Arkadaşlar ben de fuarda mondial'e baktım şöyle bir orda bir yetkiliye sordun race modeli gelecekmi diye, yetkili arkadaş 2 ay sonra gelecek dedi. Bence güzel olur sıra motor kullanıyorlar seside fena olmaz
Arkadaşlar ben de fuarda mondial'e baktım şöyle bir orda bir yetkiliye sordun race modeli gelecekmi diye, yetkili arkadaş 2 ay sonra gelecek dedi. Bence güzel olur sıra motor kullanıyorlar seside fena olmaz
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
havalar guzellessede caddesahilde bı toplansak hyosunglar olarak
Su motorcu musunuz arkadaş havaların düzelmesini bekliyorsunuz
Yerde kar olmadığı sürece devam
Her türlü hava şartlarında ve her türlü buluşma organizasyonlarına açığız herzaman
İşte bu kardeşim
Ve şu cbr olayına çok bir nokta.
Bir kere tek silindirli o yüzden kıpraşımlı bu diyen arkadaşlar. Deyiverin hele primary balancer dedikleri nane molla ne işe yarıyo? Neden kranga eklemiş bu capon amcalar? Bi kere de ezberden konuşmak yerine araştırın biraz be :D
Aletin teknik verilerine bakan olmadı galiba hiç. Kısa bi stroke var. 250cc ve tek silindir bi alette ss kullanıcılarının isteyeceği düşük devir/hızdan yüksek devir/hız a kısa sürede çıkmaya uygun tasarlamış/yapmış capon amcalar. Yani tek silindirle de ss karakteri alabilmiş durumdalar. Tek korkum bu tip kısa stroke lu motorları kullanmayı bilmeyen ve zırt pırt hava atacam diye kırmızı ışıklarda devir ibresini sona dayayan yurdumun apaçi ss cusu "yağ yakıyo abi bu, motor hatalı" diye adını çıkarma potansiyeli. Elleşme evladım, baba parasıyla redline a girip durma boştayken diyen bu abilerini dinlerlerse yağ yakma sorunları falan olmaz. Tam tersine gayet ekonomik bir tek silindir keyfi sürerler. Üstelik güç-tork bandının nincaya göre daha alt devirlerde veriliyo olması bence daha keyiflive trafik için ve yeni ss kullanıcıları için daha iyi. Motorun paketleyen capon amca güzl bi paket yapmış. Kim kullancak, nassı kullancak falan die düşünmüş.
Bu motor büyük ihtimal emisyon zamazingosundan dolayı güçten kesilmiş biraz gibi geldi. Kat iptali falan gibi oyunlar oynanabilir. Yani tuning olayına girer bu motor.Nerde benim obdii readerım bakiim?
Honda servisleri bu motordan çok ekmek yerler. Neden? Valla sık sık sübap ayarı çekerler gibime geliyo. Hayır motorun kalitesinden değil de kullanıcıların ss motorlarını kullanma alışkanlıklarını gözlemlediğimden :D
Bakın bakalım motoru nassı tasarlamış amcalar:
http://world.honda.com/CBR250R/concept/index.html
Şekli şemali yerinde, yakışıklı bir motor. Öle uydur kaydır, o kasaya bu motoru yerleştir falan olmamış işte. Adamlar 250cc de ss görünümlü st oturuşlu bir makine yapacaz demişler ve yapmışlar. vfr1200 ebesinin örekesi bi fiyata gelince ona benzeyen ucuz bi alternatif çıkarmışlar ortaya.
Bence de çok satar. Taylandda falan düz kırmızısı ve grisi de da var burada 3 renkli ve düz siyah gelecek galiba. cıbır125 ve 600 ve bin rr turuncu renkleri de gelse güzel olurdu.
Aferin len Honda. İlla piyasadan tokat yicen ki aklına güzel çözümler gelecek. Dayak yemeden yapsan şu işi bi de piyasanın a... da neyse orasını da sen bilin gariii :D
(dip not: hyo ve nincası elinde patlıcak die tırsıp motora bok atmaya yeltenenler, hadi naşş)
Not:Alıntıdır.+Her kelimesinde haklıdır öle görüntüye bakılıp resime bakılıp yorum yapılmaz.
Dün fuara giderken nevzat demir tesisleri bayırından yukarıya doğru giderken yolda kaldım. Bu motorla 8500km'dir 4. yolda kalışım. 4üde benzin bi sonraki istasyona kadar idare eder dememden dolayı. Şeytan kulağına kurşun motor taş gibi, yemini suyunu ver hesabı seni yolda bırakmaz.
