Arkadaşlar dün bahsettiğim BIÇKIDERE gezimi tek motor ve artçım olan yeğenimle yaptım ve geldim. Valla kıştanmıdır nedir balık kalmamış derede. 1-2 cesur balıktan başka balık yoktu onlarıda tutmaya kıyamadım, sanırım kışın kış uykusuna yatıyor bu balıklar yazın sürüsüne bereketti Güzel bir gezi oldu benim için epeydir orman havası almayı özelmişim. Bıçkıdere tabiatını gerçekten çok seviyorum, iderken gelirken bolu dağında çöken sisler gibi sislerde çöktüğü oldu, hava bazen çok çok soğudu o siste bazende sis gitti güneş hafif yüzünü gösterdi ve ortam ısındı. Neyse fazla konuşmadan fotoları ekleyeyim, foto aslında bol fakat fazlalık olmasın diye sadece birkaç tane ekleyeceğim.
ÖMERLİ;
BIÇKIDERE;
BUDA BİZİM YİĞEN
BİRDE VİDYO EKLEYEYİM
hocam güzel resimlerde, sen o motorun önüne ne yaptın yaa anlayamadım, şu motorunun önden ve yakından resmini koysanda bir baksak merak ettim bu arada bendeki sorundan dolayı videpyu izleyemedim
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
Hosunuza gitti degilmi Havalar duzelmiyorki o amator calismayi profesyonel hale donustureyim. Daha once basit bir cizim eklemistim bu konuda, kismet olursa sizleri bu klasik ve kotu klasik far goruntusunden kurtaracagim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:02 ----------
bu arada vidyoyu youtubeden "bıçkıdere gt250r" yazıp izleyebilirsiniz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:08 ----------
bu arada vidyoyu youtubeden "bıçkıdere gt250r" yazıp izleyebilirsiniz.
@tulgacan abi herşey güzel ama bence o hyosung stickerı orda olmamış ''ahmet şimşek'' nickli arkadaşınki gibi yapsan daha güzel durur.
aslında ben bu tarz stickerlara karşıyım orjinal durmuyo ama zevk meselesi tabi.
2.olarakda o motorun üstünde shoei,nolan,lazer kaskların üst modellerini görmek isterdim benim ufaklıkta bile 150tl lik kask kullanıyorum safety first yani
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
arkadaslar benim motorumda sürüş halindeyken ön düzenden bir cılız ses geliyor yeni aldımda. acep bu mkotorların hepsindemi öyle yoksa benimkinde bir sorunmu var birde sağ keçeden yağ sızıyor hemen değiştirmelimiyim.
Selam arkadaşlar ben geçen hafta bir Hyosung Gt 250 r ama bu hafta vizeye girmem gerekiyo üzerinde orjinal egzoz var ama işlem görmüş biraz ses çıkartıyor bu şekilde vizeden geçer mi??
grenajdakileri diyorsan bende deneme amacli tamistim 1 gun baktim bende pek sevmedim, yer degistirecegim. Kaska gelince kirmizi olani zaten gecte, siyah olan free-m marka cizilmez yuzey ve cama sahip çene acilir kask ve piyasi 150tl civarinda. Brnim verebilecegim maksimum miktarda zaten budur. Daha fazla parasi olan daha kalitelisini alir lakin ben zor..
para hazır motor yok piyasada temiz motor bulmak ne zor... millet ucmus fıyatlarda :D
arkadaşlar motorun vizeye girmesi gerekiyor ses çıkaran egzoz vizede sorun yaratır mı ?
Bende baktim motor cok. tabi sen nasil ve kac tl lik bisi istiyorsun oda onemli.Bende 5450 istiyorum lakin ucmadigim halde pek soran yok. Ben kredi cekmedende alirim 600RR fakat simdi almayanlar yazinda fiyat 6000-6500 diye yakinirlar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:46 ----------
juri listesinde ismin yo genc
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:54 ----------
juri listesinde ismin yo genc
arkadaşlar,gt250r mı yeni aldım da,dandik bir kask almıştım motoru getirene kadar, acaba uygun fiyatlı güvenlikli ve estetik bi kask istiyorum ne önerirsiniz?cok fazla şey istedim sanırım
arkadaslar anahtarımı kaybettım yedegıde yok anahtarcı kontagı sokup getırmemı soyledı sızce sele yuvasımı yoksa kontak ıgımı sokmem kolay olur yardımcı olursanız memnun olurum sıtedekı herkese selamlar tekerlegınıze tas degmesın dılegıyle selamlar
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)