Olmaz! Nedne olmaz dersen yarın 9-5 çalışıyorum ne yazıkki. Hem yarın pazar sanayide birçok yer kapalı olur. Açık olan yerlerde var tabi.
Bak eksozun içi eksozun dış nikelajlı kısmı, orjinalinden boylu boyunca kaynaklı kısmından kesilerek içi öyle boşaltılmışta olabilir tam dikkatimi çekmedi ama sanki benim motorcu öyle boşaltılmış dedi diye hatırlıyorum. İçini öyle gelişigüzelde kestirmemek gerek...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:02 ----------
Ayrıca sigorta ve kasko konusunda bir bilgilendirme açıklama ve öneride bulunayım.
Eğer mesele bütçemiz ise reklam yapmanında sakıncası olmaz.
SİGORTA : Ucuz sigortayı en ucuz olarak Koç Allianz veya Ergo'dan yaptırabileceğinizi söyleyebilirim. Ben eski motorlarım için Koç Allianz ve Ergo'yu ve şuanki S&T motorum için Koç Allianz'ı kullandım. Son olarak 2010 Mayıs ayında Koç Allianz'ın Bostancı sanayi sitesi içindeki acentesinden, tabi daha önceki müşteri olmamımda ufakta olsa avantajını kullanarak 66TL'den yaptırmıştım. 200TL ye kaar fiyat isteyen sigorta şirketleri olacaktır. Bostancı sanayi sitesi Koç Allianz Gökçe Sigorta'yı öneririm.
KASKO : Aynı yerde kaskoyu daha önce sormuştum. Motorlarda en düşük 250CC ve üzerinde cc ye sahip motorlara kasko yapabileceklerini söylemişlerdi. Ve yanlış hatırlamıyorsam kaza ve çalınma riski arabalardan daha yüksek olduğundan dolayı kasko ücretide arabalardan daha yüksekti diye söylemişlerdi. Bu motorda kasko değermi bilmiyorum ama ilk yıl alışma dönemi ve geçişlerinde başınıza gelebilecekler için kasko yapılabilir belki kişinin görüşüne bağlı.
Ama kasko nereye kadar güvence veriyor bilmiyorum. Mesela sağa düşürüp aynamızı gidonumuzu kırdığımızda kasko bunu ödeyecekmi. Mesela düşüp grenajı kırdığımızda sıfır grenaj taktıracakmı? Kullanırken beyin bozulursa belki garantiden değişir ama bunu kaskodan değiştirmek mümkün olurmu? Yani illaki bir arabanın bze veya bizim arabayamı çarpmamız gerek, yoksa hertürlü sorunda kasko motorumuzun arızalanan parçalarını değiştiriyormu? gibi sorular çıkıyor ortaya...