Neyse mecbur döndüm bayır aşşağıya saldım motoru gittiği yere kadar, durduğu yerden sonra ite ite ondan sonra dipteki son yudum çalkantı ile bayırı çıktım ve shell 10tl ordan vıııııııınnnn full'e 20 de ordan. Sonra ver eilini fuar.
Dimi mancuryalı
ne buluşması yahu ? bi toplanma falan mı yapılacak ? ben bu foruma pek bakamıyorum. ben cadde motor kulübündenim ama sizlerlede tanışmak isterim valla eğer anadolu yakasında bir buluşma yapıyorsanız...
ayrıca kadıköy bağdat caddesi yakınlarında oturanlar varsa ben buralarda gazlıyorum hep. caddebostan, bağdat caddesi, bostancı... varsa buralardan gezen tozan arkadaşlar, bana özel mesaj atabilirler. beraber gezeriz. yakında havalarda düzeliyor... herkese iyi günler dilerim. keyifli sürüşler !
Arkadaş motorumu çıkarttım Allaha şükür. Carbon kaplama yapmayı düşünüyorum. Mat Siyah ToeX 'le birlikte gideceğiz kısmetse.. TulgaCan abi sende geLsene seninkine de yapalım ucuza kapatırız hem Cama film istiyodun aL sana kraLı
ArkadaşLar motorcudan çıkarkan bi hyo getirdiler turuncu siyah motorun depo grenajLar gidon hiç bişi kaLmamış aman "GizLi Buz" a dikkat nolursunuz..
Yalnız benim grenajda bi kaç kırık var onLarı nerde kaça yaptırabiLiriz fikri oLan ? Polyester macunla dolgu düşünüyorum eğer kafama yatan bişi oLmazsa.. Sonra da üzerine de carbon.. Orjnl boyayı kaça yaptırırız daha önce yaptıran arkadaşlar warsa yardımcı olursa sevinirim.. Keyifli sürüşler..
| Hyosung Gt R 250 |
*Serhat SerdaroğLu
Rich34 Ben almayayım karbon şimdilik. Malum hedeflerimiz var. Ama geçen cumartesi praktikerden akçalı diye bi sprey boya aldım 6tl idi. Ön cam + kask + km gösterge çevresindek, mat plastik + zincir korumlağını boyadım. Boya mükemmel, özellikle kaskı süper boyadı, sıfır kask almış gibiyim tekrar.
He ön camıda boyadım müthiş oldu, kötü kötü fotolar var eklemeyeyim şimdi pikseli düşük. Ama boyadım nasıl olduysa
biLiyorum o boyayı Babamın naLburu var da ordan
Piyasadaki en güzeL sprey boyadır. Caner abi bana bi akıL ver bu grenajLarı nasıL yapaLım ?
| Hyosung Gt R 250 |
*Serhat SerdaroğLu
Arkadaşlar siz 2. fiyatları düşsün diye beklerken artarsa hiç şaşırmayın. Demedi demeyin, çünkü bazı duyumlar aldım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:40 ----------
Serhat sen herşeyi halletmişsin görünüşe göre benlik bişi kalmamış, grenajlarıda halledersin sen bulursun nalburdan bişiler
arkadaşlar yanlış olmasın ama 2, el artacak demişsiniz sıfırının 7000 küsüre indiği
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...43134382/detay
motorun nasıl olursa 2007-2008 modelinin fiyatı artar anlamıyorum.ama duydugunuz duyumları paylaşırsanız bızde bilgi sahibi oluruz....mesela 2007 modele 6000 -6500 isteyen arkadaştan bu modelimi alırsınız yoksa 12 a varan taksıtlerle 2010-2011 modelinimi alırsınız kımse kızmasın hesap kıtap ortada... ve sıfır km piyasada aynı durum hondada var demin baktım adam 2, el 2009-2010 cbr 125 e 5500 tl yazmıs ee be adam sıfırının ve yenı kasasının fıyatı 5800 hemde taksitle yaşasın ÖTV indirim motorsuz kımse kalmayacak gıbı : )))))
hocam tulgacana gaipten bilgiler geliyor sanırım motorun ksıfır fiyatını kuralkan 8.549TL. ye çekti, piyasada şuan için 7.800TL.ye taksitle alabilecek şekilde sıfırı var, ama ikinci eller artacak şeklinde duyumlar alan tulgacanı tebrik ediyorum
kargaya yavrusu KUZGUN gelirmiş ne diyim ??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:34 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42098822/detay
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)