bi makine buldum 4bin km de 2007 model almayı düşünüorum çok temiz
Hayırlı olsun ne diyelim gerçi 4000 km' de 2007 model zorda, neyse beğendiysen al tabi neden olmasın aklına yattıysa...
GT! ...
bn 2008 model buldum 7-500 kmde idi. 7 milyar.
bugn bnm oluyordu son andaki aksiliklerden olmadı ama hjayırlısı buymuş
şimdi arkadaşlar bn kanuni fln almam kesinlikle, neticede çok fazla şikayet var doğrumu dusunuyorum sizce?birde nasıl ayırt ediyoruz üstünde st kanunimi yazıyor
Ö.Z.E.r bey gercekten szi tebrik ediyorum 30. sayfadayım her sayfayı okuyorum herşeyle bire bir ilgilenmişsiniz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:01 ----------
hyrlı olsun casillas tecruberlını paylaşırsın umarım kazasız belasız nice gunler inşALLAH
bende bi ara buna heves etmiştim ama sonradan işi s/t kanuninin aldığını gorunce vazgeçtim alıcak arkadaşlar hysoung alabilirler ama 2006 modele kadar onlardada kronık sorun var denilio
sen neler yaptın motora? ben yaptıklarımı bi liste halinde yazıcam vaktim olunca,son olarak ön dişlinin oldugu yerden yağ kaçırıyor motor napıcam bilmiyorum bi ara servise götürücem.
bu arada bugun belediye sayesinde tekerim ıslandı,kuru yola çıktıgımda arka lastik bir sardı ki gaz vermemle sanki rodeo yapıyorum :S motor beni üstünden atmak için balık gibi bir sağa bir sola kıvrandı ama beceremedi :D lastik şart tekrar anladım =)
Ya şunumu alsam bunumu alsam diye gelen arkadaşlar, çok rica ediyorum, şu başlık altında, ister şuanda kullanıyor olsun ister olmasın çamur atmalı yazı yazmaktan vazgeçsin bir zahmet.
Burası yardımlaşma başlığı diye biliyoruz, ben asla kanuni almam ben asla hyosung almam başlığı değil sanırım. Bu, o modele sahip arkadaşları rencide etmektedir, almayan almasın kimseye kimse birşey satmıyor zorla sanırım. Böyle yaparsanız, birgün, birisinin motorunu kötülemiş olduğunuz için, çıkar birisi size haklı olarak kötü kötü laf sayar karşılıklı olarak yazdıklarınıza pişman olursunuz.
Benimkisi nacizane uyarıdır. Şuraya gelenlerden ricam bikaç özelliği farklı olmasından başka farkı olmadığı halde ben şunu almam ben bunu almam triplerine girmemesidir.
Saygılar seviler.
Arkadaşlar şu bahsettiğim benzin deposu ikmal bölümü fiber carbon koruyucu modifiye etiketi geldi. Etiketin üstü şeffaf ve kalın bombeli slikonludur, fotodan belli olmaktadır. Almak isteyen olursa benle irtibata geçebilir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:30 ----------
ARKA DİSK ihtiyacı olan şu linke bir göz atsın derim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1007988/detay?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 ----------
Vay arkadaş ya bu insanoğlu üretimi birşeymi? Banka soydurur bu sevda aman sakin olalım
bu depo stickerı kaç para acep
facebook.com/kaskafa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...40979002/detay
arkadaşlar şu ilana bi bakarmısınız tanıyan varmıdır ucuza veriyor varmıdır bi yamuğu sizce
Ben öyle çok bişey yapmadım normal bakım.Ama debrijay balatası ve arka disk alıcam obür aya.
Birde şu alt devirlerde 0-4000rpm gibi gazı kesiyo veriyo kesiyo veriyo hep yapmıyo mubarek öyle kafası esince
Teşekkürler benden çok tecrubeli arkadaşlar var daha 150-200km yaptım tecrubeden bile sayılmaz
Fiyat nedir bende alabilirim bitane abicim.Gıdon pad'i fatih kılıç 25Lira dedi çok hoş duruyo oda.
Yazdıklarınada harfi harfine katılıyorum üstünde Kanuni yazınca kalitesi düşmüyo yada Hyosung yazınca kalitesi artmıyo.
2side aynı motor.
Bugün resim yok ama motor fena oluyor onu diyim çok yakında burada
Casillas kardeşim bir uğramadınki seninde fikirlerini alalım. Küstüm sana
Hatis bacım gel sana satim benim motoru dicem ama binmem lazım çok zahmet çektim kıyamam satmaya
Bu arada bir eksoz yaptım hayran kalıcaksınız ama çok yakında
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Hyosu...Q5fAccessories
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:42 ----------
http://img560.imageshack.us/i/036601...tresst20g.jpg/
14 numaralı parça Tulgacan...
Abi hiç vakit bulamıyorum kendime ayırcak bende motorun grenajlarını felan sokup içini dışını görmem lazım.
Takıntımıdır nedir kullandığım şeyin içini görmeden rahat edemiyorum.
Onu bile yapamadım bu haftasonu bilanlıyorum onuda
Size Benim Garajın En Yaşlısı Yamaha 100 84 Modeldır Kendiler.
Nasılda Sırıtıyosun bindin Fadiyeme'ye
Buda Yamaha'nın yandan yemişi
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)