Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    uğuR1000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS-R 1150 GS-R 1200 GSAK1200 LT-R 1200 GS
    selamlar herkeslere uzun bi ara verdim sanırım fırsat bulmuşken en azından haftanın 5 günü motorun üzerinden inmediğimi düşünerek bi kaç deneim yazayım ilgilillere faydası olur.
    evet arkadaşlarım neredeyse 1 aydır her gün gebze beylik düzü arası hergün cumartesi pazar hariç yollardayım günde ortalama 250 km yapıyorum gt 250 cometle,eksoz a bi kaç delik açmadan önce km de 140 krş yakıyodu ama delikleri açınca ses gürleşti performansda değişiklik yok fakat 150 krş yakmaya başladı comet olduğundan benimki 165 i ancak gördüm maximum,bütüngün yağmurdada kullandım,bu günkü gibi en sıcak havadada fakat olumsuz bir olayı olmadı motorunbu gün lastik sordum standar tlastik mıchelin arka 250 tl ön 220 tl ön arka takma balans dahil 450 tl bostancıda yağ filitresi apachi motorlarla aynı uyuyo zinciri değiştirdim oringsiz taktım 40 tl zaten oringliyle arasında dayanıklılık açısından bi fark yoktur bilenler bilir.
    bu gün trafikte arabanın teki solumdan azıcık dokundu beni düşüremedi ama vites kolunun bağlandığı aleminyum parçayı tek tarafından kırmayı başardı yeşilyurt motorda varmış yarın değişicem.
    sormak istediğiniz sorularınıza cevap veririm zaman zaman malum çoğunuzdan daha fazla üzerindeyim motorun.
    UĞUR 4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı berkay8 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese slm arkdaşlar bir iki ay içinde almayı düşünüyorum hyo ama teçrübem yok daha öncede bu motora binmedim yardımcı olacak arkadaşlar varmıdır en azından bi üstüne oturayım iyi duruyormuyuz diye sancaktepede (sarıgazi) oturuyorum yakınlarda arkadaşlar varsa tanışmak isterim
    daha önce hiç motora binmediysen ileri motorsiklet sürüş eğitimi almanı tavsiye ederim.Yıllarca motorsiklet kullananların bile bilmediği şeyler öğretebiliyorlar.Ben eğitimimi haftaya tamamlıyorum gerçekten kullanmanın yanında birçok şey öğrendim.Eğer direk üstüne oturup giderim diyorsun şanssızsan kullanmayı düşe düşe öğrenirsin ki altındaki bisiklet değil.

Rich34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt 250R - Siyah
    Cuma günü motorumu satın alıyorum Allahın izniyLe motoru ustaya götürdüğüm zaman özeLLikle şurasına bak burasına bak demem gereken yerLer var mı ? Tecrübeli arkadaşlardan bilgi sahibi olmak isterim..

Ümraniye tarafında sanayi var bilen bilir. Sanayideki motorcu ustaLara götürsem baktırmaya anLarLar mı yada yanLış biLgi verebiLme ihtimaLLeri neLerdir?

Şimdiden teşekkürler..
    | Hyosung Gt R 250 |

*Serhat SerdaroğLu

Motosikleti
    kymco süper 8
    Alıntı Soykan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha önce hiç motora binmediysen ileri motorsiklet sürüş eğitimi almanı tavsiye ederim.Yıllarca motorsiklet kullananların bile bilmediği şeyler öğretebiliyorlar.Ben eğitimimi haftaya tamamlıyorum gerçekten kullanmanın yanında birçok şey öğrendim.Eğer direk üstüne oturup giderim diyorsun şanssızsan kullanmayı düşe düşe öğrenirsin ki altındaki bisiklet değil.
    bu eğitimi nerden kaça alabilirim acaba

106GT! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    16 Fireblade SP Repsol...
    Alıntı Rich34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cuma günü motorumu satın alıyorum Allahın izniyLe motoru ustaya götürdüğüm zaman özeLLikle şurasına bak burasına bak demem gereken yerLer var mı ? Tecrübeli arkadaşlardan bilgi sahibi olmak isterim..

Ümraniye tarafında sanayi var bilen bilir. Sanayideki motorcu ustaLara götürsem baktırmaya anLarLar mı yada yanLış biLgi verebiLme ihtimaLLeri neLerdir?

Şimdiden teşekkürler..
    Benim şu ana kadar kronik olarak sabit duyduğum (4-5 kişiyle sabittir) ön amortisörlerin yağ sızdırmasıdır özellikle sol öne dikkat et, onun dışında önden kazası varmı yatması kalkması varmı gözle kontrollerini yap şase no falan filan hiç demiyorum zaten. Ha bu arada bide motor çalışırken vites geçişlerin kolaymı zormu buna bak özellikle ve özellikle boşa geçiyomu motor çalışırken buna dikkat etmeni istiyorum, sonrasında motor çalışırken 1. vitese tak debriyaj basılı dursun motor ileri doğru hareket etmeye yelteniyomu buna dikkat et eğer bu sorunlarla karşılaşırsan debriyaj masrafı bekliyo seni. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Birde ufak tefek çizikler görürsen moralin bozulmasın bunları çok takma kafana sonuçta sıfır motor almıyoruz hadi hayırlı alışverişler...
    GT! ...

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı berkay8 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu eğitimi nerden kaça alabilirim acaba
    Ben Ankara'da oturuyorum Ankara'nın en iyi hocasından eğitim aldım 375'e verdi.Saati 15 lira olanlarda var ama tavsiye etmiyorum.Eğer araştırırsan İstanbul'da iyi eğitimciler bulabilirsin.Üstelik bire bir ders veriyorlar.Fiyat çok gelebilir ama emin ol öğrettikleri ile kendine daha çok güvenip daha iyi bir sürüş sahibi olabilirsin.Haftada 2 gün 2 saatten 1 ay ders aldım ben örneğin ve hiç motorsiklet tecrübem yoktu artçı olarak gitmekte dahil.

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı Rich34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Şimdiden teşekkürler..
    baktır ses geliyor mu motordan diye özellikle arka piston sıkıştırıyor mu diye baktır bu makinalarda kronik problemmiş. beyin sağlam mı frenlerine bak fren merekezleride pahalı =) eğil motorun heryerine bak şaseydi amortisorlerdi ezik darbe vs var mı

Motosikleti
    kymco süper 8
    Rich34 arkadaşım motoru almaya giderken bende gelebilirmiyim tecrübe kazanmak babında bi kaç ay içinde bende almayı düşünüyorumda en azından bi deneyim olur benm için saati bana uyarsa (çalışıyorumda) gelmeye çalışırım.

ders işinide düşünücem kafaya yattı biraz uygun bulabilirsem gidebilirim

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Diğer Resimleri atamamıştım buda benden gelsin ;)

By by Yalova

garabel67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125, CBR 250R, VFR 800, Tracer 700
    bu gün safranboluda gördüğüm bursa plakalı kırmızı gtr forumdamı acaba merak ettim. gördüm ve imrendim acıkcası.

mavibuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt 250 r
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...38482618/detay

Selam arkadaşlar yukarıdaki link de bulunan motor için ne diyorsunuz bir bilginiz varmı ?
    AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa

Motosikleti
    hyosung gt250r
    bu kızıltopraktaki hyosung servisi(istanbulmotor) güvenilirmidir?bilen var mı arkadaşlar?kadıköy civarı ya da güvene bileceğim bir usta varmıdır ?

kujumax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer Fz6 ( 2006 )
    Alıntı mavibuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...38482618/detay

Selam arkadaşlar yukarıdaki link de bulunan motor için ne diyorsunuz bir bilginiz varmı ?
    İkince El Hyo Daha İydir Bence.
    (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur

Motosikleti
    Yamaha R1
    Alıntı kujumax adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İkince El Hyo Daha İydir Bence.
    tartışılmaz +1
    yeni makine yeni tat.

tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mancuryalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu kızıltopraktaki hyosung servisi(istanbulmotor) güvenilirmidir?bilen var mı arkadaşlar?kadıköy civarı ya da güvene bileceğim bir usta varmıdır ?
    Kadıköy carrefour arkası Fatih sokak BAY-MOTO. Yetkili servistir, Gidebilirsin.

Motosikleti
    hyosung gt250r
    Alıntı tulgacan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kadıköy carrefour arkası Fatih sokak BAY-MOTO. Yetkili servistir, Gidebilirsin.
    Tmm'dır.Bakım için gitcem oraya saol kardeş.Birde benim zincir bollaşmış galiba şimdilik sürmeye devam ediyorum herhangi bir sorun çıkarmaz dimi?

106GT! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    16 Fireblade SP Repsol...
    Çok bolsa biraz gerdiriver canım mazallah dişliden atar kitler mitler tekeri durduk yere iş açma başına...
    GT! ...

Motosikleti
    hyosung gt250r
    Alıntı 106GT! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok bolsa biraz gerdiriver canım mazallah dişliden atar kitler mitler tekeri durduk yere iş açma başına...
    valla hocam daha acemiyiz bu işlerde o yüzden cesaret edipte dokunmuyorum biryerine arka lastiğin vidalarını açıp lastiği biraz geriye çekmek yeterlidir herhalde dimi?ama bunun belli bir germe ya da çekme mesafesi olması lazım

Motosikleti
    hyosung gt250r
    Tekerleği gevşetmek için sökeceğiniz vidaların altında çentikleri olan bir demir var o demirdeki çentikler her iki taraftada eşit olacak onlara bakarak zincirin boşluğunu alabilirsiniz..

Motosikleti
    BMW F800S
    selamlar,
    2008 model sorunsuz, tak çalıştır, temiz, turuncu hyosung gt250r aramaktayım...
    satmak isteyipte henüz sahibinden'e ilan vermemiş olan biri varsa özelden ulaşabilir;)...

not:gerçek 2007 model ise o da olur, turuncu bulamazsam en son çift renk kırmızı...
    bide stkanuni değil, hyosung ikisininde aynı motor oldugunu biliyorum ama kanuni markası itici geliyor bana...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)

Bu Konudaki Etiketler