Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    Alıntı mancuryalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mesaj atıp gerekenleri yazdım.Satıcının diğer ilanlarınada baktım gt250 nin başka parçalarıda var belliki dağılmış bir motordan çıkarılmış parçalar gibi görünüyor.Bakalım anlaşabilirsek gidip görücem.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:13 ----------

Selam kardeşim.Dreamdark olduğunu nerden anladın?tanıyomusun sahibini ?
    yok aslında sahsen tanımıyorum.bu motordan kullandıgını biliyoruz.sitenin eskilerindendir.600f aldı sanırım.hep aynı imzayı kullanır oradan aklımda kalmış.belkide yanılıyor olabilirim.zaten gidip depoyu canlı canlı göreceksin degilmi?yanlış bir durum olacagını sanmıyorum.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha R1
    Alıntı berkay8 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende sancaktepede oturuyorum seninle tanışmak isterim
    neresindesin kardeşim?

serk21 seni ekledim msnye.

Motosikleti
    hyosung gt250r
    Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok aslında sahsen tanımıyorum.bu motordan kullandıgını biliyoruz.sitenin eskilerindendir.600f aldı sanırım.hep aynı imzayı kullanır oradan aklımda kalmış.belkide yanılıyor olabilirim.zaten gidip depoyu canlı canlı göreceksin degilmi?yanlış bir durum olacagını sanmıyorum.

Valla daha irtibata geçmedi benle.Bakalım geçerse gidip görücez.

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam mancuryalı kardeşim.senin buldugun deponun sahibide sanırım bu sitedendir.nicki dreamdark.depo temiz görünüyor fiyatda dedigin gibi makul ise hadi hayırlı olsun

casillas kardeşim anlaşılan sen bayagı agresif kullanıyorsun.gerci genede bukadar yakması normal degil.kendimden ornek vermem gerekirse; enson basıınca ne yakıyormus diye merak ettigimde depoyu fulleyip düzceye dogru yola çıkmıştım.aylardan agustos fena sıcak ve artçım eşim.ortalama 140-150 arası gittim.350 kmde yeşil çentikler bitti.yeniden depoyu fulledigimde 14.600 lt benzin aldım.yani depo 17 lt olduguna göre 2.400 lt benzin vardı depoda.sehir içinde ben aynı miktar yakıtla 390 km yi rahatlıkla görüyorum.fakat ben 14 diş olan ön dişliyi 15 dişliyle degiştirdim.motor aynı hıza 1000devir daha aşagıda ulaşıyor.böylece bir miktar tasarruf etmiş oluyorum yakıttan.
    Yok ya öyle çok agresif bir kullanımım olmuyor çok nadirdir 8bin rpm üstüne.Genelinde 6bin rpm civarı kullanıyorum.
    Ama yakıt nedense böyle Sekron ayarı felan yaptırcam.
    4.5litre felan yakıyor bnm hesaba göre 3 litre kalınca depoda ışık yanıyormuş buda 280kmde 14litre benzin yakmış oluyor.
    [QUOTE=mancuryalı;2260559]Dostum teşekkür ederim.Bu gün Bostancı sanayide yıllarını geçirmiş ve arabamızı götürdüğüm ustayıda aradım.Bana tek dediği şey depo değişecek ne kadar temizlersen temizle kanser gibidir ve gene yayılacaktır dedi.Bende bunun üzerine depo almaya karar verdim ve araştırmalarım sonucu uygun fiyata ve tam istediğim renkte bir depo buldum bakalım msj attım arkadaşa dönüş yapsın herhangi bir sıkıntı yoksa almaya gitcem depoyu.Sonra belki senle birlikte değiştiririz depoyu eyüp dostum.Yerin bana uzak ama olsun insan ayırt etmeden herkesi davet edip yardımcı olmaya çalışman tanışmaya değer biri olduğunu gösterir
    Buda benim msn adresim eklersen irtibata geçeriz kocakaya8@hotmail.com Bu arada yardımcı olan herkes eklesin fikir alışverişleri yararlı oluyor.
    Saygılarımla

Bulduğum depo linki işe yarar sanırım temiz görünüyor ama birde siz bakın dostlar
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42399255/detay

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:17 ----------

Alıntı tulgacan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kimin deposu paslıydı, kimin konjektörü arızalıydı, bu karmaşada bizde karıştırdık [COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:12 ----------

Hafif bir tebessümle geçiştirdim çaktırmadan Yardımların için sağol olağan şeyler bunlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:23 ----------

Casillas kardeşim bende depoyu fullemiştim ve km sıfırladım.300km geçti şuanda hala 3 diş yeşil görünüyor bende.Tahminen bunun 200kmsini devrinde gitmişimdir 100kmside devirüstü olmuştur.Normal olabilir seninki ama 180km yüksek devirlerde gitmişsin bastığın zaman sağlam yiyor benzini.
    Pek normal gelmiyor banada

106GT! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    16 Fireblade SP Repsol...
    Evt senn motor normal yakmıyor önceden yazmıştım şimdi yine yazayım normal kullanımda 3,2 ile 3,5 lt arası değişiyor yüklenip sıkıştırsan dahi en fazla 4 lt olsun bilemedin 4,5 lt olsun bence yakıt ayarlarını bi elden geçir veya servise git bakarsın beyinle, ateşlemeyle alakalı bi durumdur. Farklı bir beyin dene yakıt durumunu ateşlemelerde sıkıntı vardır belkide, neyse bizimkisi sadece tahminlerden ibaret sende çözüme ulaşırsın inş kısa sürede malum can sıkıcı durumlar...
    GT! ...

Alıntı 106GT! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evt senn motor normal yakmıyor önceden yazmıştım şimdi yine yazayım normal kullanımda 3,2 ile 3,5 lt arası değişiyor yüklenip sıkıştırsan dahi en fazla 4 lt olsun bilemedin 4,5 lt olsun bence yakıt ayarlarını bi elden geçir veya servise git bakarsın beyinle, ateşlemeyle alakalı bi durumdur. Farklı bir beyin dene yakıt durumunu ateşlemelerde sıkıntı vardır belkide, neyse bizimkisi sadece tahminlerden ibaret sende çözüme ulaşırsın inş kısa sürede malum can sıkıcı durumlar...
    Senkron ayarı yaptırcam bakcaz durumu gorcez ama nasıl 3.2litre yakıyor GT cbr125 bile 3litre yakıyordu.

106GT! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    16 Fireblade SP Repsol...
    Bilmiyorum CBR kullanamdım yakıt sarfiyatı hakkında görüş belirtemicem. Motorum 2009 S&T kanuni (enjeksiyonlu olan mod.) enjeksiyonun yakıttaki rolü ne kadar etkilidir bilemiyorum ama samimiyetime güven duyabilirsin sakin kullanımda (5000 - 8000) arası uzun yol yakıt tüketimim hiç bir zaman 3,5 lt' yi geçmedi daha düşük olduğuda olmuştur hava koşullarına bağlı olarak.

Neyse bi senkron ayarı yaptır bakalımda sonra yine takibinde oluruz bu konunun
    GT! ...

Alıntı 106GT! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bilmiyorum CBR kullanamdım yakıt sarfiyatı hakkında görüş belirtemicem. Motorum 2009 S&T kanuni (enjeksiyonlu olan mod.) enjeksiyonun yakıttaki rolü ne kadar etkilidir bilemiyorum ama samimiyetime güven duyabilirsin sakin kullanımda (5000 - 8000) arası uzun yol yakıt tüketimim hiç bir zaman 3,5 lt' yi geçmedi daha düşük olduğuda olmuştur hava koşullarına bağlı olarak.

Neyse bi senkron ayarı yaptır bakalımda sonra yine takibinde oluruz bu konunun
    Bnmkide 2009model enjeksiyonlu. Bakalım birde hava filtresini değiştircem tüm etkenleri deniycez.

tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selam arkadaşlar. Geçen cumartesi Kartal'a geleceğim diyip geldiğim gibi, yine yarın Kartal/Samanbağları mahallesine geliyorum. Gidon etiketlerimiz hazır, onları teslim almaya geliyorum. Büyük ihtimal sabah erkenden Ümraniye-Kayışdağı-Maltepe-Kartal gidiş güzergahım olacak ve KARTAL-MALTEPE-BAĞDAT CD.-KADIKÖY-HAREM-ÜSKÜDAR-BAĞLARBAŞI-KANLICA-BEYKOZ-ELMALI-ÇAVUŞBAŞI-ÇEKMEKÖY-DUDULLU dönüş güzergahım olacak.

Tek motorla bir İstanbul gezisi olarak düşündüm, özellikle dönüş güzergahını. Katılmak isteyen olursa hayır demem.

Güzergahları aklınızda tutun, güzergah üzerinde GİDONPAD almak isteyenler varsa bana ulaşabilir.

Fiyat:
    Sahibinden.com'dan GET olarak KARGO+KOMİSYON dahil 15TL
    Elden nakit alımda 12TL olacak.

Umarım fiyatı pahalı bulmazsınız.

CANER:
    vodafone 0544 715 6 455
    e-turkcell 0536 211 0 252
    vodafone 0545 918 9 877

Motosikleti
    kymco super 8
    arkadaslar merhaba normalde 4 silindirliye geciş yapıcaktım ama para yetişmedi... en mantıklısı gene aslanlar gibi hyosunga binmek.. aranızda satıcak olan varsa görüşebiliriz..

kırmızı
    kırmızı siyah
    yada gri renkler tercihim 2007 ve üzeri olabilir km düşük olursada sevinirim..

daha önce motor kullandım gozunuze takılan ılan olursa lınkını atarsanız sevınırım temiz kazasız olsun cok klasik oldu ama yardım edersenız sevinirim

Motosikleti
    kymco süper 8
    Alıntı pc-kopat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neresindesin kardeşim?

serk21 seni ekledim msnye.
    merkezdeyim demokrasi caddasi kaymakamlıktan iki üç sokak sonra

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:08 ----------

Fuar adı : MotoPlus 2011
    Konusu : Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı
    Tarihi : 24 - 27 Şubat 2011
    Fuar alanı : İstanbul Fuar Merkezi / SALON 9 - 10 - 11

ZİYARET SAATLERİ
    24 Şubat Perşembe 13:00 - 20:00
    25-26 Şubat Cuma - Cumartesi 09:30 - 21:00
    27 Şubat Pazar 09:30 - 19:00

fuara gidecek arkadaşlar varmıdır

Gidecezde bilet bulursak

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Serkan Gider Serkan
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Serkan Gider Serkan
    ben gidemicem kanki =) motorun arka silindir süprizi çıktı biliyosun piston sekman rektefe olayı =) yine bi 300 lira sıkıştı malum =) bilet fiyatı böyle geniş, geçen sene ki karaborsa muhabbetinden dolayıda piyasada bilet kıtlıgından dolayı bu sene passs geçmek zorunda kalıyorum :(

Motosikleti
    Yamaha R1
    arkadaşlar depo padi satan arkadaşımızın ürünü elime ulaştı. çok beğendim. şimdi tulgacandan gidon padi bekliyorum

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    arkadaşlar depo padi satan arkadaşımızın ürünü elime ulaştı. çok beğendim. şimdi tulgacandan gidon padi bekliyorum
    hayırlı olsun
    facebook.com/kaskafa

mavibuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt 250 r
    Hayırlı olsun, hocam senin avatar da baya iyi durmuş şunu daha büyük resim olarak yüklesene
    AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    bende alıcam depo kapağı ve gidon için birde depo için ama depo için olanların tulgacanda sanırım gri yada carbon renkte olanı kalmamış =/

Alıntı ShowDown adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun
    Sahıbınden dışında odeme yapabiliyormuyuz?

Rich34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt 250R - Siyah
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar takasla (araba+para karşılığında )bir 2008 r1 alma ihtimali var ve fark vermem gerekicek. Bu nedenle 15 günlüğüne motorumu satışa çıakrdım. İlgilenen varsa gün içerisinde herhangi bir satte gelip görebilir.
    Levent sanayi mahallesi taraflarındayım.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-foto/?photo=2

Hocam resimLere bakarken bişi dikkatimi çekti..
    PLakaLık iptaLini nasıL yaptın kesersek sinyaLLer qider dediLer .. PLakalık iptali yapıcam ama sinyallerin gitmesini istemiyorum ne önerirsiniz. ? Bi de muayene de ne gibi bi çözüm bulabilir plakalık olmadan muayeneden geçer mi ?
    | Hyosung Gt R 250 |

*Serhat SerdaroğLu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 164 kullanıcı var. (0 üye ve 164 misafir)

Bu Konudaki Etiketler