Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Ocak 2011, 22:16
gtr sakinleri ne ettiniz görmeyeli :D kimi çizim yapıyor kimi sorun çözüyor hiç yeni gelen kimse yokmu
Reklamlar
-
20 Ocak 2011, 00:21
Soykan67 adlı üyeden alıntı
bu boyamak kaça patlar? sanırsam siz kendiniz yapıyorsunuz ne gibi malzemeler kullanıyorsunuz?
Boyacılar kaça yapar bilmiyorum sanırım çok farklı fiyatlar çıkarıcaklardır.
Ben boyayıcak olsam 750 tl tl den aşşağıya komple boya yapmam. İnanılmaz zahmetli bir iş. Ben çok uğraşıyorum titizlikle yapmaya çalışıyorum o yüzden uzun sürüyor biraz. Normalde 2 günde biticek bir iş.
Malzemeye gelince.
Boya,tiner,macun,yoklama macunu,vernik,sertleştirici,zımparalar,pistole,vsv s malzemelere ihtiyacın olur. Tabiki en önemlisi işlemi yapıcak bir yer ve kompresör gerekli.
Daha da önemlisi ya işi bilmeli yada çok çok becerikli olmak gerekiyor.
Ben şuanda kadar 200 tl yi geçkin malzeme masrafı yaptım. Dahada masraf çıkıcak :(
Boyatmayı düşünen varsa yardımcı olamaya çalışırım.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
20 Ocak 2011, 00:24
Grenaj ve Boyacı Hasan Usta var.
Yeni Sanayı 2.kısım en alt sokakta Şakir Şenkalaycının Çaprazındakı tükkan
işçiligi ve malzeme kalitesi süperdir.Fiyatlarıda ona göre güzeldir bi fiyat almakta yarar var ;)
-
20 Ocak 2011, 00:30
casillas00 adlı üyeden alıntı
Grenaj ve Boyacı Hasan Usta var.
Yeni Sanayı 2.kısım en alt sokakta Şakir Şenkalaycının Çaprazındakı tükkan
işçiligi ve malzeme kalitesi süperdir.Fiyatlarıda ona göre güzeldir bi fiyat almakta yarar var ;)
Bende merak ediyorum kaça boyuyorlar acaba.
Arkadaşlar şunuda söylemeden geçemicem. Motorunuzu kesinlikle oto boyacılarında boyatmayın. Yada kendiniz tamamen söküp parçaları götürerek boyatın Oto boyacıları ya söküp takmayı beceremezler yada sökmeden boyamak isterler. Heleki grenajlı motorlar çok sıkıntılı. Söktüğünüz gibi tıkır tıkır takamıyorsunuz. Ve montaj sırasında boyaya mutlaka zarar verirsiniz, canınız sıkılır boşuna.
-
20 Ocak 2011, 00:31
-
20 Ocak 2011, 00:36
-
20 Ocak 2011, 01:40
mrb arkadaşlar bu akşam kaporasını werdim kısmetse cumaya satışı alıcam bende bir hyo sahibi oluyorum...
-
20 Ocak 2011, 10:08
Bana İAT sensörü lazım, hava giriş sıcaklık tanımlama sensörü dye geçiyodu sanırım kuralkan dan girdim 20tl civarında fakat ürün üretimde diyor sipariş edemedim.Başka bildiginiz biyer var mı alabilecegim?
-
20 Ocak 2011, 20:55
swordslinger adlı üyeden alıntı
Bana İAT sensörü lazım, hava giriş sıcaklık tanımlama sensörü dye geçiyodu sanırım kuralkan dan girdim 20tl civarında fakat ürün üretimde diyor sipariş edemedim.Başka bildiginiz biyer var mı alabilecegim?
Nası bişi bu?
-
20 Ocak 2011, 22:30
Kafa ve yan grenajları monte ettim. Yarın depo ve kuyruk takılıcak. Son haline çok az kaldı
-
20 Ocak 2011, 22:48
ya bu depodan uzanan uzun bir kaplo var onun herhangi bir bağlantısı yok dimi?boşta mı olması gerekiyor?bilginiz var mı arkadaşlar?
-
20 Ocak 2011, 22:53
Bence ilk haline çok az kalmış
-
20 Ocak 2011, 22:58
tulgacan adlı üyeden alıntı
Bence ilk haline çok az kalmış
İlk hainden farklı olucak. KAfa turuncuydu. Şimdi siyah. Kuruk siyahtı şimdi turuncu Daha sticker lar yapılıcak karbon..
mancuryalı adlı üyeden alıntı
ya bu depodan uzanan uzun bir kaplo var onun herhangi bir bağlantısı yok dimi?boşta mı olması gerekiyor?bilginiz var mı arkadaşlar?
Depoda 3 hortum bir (ikili) kablo var. İnce hortum vakum için,orta kalınlıkta olan karbüratöre benzin gönderiyor, en kalınıda havalandırma. Kabloda benzin seviye göstergesi için. (eğer en kalın hortumdan bahsediyorsanız onun bir ucu boşta kalıyor)
-
21 Ocak 2011, 00:50
acayüp adlı üyeden alıntı
İlk hainden farklı olucak. KAfa turuncuydu. Şimdi siyah. Kuruk siyahtı şimdi turuncu
Daha sticker lar yapılıcak karbon..
Depoda 3 hortum bir (ikili) kablo var. İnce hortum vakum için,orta kalınlıkta olan karbüratöre benzin gönderiyor, en kalınıda havalandırma. Kabloda benzin seviye göstergesi için. (eğer en kalın hortumdan bahsediyorsanız onun bir ucu boşta kalıyor)
abi kalınlığını bilmiyorum ama en uzun olanı aşağı kadar sarkan var bitane ozaman odur herhalde boşta kalanı dimi?
-
21 Ocak 2011, 00:51
abi kalınlığını bilmiyorum ama en uzun olanı aşağı kadar sarkan var bitane ozaman odur herhalde boşta kalanı dimi?
Tahliye hortumunumu diyorsun yoksa sen benzin hortumu kadar bişi
-
21 Ocak 2011, 00:53
tulgacan adlı üyeden alıntı
Tahliye hortumunumu diyorsun yoksa sen
benzin hortumu kadar bişi
walla abi ne olduğunu bilmiyorum en uzunu işte :D bakıma götürmüştüm bugun baktım alttan bi hortum görünüyor ucu boşta dikkatimi çekti.benzin kokusu gelio ondan olsa gerek.normal dimi onun boşta olması ?kafama takıldı
-
21 Ocak 2011, 00:55
walla abi ne olduğunu bilmiyorum en uzunu işte :D bakıma götürmüştüm bugun baktım alttan bi hortum görünüyor ucu boşta dikkatimi çekti.benzin kokusu gelio ondan olsa gerek.normal dimi onun boşta olması ?kafama takıldı
Motor gidiyorsa normaldir Şaka şaka, normal sorun yok, tahliye hortumu o ama daha bugüne kadar bişi tahliye ettiğini görmedim. Ama geçen hizbulahçılar tahliye olmuştu belki ordan çıkmışlardır
-
21 Ocak 2011, 00:59
arkadaşlar devir kesici varmı bu alette.
bilenler kullananlar daha iyi bilir.
buraya yazayım dedim öbür tarftan ses çıkmadı
-
21 Ocak 2011, 01:09
Onun ucu boşta olması gerekiyor. Sorun yok. Yalnız koca hortuma kablo demeseydin de hemen anlasaydıkya konuyu. Kablo nereee hortum nereee
hatis adlı üyeden alıntı
Sanırım sadece st kanuni olanlarda devir kesici var. Yalnız bende devir kesci yok ama 7000 deviri geçmiyorum. Gaza basmamak için bizi kumanda eden birşeye gerek yok kanaatindeyim
-
21 Ocak 2011, 01:29
hatis adlı üyeden alıntı
S&T Kanuni lerde (enjeksiyonlu modellerde) mevcuttur devir kesici...
GT! ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 148 kullanıcı var. (0 üye ve 148 misafir)
Bu Konudaki Etiketler