Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
16 Şubat 2011, 14:35
murat_78 adlı üyeden alıntı
mereba arkadaşlar uzun zamandır artçıydım aranızda sürüş pozisyonuna geçtik artık.motoru dün izmit gölcükten aldım istikamet tekirdağ açtık gazı 241 km yol yaptım depoyu fullemiştim orda niyetim tekrar fullemekti ama yakıt sarfiyatını ölçmek için malum mali durumlar fulleyemedik,4 diş benzin kalmıştı.soğuk ama keyifliydi ilk deneyim.
hayırlı olsun bende kocaelı golcukteyım kımden aldınız acaba golcukte cok gt250 yok 1 tane turuncu goruyodum onumu aldınız
Reklamlar
-
16 Şubat 2011, 14:55
chemical adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun bende kocaelı golcukteyım
kımden aldınız acaba golcukte cok gt250 yok 1 tane turuncu goruyodum onumu aldınız
aynen onu sormayı unuttuk =) birde bende var. bahsettiğin motorda murat uzunerdeki 2007 turuncu siyah? değil mi? o motorda aslında bildiğimiz motor, forumdan ÇAKALAZ arkadaşımızın eski motoru =) cakalazdayken tabiri caizse kız gibiydi ama daha sonra başka birinde gördüm motoru bakımsızlıktan heryerinden ses geliyordu. adam yaptıracağını söylüyordu.
acaba o motoru mu aldınız?
-
16 Şubat 2011, 15:48
-
16 Şubat 2011, 16:22
cakalaz adlı üyeden alıntı
Motorum Motorum Eski motorum ; Hyosung'um
Serkan ; Fabrikadan cıktığı ibi hiç sarsmadan nasıl da kullandım onu 6000 km boyunca
Şimdi ne halde; kim bilir
aynen cako, sıfırdan daha bakımlıydı =) yağ gibi kayıyordu yolda, bana hyoyu sevdiren senin motor olmuştu =) bu arada bn extreme motordaym oranın pc den yazıyorum gelirsen beklerim bnim hyoyu dağıtıcaz sogumasını bekliyoruz =)
-
16 Şubat 2011, 17:49
selam arkadaşlar uzun araştırmalardan sonra bir Hyosung GT 250 R aldım.5500 km de.Dün o kadar inceledim motoru hiç bişey yoktu fakat bugün farkettim ön amortisör keçelerinden sağ taraftaki yağ kaçırıyor bunu halletmek bana ne kadara patlar yorumlarınızı bekliyorum...
-
16 Şubat 2011, 17:58
Pistolero_10 adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar uzun araştırmalardan sonra bir Hyosung GT 250 R aldım.5500 km de.Dün o kadar inceledim motoru hiç bişey yoktu fakat bugün farkettim ön amortisör keçelerinden sağ taraftaki yağ kaçırıyor bunu halletmek bana ne kadara patlar yorumlarınızı bekliyorum...
İlginç yaa, ilk defa sağdan kaçıranını duydum. Halbuki bizim kızlar hep soldan kaçırırdı.
18TL(KEÇE)+KARGO+YAĞ. TABİ SEN YAPARSAN.
-
16 Şubat 2011, 18:01
tulgacan adlı üyeden alıntı
İlginç yaa, ilk defa sağdan kaçıranını duydum. Halbuki bizim kızlar hep soldan kaçırırdı.
18TL(KEÇE)+KARGO+YAĞ. TABİ SEN YAPARSAN.
ben yapmazsam işçilik ne kadar tutar acaba?
-
16 Şubat 2011, 19:41
Serk21 adlı üyeden alıntı
aynen onu sormayı unuttuk =) birde bende var. bahsettiğin motorda murat uzunerdeki 2007 turuncu siyah? değil mi? o motorda aslında bildiğimiz motor, forumdan ÇAKALAZ arkadaşımızın eski motoru =) cakalazdayken tabiri caizse kız gibiydi ama daha sonra başka birinde gördüm motoru bakımsızlıktan heryerinden ses geliyordu. adam yaptıracağını söylüyordu.
acaba o motoru mu aldınız?
Merbeba arkadaşlar bahsettğniz motoru bilmiyorum ama 34 FF ... Plaka
-
16 Şubat 2011, 21:00
Tulgacan abi bnm işi bi çözeLim adam benden haber bekLiyo abi ayna sinyal onLarı beraber haLLederiz de gidona kaynak ve çizikLer için HELP MEE!!
| Hyosung Gt R 250 |
*Serhat SerdaroğLu
-
16 Şubat 2011, 21:30
Rich34 adlı üyeden alıntı
Tulgacan abi bnm işi bi çözeLim adam benden haber bekLiyo abi ayna sinyal onLarı beraber haLLederiz de gidona kaynak ve çizikLer için HELP MEE!!
Aynayı ve sinyali en sona bırak onlar basit, önce gidonu halledelim, aynayıda diğerinin nizamisine göre hallederiz. Dediğim gibi önce gidonu halledelim. Sen gidonu kopan vidalı kısmını kaldığı yerden sök ve komple hazırda tut gelip teslim alacağım senden...
-
16 Şubat 2011, 21:40
Aynayı ve sinyali en sona bırak onlar basit, önce gidonu halledelim, aynayıda diğerinin nizamisine göre hallederiz. Dediğim gibi önce gidonu halledelim. Sen gidonu kopan vidalı kısmını kaldığı yerden sök ve komple hazırda tut gelip teslim alacağım senden...
Tulgacan mereba kardeş haftasonu muhtemelen ümraniyede olcam.özel msj atamıyorum kusura bakma sen bana teli gönderbilirsen sevinirim.
-
16 Şubat 2011, 22:15
-
16 Şubat 2011, 22:29
Abi motorcu da motor ben hayatta sökemem abi ya nasıL yaparız gidonu bi de yanLarı onlara mı yaptırsam =( caner abi bide manet lazım fren maneti de koptu :S
| Hyosung Gt R 250 |
*Serhat SerdaroğLu
-
16 Şubat 2011, 23:06
Rich34 adlı üyeden alıntı
Abi motorcu da motor ben hayatta sökemem abi ya nasıL yaparız gidonu bi de yanLarı onlara mı yaptırsam =( caner abi bide manet lazım fren maneti de koptu :S
Serhat, hepsini hallederizde sen şu motoru motorcudan al garaja çek gerisi kolay. Sen motoru yarın al motorcuda bırakma, abi param yok şuanda yaptıramıyorum vs vs biişiler uydur hallederiz.. Manet işide kolay.
-
17 Şubat 2011, 00:51
ToeX adlı üyeden alıntı
Kafa grenajını ve aynayı 100 liraya kaplattım. Alt tarafı da kaplatacağım fırsat bulunca.
Nerde yaptırdın peki?Birde normal ısıyla yapılan karbon mu?Yoksa yapıştırmalı olan türünden mi ?
-
17 Şubat 2011, 19:56
MRB ARKADAŞLAR tulgacan ABIDEN ALDIM GİDON VE DEPO PAD KENDISINE TSK EDERIM BU FIYATA BU KADAR KALITELI MALZEME BENCE KACIRILMAYACAK BIR FIRSAT
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
-
17 Şubat 2011, 20:46
Hadi Ahmet yapmışsın yine raklamı sağol. Ama çok ciddi döylüyorum bir firma olsa bunu bu fiyata bence asla vermeyecektir. O tür firmalar böyle şeylerle uğraşacak olurlarsa genelde %500 civarında kãr elde etmeleri gerekir sanırım. Neyse kimseninde günahını almayalım. Bende kãr ediyorum çok olmasada
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 ----------
Ahmet tankpadin yokmu?
-
17 Şubat 2011, 21:08
arkadaşlar dün benim motoru söktük baktık ki egzantirikte öyle bir boşluk var ki şaşırdı usta bile dedi ses bundanda geliyor olabilir ama açmışken psitonada bakalım dedi pistona baktık çok az sıkıştırmış inceden biraz silindiri çizmiş. sökmeye gerek yokmuş dedi usta ama ben yinede silindir ve pistonu baymotoya kargoladım yeni piston takım rektefe etsin diye. yarın ellerinde olur sanırım.
peki bizim motora egzantirik zinciri için link verebilirmisiniz? nereden temin edebiliriz uygun fiyatlı?
-
17 Şubat 2011, 21:45
Hadi Ahmet yapmışsın yine raklamı sağol. Ama çok ciddi döylüyorum bir firma olsa bunu bu fiyata bence asla vermeyecektir. O tür firmalar böyle şeylerle uğraşacak olurlarsa genelde %500 civarında kãr elde etmeleri gerekir sanırım. Neyse kimseninde günahını almayalım. Bende kãr ediyorum çok olmasada
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 ----------
Ahmet tankpadin yokmu?
Dedın gibi abı bu kadar ugrasa epey kar koyalardı Tank pad var ama bıraz eskıdı yakında senden yenısını temın ederım
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
-
17 Şubat 2011, 21:49
ahmet şimşek adlı üyeden alıntı
Dedın gibi abı bu kadar ugrasa epey kar koyalardı
Tank pad var ama bıraz eskıdı yakında senden yenısını temın ederım
Geç kalma bitiyor. Sana tankpad + kurt kargosuyla 15tl. geeeeeeeeeel akşam pazarı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler