyete gerek yok bence ;)
Blindfire adlı üyeden alıntı
Şu anda "0" Km fiyatı 7.800 TL'ye kadar düştü. ama biraz daha sabret, fiyatlar daha oynayacak gibi duruyor. Sahibinden.Com'da İzmir'den verilmiş ilanları listeleyebilirsin. İzmirdeki motosiklet shoplarıda araştırmanı öneririm.
-
04 Mart 2011, 00:22
Biz pazar günü donuyormuyuz diye denedik mancuryalıyla. Habersiz önce o sonra ben fuara gittik geldik, hayattayız. Hava 3-4 dere idi ogün. hafta sonu 8-10 derece ve güneşli..
o halde şehir içi planı yapın .. yada plan mlan yapmayın
toplanalım biyerde ve o an karar verelim ne yapacağımıza
zaten ilk tanışma faslı olur henüz birbirimizi tanımıyoruz.
önümüz yaz , tanıştık mı gerisi gelir diye düşünüyorum
bol bol motor muhabbeti yaparız vakit geçiririz birlikte
hoş muhabbetler olacağını hissediyorum..
yaz geldiğinde havalar ısındığında daha doğrusu ,
çene çalmayız gaz basarız
cumartesi akşam saat kaçda nerde toplanıyoruz şimdi ?
-
04 Mart 2011, 00:27
ToeX adlı üyeden alıntı
mancuryalı, karboncu ümraniyede, ümraniye çarşıya gel buralarda bi yerlerde buluşuruz.
Bide bu karbon işini cumartesiye alsak daha iyi olacak sanki, pazara biraz işim çıktı benim :(
Toex cumartesi çalışıyorum ben.Acelesi yoksa haftaya gidelim?Ya da siz illaki bu hafta gitcez diyorsanız ben yalan olurum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:24 ----------
Valla pazar günü nereye diyorsanız ben oraya varım.Değişik yerler görmek güzel olur gelirim ben uzaklarada yakınlarada fark etmezKıyafetler tam takım bendesadece eldivende ellerim üşüyor biraz onun dışında hiçbir şekilde üşüme gibi bi durumum yok.
Ozaman oylama yapalım arkadaşlar.Ben kartepe olabilir diyorum.Oy çoğunluğu ne diyorsa o olsun.Pazara gelmek isteyenler el kaldırıp nereye gideceğimiz konusunda fikir bildirsin lütfen.
-
04 Mart 2011, 00:31
ben kartepeye gelmem. cumartesi akşamı buluşalım caddebostan veya suadiye sahilde ;) buralarda olalım. istediğimizi yaparız. akşam dediğimde çok geç değil. 6-7 civarı. benim oyum bu yana.
-
04 Mart 2011, 00:39
benim oyumda buralarda buluşup tanışma yönündedir.
cumartesi veya pazar farketmez benim için..
aşalarda fiyatlar uçuk. toplanalım dudulluda gidelim bi kahveye
sıcak sıcak çayımızı içelim , sohbet edelim tanışalım yahu
kartepe için az daha ısınsız havalar öyle gidelim .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler