Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    3 boyutlu lazım bize. Öyle kağıt gibi olmamalı. Defter kaplamicaz yaw motor kaplicaz
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3 boyutlu lazım bize. Öyle kağıt gibi olmamalı. Defter kaplamicaz yaw motor kaplicaz
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6060230/detay?

ihanda böyle bişey var.

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok dostum mesaj gelmemiş.bidaha dene istersen
    usta baya bişey yazdım unuttum şimdi =) istersen ekle serk41@hotmail.com adresim..
    bu arada isteyen ekleyebilir parça vs konusunda da paslaşırız.
    şu depo kapağı pedinin fiyatı ne bu arada?
    bnm ruhsatta sorun çıkmış yarın istanbula gidicem off off memur sigorta devri yapmamışsın diyor ondan gelmedi ruhsatın dedi. 22 gün oldu. iyide kardeşim ne devri? ben yeni sigorta yaptırdım ya :@ eskisini iptal ettirmedi diye mi acaba sorun çıktı

Hyosung GT250R

Arkadaşlar selam,
    Forumu yaklaşık 1 haftadır takip ediyorum, bugünde üye oldum ve ilk mesajım.
    12 yıllık B sınıfı üzerine, A2 ehliyeti sınavları tamam haftaya da ehliyeti alacağım. Sürücü kursunda 1-2 saat deneyim haricinde motor kullanmadım.

Hyosung GT250R 2007 yılı sonrası 30000km'den az bir model ile başlamayı düşünüyorum.

Değerlendirmelerinizi rica edebilirmiyim.

Teşekkürler,
    Unknown1 (Tolga)

desert3737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı senf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaslar.Bu motor herhalde şehiriçi kullanılıyor genelde.Peki uzun yolda nasıl performansı. Isınma sıkıntısı oluyor mu?? Ya da yoruyor mu kullanıcıyı? Bir uzun yolculuk sırasında sık sık dinlenmek gerekir mi??
    arıza yönünden hiç sıkıntı çekmezsin o kesin. ama biraz alışana kadar yorgunluk olur tabi. insanın illaki molaya ihityacı oluyo uzun yolda ama bi süre sonra alışır daha az mola vermeye başlarsın. dert edilecek bişey değil. ama ben uzun yol yaparım sürekli dersen hemen bi enduro bak derim...

Alıntı unknown1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar selam,
    12 yıllık B sınıfı üzerine, A2 ehliyeti sınavları tamam haftaya da ehliyeti alacağım. Sürücü kursunda 1-2 saat deneyim haricinde motor kullanmadım.

Hyosung GT250R 2007 yılı sonrası 30000km'den az bir model ile başlamayı düşünüyorum.

Teşekkürler,
    Unknown1 (Tolga)
    foruma hoş geldin kardeşim. ehliyetin de hayırlı olsun. daha hafif bi motorla biraz iki tekere alıştıktan sonra bence rahat bi şekilde kullanabilirsin bu motoru... tabi şimdi de kullanabilirsin. ilk bununla başlayanlar oldu ama adımları doğru atmak lazım. biraz ağır gelebilir belki. onun dışında bi problem olacağını sanmıyorum.
    "cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...

erdemgc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT 250 R
    Alıntı senf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaslar.Bu motor herhalde şehiriçi kullanılıyor genelde.Peki uzun yolda nasıl performansı. Isınma sıkıntısı oluyor mu?? Ya da yoruyor mu kullanıcıyı? Bir uzun yolculuk sırasında sık sık dinlenmek gerekir mi??
    motor ısınıyor ama çok sıkıntı olmuyor. şehirdışı performansı bana göre çok iyi. rahat rahat istediğin yere gidersin. motorun üstüne kapandın mı kendini akışa kaptırdın mı zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun. fakat motordan indikten sonra bir 5-10 dakika yorgunluk hissedebilirsin fakat sonra geçiyor. O da normal sayılır

Motosikleti
    hyosung gt250r
    Alıntı unknown1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar selam,

Teşekkürler,
    Unknown1 (Tolga)
    Kendine güveniyorsan hiç sorun değil.Ben 15 dakikaklık kursla gittim aldım bu motoru hiç bir motor deneyimimde yoktu.Başta biraz bocalayabilirsin vites geçişlerinde ama alıştıktan sonra iyiki ilk motorum buymuş dersin emin ol sana tavsiyem hondanın kursuna katıl bir çok teknik öğretiyorlar ve her giden yararını görüyormuş

Motosikleti
    şimdilik kararsız
    slm ben yeni üye oldum siteye bir kaç sorum olucak cevap verirseniz cok sevinirim öncelikle hyosung gt 250 r almayı planlıyorum ancak ehliyetim ve deneyimim yok alıcağım motor 9520 km de modeli 2008 motoru 2 3 sefer yatırmış yana durduğu yerde yatırmalar ön sinyaller kırık aynanın bitanesi kırık granajdada cok hafif cizik var motor 4-5 aydır yatıyor yani kullanılmamış. Öncelikle Ankarada etimesgut eryaman civarında ehliyet kursu veren nere var her araba ehliyeti ve kursu veren yer motor ehliyeti ve kursuda verirmi motoru alırken nelere dikkat etmem gerekli birde ortalama kıyafetlerin fiyatları nekadar tutar motorun ihtiyacları nekadar tutar birde aklıma takılan bir soru var Ben motoru gördüm ama hiç binmeyi akıl etmedim boyum 1.70 kilom 78 sizce kullana bilirmiyim yoksa bu motor bana abartımı kaçar Şimdiden herkeze teşekkür ederim.Saygı Ve Sevgilerimle.

Motosikleti
    cawa
    Artık herşey bitti. Sadece sticker işi ve havaların güzelleşmesini beklemek kaldı
    Çamurluk üzerinde iyileştirmeler yapmam lazım. Lastiğe daha yakın olsa daha hoş durucaktı. Yakında yenisini yaparım eksikleri giderilmiş olarak

Repartitor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 F
    Alıntı Asikurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm ben yeni üye oldum siteye bir kaç sorum olucak cevap verirseniz cok sevinirim öncelikle hyosung gt 250 r almayı planlıyorum ancak ehliyetim ve deneyimim yok alıcağım motor 9520 km de modeli 2008 motoru 2 3 sefer yatırmış yana durduğu yerde yatırmalar ön sinyaller kırık aynanın bitanesi kırık granajdada cok hafif cizik var motor 4-5 aydır yatıyor yani kullanılmamış. Öncelikle Ankarada etimesgut eryaman civarında ehliyet kursu veren nere var her araba ehliyeti ve kursu veren yer motor ehliyeti ve kursuda verirmi motoru alırken nelere dikkat etmem gerekli birde ortalama kıyafetlerin fiyatları nekadar tutar motorun ihtiyacları nekadar tutar birde aklıma takılan bir soru var Ben motoru gördüm ama hiç binmeyi akıl etmedim boyum 1.70 kilom 78 sizce kullana bilirmiyim yoksa bu motor bana abartımı kaçar Şimdiden herkeze teşekkür ederim.Saygı Ve Sevgilerimle.
    soru bankasımısın mübarek insan okurken hangisine odaklanacağını şaşırıor
    hoşgeldin bu arada

Hyosung GT250R nereden alınır

Arkadaşlar,
    İstanbul Anadolu yakasında Hyosung GT250R nereden alınır?
    biliyorsanız ikinci el ve sıfır için ayrıayrı tavsiyeleriniz harika olur.
    Şimdiden teşekkür ederim.
    Tolga

Repartitor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 F
    Artık herşey bitti. Sadece sticker işi ve havaların güzelleşmesini beklemek kaldı
    Çamurluk üzerinde iyileştirmeler yapmam lazım. Lastiğe daha yakın olsa daha hoş durucaktı. Yakında yenisini yaparım eksikleri giderilmiş olarak

hocam baya hoş olmuş. eminim yakından bakınca dahada hoştur şüphesiz.
    bulabilirsem uyguna şunlardan bitane , çamurluk için rahatsız ederim sizi kesin

ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1

Acayüp ne kadara mal oldu bu camurluk acep banada yaparmısın
    Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!

Motosikleti
    cawa
    Çamurluk çok yakında dahada güzelleşmiş ve eksikleri hataları giderilmiş olarak (mesela lastiğe daha yakın olsa daha güzel olucak : ) 5- 10 tane daha olur. Fiyatta çok fazla olmayacak.
    Şu konuda fikir lazım. Diyorum ki çamurluğun üzeri astar boyalı olsun isteyen istediği renge boyasın. Ne dersiniz ?
    Ayrıca tasarım çok güzel oldu bu konuda kendimi takdir ettim. Şöyleki montaj için hiçbir ekstra gerekmiyor. Bir alyen bir yıldız tornavida ve bir küçük el ile zaten mevcut iki vidayı çıkarıp çamurluğu takıp vidaları tekrar sıkıyorsunuz. Daha orjinal olamazdı inanın Hatta ve hatta çamurluğu takabilmek için çıkardığınız ufak plastik paçalığıda yolcu koltuğu altına monte edip oraya koyduklarınızın ön koltuk altına kaçmasını engelleyen bir set olarak kullanabilirsiniz. Ben öyle yaptım

tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çamurluk çok yakında dahada güzelleşmiş ve eksikleri hataları giderilmiş olarak (mesela lastiğe daha yakın olsa daha güzel olucak : ) 5- 10 tane daha olur. Fiyatta çok fazla olmayacak.
    Şu konuda fikir lazım. Diyorum ki çamurluğun üzeri astar boyalı olsun isteyen istediği renge boyasın. Ne dersiniz ?
    Ayrıca tasarım çok güzel oldu bu konuda kendimi takdir ettim. Şöyleki montaj için hiçbir ekstra gerekmiyor. Bir alyen bir yıldız tornavida ve bir küçük el ile zaten mevcut iki vidayı çıkarıp çamurluğu takıp vidaları tekrar sıkıyorsunuz. Daha orjinal olamazdı inanın Hatta ve hatta çamurluğu takabilmek için çıkardığınız ufak plastik paçalığıda yolcu koltuğu altına monte edip oraya koyduklarınızın ön koltuk altına kaçmasını engelleyen bir set olarak kullanabilirsiniz. Ben öyle yaptım
    Tabi boyayıda işin içinden çıkarırsanız masrafıda düşecektir. Bir üretim durumu olursa ve fiyatu ygun olursa bir çok kişiden sipariş geceltir. Zaten sahibinde.com sitesine koyarakta satabilirsiniz rahatlıkla

Motosikleti
    cawa
    Alıntı tulgacan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabi boyayıda işin içinden çıkarırsanız masrafıda düşecektir. Bir üretim durumu olursa ve fiyatu ygun olursa bir çok kişiden sipariş geceltir. Zaten sahibinde.com sitesine koyarakta satabilirsiniz rahatlıkla
    El emeği olduğu için çok yüksek adet olmayacak maalesef. Zımpara yapmaktan parmaklarım kalınlaştı yaw (şişmişte olabilir : ) keşke olsa imkan matbaa gibi bassak

tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Durumu çok müsayit olmayıpta almak isteyenlere yeni ilan tavsiye edilir. Ufak tefek masrafları zamanla halledilir diye düşünüyorum... Nacizane tavsiyedir...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41251351/detay

ahmet şimşek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R1
    Valla usdat sanırım sen bu işi cözmussun helal olsun calışmalarını sabırsızlıkla beklıyorum
    Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!

Motosikleti
    cawa
    Alıntı ahmet şimşek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla usdat sanırım sen bu işi cözmussun helal olsun calışmalarını sabırsızlıkla beklıyorum
    Teşekkürler. Çalışmalar hızla sürüyor Şimdi kuyruk için uğraşıyorum. Çok yakında 1000rr kuyruğumuz olabilir.

Ayrıca ilandaki motoru almayı düşünen varsa alsın motoru (içine siner hesabına uyarsa) gelsin yanıma. Aynı benim motora yaptığım revizyonu onada yaparım. Motorunu tanıyamaz (maliyet konusunda da hiç canını sıkmasın Hediye niteliğinde bir fiyata hallolur)

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eyüp Abi süper olmuş.
    Karbona baktın mı ?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler