Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Alıntı casillas00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eyüp Abi süper olmuş.
    Karbona baktın mı ?
    Karbon a baktım. Bakmaz olaydım. Adama karbon fiber efektli lazım diyorum. "O nasıl oluyor ağbey dağa önce gormedim" diye cevap veriyor. Anlaşılan yakın çevrede bulamayacağız. Bahçelievler ,şirinevler bir ikiiii....
    Biriside "fibercilere sor kardeş " dedi iyimi
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    şimdilik kararsız
    Alıntı Repartitor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    soru bankasımısın mübarek insan okurken hangisine odaklanacağını şaşırıor
    hoşgeldin bu arada
    Çok soru var ilk defa motor alıcam ve paramda kısıtlı bi miktar o yüzden iyi araştırıyorum ama henüz soruma cvp vermedi kimse

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende baktım hep normal olanlardan var içi dolu gbi duranlar göremedim.
    haftasonu gelirim gene dükkana

Motosikleti
    cawa
    Alıntı Asikurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok soru var ilk defa motor alıcam ve paramda kısıtlı bi miktar o yüzden iyi araştırıyorum ama henüz soruma cvp vermedi kimse
    Sevgili arkadaşım 15 yıldır motor kullanıyorum. Her tipte her cc de motorum oldu şükür. Eğerki lafıma itibar edeceksen sana kısa ve net bir cevap vereceğim.
    Bu motor kesinlikle başlangıç motoru olmamalı. (olamaz demiyorum fakat olmamasını şiddetle tavsiye ederim)
    Hafta sonu bir arakdaşım geldi oda bu siteden belki görüp oda yazar. Daha önce cbf 150 ile başladı. Sonra maxi scooter kullandı şuanda scooter kullanıyor. Gayet aklı başında mantıklı bir arkadaşımız kendisi. Ve motora oturduğunda dediği ilk şey. "Abi bu motorla kesinlikle başlanmazmış"
    Motor ağır ve cüsseli. Sen kalıplı ve güçlü olabilirsin fakat motorun senin için çıkaracağı sıkıntıları engellemez. Doğru olanı yapıp daha ufak motorla başlamanı öneririm. (mesela cbr125)
    Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Aramıza hoşgeldin

Alıntı casillas00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende baktım hep normal olanlardan var içi dolu gbi duranlar göremedim.
    haftasonu gelirim gene dükkana
    Bulucaz onu kaçarı yok hafta sonu telefonlaşalım önce. Sonra kalma oralarda bu arada özelden cep numaranı yaz yaw. Senin numaran yok bende.

Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili arkadaşım 15 yıldır motor kullanıyorum. Her tipte her cc de motorum oldu şükür. Eğerki lafıma itibar edeceksen sana kısa ve net bir cevap vereceğim.
    Bu motor kesinlikle başlangıç motoru olmamalı. (olamaz demiyorum fakat olmamasını şiddetle tavsiye ederim)
    Hafta sonu bir arakdaşım geldi oda bu siteden belki görüp oda yazar. Daha önce cbf 150 ile başladı. Sonra maxi scooter kullandı şuanda scooter kullanıyor. Gayet aklı başında mantıklı bir arkadaşımız kendisi. Ve motora oturduğunda dediği ilk şey. "Abi motorla kesinlikle başlanmazmış"
    Motor ağır ve cüsseli. Sen kalıplı ve güçlü olabilirsin fakat motorun senin için çıkaracağı sıkıntıları engellemez. Doğru olanı yapıp daha ufak motorla başlamanı öneririm. (mesela cbr125)
    Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Aramıza hoşgeldin

Bulucaz onu kaçarı yok hafta sonu telefonlaşalım önce. Sonra kalma oralarda bu arada özelden cep numaranı yaz yaw. Senin numaran yok bende.
    Benimde fikrik başlangıt motoru için çokta iyi bir seçim değil.
    Yokuşta geri kaydırırsın ayagını yere koymak istersin motor yüksek dengeni saglıyamaz düşersin.
    250cc 30beygir başlangıc ıcın öyle hafife alıncak bir güç değil ben bile cbr125den sonra 250r'a bınınce o ivmelenme farkını direk hissettim buneymiş ya diyorsun.

Tamam abi atıyorum numarayı ;)

106GT! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    16 Fireblade SP Repsol...
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çamurluk çok yakında dahada güzelleşmiş ve eksikleri hataları giderilmiş olarak (mesela lastiğe daha yakın olsa daha güzel olucak : ) 5- 10 tane daha olur. Fiyatta çok fazla olmayacak.
    Şu konuda fikir lazım. Diyorum ki çamurluğun üzeri astar boyalı olsun isteyen istediği renge boyasın. Ne dersiniz ?
    Ayrıca tasarım çok güzel oldu bu konuda kendimi takdir ettim. Şöyleki montaj için hiçbir ekstra gerekmiyor. Bir alyen bir yıldız tornavida ve bir küçük el ile zaten mevcut iki vidayı çıkarıp çamurluğu takıp vidaları tekrar sıkıyorsunuz. Daha orjinal olamazdı inanın Hatta ve hatta çamurluğu takabilmek için çıkardığınız ufak plastik paçalığıda yolcu koltuğu altına monte edip oraya koyduklarınızın ön koltuk altına kaçmasını engelleyen bir set olarak kullanabilirsiniz. Ben öyle yaptım
    Hocam gerçektende arka çamurluk gayet şık olmuş eğer 3-5 tane daha yapmayı düşünüyosanız ikinci müşteride ben olabilirim bu konuda

Motorun boyasınada işçiliğinede söylenecek söz yok harika olmuş ...
    GT! ...

Motosikleti
    Yamaha R1
    bu motorla başlayacak arkadaşları bazı tehlikeler bekliyor. motorun ağırlığı ve cüssesi büyük motorları aratmıyor arkadaşın dediği gibi. Cbr 600 sonrası buna binince ilk başta bana tuhaf geldi. motor gücü 250 cc ama 250 cc ile redline sınırına dayandığında 160 km rahatlıkla görüyor. acemi bir adam bir anlık gaz kontrolünü kaybetse onu rahatlıkla uçurabilir bu alet. bence cbr 125 düşünün.

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    bugun kadıköy kızıltoprağa gittim bütün motorcuları dolaştım,rastgele bi hyosung gördüm içeri girdim piston sormaya biri geldi anlattı adı baybarsmış aa dedim forumd adı geçiyordu =) kask aradım shoei vardı ama kafama uyan bedeni yoktu almadım sanırım lazer alıcam

madlive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vespa SLX 250 ie.
    @Asikurt arkadaşım, @acayüp abinin bahsettiği arkadaş benim.
    Bu motorla başlangıç olmaz mı? Evet olur, 600cc ile de başlayanlar var ama Eyüp abinin söylediği gibi önerilmez. Motosiklet hata kabul etmiyor. Bildiğin üzere araba gibi çarparsan çarp, kasko ile yaptırırsın muhabbeti yok ne yazık ki..
    Yeni başlayan birisinin karşısında Cbr125 ve Gt250r olsa benim nacizane tavsiyem Cbr125 yönünde olur sebebi ise Gt250r'a göre ufak ve biraz daha güçsüz olduğu için hataları telafi etmen ve motoru kullanman çok daha kolay olmasıdır. Şimdi abartıyor diyebilirsin fakat söylediklerii motor kullanmaya, tehlikeler atlatmaya başladıktan sonra çok daha iyi anlayacaksın, iyi ki yüksek cc almamışım dediğim çok vakalarım oldu. Sana da tavsiyem düşük cc ile başlaman yönündedir.
    Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.

Motosikleti
    şimdilik kararsız
    pc-kopat-casillas00-acayüp-madlive nickli abilerime verdiği bilgiler için teşekkür ederim Allah neyi nasip ederse o olsun diyelim eğer gt250r olursa daha dikkatli olurum ama şuanda bende bir tarlanın satılmasını bekliyorum satılırsa gelicek parayı değerlendiricem param az gelirse cbr 125 çok gelirse gt 250r alıcam cok gelirse derken 5500 civarına gt250r yi alsam 500 liraya yakın bakımı tutucak ufak tefek 1000 liraya yakında kıyafetler tutucak belkide geçicek herkeze teşekkür ederim.Aranızda olmaktan cok mutlu oldum.Ve bugun telefonla görüştüm ehliyet için yarın gidip yüz yüze konuşucam ankara abc sürücü kursuyla Herkeze teşekkürler

Motosikleti
    cawa
    Alıntı Asikurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pc-kopat-casillas00-acayüp-madlive nickli abilerime verdiği bilgiler için teşekkür ederim Allah neyi nasip ederse o olsun diyelim eğer gt250r olursa daha dikkatli olurum ama şuanda bende bir tarlanın satılmasını bekliyorum satılırsa gelicek parayı değerlendiricem param az gelirse cbr 125 çok gelirse gt 250r alıcam cok gelirse derken 5500 civarına gt250r yi alsam 500 liraya yakın bakımı tutucak ufak tefek 1000 liraya yakında kıyafetler tutucak belkide geçicek herkeze teşekkür ederim.Aranızda olmaktan cok mutlu oldum.Ve bugun telefonla görüştüm ehliyet için yarın gidip yüz yüze konuşucam ankara abc sürücü kursuyla Herkeze teşekkürler
    İşte bu nedenle bu tip sorulara kesinlikle cevap vermemeye karar vermiştim. Şu yazdıklarından sonra doğru karar verdiğimi bir kere daha anladım.
    Bu kadar insan hiç bir gerekçe ve zorunluluk yokken sana satırlarca yazıyor.
    Senin cevaba bakarmısın " paramın durumuna göre cbr yada gtr alıcam"
    Eğer senin motor başlama kriterin buysa niçin bu soruyu sordun. Gidip parana göre alabilirsin.
    Hakkında hayırlısı olsun..

motorun masrafını bırak onun yedek parcası var alıp takıyorsun.
    170 kilo bacagının üstüne düştügünde telefisi olmaz.
    Motor işinde hiçbirşeyi şansa bırakmamak lazım

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    bikaç fotoekleyeyim =) nasıl eklendiğini unutum artık deneme yanılma yapıcam =)

Uploaded with ImageShack.us

Motosikleti
    cawa
    Evet arkadaşlar. Kuyruk çalışması sırasında boş zamanda kafama takılan birkaç şeyle uğraştım. Beğeninize sunalım hemen

Plakalık iptalinden sonra arka stop altında oluşan çirkin görüntü kafama talımıştı oraya ufak bir kapak yaptım. Buda yine maximum pratik montaj mantığı ile yapıldı ve neredeyse sıfır tadilat. Tornavida tutmayı bilmek yeterli neredeyse.

Önce:

Sonra :

Birde ne zamandır led yapmak istiyordum hazır malzeme varken uygulama yaptım. Şimdi o hava kanalına hiçbir ekstra tadilat gerekmeden montaj yapılabilmesi ile ilgili upraşıcam. Bu arada üstten park kablosundaki fişleri söküt (direk görünüyorlar zaten) ledlerin fişlerini takıyorsunuz. Kontağı açtığınız anda yanıyor ve sürekli yanıyor. Belki birde düğme yaparım ama ben memnunum sürekli yanlasından.
    Bu arada ortada yanan kısa var gerçek zenondur. Karşılaştırma yapmanız açısından

ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    Acayüp yene on numara bir iş cıkarmıssın bende önnleri led yaptım ama benımkıler led şerit sen nokta led kullanmıssın el fenerlerınde kullananlardan sanırım...
    Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!

Motosikleti
    cawa
    Alıntı ahmet şimşek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Acayüp yene on numara bir iş cıkarmıssın bende önnleri led yaptım ama benımkıler led şerit sen nokta led kullanmıssın el fenerlerınde kullananlardan sanırım...
    Bu ledler boğaz köprüsünün aydınlatılmasında kullanılan ledler den zenonla yarışıyorlar. Hem led de mercek var . Hem de dış harici camda mercek var. Sonuç dehşet verici
    Ayrıca o resimde haricen 9 volt ile besledim. 12 volt lar aslen. Yani resimde biraz güçsüzler. Tüm detaylar bitince aküden beslenecek .

ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    aynen bızde Bunları duvar aydınlatmasında kullanıyoruz üzerindekı mercekte tum olay...sen bu işleri nasıl yapıyorusn aceyup dokum felan mı yapıyorsun baska bıseylemı ?
    Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!

Eyüp abi 3m Karbon 1.20mtre 107 TL civarı bişey dediler.
    Ve Direksiyon amassorü var mı GT'ler için bu alet tank tokatlıyo

Dikkat etmek lazım.

madlive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Vespa SLX 250 ie.
    Eyüp abi döktürüyorsun yine, Maşallah.

hyosung2011 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    eyüp abi harikasın ya bunları nasıl yapıyon bilmiyorum ama harıka ısler cıkarttıgın kesın basarılı calısmalarının devamını dılıyor ve beklıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:46 ----------

sana helal olsun dan baska bısı dıyemıyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler