Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    Alıntı 106GT! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Önle beraber mat siyah yaparsan güzel olacağını düşünüyorum...
    Bak bu hıc aklıma gelmemıstı dösemecıye gıdıyım musaıt bır zman degerlendırıyım
    Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ahmet şimşek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok tulgacan abi cıkardım yag felan degıstırcem dıye senın stıkerları fark ettınmı ? arka selenın durumu fena o takıldı kafama
    Arka teker şase demirine yapıştırmışsın güzel durmuş, bende bi deneyeyim

mavibuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt 250 r
    Alıntı hllmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42589905/detay

Arkadaşlar merhaba, sizce ilan linkindeki bu motorun ne kadar masrafı olur? Gösterge çalışmıyor, yenisi mi alınmalı yoksa yaptırılabilir bişey mi ? Hiç çalışmıyor değil sadece işlemiyor. 12.000 km. nin üzerinde değil. Motor yatırılmış, sağ tarafında boya masrafı var. Ama alırsam komple boyatmak istiyorum. Bu şartlar altında sizce fiyat nasıl ? Fikir verebilirseniz çok sevinirim..
    motor fena görünmüyor ama, eğer alırsan egzostun arka çatalı ezip ezmediğine iyi bak, birede nasıl düştüğünü sor ön cantı ezmiş olabilir
    AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa

ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    Alıntı tulgacan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arka teker şase demirine yapıştırmışsın güzel durmuş, bende bi deneyeyim

Aynen abi dıyer tarafada yapısrıdım cok gusel gorunuyor
    Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!

Arkadaşlar dün bahsettiğim BIÇKIDERE gezimi tek motor ve artçım olan yeğenimle yaptım ve geldim. Valla kıştanmıdır nedir balık kalmamış derede. 1-2 cesur balıktan başka balık yoktu onlarıda tutmaya kıyamadım, sanırım kışın kış uykusuna yatıyor bu balıklar yazın sürüsüne bereketti Güzel bir gezi oldu benim için epeydir orman havası almayı özelmişim. Bıçkıdere tabiatını gerçekten çok seviyorum, iderken gelirken bolu dağında çöken sisler gibi sislerde çöktüğü oldu, hava bazen çok çok soğudu o siste bazende sis gitti güneş hafif yüzünü gösterdi ve ortam ısındı. Neyse fazla konuşmadan fotoları ekleyeyim, foto aslında bol fakat fazlalık olmasın diye sadece birkaç tane ekleyeceğim.

ÖMERLİ;

BIÇKIDERE;

BUDA BİZİM YİĞEN

BİRDE VİDYO EKLEYEYİM

mavibuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt 250 r
    hocam güzel resimlerde, sen o motorun önüne ne yaptın yaa anlayamadım, şu motorunun önden ve yakından resmini koysanda bir baksak merak ettim bu arada bendeki sorundan dolayı videpyu izleyemedim
    AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa

Alıntı mavibuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam güzel resimlerde, sen o motorun önüne ne yaptın yaa anlayamadım, şu motorunun önden ve yakından resmini koysanda bir baksak merak ettim bu arada bendeki sorundan dolayı videpyu izleyemedim
    Hosunuza gitti degilmi Havalar duzelmiyorki o amator calismayi profesyonel hale donustureyim. Daha once basit bir cizim eklemistim bu konuda, kismet olursa sizleri bu klasik ve kotu klasik far goruntusunden kurtaracagim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:02 ----------

bu arada vidyoyu youtubeden "bıçkıdere gt250r" yazıp izleyebilirsiniz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:08 ----------

bu arada vidyoyu youtubeden "bıçkıdere gt250r" yazıp izleyebilirsiniz.

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    @tulgacan abi herşey güzel ama bence o hyosung stickerı orda olmamış ''ahmet şimşek'' nickli arkadaşınki gibi yapsan daha güzel durur.
    aslında ben bu tarz stickerlara karşıyım orjinal durmuyo ama zevk meselesi tabi.
    2.olarakda o motorun üstünde shoei,nolan,lazer kaskların üst modellerini görmek isterdim benim ufaklıkta bile 150tl lik kask kullanıyorum safety first yani
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    ST GT250R

ses

arkadaslar benim motorumda sürüş halindeyken ön düzenden bir cılız ses geliyor yeni aldımda. acep bu mkotorların hepsindemi öyle yoksa benimkinde bir sorunmu var birde sağ keçeden yağ sızıyor hemen değiştirmelimiyim.

Pistolero_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Hyosung GT 250 R & '08 Honda CBR 600RR
    Selam arkadaşlar ben geçen hafta bir Hyosung Gt 250 r ama bu hafta vizeye girmem gerekiyo üzerinde orjinal egzoz var ama işlem görmüş biraz ses çıkartıyor bu şekilde vizeden geçer mi??

Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @tulgacan abi herşey güzel ama......
    grenajdakileri diyorsan bende deneme amacli tamistim 1 gun baktim bende pek sevmedim, yer degistirecegim. Kaska gelince kirmizi olani zaten gecte, siyah olan free-m marka cizilmez yuzey ve cama sahip çene acilir kask ve piyasi 150tl civarinda. Brnim verebilecegim maksimum miktarda zaten budur. Daha fazla parasi olan daha kalitelisini alir lakin ben zor..

Motosikleti
    kymco super 8
    para hazır motor yok piyasada temiz motor bulmak ne zor... millet ucmus fıyatlarda :D

Pistolero_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Hyosung GT 250 R & '08 Honda CBR 600RR

vize

arkadaşlar motorun vizeye girmesi gerekiyor ses çıkaran egzoz vizede sorun yaratır mı ?

Alıntı Pistolero_10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar motorun vizeye girmesi gerekiyor ses çıkaran egzoz vizede sorun yaratır mı ?
    bi motorcudan 1 gunlugune sessiz eksoz bul derim...

grenajdakileri diyorsan bende deneme amacli tamistim 1 gun baktim bende pek sevmedim, yer degistirecegim. Kaska gelince kirmizi olani zaten gecte, siyah olan free-m marka cizilmez yuzey ve cama sahip çene acilir kask ve piyasi 150tl civarinda. Brnim verebilecegim maksimum miktarda zaten budur. Daha fazla parasi olan daha kalitelisini alir lakin ben zor..
    walla bilemiyorum haftanın ruküşu seçiyorum seni
    tulgacan [out] ahmet şimşek [in]

Alıntı okan_style adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    para hazır motor yok piyasada temiz motor bulmak ne zor... millet ucmus fıyatlarda :D
    Bende baktim motor cok. tabi sen nasil ve kac tl lik bisi istiyorsun oda onemli.Bende 5450 istiyorum lakin ucmadigim halde pek soran yok. Ben kredi cekmedende alirim 600RR fakat simdi almayanlar yazinda fiyat 6000-6500 diye yakinirlar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:46 ----------

juri listesinde ismin yo genc

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:54 ----------

halk oylamasına bekliyoruz sizleri o zaman :queen

Motosikleti
    gt250r gri-siyah
    arkadaşlar,gt250r mı yeni aldım da,dandik bir kask almıştım motoru getirene kadar, acaba uygun fiyatlı güvenlikli ve estetik bi kask istiyorum ne önerirsiniz?cok fazla şey istedim sanırım

Alıntı senf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar,gt250r mı yeni aldım da,dandik bir kask almıştım motoru getirene kadar, acaba uygun fiyatlı güvenlikli ve estetik bi kask istiyorum ne önerirsiniz?cok fazla şey istedim sanırım
    motosiklet fuarı var haftaya bence kesinlikle fuara uğra ordan kafana göre her markayı deneme fırsatın olur hem fuar indirimleriyle avantajlı bi şekilde alabilirsin

hyosung2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaslar anahtarımı kaybettım yedegıde yok anahtarcı kontagı sokup getırmemı soyledı sızce sele yuvasımı yoksa kontak ıgımı sokmem kolay olur yardımcı olursanız memnun olurum sıtedekı herkese selamlar tekerlegınıze tas degmesın dılegıyle selamlar

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler