Hay ben bu ürünü ihrac edeninde ettirenindee .....
Neyse tşk ettim bilgilendirmen için artık başımızın çaresine bakıcaz düştükmü kuralkanın kucaana...
Hay ben bu ürünü ihrac edeninde ettirenindee .....
Neyse tşk ettim bilgilendirmen için artık başımızın çaresine bakıcaz düştükmü kuralkanın kucaana...
GT! ...
arkadaslar hyosung orjınal egzosunda tahlıye delıgı var ısınırken su damlatıyo tıger egzosda buhar tahlıye delıgı yok benım tıger egzozun kenarlarından su damlatıyor buhar tahlıye delıgı olmadıgı ıcınmıdır aceba
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:52 ----------
egzosun alt percınlerının kenerından su damlatıyor egzostamı problem vardır
Kardeş sen yaptın? Beni eklediğini yazmışyın lakin ben seni hiç göremedim Neyse yazacaklarımı zaten mesaj ile yazdım zaten daha fazla ekleyeck sanırım birşeyim olmaz. Lakin sorunlar dediğim gibi, sendeki sorun aynı bendeki sorundu, rolanti valfi hortum iptali ile kullanabilirsin dediğim gibi. Bir sorun olurmu diye sormada sakın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 ----------
Valla ben kuralkan filan bilmem, 729tl sıfır fiyatı ile bu ürünü almam. Harbi bir indirim olurda sıfır olursa belki 500tl ye kadar zorlarım oda belki. Yoksa adam 2. eline garani veriyor 350tl ye alırım gerekirse. Ama 729tl asla ve asla. Çokta büyük konuşmayayımda hani hiç 2. el bulamam öyle alırım sıfırını o fiyata
Bugün grenajların son kat boyasıda bitti. Uğraştığıma değmeye başladığını görmek hoşuma gidiyor Fena olmadılar. Yarın depo ve kuyrukta turuncu boyanıcak. Nasıl olacağını merak ediyorum fakat acelem yok. Geç olsun güzel olsun ..
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Ön sağ ve soldaki ufak üçgen kapakları turuncu diğer heryeri siyah yaparsan muayeneden geçersin. 2 Rengn görünmesi yeterlidir
Yani bunu sadece siyah olmasını ruhsat sorunu olmasa isterdim dersen öneririm sadece tabi. Yoksa kuyruğu turuncuya boya bakalım nasık olacak bizde görelim daha önce görmedik hiç...
Arkadaşlar bir sorum var?? Select marka akü nasıldır?? Fatih kılıçlıdan akü istedim "Haze" marka. Şehir dışındaykan ailem teslim almış ama adam " Select" marka bir akü göndermiş.. Uğraşıyım mı değiştirmesi için yoksa değmez mi?
Haze: YUASA akünün yan markası..
Select: Bilmiyorum!
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
Sorun mu oldu acaba? ekledim msn e seni ama bende göremedim bidaha deniyeyim akşam. Rolanti valfi hortumu iptal olunca sorun olurmu dye sormcam çünkü zaten öle duryor ve rolanti çok düşük,ilk çalıştırınca 1100falan o yüzden 2-3 dakika elle gaz verip ısıtmam gerekiyor motoru yoksa stop ediyor bende o yüzden kullanmıyorum motoru sorun olmaz belki ama genede içim rahat değil binmiyorum,2-3 gün içinde götürcem motoru iyi bi usta varmış elektrik elektronikten iyi anlayan bakalım ne olacak sonuc.haberleşiriz zaten.
Beyin konusunda da zaten sendeki beyin çalışyor ama büyük ihtimal komut hatası var bence tamiri mümkün sadece iyi araştırmak lazım hemen sıfırını veya 2. elini almaya kalkmadan önce,belki 50-60 tl ye tamiri olabilcek bişedir.Araba beyni tamiri yapan çok piyasada sonucta sistem bilgisayar gibi benim anladıgım kadarıyla,arabanınki yapılyorsa buda yapılabilir.106GT! ninki farklı galiba yanlış anlamadıysam o komple yanmış hiç çalışmıyor seninki çalışyor sonucta tamir olabilir.
Bu gtnın beyini koltugun hemen altında su alabilcek biyerde oda bozabilir beyinleri oyüzden güzel bi poşetin içine koyup bantlayın miss gibi dursun içinde.
bide bnm göstergenın o alttaki kabloları salsırınca gosterge kapanıp acılıyo bişeyler yapıo.
sabah uykulu uykulu baktım kablosu gevşiyo onu sabıtlemek lazım oraya herhalde
acayüp, sticker sormuşsun, http://www.hyosungsource.com/ sitesinden alabilirsin ben boyattığım zaman oradan almıştım stickerları...
ya burdan parcalara felan bakıyorum ama kargo parasıyla bırlıkte burdakiyle pek farkı kalmıyor.toplasan 30cm yer kaplamıycak şeye 45 lira kargo mu verilirmiş ya
apache-03... Ben alışveriş yapalı çok oldu ama kolay bir site azıcık ingilizce gerekiyor elbette...
İstediğiniz ürünleri seçip sepete atın, en son ayrıntıları ile sepetiniz içindeki ürünleri ve shipping ücretinin ne olduğunu görebiliyorsunuz, daha sonra da kredi kartı ile ödeme yapabiliyorsunuz, paybal sistemiydi galiba ismi e-bay da olan bu sitede yok ancak ben kredi artı konusunda bir sıkıntı yaşamadım bildiğim kadarıyla buradan alışveriş yapan insan sayısı da oldukça fazla...
casillas00... evet tek bir ürün alırsanız aşağı yukarı buradakiyle aynı fiyata gelir kargo ücreti yüzünden... Bu sebeple hava filtresi, fren balatası gibi tüketebileceğiniz şeyler ekleyerek ucuza getirebilirsiniz...
Eh denk getireceğiniz birileriyle yapabilirsiniz benim eski motorumdu bu yüzden beni beklemeyin derim
arkadaşlar yedek parçaya ihtiyacı olan merkezmotordan baksın.adamlar hyonun hemen hemen her türlü yedek parçasını temin ediyo ve piyasadan çok ucuza.istanbul motordan karbüratör modifoldu sordum tekine 130 çektiler ki plastik ufak bi hortum.biraz araştırdım 90 a buldum en son merkez motoru aradım 75'e gittim aldım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:26 ----------
aksesura falan ihtiyacı olanda mohomax'a baksın 300tl alışveriş yapıyosun 150tl hediye çeki veriyorlar.ne alırsan al fark etmiyor.150tl ye istediğin ürünü alıyosun gene.yeterki 300tl yi çık 2.kaskımı aldım çeklede ne alsam diye düşünüyorum.
Arkadaşlar, sticker işini zevke göre tasarımlı, ozalitçilerde veya reklamcılarda halledin. hyosungsourceden almayın boşuna yazık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 ----------
Arkadaşlar, biraz gıcık olduğum şu hyonun ön kısmını değişik ve şuanki halinden daha güzel bir şekle kavuşturmayı düşünmüşümdür hep. Sizinde buna benzer düşünceleriniz oluyormu? Biraz amatör bir çizim oldu lakin bu iş düzenli boyaya döküldüğünde güzel birşeyler ortaya çıkabilir belki. Bazen özel kaporta yaptırmayı bile düşündüğüm oldu lakin işin için honda türü sağlı sollu çift farda girince biraz tuzlu olabilir..
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)