selam arkadarslar,şu site hakknda bilgisi olan varmı
http://www.hyosungsource.com/
Orjinal ürünler satıyor, fiyatları uygun, teslimatları hızlıdır...
Benim deneyimim olumlu oldu... Birkaç parça bişeyler istemiştim zamanında makul bir sürede geldi... Ben memnun kaldım sonuçta...
öze msj yolluyrm ama gitmio galiba msn adresinizi istemiştm bikaç sorum daha olcak sorun olmazsa
Bugün 2 kask aldımAllah nasip ederse haftaya da motoru alıyorum.. SaygıLar =)
| Hyosung Gt R 250 |
*Serhat SerdaroğLu
hyosung on camurlugun ustunde 2 tane conta var bırınden yag kacırıyo problemı bılen yardımcı olursa sevınırım contayı degıstırmek kolaymıdır arkadaslar yardımcı olursanız rahat bı uyku uyuyacagım
GT! ...
http://www.youtube.com/watch?v=b3fGkKRgAvk
Caddebostan Işıklarından Kibarca Kalkış Yaparken
Motorumun egzos esinide merak edenler vardı yazmıştım buradan. Buyrun efenim...
Bendede Tiger takılı çıkan ses aynı böyle yüksek ihtimal tiger olması lazım...
GT! ...
106GT, beyin resimlerin vardı onları bana msn den yollama imkanın varmı. Tabi o resimler senin beyin resimlerimiydi hatırlamıyorum. Açıkmı msn?
arka stop lambamın sürekli yandığını fark ettim müşürü söktüm fakat müşürden değil başka bir arıza olmalı =/ pazartesiye gün aldım servise sokuyorum muayineye tam hazırlamak için hava filtrem ve sinyallerimde geldi.bu arada kaç litre yağ alıyor bu makine? ve ön amortisör keçelerinin ölçülerini bilen var mı?sipariş vereceğim fakat ölçülerini bilmiyorum.bu arada uzun zenonu söktürüp sadece kısayı zenon bırakıcam.
aslıl bomba soru benim motor ruhsatta SİYAH olarak geçiyor fakat gri siyah. bu şekilde muayineden geçer mi?yoksa gri yerleri siyah mı kaplatmalıyım? birde kilosu 350 yazıyor =)
Sormazlar ama sorarlarsa gri yerler siyahtı güneşten rengi atmış dersin. Kg içinse arkadaşla beraber binerken tartmışlar bizi dersin Neyse bu arada şaka yaptım
Sen bu motoru nerden aldın böyle ilginç ilginç, hiç kontrol etmemişmiydin?
Şimdiiii. Size bir sorum var
Benim motor soğukken viteste debriyaja basarak çalıştırmaya çalıştığımda yürümeye çalışıyo şelepsiz Acaba debriyaj balatası mı bitmeye başlamış Motor sıcakken hiç bir sorun yok ama.
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
bence bu motordan en güzel ses smokehead la cıkıyor .
Fikirlere Kurşun İşlemez .
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)