Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Ocak 2011, 19:17
uğuR1000 adlı üyeden alıntı
dengeli ve güvenli ani duruş gerçekten önemlidir.lastikleri ve fren leri normal durumdaki bir motosikletin önündeki mesafe yeterliyse rahatça durulabilir.panik yapılmadığı sürece ki panik yapmak çok ani durumlarda söz konusu olduğundan en ustalar bile benim başımada bi çok kez geldi olmadık yerde ön teker kitlenir frene çok abanılmasıyla dolayısıyla yatılır güzelce ve granaja sinyale eksoza zarar verilir bunun tek önlemi bence aklınızı motorunuzdan 5 saniye daha önce gideceğiniz mesafeye götürmektir.
evet çok haklısınız.Benim motorsiklet sürüş eğitimim 1.5 ay sürdükten sonra bugün bitti.Hocam bu konu üstünde çok durdu.Fizik kuralları ile birlikte gayet güzel anlattı ama doğrudur panik anında insanın ne yapcağı bilinmez.Şöyle bir tavsiye sundu ayda bir boş bir yerde fren testi yap devamlı çalış diye ters kontralara çalış dedi.Ne kadar güvenli bir sürüş ise o kadar keyif alınır.
Reklamlar
-
16 Ocak 2011, 20:15
Arkadaslar sız hangı lastılerı kullanıyorsunuz?benım motorda orjınallerı duruyor catlaklar var yenı sezonda degısecem ama fıyatları cok pahalı netten maxxıs marka cıft lastık buldum daha önce kullanan varmı bu lastıkelrden ?
http://www.otosever.com.tr/pinfo.asp?pid=674
http://www.otosever.com.tr/?urun-671...TL-M6029F.html
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
-
16 Ocak 2011, 21:23
bu lastik 160 ebat bizimki 150 değil mi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:01 ----------
Serk21 adlı üyeden alıntı
önde 120 yerine 110 değil mi? bunları taksak manevrayı engellemez mi? birde jant ile uymlu olmadıgı için yumurta gibi bombe yapmaz mı teker?
-
16 Ocak 2011, 22:16
ahmet şimşek adlı üyeden alıntı
Bende de orjinaL LastikLer var. Alırken birLikte aLaLım daha ucuza kapatırız eğer istanbuLda flnsan..
"Tulgacan" reis müsait oLduğun bi zaman da benim pLakaLık iptaLini yapar mıyız birLikte =(
| Hyosung Gt R 250 |
*Serhat SerdaroğLu
-
16 Ocak 2011, 22:32
Rich34 adlı üyeden alıntı
Bende de orjinaL LastikLer var. Alırken birLikte aLaLım daha ucuza kapatırız eğer istanbuLda flnsan..
"Tulgacan" reis müsait oLduğun bi zaman da benim pLakaLık iptaLini yapar mıyız birLikte =(
istanbulda ımkanlar daha fazla ben burda (kapadokya,kayseri,nevsehır)marka uyumlu lastık bulamadım neydı belırsız lastıkler var eger ıstanbulda bulursan beraber alabılırız .Ben bır sekılde senden temın ederım....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:30 ----------
Serk21 adlı üyeden alıntı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:01 ----------
önde 120 yerine 110 değil mi? bunları taksak manevrayı engellemez mi? birde jant ile uymlu olmadıgı için yumurta gibi bombe yapmaz mı teker?
Görkem sanırım bu sıteyede uye o taktı sorun yasamadı bak burda daha ayrıntılı olarak yazmıs...
http://www.motosohbet.net/showthread.php?t=1897
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
-
17 Ocak 2011, 01:41
adam power pilot takmış =) diğer lastiklerden çok daha hafif çok güzel lastikler fakat fiyatlarıda güzel =) anlamadıgım hyosung servisi bana 160 dahi takma kontrolde sorun yaşarsın demişti hayret.başka geniş lastik takıp sorun yaşamayan biri var mı? belkide bu arkadaş sorun yaşadıgının farkında değildir =)
-
17 Ocak 2011, 09:48
Bende Michelin 160 var. Zincir korumasi surtmesin diye 2-3cm kesilmis. Sorun yok.
Ric plakalik iptali bende hazirda vardi. Ama yapilir sorun yok...
-
17 Ocak 2011, 10:02
tulgacan adlı üyeden alıntı
Bende Michelin 160 var. Zincir korumasi surtmesin diye 2-3cm kesilmis. Sorun yok.
Ric plakalik iptali bende hazirda vardi. Ama yapilir sorun yok...
Kardeşim korelilerden yana bi gelişme varmı...
GT! ...
-
17 Ocak 2011, 11:15
Koreliler sirali 4 silindir GT600CR modeli uzerinde calisiyorlarmis.
Saka bi yana senin part no ve resimleri abim maillemis. Simdi gelecek 2. cevabi bekliyoruz...
-
17 Ocak 2011, 11:23
servisin her dedigine inanma
Cıbırın orjınalı 100ken 130 takınca bişey olmuyo 150yi 160 yapınca fark bile etmessin.
İridyum buji olarak CR9 serisi mi kullanılıyor gt için benzini biraz çıg yakıyor sanki bujiler.
-
17 Ocak 2011, 17:45
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37443429/detay
Orjınal balatalar 180lira sahıbındede bunları gordum japon malıymış var mı bilginiz ?
-
17 Ocak 2011, 21:28
Bu gün bende Baymotoya gittim depo pası yüzünden.Deponun altını komple kesip içini yeniden boyatıcaklar ya da bir ilacı çaresi varsa ona göre bakıcaklar.Depoyu sökerken bu sefer karbiratör monifoldu çürüdüğünden yırtıldı.Onuda değişmemiz gerekicek.İstanbul motoru aradık tekine 130 tl fiyat verdiler.İnsaf altı üstü plastik bir boru.Biraz araştırdım 90tl ye başka bir yerde buldum.Depo pasını gidermeyle ilgili bir fikri olan vardmıdır?Birde bu monifoldu daha ucuza temin edebileceğim bir yer?Şimdiden herkese teşekürler arkadaşlar.
-
18 Ocak 2011, 01:33
Arkadaşlar bugün grenaj parçalarını boyadım. Yarın son katınıda attımmı grenajlar tamam olucak. Yalnız hala karar veremedim. Depo ve kuyruk turuncumu olsun. Sadece depo yada sadece kuyruk mu turuncu olsun. Yarın da depoyu ve kuruğu alıcam elime fakat ne yapacağımı bilmiyorum. Bakalım ne çıkıcak ortaya
Birde hyosung ve gt250 yazılarını nereden alabilirim. Sirkecide varmıdır ?
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
18 Ocak 2011, 01:39
Pazar günü gelicektim ama yağmurda hiç cıkasım gelmedi
Tank ve kuyrugu turuncu olmuş halını gozumun onune getırdımde onun yerine full mat siyah daha mı güzel olur acaba ?
-
18 Ocak 2011, 01:42
casillas00 adlı üyeden alıntı
Pazar günü gelicektim ama yağmurda hiç cıkasım gelmedi
Tank ve kuyrugu turuncu olmuş halını gozumun onune getırdımde onun yerine full mat siyah daha mı güzel olur acaba ?
Yarın da oradayım havada güzel olucak galiba
Full siyah yapamam . Ruhsat işi ile uğraşmak istemiyorum. Depoyuda siyah yapim kuruğu , önçamurluğu ve öndeki iki ufak hava girişini turuncu yapmak var aklımda. Sanırım bu halde bitiricem.
-
18 Ocak 2011, 01:45
acayüp adlı üyeden alıntı
Yarın da oradayım
havada güzel olucak galiba
Full siyah yapamam . Ruhsat işi ile uğraşmak istemiyorum. Depoyuda siyah yapim kuruğu , önçamurluğu ve öndeki iki ufak hava girişini turuncu yapmak var aklımda. Sanırım bu halde bitiricem.
O zaman Hayırlı ugurlu olsun
yarın iş akşam 6da cık ordan kursa git 10da çık 10:30da eve gel
Ya abi sen bilirsin http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37443429/detay
bu balatalar nasıldır.PROX markaymış
-
18 Ocak 2011, 01:49
casillas00 adlı üyeden alıntı
Ozaman hafta sonu gelirsin benim motorun yeni halini kutlarız
Markayı bilmiyorum fakat 40-50 tl için orjinalden vazgeçme derim.
-
18 Ocak 2011, 01:53
acayüp adlı üyeden alıntı
Ozaman hafta sonu gelirsin benim motorun yeni halini kutlarız
Markayı bilmiyorum fakat 40-50 tl için orjinalden vazgeçme derim.
İnş. Haftasonu kutlayalım yeni boyayı.
Stickeride dijital baskı yapıyormuş reklamcılar felan ordan yaptırırsın
Hayırlı Geceler
-
18 Ocak 2011, 10:21
tulgacan adlı üyeden alıntı
Koreliler sirali 4 silindir GT600CR modeli uzerinde calisiyorlarmis.
Saka bi yana senin part no ve resimleri abim maillemis. Simdi gelecek 2. cevabi bekliyoruz...
2 Silindirim hakkını verdilerde 4 silindiri kaldı ...
Korelilerlede nasıl anlaşılır bilemiyorum valla neyse bi cevap gelsin bakalım ne diyecekler merak ettm...
GT! ...
-
18 Ocak 2011, 11:00
info@hyosungsource.com
Thank you for the photos.
I am sorry that we can't get it.
because it is only for the export,
I couldn't help you with it this time
106GT Ihrac mali oidugu icin urunu temin edemiyorlarmïş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler