anaaa motoruma ok atmışlar görmemişim
Vallaha ne yalan söylim benim çok hoşuma gitti. Ayrıca aynı renkler sadece yerleri değişti yani çok garip bir durum yok ortada. Stikır eksiği var. Güzel bir stikır çalışması yapıcam ama tam istediğim ve doğru malzemeleri bulmam lazım.
Kıskanmayın lütfenn
Yanlara repsolü yapsak kötümü olucak yanii
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Fuara hangi gün gidiyorsunuz ?
Var mı bir organizasyon bu kadar yeni gelen gt oldu ıslatmak lazım
Yalnız bir kırmızı OK attık
Usta bak sana bir tavsiyem var, hazır kuyruk ve depoyu turuncu yapmışken bu fırsatı değerlendir. Bu alttaki gibi boyama yapabilecek kabileyete sahipsin sanırım, bunun kırmızı yerleri sende turuncu olsun, siyah yerler zaten siyah. Emin ol motorum tek renk siyah olmasa bunu kesin uygulardım, kırmızı-siyah ikilisi daha iyi gidiyor ama turuncu-siyahta gider. Ki örnekleri var honda da, tam olarak istediğim şekilde bulamadım, oyüzden kırmızı ekledim, kırmızı kesimleri turuncu olacak şekilde boyayıp, en altta kalan gri kesmide siyah yapınca bence süper rudacaktır...
siyah motor benimki tabi birzamanlar
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
Yok arkadaş ben yanı komple repsol yakıcam. Yanı ve kuyruğu. Fuarı bekliyorum birazda stiker toplamam lazım. Aksesuarcılarda ki stiker ları beğenmedim. Hep otomobille alakalı logolar var. Herşey tamamlansın fuardan sonra yapmaya başlarım
Atıcaksanız repsol oku atın
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
buda benimki,
4 gün oldu alalı,
işe gidiş gelişlerde toplam 50 km falan binebildim...
bugün pazar doyunca binerim diyordum,
yağmur sağolsun, böyle camdan bakıyorum anca...
Çok cafcaflı olmuş bencede güzel duruyor. Ama satılık yani kimsede almıyor nedense?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42589905/detay
Arkadaşlar merhaba, sizce ilan linkindeki bu motorun ne kadar masrafı olur? Gösterge çalışmıyor, yenisi mi alınmalı yoksa yaptırılabilir bişey mi ? Hiç çalışmıyor değil sadece işlemiyor. 12.000 km. nin üzerinde değil. Motor yatırılmış, sağ tarafında boya masrafı var. Ama alırsam komple boyatmak istiyorum. Bu şartlar altında sizce fiyat nasıl ? Fikir verebilirseniz çok sevinirim..
Her pazar oldu gıbı yene hyonun basındaydım Malum burda havalar berbat 3 aydır kullanmıyorum :( gecen hafta epey bır ugras verdım calısmadı megersem benzın yokmus Bende bujılerden kaynaklarınıyor sanmıstım ngk cr7eix taktım sorun yok ama arka sele oturagımın ust kısmı catlamıstı bende bugun ıyıce mahvettım sıyah mı yapsan turuncumu karar veremedım sizce hangısı sık durur?
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
siyah yaparsan eski haline dönmüş olur. farklılık istiyorsan başka bir renk yap bence.
Önle beraber mat siyah yaparsan güzel olacağını düşünüyorum...
GT! ...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...38368401/detay arkadaslar bu motorun ilk sahibi bu sitedendi ikinci sahibide satıyor fakat telefonunu yazmamıs acaba kendisinde varmı
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)