Önümüzdeki pazar, hava dün veya bugünki gibi olursa, İstanbul turu yapılır. Yalnız eksozu ses yapmayan gelmesin. Şaka biyana eksozu halen orjinal fakat içi boşaltılmamış olan varsa Ümraniye sanayide bu Cumartesi canlı bir uygulama yapmayı düşünüyoruz.
artcı kabul edersiniz sizinle tanışmak isterim cumarteside pazarda sizle olmak isterim kabul ederseniz
bazı telefon modelleri için tasarlanmış özel aparatlar piyasada var. yada linkteki gibi bi navigasyon çantası alabilirsin ama bu tür çantalarla çekim yapman mümkün olmayabilir.
http://www.feyizoglu.com/Kappa-TK-74...i_46483.html#0
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:40 ----------
@arabaci: çizimler çok güzel ve başarılı olmuş. özellikle en alttaki naked olanı beğendim
aslında bu motorun gidonunu yukseltip arkaya üçlü çanta sistemi ve sissy bar yaparak spor touring'e çevirmeyi bir ara çok düşünmüştüm ama almak nasip olmadı
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
tulgacan haklısın benim sorum yok sadece şu motoru almak istiyorum siz büyüklerimiz daha iyi bilir beli tanıyanınızda vardır motoru sizin görüşlerinizi almak istedim motor bu: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34681990/detay
o motora 4444 kere bakılmıs siteden, ama iş reelde bakmakta değişir. siteden okadar insan bakmasına rağmen henuz satılmamış olması antalya-erzurum gibi konumlanmadan kaynaklanıyor olabilir. Satıcının belirtmediği birseyde olabilir.
Mesela bende satıyorum, deponun sağındaki ezik ve devir saatinin haricinde bir mekanik sorun bulan olursa bedava vereceğim. Ama şuradaki çizik diyipte sorun buldum diyen olursa, onu sanırım fener tr kupasını alana yada trabzon lig şampiyonu olana kadar döverim.
Arkadaşlar bir problemim var,Benim gt250r nin deposu sallanıyordu dedim civata gevşemiştir sıkayım,açtım seleyi alt civataları sıkarken anahtarın bi ucu akünün + kutba değdi çatırt yaptı şase aldı yani(Bu sırada kontakt kapalı anahtar takılı değil) . Sigortaya baktım sapasağlam far ,marş ,sinyal akla gelecek herşey tam şekilde çalışıyor lakin dijital gösterge ve devir saati bir bütün olduğundan komple çalışmıyor ama devir saatinin arka fon ışığı cılız bir şekilde yanıyor...Sigorta geldi aklıma ilk olarak ama değilmiş.
Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
http://facebook.com/batuhanuludag
Kardeşim senin için kanuni ye mesaj attım bu satışları sonlandıracaklar mı sonlandırmayacaklar mı diye aynı zamanda yeni model konusunu yazdım ama bana 40 dakika içinde cevap verdiler işte yazdığım mesaj işte gelen cevap:
Merhabalar . .
Ben Seyit Devrim
Bir Kanuni kullanıcısı olarak aldığım bazı duyumlar konusunda sizden bilgi almak istiyorum. Şu an Kanuni Bs 125 kullanıcısıyım ileri ki dönemlerde St Kanuni markalı bir motosiklet alacaktım fakat St Kanuni artık bunların yeni modellerini getirtmeyip ellerindeki motosikletler de bitince satışı durduracakmış bu konuya açıklık getirirseniz sevinirim. .
Eğer ki böyle bir durum olmayıp satışlar devam edecekse bu bilgi asılsız ise gt 250 R modelinin yeni çıkan renklerini ne zaman Türkiye'ye getirmeyi planlıyorsunuz.
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim saygılarımla . . .
Gelen cevap:
Sayın Seyit Devrim,
Öncelikle Kanuni’ yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tarafımıza iletmiş olduğunuz konu ile ilgili S&T Kanuni model ürünlerimizin satışı devam edecektir. Ancak yeni model için tam bir tarih maalesef veremiyoruz. Muhtemelen haziran ayı içerisinde yeni modellerimizin satışına başlayacağız. Bilgilerinize sunar, hayırlı günler dileriz.
Saygılarımızla,
St Kanuni'nin muhtemelen haziranda satışa başlarız dediği yeni 2011 modeller ve renkleri. Bu yeni motosikletlerde şimdikilere nazaran daha değişik bir devir saati ve dijital ekran mevcut yurt dışında satıştalar bir video da görmüştüm buyrun site link:
http://files.hyosungmotorsusa.com/20...DUCTLAUNCH.pdf
Bugün sanayide 2-3 tane egzozcu ile görüştüm. Kimisi korkuyo bu saLyangoz ben bunu boşaLtamam diyor. Kimi boşaLtırım ama dağılabilir. Kimi de egzozun içini boşaltıp tekrar masraf yapma git 2ci el bi egzoz al muayeneye giriceğin zaman takarsın bunu kafan rahat oLur diyo bencede bu şekiLde daha mantıkLı geliyor. Tulgacan o dediğin egzozu mu aLsak abi 2ci el bahsetmiştin ya bana 100 - 150 bişi istemişti diyo bi daha ki bulusmamızda orayada bi gideLim.
Pazar aktivitesi yapmamız şart oLdu.. Pazar güneşi gördük mü hyocuLar buLuşma noktasına =)
Bu arada adam bisikLetine ne yapmış biz motorumuza neLer yapmayız
http://www.facebook.com/#!/video/vid...71892&comments
| Hyosung Gt R 250 |
*Serhat SerdaroğLu
arkadaşlar anadolu yakasında jant düzelten bir ustaya ihtiyacım var. bildiğiniz iyi bir yer varsa telefon rica edeyim
bende sigorta yaptırmam lazım .
fiyat konusunda bilgisi olan varmı.
İlanlara bakıyorumda birşey dikkatimi çekti. Bu motorla hiç 30bin üzerine çıkan yokmu. Bu ne arkadaş bütün ilanlarda motorlar max 20-25bin km de. Bu işte bir it eniği var gibi.
Birde 5000-10000 km motorlara bakıyorum hoşafı çıkmış resmen. Bu km sahtekarlığıda iyice ayyuka çıktı son zamanlar ..
Gerçi birazda sadece km ye bakarak motor almaya çıkan alıcılarında katkısı var sanki bunda. Fakat yinede sahtekarlığı haklı çıkarmaz.
Ne düşünüyorsunuz bu konuda banamı öyle geliyor yoksa başka buna dikkat eden de varmı.
Benim motor 30bin olucak ama ne 5 bin 20 bin arası motorların yanına koydum. İnanın sanki benimki 5 bin diğeri 50 bin gibi kaldı.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Benim motor 33,000 de bi sıkıntı yok şimdilik. Maşşallah diyelimde yarın parçalarını kucağımda eve getirmeyim. Akü, balata, zincir ve lastik dışında değişeni olmadı.
Ortalama bir otomobil 2000-3000 devir aralığında çalışırken 400,000 km gidebiliyorsa 5000 devir aralığında çalışan bir motorunda yaklaşık 200,000 km sağlıklı gidebilmesi beklenebilir. Bu durumda 30,000 km deki bir motor için daha ömrünün baharında diyebiliriz. Tabi hor kullanılmadıysa.
Zaten motor alırken bakılacak ilk detay satıcısı son detay km si olsun.
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
32,500deyim şu anda.acayüp kardeşim. patlayan lastikten dolayı janttaki eğrilme dışında bir sorun yok elhamdulillah
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)