Hocam bu monttan bende de var. Aldım ancak Mart Nisan ayında indirimli olarak 250TL.den almıştım, motorumu da satıp yenisini alamayınca kışın kullanma fırsatım hiç olmadı. Ancak mont derisiyle olsun, korumalıklarıyla olsun 10 üzerinden 10 bir mont. Revit, Iclo, Alpline, gibi bir çok üst düzey markayla kafa kafaya kapışır hatta bir çok mont modeline ağır basar bu mont.
Görünüm olarakta gerçekten çok şık ve insanın kendine özgüven kazandıran bir tipi var. Bazen dışarı çıkarken öylesine giysemmi diye aklımdan geçmiyor değil ama daha öle bişey yapmadım, motorumu almadan da yapmam sanırım
Şuan sezon içi olduğu için fiyat biraz tuzlanmış ama emiN ol bu fiyatta bu motora hiç fazla değil!! Hudsonderi' nin tek kötü özelliği ödemede peşin fiyatına taksitlendirme yapıyor olması
O yüzden bende alırken boş yere faiz ödememek adına tek çekim yapmıştım.
Ayrıca Hudsonderi'nin müşteri hizmetleri olsun, müşteriyle ilgilenişleri ve sorunlara hızlı bir şekilde çözüm getirmeleri olsun kendileri için çok büyük bir artı! Gözü kapalı bu montu ben sana tavsiye ederim hocam..
O daha önce sitede muhabbeti geçen Honda, Kawasaki Deri montlar falan vardı. Onalar zaten çakma 1! 2.si o montlar gerçek deri olamaz. Gerçek derinin neredeyse imalatı o fiyatlara denk gelir, yanılmıyorsam fiyatları 45-50$ falandı. 4-5 tane farklı deri montu olan birisi olarak o fiyata deri mont alınmayacağını iyi biliyorum..
(Ne Türkiye' de nede Yurtdışında)