Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Gsr 600 arıyor...
    Alıntı casillas00 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bnim 2.motorum olcak,bende viraj manyaklığı var düz gitmeyi sevmiyorum
    Yaza bi takım lastik gider
    Yazın haftasonları Full riva-Şile

spor tip kullanıpta viraj sevmeyen olmaz sanırım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı swordslinger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    spor tip kullanıpta viraj sevmeyen olmaz sanırım
    Tabi o Allah’ın emri ama yeni bşlyn biri pek virajda kontra veriyim su cızgıyle giriyim diye hesap etmez.
    Ben ilk zamanlar yatmıyo bu motor diye bok atıyodum
    Sonradan alışınca sorun bendeymiş onu anlamıştım.

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    Tabikide diyorum ya limitlerde kullanmadıgın sürece uzun ömürlü bir lastık.
    Şimdi gidip pilot power alsan takım 680 Lira Buz motorda salam para.
    Ve yumuşak hamur bir lastik ömrüde kısa 
    RR’lar 2.sezonu zor cıkartıyor.GTlere taksan ne kadar gider bilmiyorum 
    pilot power in ömrü 10.000km kadar.ve ıslak performansı kötü.ama kuru zeminde rossi gibi gir viraja,ama çıkarmısın bilmem aslında pilot power sport turing lastigi viraj performansı shinkonun 2 katı daha iyidir ama bence zaten RR a gitmez. pirelli diablo yu tek geçerim.bende lastik degiştrmek üzereyim .degişik bir alternatif buldum.dunlop roadsmart ıslak performansı çok iyi diyorlar.malum bu sene yagmurdan başımızı kaldıramadık.bana hesaplı geldi yav bi bakın bakalım sizde.
    http://www.garantialsat.com/ilan/dun...tik-73121.html
    http://www.motorcycle.com/products/d...iew-75375.html

http://www.dunlopmotorcycle.com/tire...ire.asp?id=101
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pilot power in ömrü 10.000km kadar.ve ıslak performansı kötü.ama kuru zeminde rossi gibi gir viraja,ama çıkarmısın bilmem aslında pilot power sport turing lastigi viraj performansı shinkonun 2 katı daha iyidir ama bence zaten RR a gitmez. pirelli diablo yu tek geçerim.bende lastik degiştrmek üzereyim .degişik bir alternatif buldum.dunlop roadsmart ıslak performansı çok iyi diyorlar.malum bu sene yagmurdan başımızı kaldıramadık.bana hesaplı geldi yav bi bakın bakalım sizde.
    http://www.garantialsat.com/ilan/dun...tik-73121.html
    http://www.motorcycle.com/products/d...iew-75375.html

http://www.dunlopmotorcycle.com/tire...ire.asp?id=101
    turing lastikler ıslak zemın için daha iyi bir seçim olur ama gt'ye yada RR'lara pek gitmiyo.
    Metzellerın M1 modelini Bi 600rrda gördüm kötü bir görüntü enduro lastigi gibi.
    Pılot powerında suda zayıf olması su kanalları sadece yanaklarda var yetmiyodur sanırım ona.
    Bu dunlop güzelmiş on arka fiyatı nedir acaba.

Pirelli corsaların felan fiyatları 900-1000TLyi buluyo ön arka.

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    hayırlı olsun.
    debriyaj müşürün bozuktur.
    Hava kötü lastikte Chınko olunca doğal
    eyvallah sağolasın teşekkür ederim.bu arada zenon far açıkken boşta yine çalışmıyor acaba beyinle alakalı mı diye düşündüm bir an. bu müşür kaç paradır nerde satılır bilen var mı? ve lastikelere gelince benim jinlunun üstündeki durolar bile daha iyi yol tutuyor,lastikte ''idare eder'' yada ''çok zorlamazsan'' tabirleri yanlış bence sonuçta en önemli şey arabada bile lastik. tamam sen aksiyon yapmazsın sakin kullanırsın ama önüne bi kedi köpek çıkar insan çıkar kuru yolda viraja girersin belediye sulama yapmıştır ıslağa girersin farkında olmadan..bu riskleri 600- 700 tl için ben göze alamam. =/ tabiki ekonomi meselesi cebimde para kalmadı dün aldımmotoru =) muayiensi 10 güne bitiyor önde sinyalleri yok önce onları alıp takıcam sonra uzun zenonu sökücem ve sigortasını yaptırıcam =/

Alıntı Serk21 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyvallah sağolasın teşekkür ederim.bu arada zenon far açıkken boşta yine çalışmıyor acaba beyinle alakalı mı diye düşündüm bir an. bu müşür kaç paradır nerde satılır bilen var mı? ve lastikelere gelince benim jinlunun üstündeki durolar bile daha iyi yol tutuyor,lastikte ''idare eder'' yada ''çok zorlamazsan'' tabirleri yanlış bence sonuçta en önemli şey arabada bile lastik. tamam sen aksiyon yapmazsın sakin kullanırsın ama önüne bi kedi köpek çıkar insan çıkar kuru yolda viraja girersin belediye sulama yapmıştır ıslağa girersin farkında olmadan..bu riskleri 600- 700 tl için ben göze alamam. =/ tabiki ekonomi meselesi cebimde para kalmadı dün aldımmotoru =) muayiensi 10 güne bitiyor önde sinyalleri yok önce onları alıp takıcam sonra uzun zenonu sökücem ve sigortasını yaptırıcam =/
    Senın lastiklerin idare eder durumu kalmamıştır bence,hem 2007 model beklide lastikler 2006 üretimdir.
    Bı lastiginde omrunu 4-5 yıl dersen ve bu lastıkler 16.000km yapmışsa değiştirmek Farz.
    3e 5e bakmamak lazım lastik konusunda dedigin gibi kask gibi bütcenin yettiği en iyi lastıgı alman sağlıgın için iyidir ;)
    Müşür çok bi para degıldır sen debrıyaja bastıgında 2 kabloyu bırbırıne deydıren ufak bişey.
    Farlar acıkkende yanmaması aku gucunu Xenona verircen yetmıyor olabilir mi acaba?
    Genelde motorlarda marşa basınca Farları kapatır motor calıstıgı zaman gene yanar tum gucunu marşa vermek için.
    Sinyallerinide fatih kılıç’a bakalbilirsn netten ufak estetik sinyaller var ;)

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Senın lastiklerin idare eder durumu kalmamıştır bence,hem 2007 model beklide lastikler 2006 üretimdir.
    Bı lastiginde omrunu 4-5 yıl dersen ve bu lastıkler 16.000km yapmışsa değiştirmek Farz.
    3e 5e bakmamak lazım lastik konusunda dedigin gibi kask gibi bütcenin yettiği en iyi lastıgı alman sağlıgın için iyidir ;)
    Müşür çok bi para degıldır sen debrıyaja bastıgında 2 kabloyu bırbırıne deydıren ufak bişey.
    Farlar acıkkende yanmaması aku gucunu Xenona verircen yetmıyor olabilir mi acaba?
    Genelde motorlarda marşa basınca Farları kapatır motor calıstıgı zaman gene yanar tum gucunu marşa vermek için.
    Sinyallerinide fatih kılıç’a bakalbilirsn netten ufak estetik sinyaller var ;)
    sağolasın bilgiler için.biraz önce 4 tane çakma karbon sinyal sipariş verdim bakalım uymazsa satarım netten =) yagmur durursada servise götürüp ince ince baktırayım meraklardayım

sağolasın bilgiler için.biraz önce 4 tane çakma karbon sinyal sipariş verdim bakalım uymazsa satarım netten =) yagmur durursada servise götürüp ince ince baktırayım meraklardayım
    en guzeli onlar
    Muayenede lastık dışlerınede bakıyorlarmış.
    he aklıma gelmışken sana bişey sorcam
    bende bursadan bi gt alıcam bu plaka 16 34 oldugu zaman ne kadar masraf cıkıyor.plaka degısmese 70lirada deiştigi zman 200 dedıler.
    senın plakada degıstımı ?

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    en guzeli onlar
    Muayenede lastık dışlerınede bakıyorlarmış.
    he aklıma gelmışken sana bişey sorcam
    bende bursadan bi gt alıcam bu plaka 16 34 oldugu zaman ne kadar masraf cıkıyor.plaka degısmese 70lirada deiştigi zman 200 dedıler.
    senın plakada degıstımı ?

yeni yılda gelen zam ile plaka aynı kaldı 75.50 tl ödedim plaka değişseydi 160 küsür istediler ama uğraşmak istemedim =/ birde bnm ruhsatta renk siyah olarak geçiyor motorun ağırlıgıda 350 kilo :D bunlarıda değiştirmek istedim fakat kadıköydeydik bize beyoğluna gitmemizi söylediler yol uzak geldi gitmedik aynı kaldı. ruhsatıda adresime kargo ile gönderecekler git gel yapmak istemediğim için. şuan noterin verdiği geçiçi (1ay) belge ile kullanıyorum

yeni yılda gelen zam ile plaka aynı kaldı 75.50 tl ödedim plaka değişseydi 160 küsür istediler ama uğraşmak istemedim =/ birde bnm ruhsatta renk siyah olarak geçiyor motorun ağırlıgıda 350 kilo :D bunlarıda değiştirmek istedim fakat kadıköydeydik bize beyoğluna gitmemizi söylediler yol uzak geldi gitmedik aynı kaldı. ruhsatıda adresime kargo ile gönderecekler git gel yapmak istemediğim için. şuan noterin verdiği geçiçi (1ay) belge ile kullanıyorum
    ee nasıl plaka değişmedi.
    il değiştigi zaman zorunlu olmuyor mu?
    yada aldıgın yerde bi adres gosterip aynı kalıyordu dıe bılıyordum ben .

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    ee nasıl plaka değişmedi.
    il değiştigi zaman zorunlu olmuyor mu?
    yada aldıgın yerde bi adres gosterip aynı kalıyordu dıe bılıyordum ben .
    bende öyle biliyordum ama adesim zaten sistemde TC kimlik numaram ile kayıtlı hiç sormadılar sadece kimliği aldı imzaları attırdı plaka değişsin mi dedi hayır dedim 70.50tl aldı sonra dedim ruhsat? dedi ki '' 15 gün içinde trafikten almazsan adresine kargolanacak PTT kargo ile eğer evde bulamazlarsa kapıya not bırakıp en yakın PTT şubesine teslim edecekler oradan da almazsan beyoğlu trafik şubeye geri dönecek dediler =/ bende bekliyorum ruhsatımın gelmesini. bu arada adresim ne ki diye sordugumda ev adresimi söylediler TC numaramdan sanırım buldular =)

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı olsun darısı başımıza
    daha önceden tecrübe edinen varsa:bizim evdeki su,doğalgaz yada elektrik faturalarından birini üstüme almak istiyorum hangisinin işlemleri daha kolay olur acaba?
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

bende öyle biliyordum ama adesim zaten sistemde TC kimlik numaram ile kayıtlı hiç sormadılar sadece kimliği aldı imzaları attırdı plaka değişsin mi dedi hayır dedim 70.50tl aldı sonra dedim ruhsat? dedi ki '' 15 gün içinde trafikten almazsan adresine kargolanacak PTT kargo ile eğer evde bulamazlarsa kapıya not bırakıp en yakın PTT şubesine teslim edecekler oradan da almazsan beyoğlu trafik şubeye geri dönecek dediler =/ bende bekliyorum ruhsatımın gelmesini. bu arada adresim ne ki diye sordugumda ev adresimi söylediler TC numaramdan sanırım buldular =)
    tabi ev adresin sozleşmedede yazıyor zaten.
    İlginç öyleyse 160liraya hıc gerek yok ha 34 ha 16
    Kapıdada 5 lira kargo ucretı alıyorlar

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    tabi ev adresin sozleşmedede yazıyor zaten.
    İlginç öyleyse 160liraya hıc gerek yok ha 34 ha 16
    Kapıdada 5 lira kargo ucretı alıyorlar
    sözleşmede yazıyor ama benden almadılar =)

Felon sağolasın darısı başına inşallah

sözleşmede yazıyor ama benden almadılar =)

Felon sağolasın darısı başına inşallah
    ben yarın bi noteri arıyım sorıyım neymiş durum

Motosikleti
    Hyosung GT250 R
    herkeze selamlae dün 2007 model 2008 trafiğe çıkışlı gri siyah bir 250r aldım 16binde,üzerinde uzun kısa zenon var ön sinyalleri yok.istanbuldan izmite kullanrak geldim minibüs ayarlayamadıgım için. arka teker bi sağa bi sola savurarak =) sorum şu ki motosiklet sadece vites boştayken çalışıyor diğer türlü marş almıyor vitesteyken debriyaja bassamda
    Selam,

Sen motoru ayaklik acikken viteste calistirmaya calisiyorsun sanirim. Oyleyse eger, adamlar ayakligi acik unutma diger onlem almislar. Motora bin ayakligi kaPa ve ondan sonra vitesteyken motor debriyaji sikip marsa bas. Calisiosa sorun yok. Olmasi gereken bu. Yoksa ayaklik acikken sadece bos viteste calisir.

Motosikleti
    KTM DUKE 390
    Alıntı dptlk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam,

Sen motoru ayaklik acikken viteste calistirmaya calisiyorsun sanirim. Oyleyse eger, adamlar ayakligi acik unutma diger onlem almislar. Motora bin ayakligi kaPa ve ondan sonra vitesteyken motor debriyaji sikip marsa bas. Calisiosa sorun yok. Olmasi gereken bu. Yoksa ayaklik acikken sadece bos viteste calisir.
    merhaba,hayır ayaklık kapalıyken,aslında benzeri bir sorun jinlunda oldu motor boşta çalışıyor vitese atınca stop ediyordu,ayaklıktaki müşürü iptal ettim düzeldi acaba bunda da mı aynı sorun var =/ bu arada 15 tl hava filtresi için iyi mi fiyat?

my91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Arkadaşlar merhaba. Bi sorunum var maalesef ki. Motosikletimin aküsü bitti.Geçen gn sarj ettirdim ama şarj tutmuyor artık tamamen ölmüş akü. Yeni akü almak farz oldu. Bana uygun fiyatlı fiyatının hakkını veren biakü önerirmisiniz
    33 KDC 64
    Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009

tulgacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı my91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba. Bi sorunum var maalesef ki. Motosikletimin aküsü bitti.Geçen gn sarj ettirdim ama şarj tutmuyor artık tamamen ölmüş akü. Yeni akü almak farz oldu. Bana uygun fiyatlı fiyatının hakkını veren biakü önerirmisiniz
    12V 12AH AL 150TL YE KADAR YOLU VAR. TAVsiye ederim.
    Servisinden öğrendiğim kadarı ile en iyisi 12v 12ah kullanmakmış. Daha düşük ve yüksek amperlerde var piyasada lakin 12v 12ah al derim.

http://www.pilakuadaptor.com/12v-20-...bisiklet-akusu

my91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Alıntı tulgacan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    12V 12AH AL 150TL YE KADAR YOLU VAR. TAVsiye ederim.
    Servisinden öğrendiğim kadarı ile en iyisi 12v 12ah kullanmakmış. Daha düşük ve yüksek amperlerde var piyasada lakin 12v 12ah al derim.
    Bugün aradım 12amperlik bulamadım burda 9 amper de çalıştırır diyolar hatta ustam getirdi ama içime sinmedi takmışken 12lik takayım dedim.Uygun fiyatlı olarak Haze markasını da önerdiler bana.YUASA nın yan ürünüymüş kaliteli diyorlar. Bi bilginiz varmı acep?
    http://magaza.entelenerji.com/htx12-bs.html

33 KDC 64
    Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler