Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Şubat 2011, 20:56
ahmet şimşek adlı üyeden alıntı
Mrb emlıyet eskı plakayı gerı ıstıyor.Sanırım kaybolan plakayı cemıyetten cıkartıyorsun
Peki bu gaz kolunun hafif takılı olması yani gazı verince kolun geri gelmemesi bi sorun yaratır mı yoksa küçük bir sorun mudur??
Reklamlar
-
15 Şubat 2011, 21:47
Pistolero_10 adlı üyeden alıntı
Peki bu gaz kolunun hafif takılı olması yani gazı verince kolun geri gelmemesi bi sorun yaratır mı yoksa küçük bir sorun mudur??
Gaz teli yuvarlamıştır artık, değiştirmen en kestirme çözümdür. Sende 4 yıl biyere bükülü kalsan artık o halin sabitlenir
Düz bir odunu biyerde uzun süre eğik kalmaya zorlayıp çook uzun bir zaman sonra o zorlamadan kurtarsak bile artık kendiliğinden eğik kalması gibi örnek verilebilir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:41 ----------
ahmet şimşek adlı üyeden alıntı
Mrb emlıyet eskı plakayı gerı ıstıyor.Sanırım kaybolan plakayı cemıyetten cıkartıyorsun
Tanıdık yüzlere, mesela müşavirlere bişi sormuyorlar. Mesela bir müşavir, trafik tescildeki görevli polis memuruna yaklaşıp plaka zayi vardı diyip plakasını söyledimmi, memur onu çift taraflı olarak 2 parçaya bölünebilen bir resmi ufak makbuz gibi birşeye yazıyor ve sana veriyor ve sende şöförler odasına gidip onlara verip motor diyip çıkartıyorsun. 2 sene önce tek plaka 8tl idi. Sonra yazılan plakanı ortalama 1 saat sonra şöförler odasından (cemiyet) alıp tekrar trafik tescile geri dönüyorsun, plaka ile ilgili genelde bodrumlarında olan bölümde damgalatıyorsun ve resmileşiyor.
Aslında biraz riskli işler, en mantıklısı kayıp yada çalıntı plaka için bir karakola başvurmak. Ki bunu o motorun sahibi çoktan yapmış olmalıydı ve elinde bir belge olmalıydı.
O plaka ile yasadışı işler yapılmış olsa. MOKOKO.
-
15 Şubat 2011, 21:48
Rich34 adlı üyeden alıntı
Ben de Ümraniye Kaymakamlığının önünde oturuyorum. Ufak bi kaza geçirdim bugün ayna ve sinyal kırıldı biraz da çizikler var yaptırmaya götürücem şimdi bir de polis cezası yedik gitti paracıkLar..
çok geçmiş olsun, motoru toplayınca buluşuruz artık. Cezayı niye yedin bu arada ?
-
15 Şubat 2011, 22:30
Elinde flaşör devresi olan var mı? Sinyal yanmıyor benim takılı kalıyor,şimdi yurtdışından getirmek de bissürü para
-
15 Şubat 2011, 22:41
ShowDown adlı üyeden alıntı
Elinde flaşör devresi olan var mı? Sinyal yanmıyor benim takılı kalıyor,şimdi yurtdışından getirmek de bissürü para
Flaşörden olduğuna %100 emin isen, sanayiden maksimum 10tl ye bişiler uydurabileceğine eminim
-
15 Şubat 2011, 22:48
mereba arkadaşlar uzun zamandır artçıydım aranızda sürüş pozisyonuna geçtik artık.motoru dün izmit gölcükten aldım istikamet tekirdağ açtık gazı 241 km yol yaptım depoyu fullemiştim orda niyetim tekrar fullemekti ama yakıt sarfiyatını ölçmek için malum mali durumlar fulleyemedik,4 diş benzin kalmıştı.soğuk ama keyifliydi ilk deneyim.
-
15 Şubat 2011, 23:01
tulgacan adlı üyeden alıntı
Flaşörden olduğuna %100 emin isen, sanayiden maksimum 10tl ye bişiler uydurabileceğine eminim
sağol tulgacan
aynı özellikte farklı bi flaşör mü almalıyım?
-
15 Şubat 2011, 23:02
mavibuz adlı üyeden alıntı
nasıl yani
Bir motorcuya gösterdiğinde o anlatacak ve yapacaktır. daha iyi bilgi verip uygulamış olurlar.
-
15 Şubat 2011, 23:04
sağol tulgacan
aynı özellikte farklı bi flaşör mü almalıyım?
Flaşörden olduğuna kesinlikle emin isen, bendeki flaşör arkada anahtar tarafından bakınca karşıda kalan 4 taneden en soldaki. Herkeste yeri aynı herhalde Onu sök götür, hatta git sanayi içinde dene al bitane. Ama dediğim gibi flaşörden olduğuna kesinlikle emin isen al
-
15 Şubat 2011, 23:10
murat_78 adlı üyeden alıntı
mereba arkadaşlar uzun zamandır artçıydım aranızda sürüş pozisyonuna geçtik artık.motoru dün izmit gölcükten aldım istikamet tekirdağ açtık gazı 241 km yol yaptım depoyu fullemiştim orda niyetim tekrar fullemekti ama yakıt sarfiyatını ölçmek için malum mali durumlar fulleyemedik,4 diş benzin kalmıştı.soğuk ama keyifliydi ilk deneyim.
Hayırlı olsun güle güle kullan. Ben dedim motoru aldı daha uğramaz buralara
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
15 Şubat 2011, 23:19
tulgacan adlı üyeden alıntı
Flaşörden olduğuna kesinlikle emin isen, bendeki flaşör arkada anahtar tarafından bakınca karşıda kalan 4 taneden en soldaki. Herkeste yeri aynı herhalde
Onu sök götür, hatta git sanayi içinde dene al bitane. Ama dediğim gibi flaşörden olduğuna kesinlikle emin isen al
valla hem sinyallerden biri düzensiz yanıyor hem de biri takılı kalıyor büyük ihtimal ondandır başka nasıl emin olunur
-
15 Şubat 2011, 23:30
Takılı kalan sinyalin kablolarını sök tak oynat bi dene bakalım birşeyler olacakmı? Flaşörüde sök yerinden içinide bi kontrol et derim
-
15 Şubat 2011, 23:55
acayüp adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun güle güle kullan. Ben dedim motoru aldı daha uğramaz buralara
Eyvallah eyüp usta senin yanına en kısa zamanda uğrucan geçen olmadı aceleden çayımız bile bitmedn gazlamak zorunda kaldım.
-
16 Şubat 2011, 00:12
mrb kardeş benımde aynı sorun vardı sağ sınyalım yanmıyordu ampulerı kontrol ettım ampul patlamış yenısını taktım sımdı gayet normal
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
-
16 Şubat 2011, 02:20
murat_78 adlı üyeden alıntı
hayırlı ugurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.artık foto bekliyoruz =)
-
16 Şubat 2011, 03:16
casillas00 adlı üyeden alıntı
Teknik Açıklamayı Gökhan Abi(GKN) yapmış aslında.
O konunun üzerine hemen hemn 3000 km yaptım halen vites geçişlerim sorunsuzdur...
Kullanıcı deneyimi olarak şunu söyleyebilirim ben genelde uzun yol kullanıyorum motorumu en kısası 120 Km Niğde-Kayseri arası, neyse diicem oki sadece şehir içine giripte motor aşırı ısınmaya başlayınca bi nebze sıkıntılar tekrar eksediyo bu durumu GKN nick' li arkadaşımıza mesaj olarak iletip teknik yardım isteyecektim belki bi fikri olur diye araya kış girdi sonra benim beyin arıza çıkardı derken kaldı öylece, yaza doğru debriyaj sistemi üzerinde yoğunlaşıcam tekrardan bilgilendiririm merak eden arkadaşlar olursa
GT! ...
-
16 Şubat 2011, 06:49
öncelikle s.a
gt 250r kullanıcıları olarak motorun eksiklerini yazarmsnız.
cbf 250 ile gt 250r arasında kaldım.
3 4 bin tl arasında bi motor alıcam
-
16 Şubat 2011, 07:33
CBF' lern piyasası nedir bilmem ama öyle 3 4 bine hurda GT' den başka bişey alamazsın...
GT! ...
-
16 Şubat 2011, 10:59
Paranoma adlı üyeden alıntı
öncelikle s.a
gt 250r kullanıcıları olarak motorun eksiklerini yazarmsnız.
cbf 250 ile gt 250r arasında kaldım.
3 4 bin tl arasında bi motor alıcam
Aleyküm selam, ne gibi eksikler mesela? Bence motorda eksik yok, olsa zaten alanı satanı olmaz. Ha pardon şimdi aklıma geldi, motorda 4lü yok, biyerde kenara çektiğinde yakabileceğin 4lü sinyal bence büyük eksiklik.
-
16 Şubat 2011, 11:02
106GT! adlı üyeden alıntı
O konunun üzerine hemen hemn 3000 km yaptım halen vites geçişlerim sorunsuzdur
...
Kullanıcı deneyimi olarak şunu söyleyebilirim ben genelde uzun yol kullanıyorum motorumu en kısası 120 Km Niğde-Kayseri arası, neyse diicem oki sadece şehir içine giripte motor aşırı ısınmaya başlayınca bi nebze sıkıntılar tekrar eksediyo bu durumu GKN nick' li arkadaşımıza mesaj olarak iletip teknik yardım isteyecektim belki bi fikri olur diye araya kış girdi sonra benim beyin arıza çıkardı derken kaldı öylece, yaza doğru debriyaj sistemi üzerinde yoğunlaşıcam tekrardan bilgilendiririm merak eden arkadaşlar olursa
GKN bu hafta askere gitmese yapışırdım bende ama perşembe Ankara yolcusu
Bende bu hafta debrıyaj balatasını değiştircem eski sahıbı 3 aylık makınanın üstün yetenekle debriyajını bitirmeyi becermiş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler