Arla lastik 160 olurmu olmazmıya cevaptır.
Bi yerde okumuştum,motosiklet yatınca dengesiz oluyormuş 160 lık lastikle.Test ettiniz mi?
facebook.com/kaskafa
Mrb arkadaşlar bugun ufak tefek bızım gara oğlanla ugrastım 106gt den aldım fıkırlerle arka plakalık İptalını yaptım hosumada gıttı hanıı Teşekkurler kendısıne
Elciklerı degiştirdim.Cakma rızona
Dedim elim degmişken biraz önü basıyım
xenonları gecen pazar takmıstım baglantılarınıda bügun yaptım (8000k) uzun kısa kamasonic marka umarım yolda bırakmaz :D
arka fren balataları bıtmıstı onlarıda degıstım önlerı sökemedım cok sıkısmıs :(
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
hocam eline sağlık çok güzel olmuş çakma rizomalar buarada bu gidonu öne basmayı nasıl yapıyorsunuz yA ?
@ahmet hocam elcikler çok hoşuma gitti
Bi de bişey sorcam.Bende de xenon var,aküyü değiştirmeme rağmen kafasına göre sönüyor.Nası çözerim bunu.Geçen sırf bu sebepten kaza yapıyordum...
facebook.com/kaskafa
Elcıklerı 15 lıraya ıstanbuldan sıparıs verdım geldı baktım olmuyor bıraz elcıklerde oynama yaptım kılıfına uydurmak uzerıne yoktur
xenon olayı bıraz karısık bır durum sanırım bızım motorlar bu sısıtem ıcın yeterdı deyıl ılk enerrjı verdımde benım xenon larda tam olarak enerjısını saglayamadı.Benım motorda yuasa akü var akunun akımı gayet normal marş ver diyer elketrık aksamında sorun yasatmıyor havalı korna taktım rolelı olarak gayet ıyıydı ama xenon da sorun yasatabılır .Sana tavsıyem beyının yanında sınyal ve lambalar ıcın ıkı tane röle var kontrol etmeye ordan basla ordakı kaplolarda bır anormallık olabılır yada tesısatta...
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
Tam yerıne oturmuyor boyu kısa kalıyordu bu elcılkerın basında vıda ıle tutturulmus susler vardı onları ıptal ettım sıvı deterjan ıle yerıne cuk dıye oturdular
Bugün @Acayüp Eyüp Abinin yanına gittim.Dün Fotolarını gösterdiği egzozu görmeye
Manşallah herkez motorla uğraşıyo bugünlerde
Grenajlarda boyada Merakla sonunu bekliyoruz
Videosuz Olmaz.(Videoyu Direk Eklemeyi Bulamadım Nasıl o?)
http://www.youtube.com/watch?v=n4lIUvz0uxg
Onu Çektik Buda benim Egzozun Sesi
http://www.youtube.com/watch?v=Mf1tlirM2uQ
hehehe Hadı hadı ses bu
Bende akşam orjinal egzozu temizlenmiş halde aldım üstündekini soktum Orjini taktım biraz bunla takılcam diğer egzozu kesip biçelim mi ?
Orjinalını takınca makina VFR800 gibi ses çıkartıyo vuuuuun vuuuuuuun
Kuyruğu gerçekten yaparsak çok deli bişey olur.Ama kalıp felan çıkartmak nasıl olur acaba ?
Bu kadar uğraşmışken birde çamurluk çıkarırım aradan yaw sıkma sen canını
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
eşittirden sonraki bölümü [ YT ]n4lIUvz0uxg[ /YT ]
şeklinde ekliyorsun o parantezlerin içindeki YT lerin sağında solunda boşluk bırakmaya yazarken. Ben bırakmazsam bu kod görünmezdi o yüzden bıraktım boşluk
Bende söyle bisey dusunuyorum acep yapan satan bırılerı varmıdır bunu ? Denesem kendım yapabılırmıyım
ebaydemi biyerde vardı sanki bikaç milyon dolar fiyatı vardı
Ya bide geçenlerde birisi yazmıştı. Bu bizim depo için lpg kapağı satılıyormuş filan. Bende buldum bunu fakat bu depo basınçsız benzin için üretilmiş, hadi girişten bi kaçak olmadığını varsayalım, peki ya alttaki çıkışlardan yüksek gaz basıncına tepki benzindeki gibimi olur bunda. Yani bir osrun yaşarmı yaşanmazmı onu merak ediyorum. Ekstra birşeyler yapmak gerekirmi?
Bu depo ile lpg yakıt kullanılabilirmiyiz yani bu veya benzeri motorlarda?
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)