Eveeet ; sonunda dediğime geldi ülkemiz
Sıfır Hyosunglar; 7250 lira; sıfır honda; 8800 lira; sıfır kawasaki ; 95oo lira civarına geriledi
Ülkemizde olması gereken 250 cc fiyatları buydu zaten. yıllardır söylerim sonunda duydular beni
Dün Serkan ile msn'de görüştük bu konuyu.
Bu fiyatlara göre şimdi ; isteyen istediği motoru rahatca alabilecektir.
Hyosung güzel motor, hoş motor, tarz olarak racing ile birebir kalıplarda bir motor. Ben de bir zamanlar, gt250r dan 600 lüklere geçiş yapmıstım
Fakat su da bir gercektir arkadaslari, cbr250 ülkemizde beklenen bir modeldi. honda 250 klasmanına girmekle en mantıklı işi yaptı. cünkü kawasaki hyosung 'a rakiip olamadı fiyat itibari ile. boş kalan ortamı honda nın dolduracağı kanısındayım. bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.
Kronik sorun olarak, hyosung kadar kronik sorun yaratmayacağını düşünüyorum
Tip olarak motora yaklasanlar tabii ki hyosungu ön planda tutacaktır, cünkü bir kere kalıbıyla ön planda. yalnız 250 cc bir motoru kullanmak, gezmek vs için alacak birisi kesinlikle honda bayiine uğrayacaktır. ben bir hyosung aşığı olarak; ben de olsam honda alırdım su durumda. çünkü tipten cok, beni yolda bırakmayacak motor arıyorum. e tabii ki japon ile kore yi kıyaslayamayız.
Ben hiç bir motor için iyi veya kötü demiyorum, 6ooo km boyunca kullandığım GTRımda hiç bir sorun yasamadım ki bunu serkan cok iyi biliyor
Fakat insan olarak, kendimizi güvence de hissetmek isteriz, motor alırken bu güvenceyi HONDA markası rahatlıkla sunuyor bize.
ki parça bulma konusunda da en sorunsuz marka honda dır