insalah hayırlısıyla sen de alırsın
yakınmısız cok,motor zaten itu de görüşürüz oralardan geçerken haberdar edersen...telefonumu da pm atıyorum..
Yenilerin resim ekleyeceği yok ben eklim bir tane bari
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
telefonla cektim cok net değil.yakında yeni resimler eklerim...
Acayüp,napmışssın sen motoru öyle ya:S:S:S Zevk meselesi ama gerçekten çok uyumsuz ve kötü olmuş,yazık olmuş motora,harcanan boyaya:S
slm arkadaslar bende gecen pazartesi günü erzuruma gittim cok zorlu bir yolculuktu heryerde kar vardı yollar buz tutmustu saatlerce yolda kaldık ama kara simsegimi aldım sonunda ustaya gösteremedim orda cünkü değil serviz bir motosiklet tamırcısı bile yoktu hic tecrübemde yoktu motorla ilgili ama adamın dediklerine güvendim göz kararıylada baktım motor cok temiz oldugunu gördüm ve aldım dün batmandaki servise gösterdim bindi bikaç tur attı ve motor temiz dedi bir sorunu yok birkaç cizik ve GÖĞÜS ARKA ALT KISIM kırılmıs onu nasıl degiştire bilirim yenisini alıcam sanırım yardımcı olursanız sevinirim.radyatörün hemen onünü koruyan omu oluyor tam olarak bilemedim.bide gecengün tulgacan dan gidon pad aldım güzel çalışma yapmıssın kardeşim bide kalitesine göre ucuz satışlarının devamını dilerim...
Motorunda, gidonpad'de hayırlı olsun kardeş, ben plastik grenaj için sahibinden.com sitesine bakarak eğer varsa 2. el alıp gerekirse boyatmanı tavsiye ederim. Sıfırları çok pahalı olyuor genelde ve aldığına değimiyor 2. el motor üstüne gitmiyor.
Ve şuda var bulabildiğin bikaç eski motorcuyla yüzyüze görüş motorunu göster belki kaporta almana bile gerek kalmaz. Bazı şeyleri almak şarttır lakin bazı şeyler çok çok çok ucuza çok rahat halledilebilir diye düşünüyorum..
Hangi ildesin soldaki profilinde onlarıda ekle sanada bizede lazım olur. Bak bizim profil dolu dolu
arkadaşlar bu mudur GÖĞÜS ARKA ALT KISIM radyatörün önünü koruyan grenaj hangisidir arkadaslar ve nerden bula bilirim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:20 ----------
haklısın tulgacan saol ordan bakıcam inşlh daha uygun fiyata bulurum çünkü kuralkanda 120 tl
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0522302/detay?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:54 ----------
Kardeş sen aslında elinde kırık yerin fotoyu tam olarak çekip burayaeklesen, ne sen anlatmaya nede biz anlamaya çalışırdık.
bakalım yuklenecek mi bu sefer resim
http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...i-anlatim.html
Burda detaylı anlatmıslar ustadım bır bak ıstersen suan resımler gözukmuyor
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
bakalım yuklenecek mi bu sefer resim
Uploaded with ImageShack.us
kazasız belasız sürüşler senf
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
Şu an bu konu içerisinde 67 kullanıcı var. (0 üye ve 67 misafir)