Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    erginturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    0-36500 Hyosung GT250R, 0-51000 Honda VFR 800
    Hayırlısı olsun... İlk motorum diye herhalde hala takip ediyorum Sen de Bostancı'daymışsın sen alırsan bana yakın olacak eski motorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kymco super 8
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O motoru bende merak ediyorum. Üstelik banada çok yakınmış. İstersen beraber gidelim bakmaya. Ben de motorumu yeni boyadım ama keşke beyazmı yapsaydım diye kafama takıldı nasıl durduğunu merak ediyorum.

Ayrıca çok haklısın. Km hiç önemli değil. Benim motorda 29000 de ve inan 10bin km motorlarla yan yana çalıştırınca sadece motoru dinleyip aradaki farka hayret ediyorum. Gerçekten kullanım çok çok önemli. Adam akıllı hakkıyla kullanılsa 60 bine kadar üzmeden gidicek bir makinesi var. (belki daha fazla)

Geçende satmayı düşünüyordum vazgeçtim. Satıcam 2 ay sonra araki adam akıllı motor bulasın. Birde fiyatlar fırlayacak. Düşün dur ondan sonra. Diyerekten satmaktan vazgeçtim. Ciddi bir nakit sıkıntım olmadığı sürece satmayı düşünmüyorum.
    olur gıderız beraber sorun olmaz tanısmısda oluruz

tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selam arkadaslar. Eger yarin hava iyi olursa BIÇKIDERE'ye bir gezi dusunuyorum. Bickidere Sileye bagli ve omerli barajina akan bir derenin idmini aldigi bir köy. Umreniye ile mesafesi ortalama 45km ve yolun buyuk bolumu Sile yolu uzerinde. Vardiginizda, gittiginize kesinlikle gittiginize pisman olmayacsginiz birdoga yapisina sahip. Dere oldugu icin tatli su baligi tutma imkanida sunuyor. Pendik tarafinda ikamet edenler iyi bilir. F1 pistinden Göçbeyli yolu ile daha zevkli ve kestirmeside var.

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı erginturhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki dostum motorun üretim yılı gerçekten 2007 mi?

Motosikleti
    kymco süper 8
    Alıntı okan_style adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olur gıderız beraber sorun olmaz tanısmısda oluruz

bir misafir daha kabul ederseniz bende gelmek isterim yakın bi zamanda bi hyo almayı düşünüyorum hem tanışmış hemde biraz alırken nelere dikkat ediyorsunuz görmüş olurum

erginturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    0-36500 Hyosung GT250R, 0-51000 Honda VFR 800
    Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki dostum motorun üretim yılı gerçekten 2007 mi?
    Bilemiyorum... Ancak zor bir olasılık ben Nisan 2007'de almıştım çünkü... Ruhsatında 2007 yazıyor ama... Çok da önemli değil bence sonuçta ne zaman trafiğe çıktıysa model yılı o sayılır...
    Arabalar gibi makyajlanması falan da olmadığına göre önemsiz bir ayrıntı bence...

Motosikleti
    kymco super 8
    Alıntı berkay8 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir misafir daha kabul ederseniz bende gelmek isterim yakın bi zamanda bi hyo almayı düşünüyorum hem tanışmış hemde biraz alırken nelere dikkat ediyorsunuz görmüş olurum
    tmm olur hafta bası yazarım uygun olan olursa gelirsiniz hem alırsam yeni motoru kutlarız hem yeni arkadaslarla tanısmıs oluruz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:05 ----------

Alıntı erginturhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bilemiyorum... Ancak zor bir olasılık ben Nisan 2007'de almıştım çünkü... Ruhsatında 2007 yazıyor ama... Çok da önemli değil bence sonuçta ne zaman trafiğe çıktıysa model yılı o sayılır...
    Arabalar gibi makyajlanması falan da olmadığına göre önemsiz bir ayrıntı bence...
    hayırlısıyla para gelsınde km yıl fasa fıso onlar :D

Motosikleti
    kymco süper 8
    tmm olur hafta bası yazarım uygun olan olursa gelirsiniz hem alırsam yeni motoru kutlarız hem yeni arkadaslarla tanısmıs oluruz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:05 ----------

hayırlısıyla para gelsınde km yıl fasa fıso onlar :D
    çok memnun olurum almaya gitmeden bi kaç gün önceden haber verirsen gelirim

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Yaw şu beyaz motorun hatırına aradan bir gt buluşması çıkarmı
    Reşitpaşa sahili ve çevresi görülmeye değer yerler. Gezip dolaşmak için gayet güzeldir.
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benide Yazın

Motosikleti
    BMW F800S
    yeni aldıgım motorun yan grenajlarında 1,5 sene önce takılmış stickerlar var,
    zevk meselesi benim hoşuma gitmedi çıkartmak istiyorum.
    bunları çıkarttıgımda sanırım iz kalacak.

o izleri nasıl yok ederim?
    kuralkandan fiyatlara baktım, 2 3 tane çizik veya iz için verilmez o para grenajlara?

ayrıca motorunu önceden boyatan varmı acaba?
    boyatıldıgında orjinal rengi gibi oluyormu?
    çift renk(kırmızı siyah)...
    varsa nerde kaça yapabilirim boyatmayı?
    değerli bilgilerinizle beni aydınlatırsanız memnun olurum...

Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaw şu beyaz motorun hatırına aradan bir gt buluşması çıkarmı
    Reşitpaşa sahili ve çevresi görülmeye değer yerler. Gezip dolaşmak için gayet güzeldir.
    Usta, ben öğlenleyin yazdım, BIÇKIDERE'ye gidelim dedim ama kimseden ses çıkmadı. Yarın hava iyi olursa gidelim pazar dan iyi gibi görünüyor.

Bugün güneşte patlama olduğu için 17-18 derecelere çıkmış sıcaklık...

Motosikleti
    cawa
    Alıntı memnunkygsz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeni aldıgım motorun yan grenajlarında 1,5 sene önce takılmış stickerlar var,
    zevk meselesi benim hoşuma gitmedi çıkartmak istiyorum.
    bunları çıkarttıgımda sanırım iz kalacak.

o izleri nasıl yok ederim?
    kuralkandan fiyatlara baktım, 2 3 tane çizik veya iz için verilmez o para grenajlara?

ayrıca motorunu önceden boyatan varmı acaba?
    boyatıldıgında orjinal rengi gibi oluyormu?
    çift renk(kırmızı siyah)...
    varsa nerde kaça yapabilirim boyatmayı?
    değerli bilgilerinizle beni aydınlatırsanız memnun olurum...
    Ben motorumu komple boyadım. Gel gör beğenirsen seninkinede yaparız.Geçmiş sayfalarda resimleride var. (652. sayfadan itibaren görebilirsin) Sticker izleride hallolur bir şekilde boyatmak istemezsen..

Alıntı tulgacan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Usta, ben öğlenleyin yazdım, BIÇKIDERE'ye gidelim dedim ama kimseden ses çıkmadı. Yarın hava iyi olursa gidelim pazar dan iyi gibi görünüyor.

Bugün güneşte patlama olduğu için 17-18 derecelere çıkmış sıcaklık...
    Hava bugün süredi. Hafta sonu işlerim var büyük ihtimal hiçbiryere gidemeyeceğim. Diğer arkadaş hafta içi dediği için böyle bir teklif yaptım. Hafta sonu müsait olan için havalar gayet müsait durmaları hata.

Motosikleti
    GT250R gitti/2011 600RR
    Alıntı mancuryalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nerde yaptırdın peki?Birde normal ısıyla yapılan karbon mu?Yoksa yapıştırmalı olan türünden mi ?
    Ümraniye de yaptırdım, fön makinası gibi birşeyle ısıtılarak yapılıyor. 3M carbon malzeme kullanılıyor, güzel kaliteli bir kaplama.

Alıntı tulgacan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaslar. Eger yarin hava iyi olursa BIÇKIDERE'ye bir gezi dusunuyorum. Bickidere Sileye bagli ve omerli barajina akan bir derenin idmini aldigi bir köy. Umreniye ile mesafesi ortalama 45km ve yolun buyuk bolumu Sile yolu uzerinde. Vardiginizda, gittiginize kesinlikle gittiginize pisman olmayacsginiz birdoga yapisina sahip. Dere oldugu icin tatli su baligi tutma imkanida sunuyor. Pendik tarafinda ikamet edenler iyi bilir. F1 pistinden Göçbeyli yolu ile daha zevkli ve kestirmeside var.
    Çok isterdim gerçekten gelmeyi, hem doğaya, hem balığa hasretim ne zamandır ama yarın hem bi servise uğramam lazım ön frenleri değişecem, hemde ofise uğramam gerek. Başka bir zaman mutlaka gitmek isterim.
    ...eX...

Alıntı ToeX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok isterdim gerçekten gelmeyi, hem doğaya, hem balığa hasretim ne zamandır ama yarın hem bi servise uğramam lazım ön frenleri değişecem, hemde ofise uğramam gerek. Başka bir zaman mutlaka gitmek isterim.
    Ben bizim işyerindeki devir daimli süs havuzuna ataçağım bikaç dere balığı, onlar orda yaşayabiliyor, ağım var oltaız bikaç yavru kapayım bakalım. Aslında şimdi tam kış sezonu kol gibi olmuştur oranın balıkları, ah ah ne tutulur nede lezzetlidir şimdi onlar varya

Motosikleti
    kymco super 8
    eee haftaya ozaman bana motor alma tanısma kaynasma gezme ve yeni alınan motoru ıslatma bulusması yapıyoruz yanı :D

Motosikleti
    gt250r gri-siyah
    Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Bugun gt250r alarak ben de aranıza katılım

Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    [

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32968306/detay

pazartesi kısmetse param gelicek bende bunlardan birine kısmetse almayı deniycem bakalım
    Bu ilandaki motor satılmış..Az iç çektirmedi bana ama yakalıyamadık

Herkes 2006 alma diyo ama..2006 kız gibi bi motor buldum inş onu alıcam bende
    [34 AY 0494] Büyükçekmece MT

Motosikleti
    cawa
    Alıntı senf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Bugun gt250r alarak ben de aranıza katılım
    Hayırlı olsun. Sende muradına erdin sonunda

Motosikleti
    gt250r gri-siyah
    valla ya abi en sonunda..

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler