Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Şubat 2011, 21:16
GT! ...
Reklamlar
-
04 Şubat 2011, 21:20
bugün motora bindim 3 km gittim gitmedim.
durdum stop ettim anahtarı çıkarıcam , kontak elime geldi :D
kontak somunları ve saplamaları düşmüş yolda
-
04 Şubat 2011, 21:22
106GT! adlı üyeden alıntı
Slm kardeşim mrb lar, ne yaptın pitona gidebildinmi bugün
Gittim geldim, mühendisleri var hepsi iyi çocuklar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 ----------
Repartitor adlı üyeden alıntı
Sayalım : Bu birrrrrrrrrrrrrrrrr (1)
-
04 Şubat 2011, 21:23
Yarın öğlen sanayiye geçicem gel halledelim.
Bırak düşsün ufak şeyler. Benimde ön dişli somunu düşmüştü yolda kaldım. Olsunda böyle ufak tefek olsun. Sıkma canını.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
04 Şubat 2011, 21:25
Arkadaşlar yarın sabah tahmini 10 civarı Kartal'a geçeceğim.Az yaksın diye yeni çamlıca kestirmesinden gidebilirim, belki Kadıköy yolundanda olabilir. Görüşmek tanışmak isteyen arkadaşlar var ise görüşebiliriz. Bendeki enjeksiyonlu model, fikir almak isteyene bildiğim kadarı ile yardımcıda olurum.
-
04 Şubat 2011, 21:55
acayüp adlı üyeden alıntı
Yarın öğlen sanayiye geçicem gel halledelim.
Bırak düşsün ufak şeyler. Benimde ön dişli somunu düşmüştü
yolda kaldım. Olsunda böyle ufak tefek olsun. Sıkma canını.
abi yarın çalışıyorum. bide hava soğuk montum pantolonum da yok henüz
baya etkiliyo anadolu yakasında olsan hertürlü gelirimde karşıya geçmek
şu durumda kendime kötülük etmiş olurum.
ama hergün anıyorum seni inan , güneşi bi görim gelecem yanına söz
-
04 Şubat 2011, 22:00
repertitor, sende riç gibi yenisin, sizlerle bi ümraniye görüşmesi yapmak gerek. Kulakları çınlasın bu arada riç'in. Aldı motoru kayboldu..
-
04 Şubat 2011, 22:06
ya bu montlar kafa karıştırıyo.
100 tlyede var 2000 tl yede var.
sorum şu ki ; montun yada pantolonun ucuz olması , kumaşının kalitesizliğindenmidir ?
yoksa ;
rüzgardan , yağmurdan iyi koruyamamasındanmıdır..
nedir yani bu aradaki fiyat uçurumunun anlamı...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:03 ----------
tulgacan adlı üyeden alıntı
repertitor, sende riç gibi yenisin, sizlerle bi ümraniye görüşmesi yapmak gerek. Kulakları çınlasın bu arada riç'in. Aldı motoru kayboldu..
bugün kısa kısa mesafelere gittim telefon bağlamak için.
yani 3. vitese geçmedi o derece yavaş gittim geldim.
boğazım ağrıyo sesim robocop gibi çıkıyo
motor var ucuz bi kask var baskada bişey yok
malzemelerimi tamamlayımda hayırlısıyla daha çook görüşür çook geziler yaparız.
-
04 Şubat 2011, 22:06
ya bu montlar kafa karıştırıyo.
100 tlyede var 2000 tl yede var.
sorum şu ki ; montun yada pantolonun ucuz olması , kumaşının kalitesizliğindenmidir ?
yoksa ;
rüzgardan , yağmurdan iyi koruyamamasındanmıdır..
nedir yani bu aradaki fiyat uçurumunun anlamı...
Durumunun elverdiği en iyi montu almaya çalış. Bir arkadaşta nic marka kışlık mont var inan bu havada altında sadece atlet tshirt le dolanıyor. Bende birtane almayı düşünüyorum aynısından.
-
04 Şubat 2011, 22:10
Yüzümüze boğazıda saran rüzgarlık takıyoruz, onun mont içine giyileni var, ondan al, üstünede kafana göre bi mont giy. Ben hiç motorcu montu giymedim, nerdeyse 3 seneye gidiyorum. Ama şu aralar içeride 500tl olan fakat ebayde 115tl olan bi deri honda mont düşünüyorum.. Altınada kalın eşofman ve üste kot giyersen oda olur..
-
04 Şubat 2011, 22:12
Durumunun elverdiği en iyi montu almaya çalış. Bir arkadaşta nic marka kışlık mont var inan bu havada altında sadece atlet tshirt le dolanıyor. Bende birtane almayı düşünüyorum aynısından.
o derece fark var diyosun anladım.
peki ikinci el konusunda fikir verebilirmisin.
ilanları geziyorumda , motorumu sattığım için satıyorum elbiseleri gibisinden bi çok ilan var.
-
04 Şubat 2011, 22:16
Bukadarını buaraya yazmaya gerek yok bence, detayları yüzyüze görüştüğümüzde konuşuruz, gereksiz masraflardan kaçınmak, gerekli masrafları rahatlıkla yapıp motorumuza uzun süreli binmemizi sağlayacaktır. Konuya GT250R sorunları ve çözümleri ile devam edelim. Kolay gelsin herkese.
BU ARADA; "MOTORUNDAKİ ÇİZİKLERİ KAPATMAK" (ucuz yolla) isteyen varsa, motor rengine en yakın renk olan 1TL lik tırnak ojesi alıp o bölgeye ince şekilde sürüp kapatabilir. Oje parlak olur, boyadan faksız görünür. Çizik çüzük gezenler varsa aklında olsun
-
04 Şubat 2011, 22:17
tulgacan adlı üyeden alıntı
Yüzümüze boğazıda saran rüzgarlık takıyoruz, onun mont içine giyileni var, ondan al, üstünede kafana göre bi mont giy. Ben hiç motorcu montu giymedim, nerdeyse 3 seneye gidiyorum. Ama şu aralar içeride 500tl olan fakat ebayde 115tl olan bi deri honda mont düşünüyorum.. Altınada kalın eşofman ve üste kot giyersen oda olur..
benim üstümdekileri sayayım abi.
1 atlet
2 bady
3 boğazlı kazak
4 kapşonlu eşofman tarzı bişey
4 kalın bir mont
buna rağmen vicudumda rüzgarı hissediyorum
boğazlı kazağın kıvrımlı bölgesini açıyorum ağzıma kadar kapatıyor
hiç olmamasından iyidir hesabı örtmeye çalışıyorum işde
-
04 Şubat 2011, 22:17
o derece fark var diyosun anladım.
peki ikinci el konusunda fikir verebilirmisin.
ilanları geziyorumda , motorumu sattığım için satıyorum elbiseleri gibisinden bi çok ilan var.
Şu ara öyle kampanyalar varki sıfırını 2.elden ucuza alabiliyorsun. Taksidide cabası.
Buğün aksaraydaydım deri çakma motosiklet montuna adam 390 dedi. Ben motomax tan kushutani aldım 225 tl ye .
-
04 Şubat 2011, 22:19
Kardeş yüz rüzgarlığı takmadığın sürece rüzgarı oranda buranda hissetmeye devam edebileceğine emin olabilirsin. 5-10 tl artık kaçadır bilmiyorum ama bi yüz rüzgarlığı al. Alemdağ cd, dudulluya giderken kuran kursunun orda ikitane parçası var, ordan temin edebileceğini düşünüyorum. nokta.
-
04 Şubat 2011, 22:22
-
04 Şubat 2011, 22:31
benim üstümdekileri sayayım abi.
1 atlet
2 bady
3 boğazlı kazak
4 kapşonlu eşofman tarzı bişey
4 kalın bir mont
buna rağmen vicudumda rüzgarı hissediyorum
boğazlı kazağın kıvrımlı bölgesini açıyorum ağzıma kadar kapatıyor
hiç olmamasından iyidir hesabı örtmeye çalışıyorum işde
Bence bu tür konularda paraya pek acımamak lazım insan sağlığı sonuçta.Alacağın sağlam bir mont hem seni kazalardan koruyacaktır hemde yağmurlu soğuk havalarda ne suyu nede soğuğu hisedeceksindir.Ben hergün Göztepe Dudullu gidip geliyorum temden inan hiç üşümüyorum sadece kar soğuklarında ellerim biraz üşüyor oda eldivenin kalitesizliğinden onun dışında ne yağmurla ne de soğukla işim olmuyor Yağmurlu havalarda da şu arabaların sıçrattığı çamurlu sular olmazsa süper olacakta
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:28 ----------
Şu ara öyle kampanyalar varki sıfırını 2.elden ucuza alabiliyorsun. Taksidide cabası.
Buğün aksaraydaydım deri çakma motosiklet montuna adam 390 dedi. Ben motomax tan kushutani aldım 225 tl ye .
Abi bende ordan 300tl lik alışeriş yaptım 150 tl çek kazandım ve istediğin ürünü alabiliyorsun o çekle.Adamlar 10 ama şubat 31 kadar geçerli çek kampanyası.
-
04 Şubat 2011, 22:50
verdiğiniz tecrübeli bilgilerinizden dolayı çok teşekkürler ustalarım.
şöyle bir takım var iş görürmü dersiniz
http://urun.gittigidiyor.com/ARMODE-...QQidZZ34783352
-
04 Şubat 2011, 23:07
Fiyat çok iyi . Emin ol giyeceğin herşeyden daha iyidir (normal kullanım giysisi olanlardan)
-
04 Şubat 2011, 23:57
Ben de motorumu ilk aldığımda böyle bir hevesle acayip bir ürün almıştım takım olarak. Ancak daha sonra araştırdığımda, verdiğim o paraya çok daha iyi malzemeler alabildiğimi gördüm. Senesi gelmeden montu değiştirdim.(Eskisi hala duruyor) Şu an birçok kampanya var ve bence iyice araştırıp alırsanız çok daha uzun süreli bir kullanım sağlar. Pantolon giymek çok iyi birşey motorda ama onu da iyi tartın derim. Kaskınız ve diğer aksesuarlarınız kaliteli olsun verebileceğiniz para ile orantılı olsa da, alabileceğiniz en iyi ürünü almaya çalışın. Allah korusun, kazada test etme imkanınız hiç olmasın ama kıyafetleri bunun için giyiyoruz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler