kardeşler araştırırken buldum sizin makinelerin yeni renkleri çıkmış ama bizim Türkiyeye gelir mi bilmem çok can yakıcı renkler var bir göz atın bakalım linke sayfanın en altında gt 250 r
http://files.hyosungmotorsusa.com/20...DUCTLAUNCH.pdf
kardeşler araştırırken buldum sizin makinelerin yeni renkleri çıkmış ama bizim Türkiyeye gelir mi bilmem çok can yakıcı renkler var bir göz atın bakalım linke sayfanın en altında gt 250 r
http://files.hyosungmotorsusa.com/20...DUCTLAUNCH.pdf
Evet arkadaşlar işte benim elimden geçmiş yeni eksozumun son hali
Benim çok hoşuma gitti.Seside fena değil
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Video aklıma geldi fakat cep telefonunda randıman vermez diye çekmedim. Yarın çeker youtube da yayınlarım.
Fakat benim hoşuma gitti. Alt devirler gürül gürül.
Üst devirlere çıktıkça çığlık gibi oluyor
İyi Akşamlar Ahali Bütün gün motorla uğraştım bende.
Bujilere kafayı takmıştım onları çıkarttım.CR7E çıktılar.CR9EK Taktım Çift Kafa gaz verinde birden yemiyodu şimdi gaza dokunuyon devir fırlıyo alt devirde teklemeyide kesti yapmaz inş. daha
Uzun Zamandır Yatan CR125'ımızde çıkarttık.Gazı verince Tekere gelmesi çok harika.
Hava Filtresi Tertemiz daha
İlk Kullandığım 4silindir indikten sonra bacaklarım titriyodu
Sökme işlerine devam.Bide depoyu fulledik 2gün önce kusku gibi oldu.
Ceylanım 125cc ama 43Beygirdir kendileri 5.viteste tekere alabilirsiniz
Bujileri değiştirince Rolenti ayarı düştü ne poktan yere koymuşlar o ayar yerini ne el giriyo ne tornavida giriyo.
Karburator olsa ne güzel olurdu enjeksiyon hep sorun
Bide bu farlar H kaç acaba beyaz ampul yada xenon hangisi takılıyo?
Casillas motorlar güzel cr125 e hayran kaldım bende çok istiyorum öyle birşey.
Bu arada o hava filtresini yıllarca da kullansan tertemiz kalır. Çünki pislenen kısım orası deil. İçeride kalıyor aldanma görüntüye km si gelince değiştir. Filtreler hava nın girdiği taraftan kirlenirler.
Yarın sanayideyim beklerim eksoz nasıl olmuş
ahmet şimşek arkadaşım eksoz motorun üzerindeydi ben biraz işlem yaptım bu hale geldi markasını bilmiyorum fakat iyi bir eksoz olduğu belliydi.
He doğru dusundum sımdı içersi kirleniyo hava tuttum taktım.Bujiler iyi oldu ya Aragaz verince motor birden tepki vermiyodu.Bujileri değişince güzel oldu.
Egzozun şekli süper TB'yi andırıyo.Sesini duymak gerek
Yarın gelebilirim aslında sanayiye.
CR çok harika ya Şu aletlere bi plaka verseler direk jant + 2 lastık supermoto ondan sonra RR'ların yanından tekerle geçicen
CR9EK süper oldu makinaya can geldi valla.
İridyum yerine Çift kafa takmak bence daha mantıklı.
Benim şuan dün M.köyde birinin gazkoluna verdiği zarardan dolayı tel ve gaz kolunun içindeki şeyin değişmesi lazım bgn içini açtım idare etcek bişey yaptım ama değişmek en sağlıklısı olcak.
Merhaba benim aklımda birkaç soru var cevap verirseniz sevinirim.Şu ara GT 250 R almayı düşünüyorum.
1- motor sağlammıdır üretimlerinde kronik hatalar mı var? kime sorsam çabuk bozulur,seni üzer vb cwpları geliyor. Siz bu işten anlayan biri olarak ne diyorsunuz?
2- S&T Kanuni Enjeksiyonluyla normal karbiratör lü arasındaki fark çok uçuk mudur benzin yakma konusunda?
3-Hyosung ların hiçbirinde devir kesici yokmu?
4- Enjeksiyonlular hep sorun deniliyo genelde bu yuzden vaz mı geçmeliyim enjeksiyondan ?
Ya neden her 3-5 sayfada bir aynı sorular soruluyo burda
Topicde Kronik hata var Sayın admin Lütfen
Gençler hevesli ...
GT! ...
Neyse bugün sabaha kadar uykum gelmedi cevap yazayım bari;
1- Motor gayet sağlamdır çeşitli fasa fiso şehir efsaneleri sürsede motorun kronik bir hatası yoktur sürücülerinin kronik hataları vardır, motorunu üzmez isen oda seni üzmez...
2- Karbüratörlü ile enjeksiyonlu arasında bariz belli bir fark yoktur hemen hemen aynı sayılırlar 100 km' de 8-10 km anca fark eder...
3- Devir kesici sadece S&T Kanuni modellerinde(enjeksiyonlu modellerde) mevcuttur...
4- Yeniliklere her zaman açık olmalısın...
GT! ...
106 GT çok sağolasın hocam sorularımı anlayışla karşılayanlarada teşekkürler. söylediklerine göre devir kesicili bir S&T öne geçiyor gibi yanlışmıyım? yada bu devir kesicili olmasada olur mu diyorsunuz?
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)